Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Δωρεάν προγράμματα 'τσιπαρίσματος' παιδιών από τους μασόνους των ΗΠΑ

Δωρεάν προγράμματα 'τσιπαρίσματος' παιδιών από τους μασόνους των ΗΠΑ


Στην Αμερική μπορεί ακόμα το γενικό τσιπάρισμα όλων των παιδιών να μην έχει επιβληθεί ‘δια του νόμου’, αλλά τα πράγματα οδηγούνται προς τα εκεί. Αργά ή γρήγορα το τσιπάρισμα θα είναι γεγονός. Όπως στα ζώα. Οι μασονικές στοές δείχνουν ιδιαίτερη προθυμία στην προώθηση του τσιπαρίσματος στα παιδιά, ‘για το καλό των παιδιών’ βέβαια και ‘για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας’. Σε συνεργασία μάλιστα με τις τοπικές αρχές και την αστυνομία. Για την επαρχία του Maine των ΗΠΑ, υπάρχει το πρόγραμμα ‘MECHIP.ORG’ το οποίο έχει σκοπό την ‘ταυτοποίηση’ και ‘προστασία’ του παιδιού, στην σημερινή εποχή ‘όπου τόσα παιδιά εξαφανίζονται’. ...Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από τους μασόνους, για κάθε οικογένεια στο Maine που ενδιαφέρεται. Υπάρχουν και τα «Μασονικά Προγράμματα Ταυτοποίησης Παιδιού», (‘Masonic Child Identification Programs’) ή με τα αρχικά ‘CHIP’ (!), τα οποία αποτελούν (κατά την wikkipedia) μια ‘φιλανθρωπική πρωτοβουλία' των μασονικών Στοών της Βόρειας Αμερικής, στο να βοηθήσουν στον εντοπισμό εξαφανισμένων παιδιών. Τα προγράμματα που υποστηρίζονται είναι στελεχωμένα από εθελοντές από τις στοές, από ανθρώπους του νόμου και οδοντίατρους. 


Τα προγράμματα CHIP δίνουν στους γονείς την ευκαιρία να δημιουργήσουν έναν σετ με υλικό αναγνώρισης για το παιδί τους, δωρεάν. Το σετ περιλαμβάνει μια κάρτα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μια φυσική περιγραφή, ένα βίντεο, δισκέτα ηλεκτρονικού υπολογιστή ή DVD του παιδιού, ένα οδοντικό αποτύπωμα, καθώς και ένα δείγμα DNA. 


Ο σκοπός του πακέτου είναι να παρέχει σημαντικές πληροφορίες στο κοινό και στις αστυνομικές αρχές σε περίπτωση που ένα παιδί εξαφανιστεί. Το πρόγραμμα έχει επαινεθεί από το Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Κακοποιημένα Παιδιά.
Η βιντεοκασέτα ή DVD, εκτός από τη αποτύπωση της εμφάνισης και τη φωνή, περιλαμβάνει ερωτήσεις προσαρμοσμένες στην ηλικία του παιδιού και μπορεί να βοηθήσει στην εξεύρεση ενός παιδιού που θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι και για άλλους λόγους εκτός από την απαγωγή. 


  
Το Πρόγραμμα των μασόνων έχει αναφερθεί από κρατικές και τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, ως ‘μοντέλο - πρότυπο’ και για τη δική τους υπηρεσία. Η διαφορά μεταξύ του μασονικού CHIP και άλλων προγραμμάτων, είναι ότι οι δημοτικές και αστυνομικές αρχές αποθηκεύουν όλα τα δεδομένα που συλλέγονται (συμπεριλαμβανομένων των δακτυλικών αποτυπωμάτων) σε μια βάση δεδομένων. Το μασονικό πρόγραμμα λειτουργεί με απόλυτη εχεμύθεια.

Η γνώση είναι προς όλους και όχι μόνο για τον εαυτό μας. 


Τα συμπεράσματα τα αφήνουμε σε εσάς μιας και όλα τα συμπεράσματα είναι υποκειμενικά. 
ΠΗΓΗ  ((http://apocalypsejohn.blogspot.com/2010/10/blog-post_5114.html))

Περιέχει ίχνη εξωγήινης ζωής, η διαστημική σκόνη του Χαγιαμπούσα;

Περιέχει ίχνη εξωγήινης ζωής, η διαστημική σκόνη του Χαγιαμπούσα;


Η διαστημική σκόνη που έφερε το Χαγιαμπούσα τη Γη πριν από λίγους μήνες 
"ίσως περιέχει ίχνη εξωγήινης ζωής"! 


Αυτό υποστηρίζουν δύο μεγάλες ιαπωνικές εφημερίδες, επικαλούμενες ασφαλείς πληροφορίες από τη Διαστημική Υπηρεσία της Ιαπωνίας.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι επιστήμονές που άνοιξαν την κάψουλα με το υλικό, ανακάλυψαν λεπτά σωματίδια που μπορεί να περιέχουν στοιχεία εξωγήινης ζωής! 

Οι αναλύσεις που έγιναν με ηλεκτρονικά μικροσκόπια έδειξαν ότι τα δείγματα που περισυνέλεξε το Χαγιαμπούσα από τον αστεροειδή Ιτοκάβα, περιέχουν και υλικά "με διαφορετικά χαρακτηριστικά", πέρα από τη σκόνη ή το αλουμίνιο.

Οι ερευνητές της Japan Aerospace Exploration Agency (JAXA) αναμένεται να μιλήσουν δημοσίως για τα ευρύματά τους μέσα στην εβδομάδα. Για την ώρα δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες αλλά επιβεβαιώνουν ότι πράγματι έχουν εντοπιστεί "λεπτά σωματίδια" μέσα στην σκόνη από τον αστεροειδή.

Οι επιστήμονες ελπίζουν ότι η μελέτη του υλικού που έφερε ο Χαγιαμπούσα το καλοκαίρι θα τους βοηθήσει να αποκαλύψουν μυστικά σχετικά με την προέλευση του ηλιακού συστήματος.

Το διαστημικό σκάφος Χαγιαμπούσα - που στα ιαπωνικά σημαίνει "γεράκι"- ήταν το ρπώτο που κατάφερε να προσγειωθεί στην επιφάνεια αστεροειδούς και να συγκεντρώσει σωματίδια από τον διαστημικό βράχο, μέσα στην ειδική κάψουλα. Η αποστολή διήρκησε περισσότερο από επτά χρόνια και είχε όλα τα στοιχεία του... θρίλερ!

Από τον Ιούνιο που επέστρεψε στη Γη, οι αξιωματούχοι της 
JAXA μαζί με ερευνητές από τη NASA, εξετάζουν τα πολυπόθητα δείγματα. Τα οριστικά αποτελέσματα των ερευνών τους θα άνακοινωθούν μετά από αρκετούς μήνες.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε την επιστροφή του διαστημικού σκάφους στη Γη, όπως την κατέγραψαν αστρονόμοι της Nasa:
ΠΗΓΗ  ((http://apocalypsejohn.blogspot.com/2010/10/blog-post_6040.html))

Η ΝΕΑ Α(ΤΑΞΗ)Α ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ!!!!!

Ζούμε εποχή με νέους όρους
Σε έναν κόσμο χωρίς ψυχή
Με έναν τραγέλαφο στους ώμους
Σε όλα βάζουν μια τιμή
************************
Γνωρίζεις πτώματα για ανθρώπους
Που μόνο ξέρουν να γελούν
Ελαττωματική παρτίδα
Που κάποιοι την παρακινούν
*************************
Ρυθμίζουν κάθε κίνηση σου
Και όταν πρέπει δεν μιλάς
Είσαι μια κούκλα μαριονέτα
Ένας υπόδουλος μπελάς
************************
Ψεκάζουν και τον ουρανό σου
Λερώνουν σώμα και ψυχή
Τρομοκρατούν και το μυαλό σου
Για να βουλιάζεις στην σιωπή
************************
Είναι καλά όλο στημένο
Και εσύ ένα θύμα φοβικό
Έχασες κάθε σου ελπίδα
Μοιάζεις με ερωτηματικό