Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Τεράστια 60 τόνων Σαρκοφάγος (!) Ανακαλύφθηκε στην Άβυδο. Μόνο μία ερώτηση: Πόσο μεγάλος ήταν ο ιδιοκτήτης της;

Τεράστια 60 τόνων Σαρκοφάγος (!) Ανακαλύφθηκε στην Άβυδο. Μόνο μία ερώτηση: Πόσο μεγάλος ήταν ο ιδιοκτήτης της;

Πραγματικά τεράστια! 

Η ομάδα αρχαιολόγων της Πενσυλβάνια ανακάλυψαν έναν τεράστιο σαρκοφάγο 60 τόνων (!) στην Άβυδο, αλλά δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη της. 
Ίσως, να ήταν Φαραώ της νεφελώδης και σκοτεινής 13ης Δυναστείας.

Ο τάφος ήταν κατασκευασμένος από ασβεστόλιθο από τα λατομεία Tura κοντά στο Κάιρο και αρχικά ήταν σκεπασμένός από μια πυραμίδα, που τώρα δεν υπάρχει. 
Ομάδα άλλων σαρκοφάγων της 13ου δυναστείας που έχουν ανακαλυφθεί βρίσκονται στην βασιλική necropoli της Dashur, 25 μίλια νότια του Καΐρου, και την Σακκάρα. 
Και αυτοί είχαν καλυφθεί από πυραμίδες, μόνο τμήματα των οποίων σώζονται. 

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΝΑΝΟΒΑΚΤΗΡΙΑ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΜΕ ΝΑΝΟΒΑΚΤΗΡΙΑ

Αποκαλυπτικό ντοκυμαντέρ για την αλήθεια των αεροψεκασμών.
Κατοχικά Νέα

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ


«Τα σχολεία θα πρέπει να ενθαρρυνθούν να παίρνουν παιδιά από την ηλικία των δύο ετών για να βοηθήσουν στην επίλυση της κρίσης για τη φροντίδα των παιδιών της χώρας. Η υπουργός Παιδείας Liz Truss, γράφει σε κάθε συμβούλιο στην Αγγλία την πρότασή της ότι οι σχολικοί βρεφικοί σταθμοί πρέπει να επεκτείνουν τις ώρες λειτουργίας τους προκειμένου να επιτρέψουν στους γονείς να αφήνουν τα νήπια κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας. Η κυβέρνηση, επίσης, τη θέσπιση νομοθεσίας για τη μείωση της γραφειοκρατίας και να το καταστήσει ευκολότερο για τα σχολεία να ανοίξουν τις πόρτες τους σε παιδιά δύο ετών.

Οι υπουργοί πιστεύουν ότι το άνοιγμα του συστήματος θα βοηθήσει να παρέχει δεκάδες χιλιάδες θέσεις στους παιδικούς σταθμούς, οι οποίες απαιτούνται επειγόντως σε πολλές περιοχές».

Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο σε διαδικτυακή εκπομπή στοPrisonplanet για τις γυναίκες/μητέρες που βρίσκονται στο στόχαστρο της Νέας τάξης.

Η Νέα τάξη πραγμάτων έπεισε τη γυναίκα ότι για να κάνει κάτι σημαντικό στη ζωή της πρέπει να βγεί έξω και να δουλέψει. Ξεκίνησαν οι μανάδες να δουλεύουν και ότι χρήματα έβγαζαν έφταναν για να πληρώνουν τους βρεφονηπιακούς η παιδικούς σταθμούς, τις νταντάδες που θα τούς πρόσεχαν τα παιδιά και τα έξοδα για τη μεταφορά τους καθημερινά. Φτάνει οι γυναίκες να δουλεύουν.

Αυτό που πέτυχε η Νέα τάξη πραγμάτων είναι με τα πακέτα προγραμμάτων που είναι κοινά για όλα τα κράτη μέσα στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, και με τη μητέρα να λείπει από το σπίτι στην πιό τρυφερή ηλικία του παιδιού, οι Νεοταξίτες να εκπαιδεύουν τα δικά μας παιδιά ως σύγχρονους δούλους.

Τα μαθαίνουν να μην διεκδικούν τίποτα, να κάθονται στη σειρά και να περιμένουν τη σειρά τους να ασχοληθεί κάποιος μαζί τους- αφού είναι ανάμεσα σε τόσα παιδιά. Μαθαίνουν επομένως να μην έχουν δικά τους πράγματα μέσα στο κοινόβιο του παιδικού σταθμού. "Εχουν κάνει τη γυναίκα (όπως ομολόγησε και ο Ροκφέλερ) να παρατήσει τα παιδιά της σε ξένα χέρια".

Και μην νομίζεται ότι τα παιδάκια που είναι ενός, δύο, τριών, πέντε, έξι χρονών δεν χειραγωγούνται και δεν μαθαίνουν τα βασικά που πρέπει να ξέρουν...

Ολα αυτά είναι πράγματα που χρειάζεται η Μητρική εταιρεία.
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ



 (  Δεν είμαστε άνθρωποι σε πνευματικό ταξίδι. Είμαστε πνεύματα σε ανθρώπινο ταξίδι..)

Ο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ - YouTube ΠΗΓΗ

Η απίστευτη ιστορία του Κάμερον που απέδειξε τη μετενσάρκωση

Η απίστευτη ιστορία του Κάμερον που απέδειξε τη μετενσάρκωση

Ένα εξάχρονο αγόριστην Σκωτία έχει μεταφυσικές ικανότητες, καθώς αποτελεί μετενσάρκωση ενός ανθρώπου που έζησε έναν αιώνα πρίν.

Ο μικρός Κάμερον Μακόλει οραματίζεται γεγονότα και καταστάσεις που ανήκουν σε άλλη εποχή και τα οποία δεν έχει ζήσει ποτέ του. Ο Κάμερον από την ηλικία των τριών ετών ξεκίνησε να περιγράφει στους γονείς του περίεργα σκηνικά, που περιελάμβαναν μία άλλη μητέρα με μακριά και καστανά μαλλιά, άλλα αδέρφια από τα δικά του και ένα παραθαλάσσιο σπίτι, με ένα μαύρο αυτοκίνητο μόνιμα παρκαρισμένο απ' έξω.

«Ο καιρός περνούσε και ο Κάμερον μας περιέγραφε συνεχώς περιστατικά με λεπτομέρειες με την άλλη οικογένεια και υποστήριζε ότι είχε γεννηθεί στο νησί Μπάρα της Κορνουάλης» ,δήλωσε η 42χρονη μητέρα του μικρού αγοριού. «Άρχισε να παραπονιέται πως εμείς έχουμε ένα μπάνιο, ενώ το άλλο σπίτι είχε τρία, ενώ μας έλεγε συνεχώς ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε τον θάνατο, γιατί ξαναγυρίζουμε κάποια στιγμή, λέγοντας μας πως και πριν Κάμερον με έλεγαν»!

Η επιμονή του μικρού για να δει την πρώτη του οικογένεια και τα κλάματα του, ανάγκασε τη μητέρα του να βρει και να ενημερώσει τον διευθυντή της Κλινικής Παιδικής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια με ειδικότητα στις μετενσαρκώσεις να τους συνοδεύσει μαζί με μία κάμερα στο νησί Μπάρα.

Με το ταξίδι τους στο νησί Μπάρα, πράγματι βρήκαν το άσπρο σπίτι με τα τρία μπάνια ακριβώς έτσι όπως το περιέγραφε ο Κάμερον. Το σπίτι είχε εγκαταλειφθεί και μετά από έρευνα στο ληξιαρχείο βρήκαν πως η οικογένεια που περιέγραφε ο μικρός είχε ζήσει στο άσπρο σπίτι πριν πολλά χρόνια. Ο 6χρονος είδε τις φωτογραφίες της οικογένειας και αναγνώρισε τα πάντα, επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για κάτι το μεταφυσικό, που ούτε ο ίδιος ο διευθυντής της Κλινικής δεν μπόρεσε να εξηγήσει.