Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό! - Βίντεο

Μείωση πληθυσμού με χημικά σε τροφή και νερό! - Βίντεο

Όταν ο Τζων Χόλντρεν ο επιστημονικός σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα, υποστηρίζει τη μείωση του πληθυσμού στο ένα δισεκατομμύριο, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει να εισάγονται χημικές ουσίες στην τροφή και στο νερό μας, για να μας "ξεκάνουν" πριν την ώρα μας, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε τι συμβαίνει με την πολιτική ελίτ ανά τον πλανήτη.
Ο κύριος αυτός ζητάει άδειες για γεννήσεις (!), και την ίδρυση ενός πλανητικού καθεστώτος!
Και περιφέρεται ελεύθερος στον Λευκό Οίκο.
Δείτε το βίντεο

Διαδήλωσαν και τα… UFO στο Σάο Πάολο - Βίντεο

Διαδήλωσαν και τα… UFO στο Σάο Πάολο - Βίντεο

Θεάσεις UFO – Όχι απαραίτητα όμως από κάποιο εξωγήινο πολιτισμό- πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των μαζικών διαδηλώσεων που πραγματοποιούνται στη Βραζιλία.
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται ένα τέτοιο συμβάν με ένα φωτεινό αντικείμενο το όποιο υπερίπταται πάνω από τους χιλιάδες διαδηλωτές στο Σάο Πάολο.

Κίνα: Το μεγάλο πείραμα της Agenda 21 και οι κινεζικές πόλεις φαντάσματα!

Κίνα: Το μεγάλο πείραμα της Agenda 21 και οι κινεζικές πόλεις φαντάσματα!

Ποια είναι η χώρα που θα διάλεγε πρώτα η Νέα Τάξη πραγμάτων, για να εφαρμόσει πιο εύκολα και πιο μαζικά την Agenda 21, καθιστώντας τη ένα τεράστιο πείραμα? Η Κίνα.
Η Κίνα προηγείται εδώ και καιρό στην παγκόσμια κατασταλτική και απάνθρωπη επιβολή του περιορισμού των γεννήσεων και στην πολιτική της απόκτησης ενός μόνο παιδιού, την υποχρεωτική στείρωση και τις αναγκαστικές αμβλώσεις. Γνωρίζουμε επίσης ότι η Κίνα επιτρέπει την εταιρική εργασία σκλάβων (π.χ. Walmart), εντός των ορίων της από εταιρείες της παγκοσμιοποίησης.
Η Κίνα είναι πράγματι το τέλειο μοντέλο για την εφαρμογή της Agenda 21 και αυτή η φάση της υλοποίησης παίρνει μια νέα και δραματική τροπή. Όλοι εμείς, σε κάθε μεριά του κόσμου θα πρέπει να παρακολουθήσουμε στενά αυτό το πείραμα, επειδή αντιπροσωπεύει το μέλλον μας.
Η κινεζική κυβέρνηση βρίσκεται στη διαδικασία της μετεγκατάστασης 250.000 ατόμων την εβδομάδα από τις αγροτικές γεωργικές εκτάσεις σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές , που αποκαλούνται κινεζικές πόλεις-φαντάσματα.
Πολλοί από εμάς έχουν ίσως δεν έχουν ακούσει τίποτα για αυτές τις κινεζικές πόλεις φαντάσματα. Και μέχρι φέτος κανείς δεν γνώριζε  πραγματικά τον αληθινό σκοπό, του γιατί αυτές οι πόλεις φαντάσματα χτίζονταν. Ωστόσο, το πέπλο του μυστηρίου που κάλυπτε τα σχέδια των Κινέζων τώρα αφήνει κάποιες χαραμάδες ανοιχτές.
Η Κίνα είναι πλέον μία αστική χώρα.
Ο αστικός πληθυσμός της Κίνας έχει περάσει το όριο του 50%  σύμφωνα με το Γραφείο Στατιστικής της Κίνας. Η Αμερική έφτασε σε αυτό το ορόσημο το 1920, σχεδόν ένα ολόκληρο αιώνα πριν από τη Κίνα και η αστικοποίηση τροφοδοτήθηκε από τη ζήτηση για φθηνό εργατικό δυναμικό για την κάλυψη νέων θέσεων εργασίας στα εργοστάσια.
Το κομμουνιστικό καθεστώς της Κίνας διατυμπανίζει ότι η αστικοποίηση είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη μελλοντική οικονομική ανάπτυξη της Κίνας. Οι Κινέζοι προπαγανδιστές λένε οι μάζες πρέπει να αποδεχτούν τη μετεγκατάσταση από τις αγροτικές περιοχές σε αστικές, γιατί αυτό θα τροφοδοτήσει την κινεζική οικονομία του μέλλοντος.
Φυσικά αυτό που λένε οι Κινέζοι προπαγανδιστές είναι ένα μεγάλο ψέμα και  όπως με πολλά πράγματα στην πολιτική, υπάρχει ο … λόγος και υπάρχει και ο …. πραγματικός λόγος !!! Παρά το γεγονός ότι η κινεζική κυβέρνηση και οι λίγες εκλεκτές εταιρείες της παγκοσμιοποίησης υποστηρίζουν ότι η κινεζική αστική μετανάστευση του πληθυσμού τροφοδοτείται από την ανάγκη για  εργαζόμενους, άλλοι Κινέζοι εμπειρογνώμονες λένε μια διαφορετική ιστορία.
Στις 23 Νοεμβρίου του 2011 σε μία έκθεση, το "the Beijing Times", μία  από τις πιο φιλελεύθερες κινεζικές εφημερίδες, ανέφερε ότι  ο αναπληρωτής επιθεωρητής στο Εθνικό Κτηματολόγιο της Κίνας, Gan Zangchun, είπε ότι η απόκτηση γης από τη κυβέρνηση έχει δημιουργήσει "ψεύτικο -αστικοποίηση." Με άλλα λόγια, η κινεζική αστικοποίηση, εξ αιτίας της ύπαρξης οικονομικών λόγων, είναι μια απάτη. Τότε γιατί είναι τόσο επείγον εκ μέρους της κινεζικής κυβέρνησης να προχωρήσει στη μετακίνηση πληθυσμού σε αστικές περιοχές με ένα τέτοιο γρήγορο ρυθμό και με τόση απανθρωπιά;
Οι πραγματικοί λόγοι
Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι στη Δύση αναρωτιόντουσαν ( οι ψαγμένοι φυσικά) ως προς το γιατί οι Κινέζοι έχτιζαν τεράστιες πόλεις φαντάσματα που μπορούσαν να φιλοξενήσουν πάνω από 1 εκατομμύριο άτομα η κάθε μια, όμως, αυτές οι πόλεις ήταν αδρανείς μέχρι πρόσφατα. Οι Κινέζοι έχουν κτίσει πάνω από 65 εκατομμύρια μικρό-διαμερίσματα (διαμερίσματα-κλουβιά δλδ) που βρίσκονται κενά σε αυτές τις πόλεις.
Η αστικοποίηση της Αμερικής έλαβε χώρα κατ 'αναλογία προς τον αριθμό των θέσεων εργασίας στα εργοστάσια που ήταν διαθέσιμα στην βιομηχανική περίοδο της ιστορίας της.
Οι αμερικανικές θέσεις εργασίας δελέασαν τους μελλοντικούς εργαζομένους να εγκαταλείψουν τις φάρμες και να μεταφερθούν σε πόλεις. Ωστόσο, η Κίνα έχει μια «χτίστε και θα έρθουν" προσέγγιση. Με άλλα λόγια, οι πιο αφελείς από εμάς υποτίθεται ότι πιστεύουμε ότι αν οι άνθρωποι μετακινηθούν στις πόλεις, θα ακολουθήσουν θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο!!! Ο Στάλιν προσπάθησε, το έκανε όπως ο Πολ Ποτ, και δεν λειτούργησε… Εξακολουθεί να μου φαίνεται μια ιστορία συγκάλυψης των πραγματικών λόγων.
Άλλωστε και πολλοί Κινέζοι εμπειρογνώμονες προσπαθούν να απομυθοποιήσουν τη κρατική προπαγάνδα.
Ο καθηγητής του Princeton University, Cheng Xiaonong, δήλωσε  ότι σε πολλά μέρη στην Κίνα, οι αγρότες εξαναγκάστηκαν να μετεγκατασταθούν με την απειλή όπλων σε αστικές περιοχές. Ο  Cheng είπε, ότι το  επικεφαλής Κόμμα Bo Xilai έχει προωθήσει αυτή τη πολιτική μετακίνησης αγροτών στις πόλεις, τη δημιουργία διαμερισμάτων και τη βίαιη μετεγκατάσταση των αγροτών  σε αυτά τα διαμερίσματα –κλουβιά, θεωρώντας ως οικονομική θεραπεία, την αστικοποίηση που θα έχει ως αποτέλεσμα βιώσιμη απασχόληση και κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης.
Χωρίς όμως την προοπτική της απασχόλησης είναι μια τέλεια συνταγή για την οικονομική και κοινωνική καταστροφή. Σύντομα, θα υπάρξουν δεκάδες εκατομμύρια Κινέζοι που θα εξαρτώνται εντελώς από την πρόνοια της κυβέρνησης για να επιβιώσουν. Αυτή είναι η δύναμη που οι κυβερνήσεις προσπαθούν να αποκτήσουν, γιατί τους δίνει τον απόλυτο έλεγχο.  Μου θυμίζει έντονα την ταινία « Hunger Games.»  εμπνευσμένη από την Agenda 21.
Η αστικοποίηση  γενικά συνοδεύεται από την οικονομική ανάπτυξη, όπως συνέβη στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, ως φυσικό αποτέλεσμα αλλά στην ηπειρωτική Κίνα, η αστικοποίηση είναι το αποτέλεσμα του κινεζικού καθεστώτος που πιέζει έντονα τους αγρότες να εγκαταλείψουν τη γη τους. Δεδομένου ότι η Κίνα δεν είναι πια και τόσο βιομηχανική χώρα σε σημείο που να δικαιολογεί τη μαζική μετακίνηση  1 εκατ. ατόμων ανά μήνα !!! σε πόλεις-φαντάσματα, κάθε λογικός άνθρωπος θα μπορούσε να κάνει την ερώτηση,… γιατί; !!!
Ποιος είναι πίσω από την Κινεζική αστικοποίηση;
Η κινεζική κυβέρνηση έχει κάνει πολλά συνέδρια στα οποία έχουν λάβει συμβουλές από κάποιες πολύ ανησυχητικές πηγές, γνωστούς στους περισσότερους από εμάς, ως η παγκόσμια ελίτ ..
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον Hank Paulson, τον πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Goldman Sachs!!! Ο Paulson είναι υπέρμαχος της στρατηγικής της αναγκαστικής μετεγκατάστασης. Ο ίδιος δηλώνει για τη Κίνα : "Η οικονομία της χώρας οδεύει προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό είναι πιο σημαντικό από την επίτευξη βραχυπρόθεσμης ανάπτυξης.  Ο Paulson πήγε για να πει ότι η οικονομική ανάπτυξη στην Κίνα έκανε την αστικοποίηση αναγκαία και τη σωστή ανάπτυξη. Ανέκδοτο ; Οι Κινέζοι εμπειρογνώμονες, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, ισχυρίζονται ότι η οικονομία δεν τροφοδοτεί την αστική ανάπτυξη. Αλλά ότι η Κινεζική αστική ανάπτυξη τροφοδοτείται από τις ξιφολόγχες και τις σφαίρες. !!!
Ο ίδιος ο … Hank Paulson, στο Κογκρέσο, είχε πει ότι αν, ο Αμερικανός φορολογούμενος, δεν διασώσει τη  Wall Street, θα υπάρξει μια οικονομική κατάρρευση και θα επιβληθεί στις Η.Π.Α στρατιωτικός νόμος!!!. Και η διάσωση έγινε και  μετά το πακέτο διάσωσης ήρθε κι έφυγε  και το καθαρό αποτέλεσμα είναι ότι η αμερικανική οικονομία βρίσκεται σε μια δίνη. Και οι Κινέζοι παίρνουν συμβουλές από αυτόν;
Ένα άλλο βασικό στέλεχος της παγκοσμιοποίησης, ο Dominic Barton , ο παγκόσμια διευθύνων σύμβουλος της McKinsey & CO, επίσης  δήλωσε πρόσφατα, "Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει μια υποκείμενη δύναμη της ανάπτυξης και αυτή είναι η αστικοποίηση.
Αυτό που βλέπουμε είναι ουσιαστικά περισσότερο από 250.000 άτομα να μετακινούνται από τις αγροτικές περιοχές προς τις πόλεις κάθε εβδομάδα."
Ο Maurice Strong και ο George Soros, είναι επίσης βασικοί παράγοντες σε αυτό το κίνημα της μαζικής μετανάστευσης.
Φαίνεται ότι οι βασικοί παίκτες της  παγκοσμιοποίησης προσπαθούν να αποκρύψουν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους η κινεζική κυβέρνηση  πραγματοποιεί αυτό το πρόγραμμα μαζικής μεταφοράς πολιτών σε συγκεκριμένα μέρη. Οι Κινέζοι με την υποστήριξη των εταιρειών της παγκοσμιοποίησης, όπως η Goldman Sachs, που ασχολούνται με την πλήρη εφαρμογή της Agenda 21μετακινούν τον άμαχο πληθυσμό από τις αγροτικές περιοχές στοιβάζοντας τον σαν πακέτα μέσα στις μεγαλουπόλεις τους, για ένα σκοπό…..
Η κινεζική κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά και ελπίζει να επιβιώσει από την επερχόμενη κατάρρευση των ομολόγων στις ΗΠΑ, η οποία θα μπορούσε να συμβεί σε μερικές ημέρες, εβδομάδες ή μήνες. Οι Κινέζοι κατέχουν μεγάλο μέρος του χρέους των Η.Π.Α σε ομόλογα.
Οι Κινέζοι έχουν αναμφίβολα έρθει στην πλήρη συνειδητοποίηση ότι η οικονομία τους θα εκραγεί μαζικά όταν και αν συμβεί ένα αμερικανικό κραχ στα ομόλογα.Με την μετακίνηση ενός εκατομμυρίου ανθρώπων ανά μήνα στις πόλεις φαντάσματα, οι Κινέζοι θα διαπιστώσουν ότι η υποταγή της χώρας τους, θα είναι πολύ πιο εύκολη εάν επιβληθεί στρατιωτικός νόμος εξ αιτίας μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής.
Επίσης, δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι οι Κινέζοι έχουν κάνει μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι με την παγκόσμια ελίτ για να είναι το πείραμα για την Ατζέντα 21, δηλαδή της αναγκαστικής μετεγκατάστασης των πληθυσμών σε πόλεις – φυλακές , απόλυτα ελεγχόμενες από τη φανερή αλλά και την …κρυφή ελίτ.
Η ελίτ θα ελέγχει, θα καθορίζει και θα επιλέγει ποιός θα επιζήσει ή όχι. Ποιός θα είναι χρήσιμος για κάποιο σκοπό και ποιού η ύπαρξη θα είναι περιττή.
Ετοιμάζονται εδώ και χιλιάδες χρόνια να επιβάλλουν τα άνομα και σκοτεινά σχέδια τους στον ανθρώπινο πληθυσμό. Η Κίνα προσφέρεται ως μια τεράστια πηγή ανθρώπινων ψυχών. Ο λαός της Ελλάδας αντιστέκεται;
Γιατί ίσως είναι η μόνη ελπίδα για την ανθρωπότητα...
Eva Cat