Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Το Animal Planet επιμένει ότι υπάρχουν γοργόνες (Βίντεο)

Το Animal Planet επιμένει ότι υπάρχουν γοργόνες (Βίντεο)





Το Αnimal Planet δείχνει μια εμμονή γύρω από τις γοργόνες. Κατά καιρούς έχει παρουσιάσει διάφορα βίντεο που -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του καναλιού- αποδεικνύουν την ύπαρξή τους. Τώρα το επιβεβαιώνει και η Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας σημειώνοντας, μάλιστα, πως ο αριθμός τους αυξάνεται συνεχώς. Το Animal Planet τον περασμένο Μάιο είχε παρουσιάσει ένα βίντεο στο οποίο απεικονιζόταν ένα πλάσμα στα βράχια που έμοιαζε με γοργόνα. Το βίντεο είχε ληφθεί σε μια παραλιακή πόλη κοντά στη Χάιφα του Ισραήλ και είχε κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου προκαλώντας σάλο.

Στη συνέχεια το γνωστό κανάλι παρουσίασε ένα ακόμα ντοκιμαντέρ με την ονομασία «Γοργόνες» όπου παρουσίασε μια νεκρή γοργόνα.

Μάλιστα, εκπρόσωπος της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανού Σάντι Νίξον είπε μιλώντας στην τηλεόραση ότι εμπειρογνώμονες που συγκεντρώθηκαν στο νησί της Ταϊτής και εξέτασαν όλα τα γνωστά στοιχεία που έχουν σχέση με την εμφάνιση γοργόνων, έχουν συμπεράνει ότι υπάρχουν υβρίδια που είναι μισός άνθρωπος και μισό ψάρι.

Τώρα έρχεται και ένα άρθρο της εν λόγω υπηρεσίας σε γνωστό περιοδικό όπου παρουσιάζονται αποδεικτικά στοιχεία για την ύπαρξη «Υδάτινου ανθρωποειδούς», όπως τις χαρακτηρίζουν.

Σε αυτό σημειώνουν ότι οι γοργόνες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έργα ζωγραφικής σε σπήλαια στα τέλη της Παλαιολιθικής περιόδου περίπου το 30.000 χρόνια π.Χ καθώς και ότι υπάρχουν και ζουν σε όλους τους ωκεανούς του κόσμου.

Οι γοργόνες λένε οι ειδικοί ότι ζουν στην πλειοψηφία στα θερμά νερά της Καραϊβικής και της Μεσογείου, αλλά έχουν εντοπιστεί και στην περιοχή του Ειρηνικού και Νότιου Ατλαντικού Ωκεανού.



ΠΗΓΗ 
ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE: Το Animal Planet επιμένει ότι υπάρχουν γοργόνες (Βίντεο)
ΠΕΡΙΕΡΓΑ-STRANGE

Mind control.....δειτε ποιος ο λογος που φωναζε η στενογραφος του κογκρεσου εξαλη οτι μας κυβερνανε σατανιστες κ μασονοι κ προετρεπε τους παντες ναστραφουν στο θεο...δειτε κ φριξτε:


δειτε ποιος ο λογος που φωναζε η στενογραφος του κογκρεσου εξαλη οτι μας κυβερνανε σατανιστες κ μασονοι κ προετρεπε τους παντες να στραφουν στο θεο...δειτε κ φριξτε:

Στο 04:25 υπάρχει καθαρότατη υποβολή και περάτωση διαταγών σε υπνωτισμένο άτομο..τη στενογραφο..
οπως θα δειτεωστο βιντεο μετα απο αναλυση που γινεται..η στενογραφος φωναξε τα οσα ειπε οπως:μασονοι μας κυβερνανε κ σατανιστες στραφειτε στο θεο ολοι σας 
...αφου ομως την ειχαν παρει απο το βημα..οσα φωναζε τα φωνσζε εντρομη αργοτερα στην εξδο της αιθουσας κ οχι πανω στο βημα..αγνωστο το τι ξεστομισε εκει...τα καναλια παντρεψαν τα οσα ειπεωκατα την εξοδο της μ αυτα που ειπεωστο βημα...ενα ειναι το σιγουρο..

ο ασπρομαλλης αντρας που την πλησιαζει...πριν ανεβει στο βημα αυτη..της λεει κατι την.κοιταει κ ξαφνικα αυτη μεμιας γινεται ρομποτ...ανεβαινει στο βημα σα να μη νιωθει...ενω ο ασπρομαλλης κοιταει το κινητο του κ το εδαφος...

http://www.youtube.com/watch?v=3yfOhwF0DV8&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D3yfOhwF0DV8

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! (Βίντεο)

Παρακαλούμε πολύ.. δώστε μας μια πειστική απάντηση για το τι κάνουν αυτά τα αεροσκάφη! (Βίντεο)


Είναι απίστευτο αυτό που κάνουν αυτά τα αεροσκάφη. Εμείς όσο κι αν προσπαθήσαμε να δώσουμε μια λογική εξήγηση δεν τα καταφέραμε. Αν είναι πολιτικά δε μπορεί να κάνουν τέτοιους ελιγμούς, εκτός αυτού απαγορεύεται η παράλληλη πτήση τους. Αν είναι στρατιωτικά τι κάνουν άραγε; Γιατί συννέφιασε ο ουρανός σε λίγα λεπτά; Περιμένουμε με ενδιαφέρον και τις δικές σας απόψεις...

ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Πηγή