Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά


ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΛΟΒΑ ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΡΤ 2010
Λελόβας Λουκάς LookArt
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑ
πηγη((http://www.youtube.com/watch?v=Za3VmufijXY&feature=player_embedded#!))

Τεντ Τέρνερ: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός "για να σωθεί ο πλανήτης"

Τεντ Τέρνερ: Ο δισεκατομμυριούχος που θέλει να μειωθεί ο πληθυσμός "για να σωθεί ο πλανήτης"



«Ένας συνολικός πληθυσμός 250 με 300 χιλιάδων ανθρώπων, δηλαδή μειωμένος κατά 95% από τα σημερινά επίπεδα, θα ήταν ιδανικός». Ted Turner

Του Paul Joseph Watson (Infowars.com)
Λίγους μόλις μήνες μετά τη διαρροή ενός σχεδίου του ΟΗΕ, που αποκάλυψε ότι οι κινδυνολόγοι της κλιματικής αλλαγής θα ξεκινούσαν την διαδικασία καλλιέργειας του φόβου του"υπερπληθυσμού", που συνδέεται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, ως ένα μέσο για τη διάλυση της μεσαίας τάξης, ο δισεκατομμυριούχος θιασώτης της παγκοσμιοποίησης, Τεντ Τέρνερ, κατά τη διάρκεια γεύματος στο Κανκούν, παρότρυνε τον κόσμο να υιοθετήσει τη "βάρβαρη" πολιτική της Κίνας,για ένα παιδί, αφήνοντας, μάλιστα, να εννοηθεί ότι οι φτωχοί άνθρωποι πρέπει να "στειρώνονται" σε αντάλλαγμα των κυβερνητικών επιδομάτων.
Μετά από μια ομιλία από τον οικονομολόγο Brian O'Neillτου Εθνικού Κέντρου Ατμοσφαιρικής Έρευνας των ΗΠΑ, η οποία κατέληξε στο "συμπέρασμα ότι η ραγδαία αύξηση του πληθυσμού στον πλανήτη συμβάλλει στην επιτάχυνση του ρυθμού αύξησης των εκπομπών ρύπων», ο θείος Τεντ παρενέβη για να μας υπενθυμίσει ότι οι απλοί δούλοι δεν θα πρέπει να φιλοδοξούν να ακολουθήσουν το παράδειγμά του να έχουν πέντε παιδιά, περιοριζόμενοι στο ένα αλλιώς θα πρέπει να έρθουν αντιμέτωποι με την οργή της κινέζικου τύπου πολιτικής του ενός παιδιού, η οποία στέλνει τις γυναίκες που αψηφούν τα διατάγματά της στα «στρατόπεδα αναμόρφωσης», αφού έχουν υποστεί ξυλοδαρμούς, βίαιες ενέσεις και έχοντας το μωρό τους, ζωντανό μέσα στη μήτρα τους, φυσικά.
"Ο κ. Turner - εδώ και πολύ καιρό υπέρμαχος του ελέγχου του πληθυσμού - είπε ότι η περιβαλλοντική πίεση στη γη απαιτεί ριζικές λύσεις, γεγονός που υποδηλώνει πως οι χώρες θα πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Κίνας, στη θέσπιση μιας πολιτικής του ενός παιδιού για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού με την πάροδο του χρόνου. Πρόσθεσε ότι τα δικαιώματα της γονιμότητας θα μπορούσαν να πουληθούν έτσι ώστε οι φτωχοί να επωφεληθούν από την απόφασή τους να μην αναπαράγουν», αναφέρει η Globe andMail.
Το μυστικό πίσω από το κάλεσμα του Turner προς τα έθνη της Δύσης για την επιβολή της τυραννικής πολιτικής που στην Κίνα καθοδηγείται από μυστικούς αστυνομικούς και αρχές "οικογενειακού προγραμματισμού" που απαγάγουν, επιβάλλουν λήψη φαρμάκων και στη συνέχεια δια της βίας πραγματοποιούν άμβλωση, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ανησυχία του για το περιβάλλον.
Ο ίδιος ο Turner έχει πέντε παιδιά και κατέχει όχι λιγότερο από 2 εκατομμύρια στρέμματα γης. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης γαιοκτήμονα στον πλανήτη, που υπολείπεται μόνο των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Ο Turner έχει υποστηρίξει δημοσίως το σοκαριστικό πρόγραμμα για τη μείωση του πληθυσμού που θα θανατώσει τον ανθρώπινο πληθυσμό μέχρι και σε ποσοστό 95%, αριθμός που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με μία ολοκληρωτική γενοκτονία, μαζικές αμβλώσεις και παιδοκτονία.
Στο τρίτο κόσμο, ο Turner έχει συμβάλει κυριολεκτικά με δισεκατομμύρια για τη μείωση του πληθυσμού, ιδίως μέσω προγραμμάτων των Ηνωμένων Εθνών, ανοίγοντας το δρόμο για τους ομοίους του όπως ο Bill & η Melinda Gates και οWarren Buffet (ο πατέρας του Γκέιτς ήταν από καιρό ηγετικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Planned Parenthood’ – ‘Οικογενειακού Προγραμματισμού’ και έναςtop ευγονιστής). Ο ίδιος ο Gates έχει δώσει ομιλίες στις οποίες προωθεί τη χρήση των εμβολίων και την άμβλωση ως μέσο μείωσης του παγκόσμιου πληθυσμού και μείωσης των εκπομπών CO2.
Το πώς η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης, μέσω εμβολίων που σώζουν ζωές δήθεν θα οδηγήσει σε πτώση του παγκόσμιου πληθυσμού είναι ένα οξύμωρο σχήμα, εκτός αν ο Gates αναφερόταν σε εμβόλια που αποστειρώνουν τους ανθρώπους, που είναι ακριβώς η ίδια μέθοδος που προτείνει ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Λευκού Οίκου,John P. Holdren στο βιβλίο του από το 1977 ‘Ecoscience, στο οποίο ζητά ένα δικτατορικό "πλανητικό σύστημα" για την επιβολή δρακόντειων μέτρων μείωσης του πληθυσμού μέσω κάθε είδους καταπιεστικών μεθόδων, συμπεριλαμβανομένης της αποστείρωσης.
Αυτό είναι που ο Gates και ο Turner συζήτησαν κατά τη συνάντησή τους στα κρυφά με τους όμοιούς τους, George Soros και David Rockefeller, σε μια μυστική συνάντηση δισεκατομμυριούχων στο Μανχάταν πέρυσι, σε μια συζήτηση που επικεντρώθηκε γύρω από το πώς αυτοί οι παγκοσμιοποιητές θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους για να "επιβραδύνουν την αύξηση του παγκόσμιου πληθυσμού. "
Όπως είναι ξεκάθαρο, η πραγματική ατζέντα πίσω από τους «έντονους φόβους» σχετικά με τον υπερπληθυσμό είναι η μείωση του βιοτικού επιπέδου παγκοσμίως, προλαμβάνοντας τον τρίτο κόσμο από το να ευημερήσει οικονομικά, και ταυτόχρονα ο αφανισμός της μεσαίας τάξης των καρτών στη Δύση. Δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την «σωτηρία της γης» και είναι απλώς ένας άλλος βολικός Δούρειος ίππος που οι παγκοσμιοποιητές επικαλούνται για να προωθήσουν την τυραννία τους.
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών που διέρρευσε τον Σεπτέμβριο. Το έγγραφο αυτό καλούσε τους κινδυνολόγους να πιέσουν το «καυτό θέμα» του "υπερπληθυσμού", αντικαθιστώντας το καυτό θέμα της «κλιματικής αλλαγής», ενώ υπήρχε η παραδοχή ότι ο απώτερος στόχος ήταν να «περιορίσουν και να ανακατευθύνουν τις προσδοκίες για μια καλύτερη ζωή από τα αναπτυσσόμενα μεσαία στρώματα σε όλο τον κόσμο», με άλλα λόγια, να πείσουν τις μάζες ότι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με μια κατάσταση που πλησιάζει αυτή της φτώχειας, προκειμένου «να σώσουμε τον πλανήτη από τον Αρμαγεδδώνα». Παρά το γεγονός φυσικά, ότι ο θείος Τεντ θα συνεχίσει να κατέχει τα 2 εκατομμύρια στρέμματα του και τα πέντε παιδιά του θα συνεχίσουν να παράγουν επ’ άπειρον.
-------------------------------
Δείτε το παρακάτω βίντεο όπου ο "ανήσυχος" πάμπλουτος Τέρνερ λέει ότι, λόγω του υπερπληθυσμού – υπερθέρμανσης του πλανήτη- θα γίνουμε κανίβαλοι! Είναι λέει, το να αναπτύσσεται ο πληθυσμός της γη - σαν να πετάμε βόμβες! Δείτε στο τέλος το χαρακτηριστικό βίντεο με τίτλο "το να κάνεις παιδιά είναι το μεγαλύτερο έγκλημα" – όπου οι βόμβες που θα διαλύσουν τον ωραίο μας πλανήτη είναι τα μωρά!

Η θεωρία του υπερπληθυσμού είναι ένας μύθος. Τα αριθμητικά στοιχεία του ΟΗΕ δείχνουν σαφώς ότι ο πληθυσμός αναμένεται να σταθεροποιηθεί το 2020 και στη συνέχεια να μειώνεται δραματικά μετά το 2050. Όπως αναφέρει το Economist, "Η γονιμότητα μειώνεται και οι οικογένειες συρρικνώνονται σε ορισμένα σημεία, όπως στη Βραζιλία, την Ινδονησία, και ακόμη και τμήματα της Ινδίας. Όπως δείχνει η ενημέρωσή μας, το ποσοστό γονιμότητας του μισού κόσμου είναι τώρα 2,1 ή λιγότερο-ο μαγικός αριθμός που είναι συνεπής με σταθερό πληθυσμό και συνήθως ονομάζεται "το ποσοστό αναπλήρωσης της γονιμότητας". Κάποια στιγμή μεταξύ 2020 και 2050 το ποσοστό γονιμότητας στον κόσμο θα πέσει κάτω από το γενικό ποσοστό αναπλήρωσης ».
Για να δοθεί έμφαση, όχι μόνο οι αριθμοί δείχνουν σαφώς ότι ο υπερπληθυσμός είναι ένας τεχνητός τρόμος, αλλά οι ίδιοι οι κινδυνολόγοι έχουν πιαστεί να ομολογούν ότι είναι διαχέουν τους φόβους τους προκειμένου να υποβαθμιστεί το βιοτικό επίπεδο στη δύση και κατά συνέπεια να θέσουν σε κίνηση μια "παγκόσμια ανακατανομή του πλούτου".
Και μην νομίσετε ότι αυτή η λεγόμενη «παγκόσμια ανακατανομή του πλούτου» θα εκδηλωθεί με κάποιου είδους σοσιαλιστική ουτοπία. Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής της Κοπεγχάγης, το πρόγραμμα της "παγκόσμιας αναδιανομής του πλούτου" σε μεγάλο βαθμό επικεντρώνεται γύρω από την λεηλασία του πλούτου των μεσαίων τάξεων στις πλουσιότερες χώρες, μέσω των φόρων του άνθρακα και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας αυτά τα χρήματα για την χρηματοδότηση της κατασκευής τηςπαγκόσμιας κυβέρνησης. Όπως το "Δανέζικο Κείμενο» που διέρρευσε αποκάλυψε, τα χρήματα που προέρχονται από τους φόρους κατανάλωσης, θα μεταφερθούν απευθείας στην Παγκόσμια Τράπεζα, και όχι στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Επιτρέψτε μου να τονίσω και πάλι, ακόμα και αν πιστεύετε αυτές τις φλυαρίες που κυκλοφορούν σχετικά με τον υπερπληθυσμό, οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία να «λύσουν το πρόβλημα» δήλωσαν ότι ο πρωταρχικός στόχος τους είναι να σκοτώσουν το 95 τοις εκατό της ανθρωπότητας που καταστρέφοντας την ευημερία και την οικονομική ελευθερία στη Δύση, όπως καθώς και εξασφαλίζοντας ότι ο τρίτος κόσμος θα παραμένει κάτω από βουνά από χρέη προς την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ.
Αυτό μοιάζει σαν να διορίζεις τον Charlie Manson υπεύθυνο εφηβικής θερινής κατασκήνωσης.
Ο Τεντ Τέρνερ είναι ένας βιομήχανος δισεκατομμυριούχος με πέντε παιδιά, 2 εκατομμύρια στρέμματα γης και ένα δίκτυο από επιχειρηματικά συμφέροντα που αν συνδυαστούν πρέπει να αποβάλλουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα μέσα σε ένα χρόνο από ό, τι το σύνολο των ανθρώπων που διαβάζουν αυτό το άρθρο για μια ζωή. Και αυτός είναι που σου λέει να κάνεις θυσίες, να μην έχεις παιδιά, να πουλήσεις τα δικαιώματα αναπαραγωγής σου και να αποστειρωθείς, να υποβαθμίσεις το βιοτικό σου επίπεδο, ακριβώς όπως ο AlGore τρίζει τα δόντια του για την άνοδο της στάθμης της θάλασσας που προκαλείται από την υπερθέρμανση του πλανήτη, ενώ αγοράζει ακίνητα στην όχθη του ωκεανού αξίας εκατομμυρίων δολαρίων.
Τι περισσότερο πρέπει να δει ο ανθρώπους για να αποδεχθεί το γεγονός ότι ο υπερπληθυσμός είναι ένας μύθος και ότι χρησιμοποιείται ως "μπαμπούλας" από τους κινδυνολόγους της υπερθέρμανσης του πλανήτη που τον χρησιμοποιούν τώρα για να αντικαταστήσουν την απαξιωμένη επιστήμη των ανθρωπογενών κλιματικών αλλαγών, ώστε να οικοδομήσουν τη νέα παγκόσμια τάξη τους, η οποία βασίζεται εξ ολοκλήρου στη συμπίεση της μεσαίας τάξης και στην μεγαλύτερη εξάρτηση των ανθρώπων από την μεγάλη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να γίνονται οι αρχιτέκτονες της δικής τους υποδούλωσης και αναγκάζονται να απλώνουν το χέρι στους όμοιους του θείου Ted και ικετεύοντας για μια δεκάρα.





Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους ……

Τι είναι ο Έλληνας;

http://4.bp.blogspot.com/_WLQ-Ls_HM94/TP-CLCZSdeI/AAAAAAAAa5g/vuW8sbzm_R0/s1600/tromaktiko.jpg

Σε ένα διαγωνισμό αμερικανικής εφημερίδας ζητήθηκε από τους αναγνώστες να δώσουν απάντηση στην ερώτηση " Τί είναι ο Έλληνας;".
Τη σωστότερη ερμηνεία έδωσε ένας δικαστής που ακούει στο όνομα D.Kelly.

Ακούστε την:
Ο Έλληνας είναι ευφυέστατος αλλά παράλληλα και γκαφατζής, δραστήριος αλλά και αμέθοδος, φιλότιμος αλλά και πλήρης προλήψεων, θερμόαιμος και πάντα καλός πολεμιστής.
Έκτισε τον Παρθενώνα αλλά αφού μέθυσε από την αίγλη του, τον άφησε αργότερα να γίνει στόχος πολλών ερίδων. Ανέδειξε το Σωκράτη για να τον δηλητηριάσει, θαύμασε το Θεμιστοκλή για να τον εξορίσει, διδάχθηκε από τον Αριστοτέλη για να τον καταδιώξει και γέννησε τον Ελευθέριο Βενιζέλο για να επιχειρήσει να τον δολοφονήσει.
Έκτισε το Βυζάντιο και το άφησε να τουρκέψει, δημιούργησε το "21" για να το αμφισβητήσει, δημιούργησε στη συνέχεια το 1909 για να το λησμονήσει....
Τριπλασίασε την Ελλάδα και τη κήδευσε το 1922.
Κόπτεται τη μια στιγμή για την αλήθεια και την ίδια στιγμή μισεί τον αρνούμενο να υπηρετήσει το ψεύδος.
Παράδοξο πλάσμα, ατίθασο, περίεργον, ημίκαλον, τρίκακον, αβεβαίων
διαθέσεων, εγωπαθές και, γενικά σοφόμωρον ο Έλληνας.
Λυπηθείτε τον ή θαυμάστε τον αν θέλετε...
Τέλος, ταξινομήστε τον αν μπορείτε....
πηγη(( http://trelogiannis.blogspot.com/2010/12/blog-post_7997.html))