Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

Eικόνες από επερχόμενο (;) όλεθρο - Για να μην ισχυριστούν ότι "δεν ήξεραν" (vid)






Χθες στην Βουλή, ακούστηκαν πολλά από πολλούς, αλλά σχεδόν κανένας δεν έθιξε ουσιαστικά το κορυφαίο πρόβλημα εξωτερικής ασφάλειας που αντιμετωπίζει η χώρα από την Τουρκία (η μόνη χώρα στην Ευρώπη που έχει δηλωμένες αναθεωρητικές βλέψεις ενσωματωμένες στο Σύνταγμά της ή στο νομικό της πλέγμα απέναντι σε γείτονά της) και κυρίως το πρόβλημα ασφάλειας που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
Την στιγμή που η παγκόσμια οικονομική κρίση του 2008 στην Ελλάδα μετατράπηκε από μία 100% προδοτική πολιτική ηγεσία σε δημοσιονομική κατοχή το 2010 και για πρώτη φορά τουλάχιστον μετά την πτώχευση επί Τρικούπη οι ξένοι αποφασίζουν αν η Ελλάδα θα εξοπλιστεί και σε ποιο βαθμόη Τουρκία εφαρμόζει το δεύτερο μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα στην Ευρώπη μετά της Ρωσίας, με δαπάνες ύψους 150 δισ δολ. μέχρι το 2025 και απόκτηση μέχρι και μαχητικού αεροσκάφους εγχώριας σχεδίασης και κατασκευής, μίνι αεροπλανοφόρου, κλπ κλπ.
Για να καταδειχθεί παραστατικά ο κίνδυνος και το τι θα αντιμετωπίσουν οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις τα επόμενα χρόνια, αρκεί να δούμε το παρακάτω βίντεο απο το αεροσκάφος πέμπτης γενιάς F-35, 100 μονάδες του οποίου θα παραλάβει η Τουρκία από το 2015 μέχρι το 2021.
Σημειώνεται ότι το 2017, σε μόλις 60 μηνες από σήμερα, θα έχει την πρώτη Μοίρα F-35 σε υπηρεσία, ενώ το 2015 θα παραλάβει τα πρώτα αεροσκάφη για έναρξη δοκιμών.
Την ώρα που στο ελληνικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας συζητείται το πως θα πειστεί ο ξένος επίτροπος Άμυνας να υπογράψει για την παροχή περισσότερων καυσίμων (!) στην ΠΑ, κοιτάξτε τα απίστευτα πράγματα για αισθητήρες τακτικου μαχητικού που πετυχαίνουν δύο βασικά συστήματα του F-35: Το AN/AAQ-37 DAS (Distributed Aperture System) και το ραντάρ AN/APG-81 AESA του αεροσκάφους.
Πρόκειται για ένα βίντεο που απελευθερώθηκε πριν μερικές ημέρες για πρώτη φορά και καταδεικνύει τις ικανότητες εντοπισμού, παρακολούθησης και εγκλωβισμού βαλλιστικών πυραύλων (!) από το AN/AAQ-37 DAS (Distributed Aperture System) και το ραντάρ AN/APG-81 AESA, όπου το ηλεκτροπτικό και το ραντάρ, εντόπισαν, παρακολούθησαν και εγκλώβισαν, επιτυχώς πέντε βαλλιστικούς πυραύλους, οι οποίοι εκτοξεύτηκαν με μικρό διαχωρισμό!
Αν έχουν τέτοιες λειτουργίες κατά βαλλιστικών βλημάτων, φαντασθειτε τι μπορούν να κάνουν απέναντι σε αεροσκάφη και ελικόπτερα: Ούτε "κουνούπι" δεν θα μπορεί να κινηθεί από ελληνικό αεροδρόμιο χωρίς να τεθεί εντός ελάχιστων δευτερολέπτων υπό κατάρριψη. Σε συνδυασμό με τον υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Meteor (επίκειται η πιστοποίησή του) με ακτίνα δράσης 120 χλμ, πρακτικά δεν θα χριεάζεται καν να εμφανισεί στο Αιγαίο για να επτύχει εξάρθρωσει της ελληνικής εναέριας αεράμυνας! 
Η επίδειξη που βλέπουμε έγινε σε συνεργασία με τη NASA και την Αμερικανική Αεροπορία, με τα παραπάνω συστήματα να είναι τοποθετημένα στο ειδικά τροποποιημένο BAC-11.
Δυνατότητες αντίδρασης δεν υπάρχουν από ελληνικής πλευράς; Ας είμαστε ρεαλιστές: Αν συνεχιστεί η υπάρχουσα πολιτική και οι ανεύθυνες βλακείες (από πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, όπου οι δεύτεροι λένε αυτά που θέλουν να ακούν οι πρώτοι) του επιπέδου "Θέλουμε μόνο πυρομαχικά, καύσιμα και ανταλλακτικα γιατί έχουμε τα καλύτερα όπλα του κόσμου" είμαστε καταδικασμένοι στην καλύτερη περίπτωση να φινλανδοποιηθούμε και να χάσουμε δικαιώματα. Στην χειρότερη θα απωλέσουμε και εδάφη. Ακούει κανείς;

Eικόνες από επερχόμενο (;) όλεθρο - Για να μην ισχυριστούν ότι "δεν ήξεραν" (vid) | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Νέο σόου στον πλανήτη Άρη, το 360 μοιρών Πανόραμα της Nasa εμφανίζει Εξωγήινο κρανίο (VIDEO)


Νέο σόου στον πλανήτη Άρη, το 360 μοιρών Πανόραμα της Nasa εμφανίζει Εξωγήινο κρανίο (VIDEO)

Μια από τις καλύτερες φωτογραφίες του Άρη πήρε το εξερευνητικό όχημα Opportunity το οποίο βρίσκεται στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη. Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ουσιαστικά η σύνθεση 817 φωτογραφιών που ελήφθησαν από τις 21 Δεκεμβρίου του 2011 μέχρι και τις 8 Μαΐου του 2012. Η τοποθεσία που βρίσκεται το Opportunity ονομάζεται Greeley Haven και στην συγκεκριμένη περιοχή τώρα είναι χειμώνας.

Η λήψη είναι 360 μοιρών και σύμφωνα με τη NASA τα χρώματα δεν είναι ακριβώς αυτά που είναι στην πραγματικότητα καθώς κάποια μπλε και κόκκινα έχουν ενταθεί για να γίνει διαχωρισμός των διάφορων υλικών στην επιφάνεια του Άρη.

Όπως και να έχει πάντως είναι η καλύτερη εικόνα της επιφάνειας του Άρη που έχει ληφθεί μέχρι σήμερα. Υπενθυμίζεται πως στις 5 Αυγούστου ένα ακόμη όχημα το Curiosity πρόκειται να προσεδαφιστεί στην επιφάνεια του Άρη.

Αυτή η σκηνή λοιπόν η οποία καταγράφεται από έγχρωμη κάμερα,περιλαμβάνει το ηλιακό σύστημα του Rover και τις συστοιχίες του σε πρώτο πλάνο,και παρέχει μια αίσθηση ότι όλα αυτά τα βλέπεις από πολύ ψηλά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τη φωτογραφία σε πλήρη ανάλυση. Σημείωση μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο για να ανοίξει πλήρως αλλά αξίζει τον κόπο να περιμένετε.
Αλλά μετά από ανάλυση της εικόνας,και όπως θα δείτε και μόνοι σας προσφέρετε άλλη μία εκπληκτική λεπτομέρεια στην φωτογραφία που μοιάζει με ένα εξωγήινο (Alien) κρανίο.
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ: Είναι δυνατόν να ενώσουν 817 φωτογραφίες για να φτιάξουν το 360 μοιρών Πανόραμα και να μην δούνε αυτό που απεικονίζει η παρακάτω φωτογραφία; Ή μήπως το άφησαν εκεί για κάποιο λόγο;Το μέλλον θα δείξει,αναμένουμε. 
Μέσα από το video μπορείτε να δείτε αυτό το εξωγήινο (Alien) 
κρανίο.