Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΔΝΤ και προπαγάνδα των ΜΜΕ

ΔΝΤ και προπαγάνδα των ΜΜΕ

Παρακολουθήστε (σε 4 μέρη) τους έντεχνους μηχανισμούς προπαγάνδας των ελληνικών ΜΜΕ, που παρουσιάζουν τα μέτρα ως αναγκαίο κακό και την προσφυγη μας στο Δ.Ν.Τ. ως μονόδρομο. Ας μην τους αφήσουμε να ανατρέψουν τη ζωή μας και να καταδικάσουν το παρόν και το μέλλον μας... Ήδη έγινε μια γενναία αρχή με τη μήνυση του γιατρού από τη Χαλκίδα (ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά των βουλευτών...) και τη συν-μύνηση μας (Συν-Μηνύουμε τους Προδότες και Απαιτούμε Δικαιοσύνη..), που φανερώνει την άρνηση και την αντίσταση μας στα σχεδιαζόμενα, ωστόσο με το παρακάτω Video, που είναι βασισμένο στην εκπομπή του Άρη Χατζηστεφάνου (ΙINFOWAR) στο Σκάι στις 11-4-2010 και σε έρευνα του Παντείου για το ρόλο των ΜΜΕ στην οικονομική κρίση, μπορούμε να αφυπνίσουμε και άλλους συμπατριώτες μας.

Τίποτε δεν είναι "δεδομένο" για το μέλλον μας αρκεί να γνωρίζουμε πως ΕΜΕΙΣ δημιουργούμε την πραγματικότητα μας! Εμείς συνειδητά και όχι με την πλύση εγκεφάλου που με επαγγελματικό τρόπο προωθούν τα ΜΜΕ με την "επιστήμη του ψεύδους"...

Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το διάστημα .Τι είναι; μυστικά διαστημόπλοια της NASA , αλλοδαπά διαστημικά σκάφη ; η κάτι άλλο;!


Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το διάστημα .Τι είναι; μυστικά διαστημόπλοια της NASA , αλλοδαπά διαστημικά σκάφη ; η κάτι άλλο;!


  •  

Έρευνα HUFORC .


Οι φωτογραφίες θέτουν σοβαρά ερωτήματα   .Αποκαλυπτικές φωτογραφίες  άγνωστων (για μας) διαστημικών αντικειμένων  φωτογραφημένων από το διαστημικό λεωφορείο STS 088  το 1998 - 99. 

Οι φωτογραφίες είναι από Server  της NASA  και είναι ελεύθερες στο δίκτυο?   Για να τις δείτε πρώτα στο The Gateway to Astronaut Photography of Earth μετά βρείτε την αποστολή (STS 088) μετά στο Roll  σβηστέ το Ε και γράψτε 724  ΚΑΙ πατήστε το Run Query και μετά δεύτερη σελίδα . Οι επίμαχες φωτογραφίες αρχίζουν από το 64 έως  το 73 .Κανόνα κλικ στο (QuickView) έχετε μια επισκόπηση ,πατώντας στον αριθμό τις φωτογραφίας ( μχ το 64 )έχετε μια υψηλή ανάλυση όπου και  θα δείτε τα απίθανα αντικείμενα.

Παράδειγμα μικρή φωτογραφία .The Gateway to Astronaut Photography of Earth υψηλής ανάλυσης  The Gateway to Astronaut Photography of Earth
 
 
Παρατηρήστε τη φλόγα και τα τρία φώτα στο "πτερύγιο" αριστερά.   
 
 
 
 
 
 

ΠΗΓΗ((  
http://www.blogotsarka.gr/?p=37387  ))