Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου

Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου


Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου.
Πληθαίνουν καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν πως η αμερικανική κυβέρνηση όχι μόνο δεν έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση του Έμπολα, ειδικά από τη στιγμή που εντοπίστηκε ο πρώτος ασθενής στο Ντάλλας, αλλά αντιθέτως κάνει ό,τι μπορεί για την εξάπλωση της θανατηφόρας ασθένειας.

Ενδεικτικά, κάποια από τα στοιχεία αυτά:

-Ο πρώτος ασθενής ο οποίος διαγνώστηκε πως πάσχει από Εμπολα στις ΗΠΑ είχε εξεταστεί σε αμερικανικό νοσοκομείο και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι, αφού του έδωσαν μία απλή συνταγή για αντιβίωση. Τελικά τέθηκε σε καραντίνα μετά από δύο ημέρες και αφού είχε έρθει σε επαφή με 80 ανθρώπους.

-Οι αρχές του Ντάλλας καθυστέρησαν να θέσουν σε καραντίνα τους ανθρώπους που ήρθαν σε επαφή με τον ασθενή που πάσχει από τον ιό του ΩΕμπολα , ακόμα και τα άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον, οι οποίοι είχαν σίγουρα εκτεθεί στον ιό.

-Οι εργαζόμενοι που ανέλαβαν να «απολυμάνουν» το σημείο, όπου ο Thomas Duncan είχε κάνει εμετό λίγο πριν ανέβει στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ήταν τελείως απροστάτευτοι, ενώ η όλη διαδικασία πραγματοποιήθηκε με ένα απλό πιεστικό νερού.

-Την Τετάρτη αποκαλύφθηκε ότι οι ομάδες αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων αναγκών είχαν ενημερωθεί μήνες πριν, ότι τον Οκτώβριο θα «ενεργοποιηθούν».


Ποια είναι όμως η τελευταία απόδειξη;

Την Παρασκευή η θετή κόρη του ασθενή, Youngor Jallah, αποκάλυψε στο CNN ότι κανείς δεν της έχει δώσει οποιεσδήποτε οδηγίες, ενώ πρόσθεσε ότι έμαθε από τις ειδήσεις ότι ο πατριός της είχε διαγνωστεί με Έμπολα.

«Κανείς δεν μου έδωσε και δεν μου δίνει καμία οδηγία. Ούτε μου είπε κανείς ότι είμαι σε καραντίνα. Από τις ειδήσεις έμαθα ότι ο πατριός μου είναι άρρωστος», ανέφερε η Jallah.

«Όταν μας επισκέφθηκαν από το υπουργείο Υγείας μας είπαν απλά ότι θα έρχονται κάθε μέρα για 21 ημέρες. Όταν τους ρωτήσαμε αν μπορούμε να βγούμε έξω από το σπίτι, μας απάντησαν όχι, μέχρι να τους δώσουν εντολή τα αφεντικά τους. Αλλά κανείς δεν μας είπε πώς να προστατευθούμε εμείς οι ίδιοι ή πώς να προστατεύσουμε τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας», συμπλήρωσε η Jallah.

Τα όσα είπε στη συνέντευξή της η θετή κόρη του Duncan δεν θα είχαν ιδιαίτερη σημασία, αν οι δυο τους είχαν να συναντηθούν καιρό ή αν απλά είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο πριν εκείνος διαγνωστεί με Έμπολα.

Όμως οι ισχυρισμοί της αποκτούν βαρύνουσα σημασία και αποδεικνύουν την σκόπιμη κωλυσιεργία των αμερικανικών αρχών, καθώς η Jallah είχε έρθει επανειλημμένα σε άμεση επαφή με τον πατριό της, ακόμα και λίγες ώρες πριν την εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

Οι αρχές φυσικά και γνώριζαν τον κίνδυνο. Όμως για μία ακόμα φορά επέλεξαν να αδιαφορήσουν…

Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν κάποιος να εξακολουθεί να πιστεύει ότι η προσχεδιασμένη εξάπλωση του Εμπολα στις ΗΠΑ αποτελεί μία ακόμα θεωρία συνωμοσίας;;;
ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Η αμερικανική κυβέρνηση προωθεί την εξάπλωση του Έμπολα στις ΗΠΑ: Μία ακόμα απόδειξη του δολοφονικού σχεδίου