Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ" Δείτε το μυστικό μετρό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

"ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ" Δείτε το μυστικό μετρό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ονομάζεται “metro 2” και βρίσκεται κάτω από το μετρό της Μόσχας σε βάθος 110 μέτρων.

Το μυστικό αυτό σύστημα υπόγειου σιδηρόδρομου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια σειρά καθηκόντων όπως είναι η απομάκρυνση του γενικού πληθυσμού από τη Μόσχα μέχρι την υπόγεια 
διασύνδεση των 5000 συνολικά υπόγειων καταφυγίων τα οποία κατασκευάζονται στη Μόσχα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται ειδικά καταφύγια που στεγάζουν όλες τις κρατικές υπηρεσίες. Παράλληλα το σύστημα διατρέχει και συνδέεται με το υπόγεια όλων των υπέργειων κτιρίων κρατικών υπηρεσιών.

Το metro 2 το οποίο επεκτείνεται διαρκώς φρουρείται 24 ώρες το 24ωρο και όλες οι διαδρομές του επιτηρούνται από ειδικό προσωπικό φύλαξης. Τα υπόγεια αυτά τούνελ διαγράφουν πολλά χιλιόμετρα απόστασης και κανείς μπορεί να περπατά για ώρες χωρίς να φτάνει στο τέλος τους.

Σε απόσταση ανά 3 ή 4 χιλιόμετρα υπάρχουν ειδικοί σταθμοί στους οποίους εκτελούνται εργασίες για τον έλεγχο καλωδίων, ενώ υπάρχουν φυλάκια δυνάμεων ασφαλείας και τα συστήματα ανανέωσης του αέρα και καθαρισμού του.

Πολλές από τις εγκαταστάσεις χρονολογούνται από τα τέλη της δεκαετίας του ΄450 όταν ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες για το δίκτυο. Ανάμεσα σε αυτά είναι και το καταφύγιο του Ι. Στάλιν το οποίο ανακαλύφθηκε εκ νέου καθώς οι εργασίες έχουν ξεκινήσει ξανά για την περαιτέρω επέκταση του συστήματος.







ΠΗΓΗ7SPY: "ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ" Δείτε το μυστικό μετρό που ετοιμάζουν οι Ρώσοι - VIDEO - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ανεξάρτητος εναλλακτικός ιστότοπος ενημέρωσης

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ? Oλη η αλήθεια για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις

Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ (Βίντεο)

Να πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ (Βίντεο)


Δείτε ένα συγκλονιστικό βίντεο βασισμένο στις 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ του Ν. Τσόμσκι.




ΠηγήΝα πως μας ΕΛΕΓΧΟΥΝ (Βίντεο) - ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Ολοκληρώνεται η αντιστροφή του Ηλιακού μαγνητικού πεδίου

Ολοκληρώνεται η αντιστροφή του Ηλιακού μαγνητικού πεδίου

Το φαινόμενο συμβαίνει κάθε περίπου 11 χρόνια όταν η δραστηριότητα του μητρικού μας άστρου κορυφώνεται
Η πολικότητα του Ήλιου πρόκειται σύντομα να αλλάξει, καθώς η πολικότητα του βορείου ημισφαιρίου έχει ήδη αναστραφεί και σύντομα θα ακολουθήσει το νότιο ημισφαίριο.
Όταν η αλλαγή αυτή ολοκληρωθεί, ο μαγνητικός βορράς να έχει πλέον γίνει νότος και, αντίστροφα, ο νότος θα γίνει βορράς, μια διαδικασία που συμβαίνει κάθε 11 χρόνια περίπου. Οι επιπτώσεις της διαδικασίας αυτής γίνονται αισθητές έως τα όρια του ηλιακού μας συστήματος.
Η παρατήρηση πως το άστρο βρίσκεται σε μια τέτοια φάση, έγινε από το Ηλιακό Παρατηρητήριο Γουίλκοξ του πανεπιστημίου Στάνφορντ των ΗΠΑ, το οποίο παρακολουθεί το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου, σε καθημερινή βάση από το 1975.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου ηλιακός φυσικός Τοντ Χέκσεμα, η αναστροφή διαρκεί μερικούς μήνες εωσότου ολοκληρωθεί, καθώς τα δύο ημισφαίρια αλλάζουν πολικότητα με διαφορετικό ρυθμό.
Η αναστροφή των μαγνητικών πόλων γίνεται σταδιακά και δεν είναι πλήρως κατανοητή, ακόμα από τους επιστήμονες. Αρχικά, μια μεγάλη ηλιακή κηλίδα εξαπλώνεται, αναγκάζοντας το μαγνητικό πεδίο του άστρου να «μεταναστεύσει» από τον ισημερινό του προς ένα από τους δύο πόλους του. Καθώς αυτή η μετακίνηση λαμβάνει χώρα, η ισχύς του ηλιακού μαγνητικού πεδίου μηδενίζεται και μετά επανέρχεται, αλλά με την αντίστροφη πολικότητα.
Σύμφωνα με τους αμερικανούς επιστήμονες, αυτή η μαγνητική αναστροφή έχει αντίκτυπο και στη Γη, λόγω της εντονότερης ηλιακής δραστηριότητας και της αυξημένης κοσμικής ακτινοβολίας που φθάνει στον πλανήτη μας, με συνέπεια να επηρεάζεται το γήινο μαγνητικό πεδίο.
Η επίδραση αυτή, με τη σειρά της, μπορεί να επηρεάσει τα ηλεκτρονικά και δορυφορικά συστήματα όπως το GPS ή τα επίγεια δίκτυα ηλεκτρισμού, καθώς επίσης να προκαλέσει πιο εκτεταμένο και θεαματικό σέλας στους γήινους πόλους.
Η επίδραση του μαγνητικού πεδίου του Ήλιου μας καλύπτει μια τεράστια περιοχή που λέγεται «ηλιόσφαιρα» και εκτείνεται πολύ πέρα από τον Πλούτωνα, έως τα σύνορα του διαστρικού χώρου, όπου σήμερα βρίσκεται το διαστημικό σκάφος «Βόγιατζερ» της NASA.