Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Βραζιλιάνοι ποδηλάτες φωτογραφίζουν προσγειωμένο μεταλλικό αντικείμενο σε παρακείμενο χωράφι (Βίντεο)

Βραζιλιάνοι ποδηλάτες φωτογραφίζουν προσγειωμένο μεταλλικό αντικείμενο σε παρακείμενο χωράφι (Βίντεο)


Σύμφωνα με τους μάρτυρες όταν αντίκρισαν το αντικείμενο ανέβηκε μερικά μέτρα και κατόπιν έμεινε στον ουρανό για περίπου 15 λεπτά κάνοντας κάποιον περίεργο θόρυβο, όπως μια ραπτομηχανή. Ήταν μεταλλικό και δίπλα σε αυτό υπήρχε ένα δεύτερο πολύ μικρότερο το οποίο κινούταν γύρω του... Το σημείο πρόσβασης ήταν δύσκολο και δεν επιχειρήθηκε να το φτάσουν. Κατόπιν το αντικείμενο εξαφανίστηκε αναπτύσοντας απίστευτα γρήγορη ταχύτητα...






ΠηγήΒραζιλιάνοι ποδηλάτες φωτογραφίζουν προσγειωμένο μεταλλικό αντικείμενο σε παρακείμενο χωράφι (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Γιατί το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ αποθηκεύει σπέρμα ζώων στο Κολοράντο; (Τουλάχιστον 700.000 φιάλες)

Γιατί το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ αποθηκεύει σπέρμα ζώων στο Κολοράντο; (Τουλάχιστον 700.000 φιάλες)



Σχόλιο Αφύπνισης: Είναι εμφανής ο λόγος που αποθηκεύουν σπέρμα ζώων. Είναι ακριβώς το ίδιο που αποθηκεύουν τους σπόρους στην τράπεζα σπόρων της Αμερικής (δες ΕΔΩ). Είναι για τον λόγο πως αλλοιώνουν ότι υπάρχει με τα μεταλλαγμένα και θέλουν να κρατήσουν  (οι της ελίτ) αποθηκευμένα και αναλλοίωτα για τους εαυτούς τους τα πάντα !

Στο νησί Svalbard στην Νορβηγία βρίσκεται η μεγαλύτερη και ασφαλέστερη τράπεζα σπόρων του πλανήτη. Την έχουν κατασκευάσει με σκοπό την διάσωση των σπόρων ύστερα από μια πιθανή κρίση. Δεν είναι όμως η μοναδική τράπεζα που έχει κατασκευαστεί για αυτόν τον σκοπό

Στο Fort Collins, του Κολοράντο (Colorado), υπάρχουν σήμερα περίπου 700.000 «φιάλες» σπέρματος από 18 διαφορετικά είδη ζώων, που επιπλέουν σε υγρό άζωτο σε περίπτωση ενός δυνητικά καταστροφικού συμβάντος.
Και για καταστροφικό γεγονός μιλάμε για έναν αστεροειδή ή μία τρομερή μάστιγα μίας ασθένειας.
Η εγκατάσταση αποτελεί μέρος του Εθνικού Προγράμματος γενετικού υλικού των ζώων (NAGP) και περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών φυλών, αναφέρει το περιοδικό Modern Farmer. Ίσως είναι η μεγαλύτερη τράπεζα σπέρματος ζώων στον κόσμο, εκτός από την Κίνα, των οποίων η δική τους συλλογή είναι ακόμα ένα μυστήριο για μας.
Σπέρμα που χρησιμοποιείται στη χαρτογράφηση των βοοειδών για την αλληλουχία DNA.
    • Η συλλογή αλλάζει και ανανεώνεται συνεχώς, μας λέει ένας σύγχρονος αγρότης:
    • Ο χώρος αποθήκευσης αποθηκεύει δείγματα από πρόβατα, γαλοπούλες, αίγες, βουβάλια, άλκες, χοίρους, κοτόπουλα, ψάρια και βοοειδή.
    • Κάθε μπουκάλι έχει μια ιστορία. Υπάρχουν 30.000 δείγματα σπέρματος σολομού που λαμβάνονται από την φυλή Nez Perce στο Idaho.
    • Υπάρχει σπάνιο σπέρμα από πρόβατα του Καζακστάν, κοντά στο κέντρο της εξημέρωσης των προβάτων.
    • Υπάρχει ακόμη και ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας 20.000 αγελάδων που εκτρέφεται αποκλειστικά στο Jersey, και έχουν γονείς βοοειδή σε όλο τον κόσμο.
Έβρυα χοίρου σε κρυοσυντήρηση
"Πείτε ότι ένας αφθώδης πυρετός, σκοτώνει τις αγελάδες μας," λέει ο Δρ Harvey Μπλάκμπερν, συντονιστής του αποθετηρίου. «Θα έχουμε τη δυνατότητα να τις αναπληρώσουμε εκ νέου χωρίς να πάνε οι αγώνες μας χαμένοι».
Τα 700.000 δείγματα σπέρματος στο Εθνικό Πρόγραμμα γενετικού υλικού των Ζώων στο (NAGP) μπορεί να είναι η μεγαλύτερη αποθήκη σπέρματος στον κόσμο.
Η ασφάλεια της είναι μεγάλη, και έχουν γίνει εικονικά σχέδια έκτακτης ανάγκης για κάθε ανεμοστρόβιλο, σεισμό, και σχεδόν κάθε είδους καταστροφή που διαταράσσει τη Γη.
Αλλά ποια είναι αυτά τα σχέδια;
"Δεν θέλω να μιλήσω γι 'αυτό", δήλωσε ο Blackburn μετά από μια παύση.

Πηγή: apocalypsejohn.com 


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/08/700000.html#ixzz2bluL0NdF
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE!

  • ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ STRANGE!
    Εδώ και λίγες μέρες έπεσε η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού Strange egnartS, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για το τέλος του περιοδικού, που από το Φεβρουάριο δεν έχει 
    ξανακάνει την εμφάνισή του στα περίπτερα της χώρας.
    Μετά από πολλά χρόνια πρωταγωνιστικής παρουσίας στο χώρο του μεταφυσικού, η τρίτη διοίκηση (τη τρίτη περίοδο) δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει ούτε στην οικονομική διαχείριση, ούτε στη ικανοποιητική θεματολογία. Πέρυσι, το μηνιαίο περιοδικό κατάφερε να εκδώσει μόνο 5 τεύχη δείχνοντας σε όλους ότι υπάρχει πρόβλημα. Τα πέντε τεύχη του 2012 ήταν απαγορευτικά για να ανανεωθούν οι ετήσιες συνδρομές του 2013 που θα έδιναν μία ανάσα στα προβληματικά οικονομικά. Το τεύχος του Φεβρουαρίου του 2013, βγήκε με το ''ζόρι'' και δεν ήταν απλά εκτός πραγματικότητας στο κυρίως θέμα του αλλά και εκτός εποχής, λες και οι τελευταίοι αρθρογράφοι του ζούσαν ακόμα στο 2009! Η παρακμή δεν ξανάφερε τεύχος παρά τις διαβεβαιώσεις των συντελεστών του επίσημου γκρουπ -που εδώ και μήνες- δήλωναν στις ερωτήσεις των τελευταίων πιστών αναγνωστών ότι ''όπου να 'ναι έρχεται...'' και το τέλος δεν άργησε να φανεί! Το κατέβασμα της επίσημης ιστοσελίδαςhttp://www.strangemag.gr/ πριν λίγες μέρες, δείχνει ότι ο αργός θάνατος έφτασε στο τέλος του...

    πηγή: αποκάλυψη τώρα

ΔΕΣ ΤΟ...Πλειάδες ... "Μην τα βάζετε μαζί μας !"


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sMmrJ-pL1Ys#at=120 ΠΗΓΗ