Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Μια τρομακτική προφητεία ολοκληρωμένη κατά 99%


Μια τρομακτική προφητεία ολοκληρωμένη κατά 99%

Γεννήθηκε το 1094 μχ στο Αλμαρ. Ήταν ένας μεταρυθμιστής της καθολικής εκκλησίας. Όλα άρχισαν όταν σε μια επίσκεψη του στην Ρώμη είδε ένα όραμα..
Πέρασαν μπροστά απο τα μάτια του πολλές και διάφορες Λατινικές φράσεις, όπου ανάμεσα σ αυτές εμφανίστηκαν τα ονόματα απο 111 πάπες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία μέχρι το τέλος του κόσμου.
Πολλές απο τις φράσεις ήταν πολύ ακριβείς όσον αφορά το αποτέλεσμα, για παράδειγμα Ο Τζον ο 23ός "ο 110ός πάπας της προφητείας" αναφέρεται ως "Pastor Et Nautam δηλαδή Παπάς και Ναυτικός". Πρίν γίνει Πάπας το 1958 ήταν ναυτικός στην Βενετία. Ο Πόλ ο 6ός αναφέρεται ως "Flos Floram το λουλούδι ανάμεσα στα λουλούδια" το σύμβολο του είναι ο κρίνος ανάμεσα σε άλλους κρινους...
Ο Τζον ο 2ός αναφέρεται "De labor e solis" που σημαίνει ο γιός της έκλειψης. Ήταν ο μόνος ποντίφικας στην λίστα που γεννήθηκε κατα την διάρκεια μιας έκλειψης ηλίου. Και ο τελευταίος πάπας Gloria Olivae απο την δόξα της ελιάς.. Ο Μαλαχίας μετά την μεγάλη λίστα των διαδόχων, είπε μια τελευταία φράση. Αυτήν την φορά όμως δεν είχε αριθμό.. "Κατά την διάρκεια της μεγάλης καταδίωξης, η θέση της ιερής ρωμαικής εκκλησίας, θα καταληφθεί απο τον Πέτρο τον Ρωμαίο που θα ταίσει τον άμβωνα με πολλά δεινά. Μετά απο αυτό η ιερή πολη της Ρώμης θα καταστραφεί και η τρομακτικη ΚΡΙΣΗ θα κρίνει τους ανθρώπους του.. ΤΟ ΤΕΛΟΣ."
Άραγε ο προφήτης Μαλαχίας περιέγραφε το τέλος της Ρώμης, το τέλος της εκκλησίας ή το τέλος του κόσμου; Θα είναι άραγε ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο τελευταίος ποντίφικας αυτός δηλαδή που θα διαδεχθεί τον υπάρχον Πάπα; Είναι πραγματικά απίστευτο που μπόρεσε και προφήτεψε όχι μόνο την σειρά με την οποία θα διαδεχόντουσαν ο ένας μετά τον άλλον, αλλά έδωσε και λεπτομερή στοιχεία σχετικά με την ζωή τους, πράγμα που μας αφήνει άφωνους.
Ο Τζων ο προηγούμενος Πάπας ήταν ο 110ός της λίστας.. Μία ιστορία για γερά νεύρα.. Στην Ινδία εμφανίστηκε ένα άρθρο που έγραφε πως: Όταν οι καρδινάλιοι πήγαν στην Ρώμη για να εκλέξουν νέο Πάπα εμφανίστηκε ένας άντρας που προσέγγισε τους καρδιναλίους και τους συμβούλεψε να εκλέξουν κάποιον που θα είναι μεγάλος πνευματικός ηγέτης, κάποιον που θα προσεγγίζει τους νέους, κάποιον που θα κάνει την εκκλησία ισχυρή.. αλλά σας προειδοποιώ να δώσετε μεγάλη βαρύτητα στα λόγια μου.. ΝΑ ΜΗΝ εκλέξετε κάποιον που θα έχει σχέση με την ΕΛΙΑ, γιατί το στοιχείο της προφητείας του Μαλαχία ήταν Gloria Olivae Η δόξα της ελιάς.. Όμως έγινε η εκλογή και βγήκε ο σημερινός πάπας ο καρδινάλιος Ράτσινγκερ απο την Γερμανία. Τότε αμέσως όλοι σκέφτηκαν, πως δέν πρέπει να ανησυχούν γιατί το όνομα του δεν έχει καμία σχέση με την Ελιά..
Τώρα η προσοχή όλων είχε χαλαρώσει και πλέον περίμεναν να μάθουν ποιό όνομα θα διάλεγε..Ακουγόντουσαν διάφορα ονόματα οπως ο Πάπας Τζών ο 23ος, ή Τζών Πόλ ο 2ός...κ.ο.κ
Είναι σημαντικό να διαλέξει ένα όνομα ο Πάπας που θα τον αντιπροσωπεύει. Έτσι την επόμενη ημέρα διάλεξε το όνομα που όλοι ξέρουμε Πάπας Βενέδικτος* ο 16ός.
*"Ο Βενέδικτος της Νούρσια ή Άγιος Βενέδικτος για τους καθολικούς και τους ορθόδοξους ήταν ο ιδρυτής του τάγματος των Βενεδικτίνων μοναχών και γενικότερα του δυτικού μοναχισμού. Αγιοποιήθηκε το 1220 απο την Ρωμαιοκαθολική εκκλησία. (πηγή wikipedia)." Το τάγμα των Βενεδικτίνων μοναχών χρησιμοποιούσε ένα σύμβολο..Αυτό το σύμβολο δεν ήταν άλλο από το δέντρο της Ελιάς! Η προφητεία βγήκε αληθινή..
Ο Μαλαχίας προέβλεψε με τρομακτική ακρίβεια 111 Πάπες. Ο συγκεκριμένος πάπας εκλέχτηκε στην ηλικία των 75χρόνων και αυτό έγινε γιατί δεν ήθελαν πάπα που να κυβερνά τόσο πολύ όσο ο προηγούμενος. Άραγε η προφητεία θα ολοκληρωθεί; Aν ναι.. τι μας περιμένει και πότε;

Φορολογική από τα 18 με τεκμαρτό "φανταστικό" εισόδημα



Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.
Mark Twain, 1835-1910, Αμερικανός συγγραφέας
Μέχρι πριν λίγες ημέρες γνωρίζαμε ότι όποιος κάνει παιδιά θα τα φορολογεί το κράτος από την πρώτη μέρα της γέννησης τους με σκοπό το κέρδος, θέλεις παιδί θα πληρώσεις θέλεις σκάφος δεν θα σε φορολογήσω λογική Στουρνάρα.
Η καινούργια είδηση που έχει αναστατώσει γονείς και παιδιά είναι ότι μόλις κλείσει τα 18 του χρόνια το παιδί είναι υποχρεωμένο να αποκτήσει ΑΦΜ και να κάνει φορολογική δήλωση.
Το κράτος απειλεί φυσικά όπως όλους τους έλληνες ότι εάν καθυστερήσουν τα παιδιά να υποβάλουν την φορολογική δήλωση έως το τέλος Ιουνίου απειλούνται με χαράτσι 75€!!!!! Επίσης θα πρέπει να μαζεύουν αποδείξεις και για να μην πληρώσουν φόρο και θα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν έχουν εισόδημα!!!!!
Τέτοιο κυνηγητό σε παιδιά κάθε ηλικίας από την γέννηση τους έχει να δει ο κόσμος από την εποχή του Ηρώδη.
Είσαι μαθητής; Είσαι φοιτητής; Τι το νοιάζει το κράτος ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ έφτασε η ώρα σου και μέχρι τον Ιούνιο θέλω να υποβάλλεις φορολογική δήλωση.
Δηλαδή το άθλιο παρακμιακό κράτος καλεί τα παιδιά ακόμα και μέσα στις εξετάσεις να υποβάλουν φορολογικές δηλώσεις αφού σύμφωνα με την διάταξη του νέου φορολογικού κάθε φυσικό πρόσωπο θα πρέπει να υποβάλει φορολογική δήλωση.
Άρα λοιπόν ταλαίπωροι γονείς πηγαίνετε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να ικανοποιήσετε την ηλιθιότητα ενός κατάπτυστου νόμου και να βγάλετε ΑΦΜ στα παιδιά σας για να υποβάλουν δήλωση το καλοκαίρι.
Και παρακάτω αποκαλύπτουμε το σκεπτικό του νόμου που μόνο ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος θα μπορούσε να το σκεφτεί και να ζητήσει την εφαρμογή του.
Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας θα χρεώνονται αυτόματα κατά την εκκαθάριση τους οι φορολογικές δηλώσεις των 18χρονων με το ελάχιστο τεκμαρτό εισόδημα των 3.000 ευρώ. Θα θεωρείται δηλαδή ότι υπερέβησαν το ανώτατο όριο ετήσιου εισοδήματος των 2.900 ευρώ που ισχύει για τα προστατευόμενα τέκνα και έτσι δεν θα αναγνωρίζονται ούτε σαν προστατευόμενα μέλη ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Παράλληλα αφού υποχρεώνουν τα παιδιά με το γνωστό ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ να κάνουν δήλωση και τα χρεώνουν και με 3.000€ για το 2012 για να είναι αφορολόγητο το ποσό θα πρέπει να καλύψουν το 25% με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών!!! Αλλιώς θα πρέπει ο 18χρονος που τον συντηρεί η οικογένεια του να πληρώσει φόρο 10% επί του 25% των 3.000€ που δεν θα έχει καλύψει με αποδείξεις!!!!ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.
Και επειδή η ηλιθιότητα των νομοθετών συνεχίζεται ακάθεκτη το κράτος θα δώσει την ευκαιρία στους νεαρούς φορολογούμενους να αποδείξουν ότι δεν έχουν εισοδήματα με την διαδικασία αμφισβήτησης όπως φυσικά προβλέπει ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος.
Δηλαδή ο γονιός θα πληρώσει την ανικανότητα τους κράτους και την ηλιθιότητα των νομοθετών αφού για να υποβληθεί η αμφισβήτηση θα πρέπει αυτό να γίνει χειρόγραφα στην ΔΟΥ από τον ίδιο τον 18χρονο η τον γονέα του και μαζί με το χειρόγραφο θα πρέπει να υποβάλει και δικαιολογητικά που αποδεικνύουν ότι ο συγκεκριμένος νέος συντηρείται από τους γονείς του!!!
Φυσικά για να γίνει δεκτή η αμφισβήτηση θα πρέπει να πεισθεί ο εφοριακός που θα την εξετάσει ότι ο νομοθέτης είναι πανηλίθιος και για αυτό τον λόγο να διαγράψει τα 3.000€ από την δήλωση του νεαρού και να τα μεταφέρει στους γονείς όπως είναι και φυσιολογικό.
Και για να ολοκληρωθεί το έργο μιας ακόμα ντροπής σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου οικονομικών ξέρετε είναι αυτό που υπουργός είναι ο Στουρνάρας όνομα και πράγμα, προκύπτει πώς ίσως χρειαστεί να κατατεθεί πρώτα φορολογική δήλωση να εκκαθαριστεί και αφού σταλεί το εκκαθαριστικό, να πάει ο φορολογούμενος με τον μπαμπά του στην αρμόδια ΔΥΟ για να καταθέσουν τα δικαιολογητικά που χρειάζεται.
Ερώτηση προς τους νομοθέτες εάν είναι φαντάρος το παιδί στα 18 του χρόνια τότε τι προβλέπει η ηλιθιότητα αυτών που αποφασίζουν; Θα δηλώνει τα 40€ τον μήνα που παίρνει σαν φαντάρος ως εισόδημα;;;; Οπότε θα βγει και από προστατευόμενο μέλος της οικογένειας του;;; Μήπως έδωσα ιδέα σε κάποια διάνοια σύμβουλο του Σερίφη του Νότιγχαμ και να το δούμε νομοθετημένο;;
Η δυσάρεστες εκπλήξεις των κυβερνώντων προς τους πολίτες είναι καθημερινές και βυθίζουν στην ύφεση όλο και περισσότερα νοικοκυριά αλλά αναρωτιέμαι οι πολίτες πόσα ακόμα μπορούν να αντέξουν;; Πόσα ακόμα θα ανέχονται;;; (του Κώστα Βουκελάτου)
freepen.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr