Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Φάκελος: Τα παιδιά του ΄83



Απρίλιος 1983 – μια τυχαία ημερομηνία ή άγνωστο στο ευρύ κοινό σημαντικό γεγονός; Να ήταν αυτός ο λόγος που επιλέχτηκε η παραπάνω χρονική περίοδος για μία αμφιλεγόμενη διεθνή ιατρική έρευνα. Επισήμως ο στόχος της ήταν "να μελετήσει τις τάσεις των παιδιών για μελλοντικά καρδιαγγειακά νοσήματα". Ποια σχέση όμως μπορεί να έχουν τα "καρδιακά νοσήματα" με τις μεταφυσικές ανησυχίες ή ικανότητες μιας ομάδας παιδιών που είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: γεννήθηκαν όλα τον Απρίλη του '83!

Όποιος και αν ήταν ο στόχος του επιστημονικού προγράμματος, γεγονός είναι ότι...
προκάλεσε σύγχυση και ταραχή σε παιδιά, γονείς, δάσκαλους αλλά και στον απλό κόσμο. Ο φάκελος "Παιδιά '83" ανοίγει από αυτό το σημείο και θα σας παρουσιάσουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που βρήκαμε κατά την διάρκεια της πολύμηνης και διεξοδικής έρευνάς μας.

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αθηνών

Τα έτη 2001 και 2002,  μπήκε σε εφαρμογή  το επιστημονικό πρόγραμμα έρευνας με αντικείμενο την πρόληψη καρδιαγγειακών νοσημάτων  με τίτλο "Διευρωπαϊκό Πρόγραμμα: Βιολογικά κλινικά και γενετικά χαρακτηριστικά που προάγουν τη σωματική και ψυχική υγεία". Η συγκέντρωση πληροφοριών για το πρόγραμμα αυτό θα γινόταν με την χρήση ερωτηματολογίων και συνοδευτικών επιστολών.

Ένα τέτοιο έγγραφο που έφερε στην κεφαλίδα του τηνσφραγίδα της Ακαδημίας Αθηνών καθώς και του Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποσημείωση "Υπό την αιγίδα της Ακαδημίας Αθηνών και του Πανεπιστημίου Αθηνών" έφτασε στα χέρια πολλών γονιών παιδιών που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983. Ο λόγος ήταν το αίτημα συνεργασίας των γονιών καθώς και των παιδιών τους στο προαναφερθέν πρόγραμμα.

Το έγγραφο αυτό απευθυνόταν προσωπικά στα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983, αφού τα κατέτασσε σε μια ομάδα παιδιών για τα οποία είχαν συγκεντρωθεί πληροφορίες για την ενδομήτρια ζωή τους μέχρι και την ηλικία των επτά ετών.

Η διεξαγωγή του ερευνητικού προγράμματος στην Ελλάδα είχε εγκριθεί από την υπ’ αριθμόν 10/7-2-2001 απόφαση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και από την υπ’ αριθμόν Γ2/649/13-2-2001 απόφαση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Και οι δύο αποφάσεις ενέκριναν αποκλειστικά το ερευνητικό επιστημονικό πρόγραμμα με τον τίτλο "ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΛΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΝΟΣΟΥ".

Το κείμενο της επιστολής συνέχιζε αναφέροντας πως οι παραλήπτες (δηλαδή τα παιδιά) έπρεπε νασυμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο με απόλυτη ειλικρίνεια ενώ στο μεταξύ θα ακολουθούσαν βιοχημικές εξετάσεις για την μέτρηση των λιπιδίων, της χοληστερίνης και του σακχάρου στο αίμα τους

Τόνιζε δε, ότι η ομάδα αυτή των παιδιών ανήκε στα "τυχερά παιδιά" της χρονιάς αφού " η συμμετοχή τους στην έρευνα αυτή προσέφερε αισιόδοξα μηνύματα για την υγεία του αύριο".

Η επιστολή έκλεινε με την υπογραφή μίας αναπληρώτριας καθηγήτριας Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Γενικού Γραμματέα της Ακαδημίας Αθηνών. Την επιστολή ακολούθησε ένα πολυσέλιδο και πολυεπίπεδο ερωτηματολόγιο με τον τίτλο "Ερωτηματολόγιο Εφήβων".


 Δείτε τα δύο σχετικά έγγραφα



Η υπόθεση των παιδιών του '83 ("Φάκελος: τα παιδιά του ΄83") απασχόλησε μεγάλη μερίδα της ελληνικής κοινωνίας μέχρι και τις μέρες μας, σε βαθμό που προκάλεσε αντιδράσεις στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με ερωτήματα προς το Υπουργείο Παιδείας και το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης τον Ιανουάριο του 2008.

Το σχετικό θέμα έφερε στην επιφάνεια αρχικά ο κύριος Γιάννης Φουράκης ο οποίος στο βιβλίο του «Τα Προμηνύματα Των Δελφών» έκανε λόγο για ένα μυστικό ερευνητικό πρόγραμμα το οποίο ως βαθύτερο στόχο είχε τον εντοπισμό παιδιών που θα αποτελούσαν τους επόμενους ηγέτες του κόσμου.

Ας δούμε πιο αναλυτικά όμως τι συνέβη με το ερωτηματολόγιο που χρησιμοποιήθηκε ως μέθοδος συγκέντρωσης στοιχείων από τα παιδιά και τους γονείς που συμμετείχαν στο ερευνητικό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να τους έχουν κοινοποιηθεί επακριβώς η τύχη των προσωπικών στοιχείων του κάθε συμμετέχοντος καθώς και οι εξελίξεις του προγράμματος.

 Το "περίεργο " ερωτηματολόγιο

Στην πρώτη σελίδα του εγγράφου, υπήρχε η χαρακτηριστική ένδειξη «Ερωτηματολόγιο Εφήβων». Στη συνέχεια παρατηρείται η ένδειξη «Κωδικός Ερωτηματολογίου», γεγονός που σημαίνει ότι κάθε ερωτηματολόγιο έφερε ένα μοναδικό αριθμό, ο οποίος αντιστοιχούσε σε μια βάση δεδομένων ή μια λίστα με ονόματα.

Τα υπόλοιπα στοιχεία που ζητούνταν από τον έφηβο αφορούσαν το φύλο, την ημερομηνία γέννησης και τον τόπο γέννησης. Το ερώτημα που γεννάται είναι πώς έφτασαν τα ερωτηματολόγια στα χέρια των παιδιών, εφόσον το έγγραφο δεν έχει τυπωμένο όνομα παρά μόνο ένα κωδικό
Συμπεραίνουμε ότι τηρήθηκε μια λεπτομερής βάση δεδομένων με όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.  Μάλιστα τονίζεται με έντονη γραφή στο τέλος των οδηγιών συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου ότι θα πρέπει να παραμείνει «ανώνυμο».

Μια από τις ενότητες του ερωτηματολογίου (Νο 6 Στοιχεία Ιδιοσυγκρασίας) αφορούσαν την προσωπικότητα του ερωτώμενου. 
Ερωτήσεις όπως , «νιώθεις καμιά φορά πως  άλλοι σαν να σε έχουν «βάλει στο μάτι» σαν να θέλουν το  κακό σου», ή «νιώθεις καμιά φορά σαν να μην θέλεις πια να ζεις;» προβλημάτισαν γονείς και παιδιά, οι οποίοι αναρωτήθηκαν ποιος ήταν ο λόγος αυτών των ερωτήσεων. Όταν πλέον οι ερωτώμενοι είχαν συμπληρώσει και αποστείλει τα ερωτηματολόγια αυτά ακολούθησε ένα νέο έγγραφο, ξανά με τις ίδιες κεφαλίδες και ενδείξεις, περί Ακαδημίας Αθηνών και Πανεπιστημίου Αθηνών (ας σημειωθεί ότι ουδεμία ευθύνη επιρρίπτεται στην Ακαδημία ή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Αυτή την φορά όμως καλούσε πλέον όλους τους συμμετέχοντες εφήβους, μετά την λήξη των μαθητικών τους εξετάσεων να ανταποκριθούν στην πρόσκληση για μια προσωπική συνάντηση  με σκοπό να καταγραφούν τα σωματομετρικά τους στοιχεία –ύψος, βάρος, περίμετρος μέσης και ισχίων, αρτηριακής πίεσης, καρδιακού ρυθμού και αίματος.

Η συνάντηση οριζόταν για τις 28 Ιουνίου  2001 ή στις 12 Ιουλίου 2001, στις εννιά το πρωί σε εξωτερικό ιατρείο Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου ΚΑΤ στη Κηφισιά, όπου υπεύθυνη για την εν λόγω εξέταση οριζόταν συγκεκριμένη γιατρός. 

  Διαβάστε το ερωτηματολόγιο και τις επίμαχες ερωτήσεις στο κάτω μέρος του άρθρου.




Γιάννης Μούτσος
pyles.tv 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ «ΚΟΥΤΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...


ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ «ΚΟΥΤΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ...

Mystiria kouti 

Ένα πολύ παράξενο περιστατικό συνέβη πρόσφατα σε μερικές ακτές της Αμερικής...
Η θάλασσα «ξέβρασε» κάποια πολύ παράξενα μεταλλικά «κουτιά», για τα οποία ο Bill Hanshumaker του Hatfield Marine Science Center δήλωσε ότι «Δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου περί τίνος πρόκειται»! Μάλιστα έγραψε και ειδική έκθεση, στην οποία δηλώνει ότι είναι, κατ’ αυτόν, κάτι το εντελώς ανεξήγητο... Να σημειωθεί ότι παρόμοια «κουτιά» είχαν φωτογραφηθεί από τις βρετανικές αρχές τα έτη 2004 και 2005 στην περιοχή της Σρι Λάνκα. Ειπώθηκε μάλιστα ότι αυτά εμφανίζονται (συμπτωματικά;) μετά τη θέαση από κατοίκους των περιοχών αυτών ιπτάμενων αντικειμένων που μοιάζουν με UFO!...

ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΘΕΡΙΖΕΙΣ.......




ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΑ......ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ.......

Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός.... "Kill Shot" (VIDEO)

 Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός.... "Kill Shot" (VIDEO)
Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός "Kill Shot"
 Τον περασμένο μήνα, είχαμε αναφερθεί σε πρόβλεψης καταστροφικών γεγονότων 2012/2013 ...  Τώρα μερικές προβλέψεις που έγιναν από μια ομάδα επιστημών από την κορυφή,και εκπαιδευμένο στρατιωτικό προσωπικό.
Και τώρα, ο Ταγματάρχης Εντ Dames, πρώην Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας, που εμπλέκονται στα ESP Προγράμματα και μυστικά για πολλές λειτουργίες προβολής, αποκαλύπτουν ότι η NASA και ο χειρότερος εφιάλτης μας είναι πραγματικός και ο χειρότερος εχθρός μας είναι ... Ο Ήλιος! Και Kill Shot του ...



 Στο παραπάνω video στο YouTube αναφέρονται τα εξής:

Κάποιοι φωνάζουν ακόμη και ο Στίβεν Κινγκ του YouTube.
Δυστυχώς οι άνθρωποι το 95% από εμάς θα πάψει να είναι εδώ στη Γη.
Τα γεγονότα αυτά σας έχω πει ξανά και ξανά θα έρθουν και θα περάσουν!.
Γελοιοποιείται από τους θεατές και σχεδόν έχει σιγήσει από όλους Censortube.
Σας λέω και πάλι, αυτό είναι το τέλος, αλλά όχι το τέλος του κόσμου

Ο Θεός να σας ευλογεί.

"Some call me fearmonger or even Steven King of YouTube.
Sorry people 95% of us will soon no longer be here on Earth.
These events I have told you again and again WILL COME TO PASS!.
Ridiculed by viewers and almost silenced by Censortube.
I tell you again, This is The End, But the Word never."


God Bless You.



Σχόλιο Αποκάλυψης:Οι ηλιακές καταιγίδες είναι κάτι σύνηθες για τη γη και συμβαίνουν κάθε έντεκα χρόνια. Για ποιο λόγο όμως ανησυχούν τώρα οι επιστήμονες;
Για πιο λόγο η Nasα εκφράζει τον τελευταίο καιρό αμφιβολίες για τις ηλιακές καταιγίδες;
   Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά 
Οι προβληματισμοί δικοί σας! 
Πρώην σύμβουλος της (DIA) αποκαλύπτουν και επιβεβαιώνουν το χειρότερο εφιάλτη της NASA ... Ο ερχομός.... "Kill Shot" (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Ετοιμάζουν διεθνή οικονομικό στρατιωτικό νόμο

 Ετοιμάζουν διεθνή οικονομικό στρατιωτικό νόμο


Ο Gerald Celente: Πιστεύω ότι πρέπει να προσέξετε σε κάτι που δείχνει προς την κατεύθυνση της επιβολής ενός οικονομικού στρατιωτικού νόμου.

Το ευρωπαϊκό σύστημα βρίσκεται σε κατάρρευση.

Το χρηματοπιστωτικό σύστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εξίσου αδύναμο, αν όχι και κάτι περισσότερο από αδύναμο και πιστεύω ότι δεν θα δεχθούν οι ΗΠΑ να υπάρξει μία οικονομική κατάρρευση, αλλά μάλλον θα χρησιμοποιήσουν ένα γεω-πολιτικό θέμα για να οδηγήσουν τους ανθρώπους σε μια κατάσταση φόβου και υστερίας βάσει της οποίας θα περάσει στη συνέχεια σε μια τραπεζική αργία ή υποτίμηση του νομίσματος ή ακόμη και σε υπερπληθωρισμό του νομίσματος για να κατηγορήσουν κάποιον άλλο.

Αυτή τη στιγμή ο πρωταρχικός αποδιοπομπαίος τράγος φαίνεται να είναι το Ιράν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά του Ιράν. Ας το ονομάσουμε όπως είναι. Γιατί, είναι ακήρυχτος πόλεμος αφού έχει καταστεί αδύνατο για το Ιράν να προχωρήσει σε πωλήσεις πετρελαίου. Αυτό είναι μια μορφή πολέμου.

Ακριβώς όπως η ιστορία μας δείχνει και με το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν κοιτάς πίσω, είναι μια αντίστροφη κατάσταση του τι έκαναν οι Αμερικανοί για την αποκοπή τους από το ιαπωνικό πετρέλαιο.
Αυτή τη φορά οδηγούν τους Ιρανούς μακριά από την πώληση πετρελαίου. Και το πετρέλαιο αποτελεί το περισσότερο από το μισό του ΑΕΠ του Ιράν. Και επίσης, η Τεχεράνη είναι ο τρίτος μεγαλύτερος προμηθευτής πετρελαίου στον κόσμο. Και γερουσιαστές των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον ψήφισαν στη Γερουσία με ψήφους εκατό έναντι μηδέν για να επιβάλουν κυρώσεις στο Ιράν.

Πιστεύω λοιπόν ότι το Ιράν θα είναι το σημείο ανάφλεξης ενός πολέμου που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως αιτία για να γίνει επίκληση ενός στρατιωτικού νόμου, για την ακρίβεια ενός οικονομικού στρατιωτικό νόμο.

Και ο Ομπάμα, έχει φυσικά υπογράψει νόμο στις 31 Δεκεμβρίου –ευχόμενος σε όλους ένα ευτυχισμένο έτος- και ουσιαστικά πρόκειται για Εθνική Πράξη Εξουσιοδότησης Άμυνας, μέσω της οποίας θα πρέπει να υπάρχει η στρατιωτική ετοιμότητα για πόλεμο εκτός των ΗΠΑ

Daily Bell

Το πρωτότυπο κείμενο:

Gerald Celente: I believe that we have to watch out for something along the lines of an economic martial law. The European system is in collapse. The financial system in the United States is just as tenuous, if not more, and I believe they will not admit there will be a financial crash but rather they will use a geo-political issue to get the people in a state of fear and hysteria whereby they'll then call a bank holiday or devaluation of the currency, or a hyperinflation of the currency, and blame it on somebody else. Right now the prime scapegoat seems to be Iran. The United States and the European Union have declared war on Iran. Let's call it what it is. They are making it impossible for Iran to sell oil. It's a form of warfare. Just as history has been re-engineered as with WWII, when you look back, it's a reverse situation of what the Americans did to the Japanese by cutting them off from oil. Now they are cutting the Iranians off from selling oil. Oil accounts for more than half of their GDP. They're the third largest oil supplier in the world. And US senators in Washington voted a hundred to zero to impose sanctions on Iran in the Senate. So I believe that Iran is going to be the flashpoint war that's going to be used as the cause to call martial law – economic martial law. And now, of course, that Obama has signed it into law on December 31 – Happy New Year, everyone – the National Defense Authorization Act will have the military in place to take care of any belligerent out there!
Ιn Daily Bell

Από το ιστολόγιο του Nigel Farage (Άγγλου Ευρωσκεπτικιστή Ευρωβουλευτή) και το blog τουGerald Celente

ΥΓ: Ζητάμε συγνώμη για λάθη στην μετάφραση, η οποία έγινε κάτω από πίεση του χρόνου.
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Ετοιμάζουν διεθνή οικονομικό στρατιωτικό νόμο ΠΗΓΗ