Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ"!

ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΟΥΝΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ"!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΩΗΓΙΝΟΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ 20ΕΤΙΑ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ(ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ)ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΡΠΕΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ..
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΑΣ ΕΛΙΤ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ..ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΥΔΡΗΘΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ - YouTube ΠΗΓΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Πιτσιρικάς έφτασε στο θάνατο και δηλώνει ότι…μίλησε με το Θεό!Μάλιστα έχει και…αποδείξεις!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Πιτσιρικάς έφτασε στο θάνατο και δηλώνει ότι…μίλησε με το Θεό!Μάλιστα έχει και…αποδείξεις!

Ο Colton Burpo όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρονών βρέθηκε μια ανάσα πριν από τον θάνατο, αφού..
έπαθε περιτονίτιδα. Μετά το χειρουργείο, οι γιατροί μίλησαν για ένα πραγματικό θαύμα, ενώ τέσσερις μήνες αργότερα ο μικρούλης άρχισε να λέει στους γονείς του ότι πήγε στον παράδεισο.
Οι γονείς του άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν τους είπε ότι θα πρέπει να πληρώσουν τον χειρουργό και όχι το νοσοκομείο, γιατί ο Χριστός τον χρησιμοποίησε για να τον σώσει.
Κατά τη διάρκεια μιας κηδείας μάλιστα, ο Colton άρχισε να φωνάζει ότι ο νεκρός δεν πρέπει να πάει στον παράδεισο, αν δεν έχει στην καρδιά του τον Χριστό.
Οι γονείς θορυβήθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο μικρούλης τους εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε μέσα στο χειρουργείο. Είπε ότι βγήκε από το σώμα του και είδε τη μαμά του να κλαίει και τον μπαμπά του να τα βάζει με τον Θεό.
Μέχρι και ότι είδε την αδελφούλα του που πέθανε στην κοιλίτσα της μαμάς του, είπε ότι είδε, κάτι που δεν γνώριζε, αλλά και τον παππού του πατέρα του, ο οποίος είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν στην ηλικία του.
Η ιστορία του μικρού Colton, το 2003 είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης και όλοι ήθελαν να μιλήσουν με τον μικρούλη που γνώρισε τον Θεό. Μάλιστα ενώ στην αρχή αρκετοί κορόιδευαν τον μικρό, με την επιμονή και την στήριξη των γονιών του κατάφεραν να τον αποδεχτούν.
Τώρα η ιστορία του συγκλόνισε και το Hollywood κι έτσι τη μετέφερε στη μεγάλη οθόνη.
Ο ίδιος, 15 χρονών πια, συνεχίζει να πιστεύει πολύ στον Χριστό και φροντίζει να είναι… καλό παιδί, όπως του είπε ο Χριστός, όταν τον συνάντησε στον παράδεισο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Πιτσιρικάς έφτασε στο θάνατο και δηλώνει ότι...μίλησε με το Θεό!Μάλιστα έχει και...αποδείξεις! - Partali ΠΗΓΗ

Πτήση ανάμεσα σε 1.700 εξωπλανήτες (Βίντεο)

Πτήση ανάμεσα σε 1.700 εξωπλανήτες (Βίντεο)


Όλοι οι γνωστοί πλανήτες που κινούνται γύρω από μεμονωμένα άστρα περιστρέφονται σαν ζαλισμένοι στο animation που δημιούργησε ένας διδακτορικός φοιτητής στη Βρετανία. Ο Τομ Χαντς του τμήματος Θεωρητικής Αστροφυσικής στο Πανεπιστήμιο του Λέστερ συγκέντρωσε δεδομένα από τον Ανοιχτό Κατάλογο Εξωπλανητών και τα τροφοδότησε σε ένα πρόγραμμα Javascript για να απεικονίσει τις τροχιές τους.

Όλα τα γνωστά πλανητικά συστήματα -με εξαίρεση αυτά που αφορούν δυαδικά συστήματα, δηλαδή συστήματα στα οποία ένα άστρο κινείται γύρω από ένα δεύτερο άστρο- εμφανίζονται κατά σειρά φθίνουσας ακτίνας τροχιάς.

Αυτό σημαίνει ότι οι πρώτοι πλανήτες που εμφανίζονται στο animation κινούνται σε μεγάλες αποστάσεις γύρω από το μητρικό τους άστρο και χρειάζονται χιλιάδες χρόνια για να ολοκληρώσουν μια πλήρη περιφορά.

Αντίθετα, στους πλανήτες που εμφανίζονται στο τέλος του animation το έτος διαρκεί μόνο λίγες μέρες ή ώρες.

O Ανοιχτός Κατάλογος Εξωπλανητών περιλαμβάνει μέχρι σήμερα 1.776 επιβεβαιωμένους εξωπλανήτες κατανεμημένους σε 1082 συστήματα, από τα οποία τα 62 είναι δυαδικά συστήματα.

Έρευνα της NASA προβλέπει κατάρρευση του πολιτισμού εκτός εάν υπάρξει «δραματική μείωση του πληθυσμού»

Έρευνα της NASA προβλέπει κατάρρευση του πολιτισμού εκτός εάν υπάρξει «δραματική μείωση του πληθυσμού»


Μια νέα μελέτη που χρηματοδοτείται από το εργαστήριο ‘Goddard Space Flight Center’ της NASA, προβλέπει την κατάρρευση της κοινωνίας παρόμοια με την προειδοποίηση που είχε κάνει ο Δρ Paul Ehrlich στο βιβλίο του από την δεκαετία του ’60 “The Population Bomb” («Η Πληθυσμιακή Βόμβα»), που έλεγε ότι μέσα σε μια δεκαετία ο πολιτισμός μας θα καταρρεύσει από τον υπερπληθυσμό και την παγκόσμια πείνα.





Την μελέτη πρώτη έφερε στο φως η βρετανική εφημερίδα Guardian, για την οποία ο περιβαλλοντολογικός συγγραφέας Nafeez Ahmed και διευθυντής του ‘Institute for Policy Research & Development’, λέει ότι είναι ένα «πολύ αξιόπιστο κάλεσμα αφύπνισης», αλλά σημείωσε ότι «η μελέτη είναι σε μεγάλο βαθμό θεωρητική».

Ο κοινωνικός επιστήμονας και υπέρμαχος της ζωής (κατά των αμβλώσεων) Steven Mosher, πρόεδρος του Ινστιτούτου Ερεύνης Πληθυσμού (PRI), ωστόσο, επέκρινε έντονα τόσο τη μέθοδο όσο και την πηγή της μελέτης. «Θα πρέπει να διαβάζεται όχι ως επιστήμη, αλλά ως επιστημονική φαντασία», είπε στο LifeSiteNews.

Η μελέτη χρησιμοποιεί μαθηματικό μοντέλο για την υποβολή του πληθυσμού της γης σε δύο κατηγορίες, τους Ελίτ (πλούσιοι) και τους Commoners δηλ. κοινούς (φτωχούς). Χρησιμοποιώντας πέντε παράγοντες κινδύνου στην εξίσωση - πληθυσμός, κλίμα, νερό, γεωργία και ενέργεια – αναφέρει η μελέτη, ότι οι ελίτ θα καταναλώνουν πάρα πολύ από τα πάντα, οδηγώντας σε «πείνα τους Commoners κάτι που τελικά θα προκαλέσει την κατάρρευση της κοινωνίας».

Υπό την διεύθυνση του μαθηματικού Safa Motesharrei του ‘National Socio-Environmental Synthesis Center’ και με μια ομάδα φυσικών και κοινωνικών επιστημόνων, η μελέτη κάνει έκκληση για μια «σημαντική μείωση της ανισότητας και των ποσοστών αύξησης του πληθυσμού».
Το βιβλίο του Αμερικανο-Εβραίου βιολόγου
 Paul Ehrlich του 1968 “The Population Bomb”
 προκάλεσε εκείνη την εποχή πανικό
για το θέμα του υπερπληθυσμού.
 Ωστόσο, δημογράφοι τώρα προειδοποιούν
για ένα επερχόμενο «δημογραφικό χειμώνα»
εξαιτίας της χαμηλής αύξησης του πληθυσμού
Η μελέτη προεξοφλεί το αποτέλεσμα των τεχνολογικών εξελίξεων τόσο στην παραγωγή τροφίμων όσο και στη μείωση της χρήσης ενέργειας. «Η τεχνολογική αλλαγή μπορεί να αυξήσει την αποδοτικότητα της χρήσης των πόρων, αλλά τείνει επίσης να αυξήσει την κατά κεφαλήν κατανάλωση των πόρων και την κλίμακα εξόρυξης των πόρων, έτσι ώστε, με την απουσία πολιτικής, οι αυξήσεις στην κατανάλωση συχνά θα αντισταθμίσουν την αύξηση της αποδοτικότητας της χρήσης των πόρων», αναφέρει η έκθεση.


Οι ερευνητές λένε ότι, «η πτώση της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και το ίδιο (αν όχι περισσότερο) των αυτοκρατοριών των Χαν, των Μαουρύα και των Gupta, καθώς και τόσων πολλών προηγμένων αυτοκρατοριών της Μεσοποταμίας, μαρτυρούν το γεγονός ότι οι προηγμένοι, σοφιστικέ, σύνθετοι και δημιουργικοί πολιτισμοί μπορεί να είναι τόσο εύθραυστοι και παροδικοί».

«Δύο σημαντικά χαρακτηριστικά φαίνεται να εμφανίζονται σε κοινωνίες που έχουν καταρρεύσει», ανα
φέρει η έκθεση. «Η εξάντληση των πόρων λόγω λόγω της πίεσης που ασκείται πάνω στην υπάρχουσα οικολογική ικανότητα» και «η οικονομική διαστρωμάτωση της κοινωνίας σε Ελίτ (πλούσιους) και Μάζες (ή "Commoners")».
«Ιστορικά οι καταρρεύσεις επετράπησαν να συμβούν από τους Ελίτ που φαίνεται να αγνοούν την καταστροφική πορεία, με πιο εμφανείς τις περιπτώσεις της Ρώμης και εκείνης των Μάγια», αναφέρει η έκθεση.

«Λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική διαστρωμάτωση, η κατάρρευση είναι πολύ δύσκολο να αποφευχθεί και απαιτεί σημαντικές αλλαγές στην πολιτική, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων μειώσεων της ανισότητας και των ποσοστών αύξησης του πληθυσμού», συμπεραίνουν οι ερευνητές.

Ωστόσο, ειδικοί που υπερασπίζονται την ζωή του αγέννητου δίνουν μια διαφορετική εικόνα για τις αιτίες και τους λόγους της κατάρρευσης της κοινωνίας.

«Τέτοιες ιστορίες τρόμου είναι βούτυρο στο ψωμί των αριστερών, υπερασπιστών των αμβλώσεων και προβάλλονται ευρέως στον αφελή τύπο, προβάλλοντας την ιδέα ότι είμαστε απλά πάρα πολλοί ή ότι τα ανεπτυγμένα έθνη απλά καταναλώνουν πάρα πολύ», είπε ο Mosher.

«Τίποτα από αυτά δεν είναι αλήθεια. Με την τεχνολογική πρόοδο να επιλύει τα προβλήματα που προκύπτουν και τα ποσοστά των γεννήσεων να συνεχίζονται να μειώνονται, είναι εξαιρετικά απίθανο να ζήσουμε αυτό το σενάριο», είπε.

Ο Mosher πρόσθεσε εξάλλου ότι «η NASA υποτίθεται ότι είναι απασχολημένη στην εξερεύνηση του ηλιακού συστήματος, όχι στην χρηματοδότηση άγριων ​​κερδοσκοπικών μελετών σχετικά με την υποθετική πολιτισμική κατάρρευση σε αιώνες από τώρα».

Το Population Research Institute (PRI) έχει παρουσιάσει επανειλημμένα την απόδειξη ότι μια κατάρρευση της κοινωνίας είναι πιο πιθανό να προκύψει από μια δημογραφική κατάρρευση που προκαλείται από τα συνολικά αποδεκατισμένα ποσοστά γεννήσεων που οφείλεται στις αμβλώσεις και την αντισύλληψη.

Η σειρά βίντεο του PRI με τον τίτλο "POP 101", (εδώ) που είχε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές, διαψεύδει τον μύθο του υπερπληθυσμού σε 6 ενδιαφέροντα και σύντομα, αλλά τεκμηριωμένα, επεισόδια (Διάβασε σχετικά: Ο μύθος του υπερπληθυσμού).

Ο ‘συντηρητικός’ αρθρογράφος Mark Steyn έχει εκδώσει μια ζοφερή προειδοποίηση σχετικά με τη δημογραφική αυτοκτονία της Δύσης.

Γράφοντας στο βρετανικό περιοδικό ‘the New Criterion’, ο Steyn δηλώνει ότι η ραγδαία κατάρρευση των ποσοστών γεννήσεων στην Ευρώπη, τον Καναδά και τα «δυτικοποιημένα» μέρη της Ασίας, καθώς και η εγκατάλειψη των αρχών της παραδοσιακής χριστιανικής ηθικής είναι η αρχή του τέλους του Δυτικού Πολιτισμού.

«Πολλά μέρη του κόσμου που αόριστα ονομάζουμε ‘δυτικό κόσμο’», γράφει ο Steyn, «δεν θα επιβιώσουν αυτόν τον αιώνα, και πολλά από αυτά θα εξαφανιστούν αποτελεσματικά μέσα διάρκεια της ζωής μας . ... Η πρόκληση για όσους εκτιμούν τον δυτικό πολιτισμό είναι η ισορροπία παρά οι εναλλακτικές λύσεις στο να βρεθεί ένας τρόπος για να σωθούν τουλάχιστον ορισμένα τμήματα της Δύσης».
Ο Steyn επεσήμανε την κατάρρευση των ποσοστών γεννήσεων και τα υψηλά ποσοστά των αμβλώσεων στις δυτικές χώρες ως μια πρόσκληση κατάκτησης αυτού που ονομάζεται «μετα - χριστιανική» Δύση από τον πιο γόνιμο, κοινωνικά έχοντα αυτοπεποίθηση και ριζικά ανόμοιο ισλαμικό πολιτισμό που σήμερα το εκμεταλλεύεται αυτό.

«Η Ευρώπη στο τέλος αυτού του αιώνα», γράφει, «θα μοιάζει νε μια ήπειρο που έχει δεχθεί βόμβα νετρονίου: τα μεγάλα κτίρια θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι που τα έχτισαν θα έχουν εξαφανιστεί. Διανύουμε μια αξιοσημείωτη περίοδο: Την αυτο- εξαφάνισης των φυλών, που, καλώς ή κακώς, διαμόρφωσαν τον σύγχρονο κόσμο».
Η μελέτη υπό την αιγίδα της NASA, με τίτλο“Human and Nature Dynamics (HANDY): Modeling Inequality and Use of Resources in the Collapse or Sustainability of Societies,” έχει γίνει δεκτή για δημοσίευση στο περιοδικό Ecological Economics.

Conspiracy Feeds: Έρευνα της NASA προβλέπει κατάρρευση του πολιτισμού εκτός εάν υπάρξει «δραματική μείωση του πληθυσμού» ΠΗΓΗ



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το μυστήριο του γιγαντιαίου βράχου Waffle

Το μυστήριο του γιγαντιαίου βράχου Waffle

Ένας γιγαντιαίος βράχος στη δυτική όχθη της λίμνης Jennings Randolph συνεχίζει να συγχύζει τους ερευνητές και του επισκέπτες.
Η αινιγματική δικτυωτή διαμόρφωση που αποτυπώνεται στην πλευρά του βράχου, πρόκειται για μια απλή γεωλογική παραξενιά ή είναι το υπόλειμμα μιας αρχαίας τεχνολογίας, το πρόβλημα είναι ότι η πέτρα χρονολογείται πριν 250.000.000 χρόνια.

Είναι από τα μεγαλύτερα αινίγματα της Αμερικής, και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η Waffle Ρock θεωρείται ένα μυστήριο. Το κουβάρι των γεωμετρικών σχημάτων είναι τόσο καλά και άριστα δομημένα, ώστε είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι αυτό είναι ένα φυσικό φαινόμενο.
Αν όμως δεν πρόκειται για φυσική δομή, αυτό θα σήμαινε ότι η καταγωγή της αποδίδεται σε έναν αρχαίο πολιτισμό, που είχε στην κατοχή του μια άγνωστη προηγμένη τεχνολογία.
Μάλιστα μερικοί πιστεύουν ότι ο βράχος δείχνει σαφέστατα, δείχνει σημάδια που προκαλούνται από την έντονη ακτινοβολία που απέμεινε από την ανασκαφή ενός διαστημικού σκάφους, που προσγειώθηκε στη γη αιώνες πριν, ή ίσως πιο πρόσφατα.Το γεγονός είναι ότι μέχρι να υπάρξει μια οριστική απάντηση, ο καθένας μπορεί να φανταστεί ότι θέλει.
Ο βράχος Waffle βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, στις Δυτικές όχθες της λίμνης Jennings Randolph,που βρίσκεται στην πλατεία όπου ο πρόσβαση είναι προς το παρατηρητήριο της λίμνης.
Η λίμνη Jennings Randolph είναι μια δεξαμενή που ολοκληρώθηκε το 1981 από το Army Corps of Engineers, ως αποθεματικό νερού έκτακτης ανάγκης για την πόλη της Ουάσιγκτον, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Όπως γράφει η Saturday Evening Post, η ανακάλυψη του βράχου έγινε το 1984,που ονομάστηκε ``ξύλινη γλώσσα``λόγω του κλιμακωτού γεωμετρικού μοτίβου,που μοιάζει με τα σημάδια που αφήνει το πλέγμα που χρησιμοποιείται για να μαγειρέψουν τις διάσημες βάφλες.
Η επιστημονική κοινότητα πιστεύει ότι ο βράχος είναι ένας φυσιολογικός σχηματισμός..Παραδέχονται όμως ότι αυτοί οι σχηματισμοί είναι αρκετοί σπάνιοι. Η μόνη άλλη γνωστή παρόμοια πέτρα βρίσκεται στην Ανατολική πλευρά του Τea Creek Mountain στην Pocahontas County στη Δυτική Βιρτζίνια.
Πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσε είναι σημάδι που άφησε πίσω του ένα διαστημόπλοιο που επισκέφθηκε τη γη πριν από εκατομμύρια χρόνια. Εναλλακτικοί ιστορικοί θεωρούν ότι είναι απομεινάρια ενός αγνώστου πολιτισμού που ζούσε στον πλανήτη μας, κατά την αρχαιότητα και είχαν στην κατοχή τους εξελιγμένη τεχνολογία, αδιανόητη για εμάς.