Σάββατο 5 Μαΐου 2012

''ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ''-ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;


''ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ''-ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ Ή ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ;

Θα μετρήσουμε τα λόγια μας πολύ προσεκτικά. Προχθές σε συνέντευξη του στο περιοδικό Time, ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε αναίσχυντα ότι "μας έκαναν πειραματόζωο"! Ποιός; Αυτός που μέχρι χθες δήλωνε ότι "είναι περήφανος για την πολιτική που ακολούθησε", ότι "έσωσε την Ελλάδα", ενώ το ελεεινό κονκλάβιο τωνπράσινων ελληνοφώνων γυρνάει σποτάκια που εξυμνούν τον αγώνα τους.Όταν λοιπόν ο καταστροφέας της Ελλάδας, καμάρωνε για το κατόρθωμα του, το "μνημόνιο", όλος ο οχετός των ΜΜ"Ε" τον αποθέωνε ως τον μεγάλο σωτήρα.
Πόσα πρωτοσέλιδα, πόσες σελίδες, πόσα δελτία δεν αποθέωναν τον μεγάλο στοχαστή που έσωσε την Ελλάδα.Σήμερα λοιπόν, ο ίδιος ο Παπανδρέου, έρχεται να ...;ακυρώσει όλους τους υποτακτικούς του και να πει ότι το μνημόνιο όχι μόνο δεν ήταν "δική τους επιτυχία", αλλά ήταν ένα άθλιο πείραμα εις βάρος της χώρας από "κάποιους άλλους".Δικαιώνοντας στην ουσία την στάση του "Ολυμπία" που από την πρώτη στιγμή βρισκόταν κάποιους μήνες μπροστά.Πρώτοι αποκαλύψαμε το σκάνδαλο Τ3 - Τ10, την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την άθλια συμπεριφορά του ΓΑΠ στην συνάντηση με τον Πούτιν, την δόλια εκτίναξη των Spreads, τον ρόλο των τραπεζιτών (έχουμε ακόμα μία αποκάλυψη αλλά την κρατάμε για το ...;τέλος!), και άλλα πολλά.
 Στην οποία καταγράφαμε κάθε δημοσιογραφική αναφορά των ΜΜ"Ε" που εκθείαζε την καταστροφή της Ελλάδας.Αυτή η ενότητα σύντομα θα βγει από τα κιτάπια, όπως είχαμε προαναγγείλει πριν ακόμα την παραδοχή ότι η υπαγωγή στο ΔΝΤ είχε συμφωνηθεί.Όπως είχαμε πει και κάτι άλλο: Πρώτοι, με την βοήθεια του BondHolder είχαμε αποκαλύψει τις ομοιότητες Ελλάδας - Αργεντινής, όταν οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν καν τι είναι το ΔΝΤ.Είχαμε μάλιστα προειδοποιήσει έγκαιρα: Στην Αργεντινή, αυτός που έφερε το ΔΝΤ έφυγε "μέσω εκλογικής συντριβής".
Ο επόμενος όμως έφυγε με το ελικόπτερο.Όπως είχαμε πει πως ο ασφαλέστερος δρόμος επιστροφής στην (κατοχική) δραχμή, είναι η συνέχιση της παραμονής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.Σήμερα λοιπόν, που ο κύριος Παπανδρέου επιμένει να χλευάζει τους συντρόφους του (λίγο μας νοιάζει) αλλά να κάνει πλάκα και στην εξαθλιωμένη κοινωνία, καθιστά το σύνθημα των εκλογών ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ: Τιμωρήστε τον, αλλιώς θα τιμωρηθείτε.
Τιμωρήστε τον αλλιώς θα ρίξετε την Ελλάδα στην δίνη του χάους μέχρι να σας γκρεμίσει.Εάν η επόμενη (όποια) κυβέρνηση δεν τιμωρήσει παραδειγματικά τους συνεργάτες του ΔΝΤ, να είστε σίγουροι ότι σε 6 μήνες θα φύγει με ελικόπτερο.Και μπορεί ο Ντε Λα Ρούα να είχε κάνει την καβάντζα και να περνά βασιλικά με τον γιό του να έχει γκόμενα την Σακίρα, πόσοι από εσάς ρε κακομοίρηδες έχετε τέτοιο κομπόδεμα για να κρυφτείτε από την εκδίκηση των Ελλήνων;Η επιλογή, παραμένει δική σας. Μην πείτε όμως ότι δεν σας προειδοποιήσαμε.
Καλή ψήφο σε όλους. Για την Αλήθεια, την Ελλάδα, την Δικαιοσύνη. Οι αυξήσεις μισθών και τα επικουρικά θα έλθουν από μόνα τους μετά και υγιώς.

ΤΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΣΕ REAL TIME.......

 Δηλαδή δείτε ποια αεροπλάνα πετούν πραγματικά πάνω από τις πόλεις  που ζείτε.
Τα αεροσκάφη χημικών αεροψεκασμών δεν υπάρχουν στην σελίδα αυτή, διότι δεν αναγνωρίζονται ως επίσημες αεροπορικές πτήσεις ..
Τα συμπεράσματα επί της οθόνης ..

Φοβερή Αποκάλυψη! Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!


Φοβερή Αποκάλυψη! Σχεδιασμένη η πτώχευση των λαών για να έλθει η Παγκόσμια Κυβέρνηση!


O διεθνής Αμερικανός αναλυτής Bob Chapman, μέσα από την συνέντευξή του στην Eλληνικής καταγωγής δημοσιογράφο Helen Skopis, (για το ‘Athens International Radio 104.4 FM’) μιλώντας για την κατάσταση σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα λέει φοβερά πράγματα!



Είχε προβλέψει προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη!

Αναφέρεται στις παρανομίες της Goldman Sachs και χαρακτηρίζει την χώρα μας ότι γίνεται ο ‘αποδιοπομπαίος τράγος’.

Η Ελλάδα είναι μόνο μία από τις 19 χώρες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Μιλάει για παγκόσμια οικονομική ύφεση που θα γονατίσει όλον το κόσμο, για επερχόμενο πόλεμο, πιθανότατα παγκόσμιο (!) και τελικά την επιβολή της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ από την διεθνή ελίτ….

+++++++++++++++++++++++++===


Ο κ. Τσάπμαν δεν είναι κανένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ένας πασίγνωστος πολιτικο-οικονομικός αναλυτής.

Μεταφέρω από το ιστολόγιό του: http://bobchapman.blogspot.com/

Ο κ. Chapman, επίσης γνωστός ως ‘The International Forecaster’ (είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας του), είναι 74 ετών.

Γεννήθηκε στην Βοστώνη των ΗΠΑ και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Northeastern διαχείριση επιχειρήσεων.

Υπηρέτησε τρία χρόνια στον Αμερικάνικο Στρατό στον τομέα της Αντικατασκοπίας, κυρίως στην Ευρώπη.

Μιλά Γερμανικά και Γαλλικά και είναι εξοικειωμένος στα ισπανικά. Έζησε στην Ευρώπη για έξι χρόνια, τρία χρόνια στην Αφρική, ένα χρόνο στον Καναδά και ένα χρόνο στις Μπαχάμες.

Ο Chapman έγινε χρηματιστής το 1960 και αποσύρθηκε το 1988. Τα 18 από αυτά τα χρόνια είχε δική του χρηματιστηριακή εταιρεία. Ήταν, ίσως, ο μεγαλύτερος χρηματιστής σε χρυσό και ασήμι, στον κόσμο κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου. Όταν αποσύρθηκε είχε πάνω από 6.000 πελάτες.

Ξεκινώντας το 1967, ο Chapman άρχισε να γράφει άρθρα σχετικά με τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, την οικονομία και την πολιτική, τα οποία έχουν τυπωθεί και ανατυπωθεί, όλα αυτά τα χρόνια, σε πάνω από 200 δημοσιεύσεις.

Σήμερα είναι ιδιοκτήτης και εκδότης του ‘The International Forecaster’ (“Διεθνής Προβλέπων”), όπου συλλέγονται πληροφορίες για τις επιχειρήσεις, τη χρηματοδότηση, την οικονομία και τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα σε όλο τον κόσμο, με 10.000 επενδυτές και χρηματιστές μηνιαία, ενώ μέρη από τις δημοσιεύσεις του διαβάζονται από 60 διαφορετικούς δικτυακούς τόπους εβδομαδιαίως, παρουσιάζοντας τις ιδέες του σε πάνω από 10 εκατομμύρια επενδυτές την εβδομάδα.



Αρχαία τοιχογραφία μέ θέμα τό Φρέαρ τής Αποκάλυψης πού βρίσκεται στήν αυλή τής Ιεράς Μονής Διονυσίου, στό Άγιον Όρος...

Τό άνοιγμα τού φρέατος τής αβύσσου, παραβολική απεικόνιση ενός μεγάλου πολέμου μέ χρήση πυρηνικών όπλων ( μανιτάρι σήμερα ), καί μέ ανθρώπους μέ φτερά ( αεροπλάνα ) να πετούν γύρω του, είναι μία πολύ προφητική προσέγγιση αυτών πού συνέβησαν στούς δύο Παγκόσμιους Πολέμους μέ κύριο αίτιο τήν πολεμική μηχανή τής Γερμανίας, καί ενός Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου πάλι από τήν Γερμανία μέ τήν Οικονομική της τώρα μηχανή καί Δύναμη!

=============================Παρακάτω όλη η συζήτηση:

Helen Skopis: Ο ιδιοκτήτης και αρχισυντάκτης του ‘International Forecaster’ Μπομπ Τσάπμαν, πρόβλεψε προ 10ετιας ότι η Ελλάδα θα ήταν από τις πρώτες χώρες που θα έφευγε από την Ευρωζώνη. Τι τον έκανε να το πιστεύει τότε; Του μίλησα για να το μάθω.

Bob Chapman: Ήξερα ότι δεν είχαν τις προϋποθέσεις να μπουν στην Ευρωζώνη και "μαγείρευαν" τα βιβλία τους. Η Ιταλία έκανε τα ίδια. Η Γερμανία κι η Ολλανδία έκαναν τα στραβά μάτια και τους επέτρεψαν να μπουν με βάση το ότι ήθελαν να έχουν επιτυχία και ήθελαν να συνεργαστούν με την Ελλάδα σε μια περιορισμένη περιοχή 14 μελών.

HS: Πολλοί θεωρούν ότι το πρόβλημα είναι μόνο Eλληνικό κι ότι η Ελλάδα πρέπει να το αντιμετωπίσει μόνη της. Εσείς τι πιστεύετε; Είναι μόνο Eλληνικό το πρόβλημα;

BC: Όχι βέβαια. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έπρεπε να'χε δημιουργηθεί εξ αρχής η Ευρωζώνη. Η Ελλάδα και η Ιταλία δεν έπρεπε να συμπεριληφθούν. Η Ελλάδα είναι μόνο μία από τις 19 χώρες που έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Συμπεριλαμβάνονται και οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία.

HS: Γιατί δεν έπρεπε να είχε δημιουργηθεί η Ευρωζώνη εξ αρχής;

BC: Γιατί νομίζω ότι η Γερμανία ήταν πολύ ισχυρή για να έχει αυτά τα πιο αδύναμα μέλη. Απαρτίζουν σχεδόν το 40-45% του συνολικού ΑΕΠ στην περιοχή κι αν συμπεριληφθεί και η Γαλλία, πιάνουμε τα 70%.

Οπότε, όλοι οι άλλοι είναι στην ουσία ελλειμματικοί παίχτες. Εξ άλλου, δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα και σύμφωνα με τους κανόνες στη συνθήκη του Μάαστριχτ έπρεπε να κρατήσουν το χρέος στο 3% του ΑΕΠ. Σχεδόν ποτέ δεν έγινε αυτό. Δεν θα βρεθεί κανένας...Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος στα τεκταινόμενα της Ευρωζώνης.

HS: Η ΕΕ ανακοίνωσε ένα συντονισμένο σχέδιο βοήθειας για την Ελλάδα. Μιλάνε για 20 με 25 δις Ευρώ για την περίπτωση που θα τα χρειαστεί η Ελλάδα. Θεωρείτε ότι αυτό θα βοηθήσει να μειωθούν οι ανησυχίες των αγορών για το ελληνικό χρέος;

BC: Οπωσδήποτε. Αλλά δε θα λύσει το πρόβλημα μακροπρόθεσμα, διότι η Ελλάδα δεν είναι η μόνη. Δείτε τη Λετονία, τη Λιθουανία, την Εσθνονία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Δανία και τις PIIGS δηλαδή, τις Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία.

Όλες έχουν πρόβλημα και απλά κερδίζουν χρόνο. Πιστεύω ότι αργότερα αυτό το χρόνο θα γίνει μεγάλη σύσκεψη, όπως τις συσκέψεις Σμισθόνιαν στις αρχές της δεκαετίας του '70 και θα μαζευτούν, θα υποτιμήσουν τα νομίσματα και θα....(γυρίσουν το νόμισμά τους ? ) Νομίζω ότι εκεί οδηγούν όλα αυτά.

HS: Τι προβλέπετε για την Ελλάδα βραχυπρόθεσμα;

BC: Νομίζω ότι βραχυπρόθεσμα μπορούν να τα συμμαζέψουν. Όπως έγραψα στην αυριανή έκδοση του International Forecaster, Ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να βγει στους δρόμους για να διαφυλάξει την εργασία του. Οι διαδηλώσεις και η βία δεν βοηθούν. Οι περικοπές στο 30% του Δημοσίου είναι σημαντικές. Έχει ξεφύγει ο έλεγχος, όπως και σε άλλες χώρες. Πρέπει να τακτοποιήσουν τα του οίκου τους και αυτό πρέπει να γίνει τώρα.

HS: Και η Ευρώπη; Έχει μέλλον;

BC: Σε εξατομικευμένο επίπεδο έχει, αλλά το μεγαλύτερο λάθος που έγινε στην Ευρωζώνη ήταν το "ένα επιτόκιο για όλους". Αυτό ήταν πλήρης παραλογισμός. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Το έγραψα πριν από χρόνια, όταν άρχισαν να το κάνουν. Αυτό δημιούργησε τα προβλήματα στην Ιρλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Ξανοίχτηκαν πολύ με την οικοδομή και προέκυψε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα γιατί τους προέκυψαν χαμηλά επιτόκια που δεν είναι φυσιολογικό γι’ αυτές τις χώρες. Γι 'αυτό θεωρώ ότι στο τέλος, το Ευρώ θα "σπάσει".

HS: Θεωρείτε ότι η Ελλάδα πρέπει να γυρίσει στο νόμισμά της;

BC: Δε θα χρειαστεί ( να είναι μόνον αυτή ), γιατί στο τέλος πιστεύω πως όλοι θα επανακάμψουν ( στο νόμισμά τους…). Αν ήμουν ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, θα δήλωνα πτώχευση.

Και τα άτομα στην Ελλάδα, και η Goldman Sachs που ενεπλάκησαν σε παράνομες ενέργειες θα πρέπει να διωχθούν ποινικά γι’ αυτά που έκαναν.

HS: Αυτό θα χρειαζόταν πολιτική βούληση από την Κυβέρνησή μας.

BC: Πολύ σωστά το λέτε. Κάθε κυβέρνηση αντιμετωπίζει παρόμοια προβλήματα με τον τρόπο της. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ο παράγων επίσπευσης, που είναι η Goldman Sachs.

Αυτοί τους είπαν πως θα τους δείξουν πώς να κάνουν τα βιβλία τους να φανούν εντάξει ενώ δεν ήταν, κι έτσι θα έμπαιναν στην Ευρωζώνη και θα συνέχιζαν.

Έδωσαν ψευδή στοιχεία...

HS: Όμως ο μέσος πολίτης, καλείται να πληρώσει αυτά τα χρέη. Τι να κάνουν;

BC: Κάτω από αυτές τις συνθήκες και με το μηχανισμό που κανόνισε η ΕΕ θα πρέπει να πληρώσουν τα σπασμένα. Δεν έχουν επιλογή.

Τα ίδια έπαθαν και οι Αμερικανοί πολίτες. Έχουμε την κλοπή του ιδιωτικού Federal Reserve που φορτώνουν στον Αμερικανό φορολογούμενο 23,7 τρις δολάρια! Η Ελλάδα έχει πρόβλημα με 400 δις μόνο; Νομίζω πως μπορούν να τα διευθετήσουν. Θα πρέπει να τα ξεπληρώσουν.

Τα πράγματα δείχνουν ζοφερά αλλά δεν είστε οι μόνοι, είναι άλλες 50 χώρες που έκαναν το ίδιο πράγμα. Η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν αποδιοπομπαίος τράγος. Το δημόσιο χρέος είναι περίπου το ίδιο στις ΗΠΑ. Νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε υποτίμηση, με τις συσκέψεις που σας περιέγραψα.

Όλοι θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους και θα κάνουν αμέσως υποτίμηση.

Αυτό θα γίνει, αλλά θα ακολουθηθεί από μια ύφεση που θα διαρκέσει πολύ και μάλλον, αν διαβάζετε ιστορία, θα δείτε ότι θα γίνει κι άλλος πόλεμος για να αποσπάσει την προσοχή των λαών.

HS: Σε ποια χρονική στιγμή προβλέπετε να γίνει αυτό, κ. Τσάπμαν;

BC: Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

HS: Όταν λέτε πόλεμο, μιλάτε για Παγκόσμιο Πόλεμο;

BC: Κατά πάσα πιθανότητα, ναι.

HS: Πόσο θα διαρκέσει;

BC: Το πιο ελκυστικό θύμα, λόγω της προπαγάνδας που γίνεται, είναι το Ιράν φυσικά. Αν εμπλακεί το Ιράν σε πόλεμο με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σίγουρα θα εμπλακούν η Ρωσία και η Κίνα. Και θα γίνει χαμός.

HS: Ποιοι είναι οι λόγοι πίσω από όλα αυτά; Γιατί γίνεται αυτό ανά τον κόσμο;

BC: Κατ’αρχήν σχηματίστηκε Η ΕΕ, και μετά η Ευρωζώνη, με πρόθεση να διευρυνθεί σ’όλη την ΕΕ.

Πρόσφατα, η ΕΕ πέρασε αυθαίρετα ένα Σύνταγμα που κανείς δεν ήθελε. Είναι μια προσπάθεια σχηματισμού ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Ο λόγος που γίνονται αυτά και χρησιμοποιείται η Ελλάδα σαν αποδιοπομπαίος τράγος, ή εξιλαστήριο θύμα των κρατικών χρεών είναι όπως είπα και νωρίτερα, για να γίνει η σύσκεψη όπου όλοι θα κάνουν υποτίμηση και θα επανακάμψουν στο νόμισμά τους. Όταν γίνει αυτό, θα προκύψει ύφεση από την υποτίμηση.

Όταν γίνει αυτό, ο κόσμος σ’όλο τον πλανήτη θα γονατίσει. Και τότε ο στόχος των διεθνιστών, είναι να γίνει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Αυτό επιδιώκουν, γι’αυτό τα βιώνουμε αυτά. Δεν είναι βλάκες. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Αυτά τα πράγματα προσχεδιάζονται πολλά χρόνια πριν γίνουν.

HS: Μιλάτε για έλεγχο...

BC: Για τον απόλυτο και ολοκληρωτικό έλεγχο ( των λαών ). Το χρήμα είναι δευτερεύον.

HS: Πώς μπορεί να αντισταθεί ο κόσμος;

BC: Να ενημερώνεται γι’αυτά τα άτομα και γιατί κάνουν ό,τι κάνουν στα κέντρα εξουσίας πίσω από τις κυβερνήσεις.

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Θέλουν ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ρωτήστε τον… Θα σας το πει….

Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ FORT BENNING - ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ!!! VIDEO




Στις 14 Σεπτεμβρίου το 1977 στο στρατόπεδο Fort Benning των ΗΠΑ, διεξήχθει μια νυχτερίνη άσκηση προκειμένου να δοκιμαστούν οι επιδόσεις ενός καινούριου όπλου με το όνομα Jaw.  Όταν κατά την διάρκεια της άσκησης κάτι απροσδόκητο συνέβει.

Το περιστατικό:
"1300 στρατιώτες με τακτικούς σχηματίσμους προσωμείωνουν το πεδίο της μάχης με αληθινά πυρά όταν ξαφνικά εμφανίζονται από το πουθενά φωτεινά άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό.  Οι στρατιώτες (πιθανόν και χωρίς εντολή) ανοίγουν πυρ εναντίον τους και από το σενάριο της άσκησης μεταφέρθηκαν σε...
ανοιχτή μάχη με κάτι άγνωστο ενώ απο το πουθένα, εμφανίζονται  ελικόπτερα που δεν συμπεριλαμβάνονται στο σενάριο της άσκησης.  Με το που έγινε αυτό δόθηκε η εντολή παύση πυρός!"

Το συμβάν είναι γνωστό στους περισσότερους, από τον πρώην στρατιώτη John Vaskez και συγγραφέα του βιβλίου Incident at Fort Benning.  Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο στρατιώτης κάνει έκληση σε οποιονδήποτε στρατιώτη που συμμετείχε στο περιστατικό να βγεί και να υποστηρίξει την προσπάθεια γνωστοποίησης του συμβάντος.
Όμως τώρα υπάρχει και κάποιος ακόμα που υποστηρίζει αυτήν την ιστορία.  Και μάλιστα δηλώνει πως θα κάνει τρομερές αποκαλύψεις!

Είναι ο Λοχίας James Norton και δηλώνει πως όταν δόθηκε η παύση πυρός αυτός  και η ομάδα του έκπληκτοι και σε κατάσταση σοκ αντίκρυσαν ένα τριγωνικό άγνωστο αεροσκάφος να ίπταται στον ουρανό απο πάνω τους..
Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο Λοχίας ήταν πως βρισκόταν κάπου μέσα στο δάσος, ενώ δεν θυμόταν με ποιόν τρόπο είχε φτάσει σε εκείνο το σημείο, ούτε καν πως επέστρεψε πίσω στο στρατόπεδο.. Είχε ένα κάψιμο στο σώμα που δεν γνώριζε απο τι μπορούσε να έχει προέλθει.
Όταν επέστρεψε στο στρατόπεδο διαπίστωσε πως πολλοί στρατιώτες υπέφεραν απο υψηλό πυρετό και από άγνωστη αιτία με τον ίδιο να νοσηλεύεται σοβαρά για δύο ημέρες, ενώ υπήρχαν πολλά κενά στην μνήμη του σχετικά με το τι είχε συμβεί.
Ψάχνοντας απαντήσεις που δεν έβρισκε αποφάσισε να κάνει ύπνωση.  Ύστερα απο μερικές επισκέψεις ανακάλυψε πως τον είχαν απαγάγει και το κάψιμο στο σώμα του οφειλόταν σε δείγματα που του είχαν πάρει αυτά τα άγνωστα όντα..

Μετά το περιστατικό ο στρατός συγκάλυψε το γεγονός ενώ διατάχθηκαν να μην μιλήσει ποτέ κανείς για το γεγονός,  για λόγους εθνικής ασφάλειας.  Το μέρος που διεξήχθει το συμβάν απομονώθηκε, ενώ τα ελικόπτερα που είχαν καταριφθεί δεν αναφέρθηκαν ποτέ.

Τα συντρίμια του εξωγήινου σκάφους μαζεύτηκαν απο δύο αεροσκάφη τα οποία δεν έφεραν κανένα απολύτως διακριτικό, συνηθισμένη τακτική των συγκεκαλυμένων επιχειρήσεων.  Φυσικά δεν τα είχαν ξαναδεί ποτέ στο παρελ

θόν
Ο Λοχίας James Norton επέστρεψε στο σημείο της συντριβής και κατόπιν ελεχγου ανακάλυψε ένα κομμάτι απο το άγνωστο αεροσκάφος!  Το περιγράφει ως μεταλικού χρώματος με άγνωστα ιερογλυφικά επάνω του.. Αυτό το κομμάτι δεν μπορούσες να το κόψεις με πριόνι, δεν μπορούσες να το κάψεις ώστε να λιώσει και ήταν εξαιρετικά εύκαμπτο με αποτέλεσμα όσο και να προσπαθούσες να το λυγίσεις αυτό επέστρεφε στην αρχική του μορφή.   Ισχυρίζεται μάλιστα πως έχει κρατήσει αυτό το εξωγήινο κομμάτι κάπου θαμένο και πως ήρθε η ώρα να το αποκαλύψει στον κόσμο αλλάζοντας τα δεδομένα πέρι ύπαρξης εξωγήινης ζωής!!

Συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις, ισχυρίζεται πως έχει στην κατοχή του βίντεο που δείχνει τις στρατιωτικές αρχές στο Fort Benning,  να εκτελούν δοκιμαστικές πτήσεις αυτών των σκαφών.  Αναπτύσουν  ασύλληπτη ταχύτητα για τα δικά μας δεδομένα που  μετακινούνται σε δύο δευτερόλεπτα από την μια άκρη του ορίζοντα στην άλλη!  Πρόσθεσε πως στην συγκεκριμένη στρατιωτική βάση γίνονται κάθε είδους πειράματα συμπεριλαμβανομένων βιολογικών και χημικών ερευνών.

Περιμένουμε ο ισχυρισμός του Λοχία James Norton να γίνει μια ιστορική αποκάλυψη, θέτοντας νέα δεδομένα περί εξωγήινης ζωής..Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...Κίσινγκερ: Έρχεται πόλεμος και παγκόσμια κυβέρνηση

 Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...Κίσινγκερ: Έρχεται πόλεμος και παγκόσμια κυβέρνηση
Μια αξιοσημείωτη ομολογία του πρώην Γενικού Γραμματέα του κράτους, της εποχής Νίξον, Henry ,
αποκαλύπτει το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο και ιδίως στη Μέση Ανατολή.
Μιλώντας από το πολυτελές διαμέρισμά του στο Μανχάταν, ο ηλικιωμένος πολιτικός, ο οποίος θα είναι 89 χρονών τον Μάιο, είναι πολύ μπροστά με τις αναλύσεις του για την τρέχουσα κατάσταση των παγκόσμιων γεγονότων Γεωπολιτικής και οικονομικών.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση από νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ακροβολιστή ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθήσει να πάρει το όπλο του το πυροβολεί αμέσως. Αυτό, θα δημιουργήσει ένα κοινό και γρήγορο αφανισμό τους. .
Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν...τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος.
Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή. "

"Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους."

Ο κ. Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο. "

Μετά από λίγα λεπτά διακοπή ώστε ο ο κ. Κίσινγκερ να συγκεντρώσει τις σκέψεις του,συνέχισε:
«Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία. Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει;

Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό για να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί.

Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά, την τελευταία δεκαετία περίπου, στα παιχνίδια κονσόλας πολεμικών τεχνών.ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανακλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυπνο προγραμματισμό του.

Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση, είναι προετοιμασμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες , βορά των κανονιών, και όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν στις εντολές τους. Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνε μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει.
Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. "
Τέλος της συνέντευξης. Ο ρεπόρτερ μας υποχρεώθηκε να εξέλθει από το δωμάτιο από τον φροντιστή του Κίσινγκερ.

Η μυστηριώδης φυλή των Dzopas


Η μυστηριώδης φυλή των Dzopas


φυλη, κινα, δικτυο, υψος
« Η μυστηριώδης φυλή των Dzopas »
Βουνά Bayankara - Ula. Σύνορα Κίνας με Θιβέτ. Μια ομάδα αρχαιολόγων διερευνά εξονυχιστικά ένα δίκτυο πολύπλοκων σπηλιών που συνδέονται μεταξύ τους με στοές όταν βρίσκεται μπροστά σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη. Μέσα στις στοές βρίσκουν μια ατέλειωτη σειρά τάφων, ο ένας δίπλα στον άλλον όπου οι σκελετοί ανταποκρίνονται σε πλάσματα με ανώτερο ύψος 1,30m και με ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό..υπερμεγέθη κρανία.....

Οι πρώτες σκέψεις που ακολούθησαν ήταν να πρόκειται για ένα άγνωστο μέχρι εκείνη την στιγμή είδος πιθήκου. Ένας όμως από τους επικεφαλής της αποστολής ο Κινέζος αρχαιολόγος Dr. Chi Pu Tei απέκλεισε αυτήν την θεωρία με το σκεπτικό ότι είναι αδιανόητο οι πίθηκοι να θάβονται ο ένας δίπλα στον άλλον!
Τα μέλη της αποστολής συνέχισαν την αναζήτηση και την εξερεύνηση των στοών όταν μια δεύτερη έκπληξη ήρθε να προστεθεί στην πρώτη. Δίπλα από ένα θαμμένο σκελετό υπήρχε ένας πέτρινος δίσκος με μια τρύπα στο κέντρο του. Ο μισός ήταν θαμμένος στο έδαφος και ο υπόλοιπος ξεχώριζε πάνω από αυτό. Το δεύτερο αυτό εύρημα ήρθε να κορυφώσει το μυστήριο για το τι ήταν τελικά όλα αυτά που είχαν ανακαλύψει. Γύρω από την τρύπα υπήρχε μια σπειροειδής χάραξη που στο πλαίσιο της ακτινοβολούσε, και που μια προσεκτικότερη ματιά έδειχνε ότι στο εσωτερικό της υπήρχε μια σειρά από γραφικούς χαρακτήρες (σαν ιερογλυφικά), που έδιναν την εντύπωση ενός κειμένου.

Έκπληκτοι διαπιστώνουν οτι μαζί με κάθε νεκρό έχει θαφτεί και ένας τέτοιος δίσκος. Συνολικά ο αριθμός τους είναι 716!
Παράλληλα μέσα στις σπηλιές και πάνω στα πετρώματα βρέθηκαν πλήθος από χαράξεις συμβόλων και παραστάσεων πλανητών που περιέπλεξαν το μυστήριο. Φαίνεται ότι αυτοί που τις δημιούργησαν ήθελαν να αποδώσουν την κίνηση του ήλιου, της σελήνης καθώς και πλήθος άλλον ουράνιων σωμάτων που τα ένωναν μεταξύ τους με μια λεπτή χάραξη προφανώς για να συμβολίσουν την αλληλεπίδραση τους. Η αδυναμία επί 20 χρόνια να κατανοηθεί το τι ήταν αυτό που βρέθηκε (τόσο οι σκελετοί όσο και οι δίσκοι), ατόνησε το όποιο ενδιαφέρον για αυτήν την ανακάλυψη και οι δίσκοι περιέπεσαν συσσωρευμένοι σε μια γωνιά στο μουσείο του Πεκίνου.  Το επόμενο όμως διάστημα ένας καθηγητής ο Dr. Tsum Um Nui, εργάστηκε σχολαστικά πάνω στους δίσκους και όπως αργότερα ισχυρίστηκε εξετάζοντας τους περισσότερους από αυτούς και συνδέοντας με την δική του μέθοδο το περιεχόμενο τους, κατάφερε να αποκρυπτογραφήσει τα σύμβολα της ιερογλυφικής μορφής που βρίσκονταν μέσα στις αυλακώσεις. Ο Tsum Um Nui ζήτησε το 1963 την άδεια από την Ακαδημία του Πεκίνου να δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα των ερευνών του, αλλά κάτι τέτοιο του απαγορεύτηκε. Δύο όμως χρόνια αργότερα, το 1965 δόθηκε η άδεια στον καθηγητή και τους 4 συνεργάτες του να τα δημοσιοποιήσουν.

Η ανακοίνωση τους εξέπληξε καθώς αυτά ανάγουν σε μια ιστορία πριν 12000 χρόνια και κάνουν λόγο για το πέρασμα μιας εξωγήινη φυλή από τον πλανήτη μας, τους Dzopas και την αναγκαστική κατοίκηση της σε αυτόν. Αρχικά οι κάτοικοι της περιοχής πανικοβλήθηκαν στην θέα αυτόν των άγνωστων εισβολέων που ήρθαν με ένα ιπτάμενο όχημα ξεπροβάλλοντας μέσα από τα σύννεφα οχήματα και πανικόβλητοι κατέφυγαν στις βαθιές σπηλιές των βουνών για να προφυλαχτούν. Μάλιστα μέσα στα κείμενα αναφερόταν ότι σε πολλές περιπτώσεις με την παρεξηγημένη αίσθηση του κινδύνου που νόμιζαν ότι διέτρεχαν οι ντόπιοι επιτέθηκαν και θανάτωσαν κάποιους από αυτούς. Με την πάροδο του χρόνου αντιλήφθηκαν ότι η παρουσία των ξένων δεν ήταν απειλή και αποδέχτηκαν την συνύπαρξη μαζί τους..

Οι δίσκοι "μιλούν" για την αιώνια καταδίκη που ένιωθαν για τους εαυτούς τους αυτοί οι επισκέπτες, καθώς θεωρούσαν δεδομένο ότι δεν θα είχαν ποτέ την δυνατότητα να γυρίσουν στον πλανήτη τους, ύστερα από την καταστροφή του οχήματος που επέβαιναν.
Οι ερευνητές δεν στάθηκαν μόνο στην αποκρυπτογράφηση των κειμένων των δίσκων, αλλά με συνεχής επισκέψεις στην περιοχή των βουνών Bayankara Ula, προσπάθησαν να συγκεντρώσουν αν υπήρχαν, ανεξάρτητες πληροφορίες και στοιχεία για το αντικείμενο της αναζήτησής τους. Και πράγματι, ακόμα και εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ήταν σε γνώση των κατοίκων των χωριών, που κρέμονταν στις πλαγιές των βουνών, ο μύθος για τα άγνωστα άτομα που ήρθαν από ψηλά. Το μακρινό παρελθόν δεν έσβησε τον μύθο για τα κοντά, αδύναμα, κίτρινου δέρματος πλάσματα που στην αρχή τρομοκράτησαν αλλά αργότερα έζησαν αρμονικά και με άλλες φυλές των βουνών. Διακρίνονταν για την άσχημη έως απωθητική εμφάνιση τους, με κυριότερα χαρακτηριστικά το πολύ μεγάλο κρανίο και τα κοντά σώματα. Και ήρθε η ανακάλυψη των σκελετών για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του μύθου, και να δημιουργεί ουσιαστικά ερωτήματα για το αν πρέπει να αναφερόμαστε σε μύθο ή ένα ιστορικό γεγονός. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την ομάδα του Dr. Tsum Um Nui ήρθε να ταράξει τα αρνητικά νερά στους επιστημονικούς κύκλους. Ο καθηγητής και η ομάδα του τέθηκαν στο περιθώριο, χλευάστηκαν και διαπομπεύτηκαν. Κάτω από αυτές τις συνθήκες ο καθηγητής εγκατέλειψε την Κίνα και κατέφυγε στην Ιαπωνία όπου και πέθανε το 1965.

Το τέλος του καθηγητή δεν έκλεισε το θέμα παρά την αδιαφορία του Κινεζικού κατεστημένου. Σοβιετικοί επιστήμονες είδαν τους δίσκους στο μουσείο της Κίνας, και ζήτησαν κάποιους από αυτούς να τους πάρουν στην Μόσχα για περισσότερες έρευνες και αναλύσεις. Η Κίνα δέχτηκε το αίτημα, έστειλε μερικούς από τους δίσκους, και οι Σοβιετικοί προέβησαν σε σχολαστικές και λεπτομερείς έρευνες. Αφού προχώρησαν σε μια λεπτομερή και προσεκτική αποκόλληση όλων των ξένων σωμάτων που με την πάροδο των αιώνων "κάθισαν" πάνω στους δίσκους, τους τοποθέτησαν πάνω σε μια ειδική περιστρεφόμενη πλάκα.. Όπως καταγράφτηκε, οι δίσκοι άρχισαν να πάλλονται έντονα και να παράγουν ήχους με έναν ασυνήθιστο ρυθμό, κάτι που έδινε την εντύπωση ότι μέσα από τους δίσκους περνούσε ηλεκτρισμός. Μέρος των ερευνών και των πειραμάτων από τους Σοβιετικούς δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό Σπούτκιν από τον Dr. Vyatchslav Saizev, όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι οι δίσκοι των Dzopas πρέπει να ήταν μέρος ενός ευρύτερου ηλεκτρικού κυκλώματος άγνωστης χρήσης, και κάποια στιγμή εκτέθηκαν σε υψηλές τάσεις στα πλαίσια της λειτουργίας τους.

Ήταν αρκετοί οι ερευνητές που προσπάθησαν να εξετάσουν και να ερμηνεύσουν τους δίσκους των Dzopas, και να ανακαλύψουν το βαθύ παρελθόν αυτής της μυστηριώδους φυλής. Σκόνταφταν όμως σε αυτή την προσπάθειά τους, στο κομμουνιστικό καθεστώς τις Κίνας και στο απομονωτισμό της επιστημονικής έρευνας, που ακολουθούσε και αυτή, την μοναχική πορεία της χώρας σε όλες τις πτυχές της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής της ζωής.
 
Ανάμεσα στους επιστήμονες που ασχολήθηκαν, περιλαμβάνονται ο Αυστριακός μηχανικός Έρνεστ Βέγκερερ (φωτογράφισε το 1974 δύο δίσκους στο μουσείο Μπάνπο στην πόλη Ζιάν), και ο Ελβετός συγγραφέας Έριχ Φον Νταίνεκεν, που μέσα από τα έργα του δίνει νέες διαστάσεις στην ήδη υπάρχουσα πίστη σε μεγάλη μερίδα των λαών, περί ύπαρξη άλλων κατοικημένων πλανητών και επίσκεψη κάποιον από τους κατοίκους τους στη γη...

Μια σημαντική ανακάλυψη που συνδέθηκε άμεσα με την φυλή των Dzopas έγινε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο όταν ο Άγγλος αρχαιολόγος δρ. Έβανς πήρε στα χέρια του μέσω του Πολωνού καθηγητή Λόλαντορφ έναν δίσκο από πέτρα ακτίνας 12 εκ και πάχους 5 εκ (βρέθηκε στην Μυσώρη της Ινδίας) κατασκευασμένος από σκληρότατο πέτρωμα, και στην σπειροειδή χάραξη που είχε διέκρινε παραστάσεις ανθρώπων, ερπετοειδών πλασμάτων, και μια σειρά γραμμάτων μιας άγνωστης γραφής που θύμιζε όμως σε πολλά σημεία τις διάφορες ελληνικές. Ο Πολωνός καθηγητής είπε στον Έβανς ότι η πέτρα αυτή προερχόταν απο μια άγνωστη και μυστηριώδη φυλή που κατοικούσε στην οροσειρά της Bayankara Ula, στα σύνορα τις Κίνας με το Θιβέτ.

Ο Έβανς εντυπωσιασμένος και με μεγάλο πάθος για την έρευνα και την αναζήτηση άγνωστων πολιτισμών ήταν από αυτούς που επισκέφτηκαν την περιοχή. Μετέβει σε αυτην το 1947. Αν και είχε την υποστήριξη του 12 χρονου τότε Λάμα που του έδωσε εφόδια και συνοδεία αντρών, εγκαταλείφθηκε στην πορεία από αυτούς, αλλά κατάφερε μόνος του, μέσα από αντιξοότητες και κακουχίες να φτάσει τον στόχο του και να αντικρίσει τους κατοίκους αυτής της άγνωστης φυλής, σε απρόσιτα σημεία της οροσειράς. Κατοίκους που το ύψος τους έφτανε μόλις το 1,30μ.

Ο Έβανς συμβίωσε για αρκετό διάστημα μαζί τους έμαθε την γλώσσα τους σε μεγάλο βαθμό ώστε να μάθει πολλά για την ιστορία αυτής της φυλής και να μπορέσει να ακούσει από τον θρησκευτικό της ηγέτη Lourgan La, για τα δύο ταξίδια που πραγματοποίησαν οι πρόγονοι τους απο τον δικό τους πλανήτη στην γη. Το ένα πριν από 20000 χρόνια, και το άλλο το 1014 μ.χ. Το δεύτερο ήταν και το μοιραίο για αυτούς, αφού η καταστροφή του διαστημόπλοιού τους τους παγίδευσε για πάντα στην γη. Οι Dzopas αναβίωσαν στον βαθμό που μπορούσαν τον πολιτισμό τους, και οι απόγονοι τους είναι οι σημερινή κάτοικοι του χωριού. Ο Έβανς όταν ανέβαινε στην οροσειρά για να φτάσει στο όνειρο του αρχικά είχε τις επιφυλάξεις και τους προβληματισμούς του για αυτό που θα συναντούσε. Στον γυρισμό όμως με τα όσα άκουσε και είδε στην διάρκεια αυτής της μοναδικής, συγκλονιστικής εμπειρίας του, είχε βαθιά πια μέσα του την πεποίθηση για την αλήθεια της ιστορίας και του παρελθόντος του Dzopas. Η διαφοροποίηση στις χρονικές στιγμές που πραγματοποιήθηκαν οι αποστολές Dzopas στην γη, όπως ήξερε μέχρι εκείνη την ώρα (και οι αναφορά 2 αποστολών), δεν κλόνισε αυτήν του την πεποίθηση καθώς εκτίμησε ότι το μακρό χρονικό διάστημα που συνέβησαν ήταν πολύ πιθανό να έχει μπερδέψει τα γεγονότα στο πέρασμα τους από γενιά σε γενιά.  

Τα όσα αφηγήθηκε ο Έβανς αμφισβητήθηκαν έντονα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που μίλησαν για προϊόν της φαντασίας του. Πάντως σε αναπάντητο ερώτημα παραμένει η φωτογραφία που βρέθηκε μετά τον θάνατό του, ανάμεσα στα συγγράμματά του, που φαίνεται να εικονίζει ένα κοντόσωμο περίεργο ζευγάρι που το είχε σημειώσει σαν το βασιλικό ζεύγος της μυστηριώδους φυλής (ο άνδρας 1,20 μ ύψος περίπου και η γυναίκα 1,10μ).
Σε εργαστηριακό επίπεδο ο Έβανς χρησιμοποίησε σε μια σειρά πειραμάτων το δίσκο όπου έκπληκτος διαπίστωσε οτι αυτό το μυστηριώδες, ερχόμενο από το παρελθόν αντικείμενο (η ηλικία του προσδιορίστηκε σε χιλιάδες χρόνια) δεν είχε σταθερό βάρος αλλά αυτό αυξομειωνόταν με μια συχνότητα που έκλεινε κύκλο περίπου κάθε τρεισήμισι ώρες. Τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας δημοσιεύτηκαν 4 χρόνια μετά τον θάνατο του, το 1978, σε μια μελέτη υπό τον τίτλο "Η εξορία των θεών του ήλιου".



Το μυστήριο της φυλής των Dzopas, εξακολουθεί να παραμένει και αυτό διότι στην ανθρωπογεωγραφία της Κινεζικής επικράτειας, η φυλή αυτή φαίνεται σαν να μην υπάρχει.

Αυτό όμως δεν σημαίνει άρνηση και αποκλεισμό της ύπαρξης της από τους ερευνητές, καθώς δεν είναι η μόνη φυλή που από την πλευρά της Κινεζικής Κυβέρνησης τυγχάνει για λόγους εθνολογικούς αυτής της αντιμετώπισης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανακάλυψη μόλις το1995 μιας ανύπαρκτης και άγνωστης μέχρι εκείνη την στιγμή φυλής με πληθυσμό 120 ατόμων και με ύψος 0,65 έως 1 μέτρο. Και αυτή η φυλή βρέθηκε στην ίδια περιοχή που φαίνεται να ζουν και οι απόγονοι των Dzopas. Την οροσειρά Bayankara Ula. 
Η μυστηριώδης φυλή των Dzopas ΠΗΓΗ

ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ .......

Ποια πολιτική συνεργασία πιστεύεις ότι θα είναι το εφαλτήριο για την σωτηρία της Ελλάδος ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Total Votes: 31
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ