Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

επιστήμονες ανέμειξαν DNA ανθρώπου με ζώου δημιουργώντας χίμαιρες ανοίγωντας τον ασκό του αιόλου

ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΕΝΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΊΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ Ο Alex Jones στα Breaking News προειδοποιεί την ανθρώπινη φυλή για την ανεξέλεγκτη τροπή που τείνουν να πάρουν τα πράγματα!
Επιστήμονες δημιούργησαν στο εργαστήριο υβρίδιο ανθρώπου με σκύλο ύστερα απο ανάμιξη του DNA τους, η χίμαιρα ανθρώπου-ζώου είναι πια γεγονός, τα αρρωστημένα αυτά πειράματα χρηματοδοτούνται απο πολλές κυβερνήσεις στον κόσμο.
Κάντε τη δική σας έρευνα για το τι πρόκειται να κάνει ο ΟΗΕ μέχρι το 2025 παγκοσμίως.
Ζούμε στους έσχατους καιρούς, απο τον φόβο ενός παγκόσμιου πολέμου, στο ρόλο θεού που θέλει να αναλάβει ο άνθρωπος δημιουργώντας ανθρώπινα υβρίδια ή χίμαιρες στο εργαστήριο.
Οι επιστήμονες έχουν κάνει εκτεταμένη έρευνα για την ανάμειξη των γονιδίων ή κυττάρων από διαφορετικά είδη, π.χ. προσθήκη ανθρώπινων (ή απο άλλα ζώα) γονιδίων σε βακτήρια ή άλλα ζώα με σκοπό τη μαζική παραγωγή ορμονών όπως ινσουλίνης , την παραγωγή μεταξιού και τηνεισαγωγή ανθρώπινων κυττάρων σε έμβρυα ποντικών.
Ο όρος παρα-άνθρώποι χρησιμοποιείται για να περιγράψει το αποτέλεσμα της δημιουργίας υβριδίων απο την ανάμειξη ανθρώπινου DNA με DNA ζώου (χίμαιρες) παρόλο που δεν χρησιμοποιείται στις επιστημονικές δημοσιεύσεις, χρησιμοποιήθηκε σε ένα άρθρο του National Geographic για να περιγράψει ένα πείραμα που έγινε το 2003 στο δεύτερο ιατρικό πανεπιστήμιο της Σανγκάης στην Κίνα κατά το οποίο συγχωνεύτηκαν με επιτυχία ανθρώπινα κύτταρα σε ωάρια κουνελιών!http://en.wikipedia.org/wiki/Human-an...
Σύμφωνα με την Daily Mail, από το 2011, περισσότερα από 150 υβριδικά έμβρυα ανθρώπου-ζώου δημιουργήθηκαν σε βρετανικά εργαστήρια από την Αρχή Ανθρώπινης Γονιμοποίησης και Εμβρυολογίας Act 2008.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ-ΖΩΙΚΟΥ DNA

5. Διαγένεση (γονιμοποίηση) ανθρώπου-ζώου. 
6. Κύηση ανθρώπου-ζώου
6.1. Η τοποθέτηση ενός ανθρώπινου εμβρύου σε ένα ζώο
6.2.Τοποθέτηση ανθρώπινου σπέρματος σε ένα ζώο
6.3.Τοποθέτηση ενός εμβρύου απο ζώο σε έναν άνθρωπο
6.4.Τοποθέτηση σπέρματος ζώου σε μια γυναίκα
7.Υβριδικά έμβρυα ανθρώπου-ζώου
7.1.Έμβρυα που περιέχουν κύτταρα που αποτελούνται απο ανθρώπινα χρωμοσώματα αλλά και χρωμοσώματα ζώων.
7.1.1. Μη ανθρώπινα ωάρια στα οποία οι ανθρώπινοι πυρήνες έχουν εισαχθεί σε υβρίδια ανθρώπου-βατράχου.
7.1.2.Χρωμοσώματα ανθρώπου-ζώου τα οποία έχουν εισαχθεί σε υβρίδια ανθρώπου-ποντικού
7.2. Μη ανθρώπινα ωάρια στα οποία τα χρωμοσώματα έχουν αφαιρεθεί και προσθεθεί σε ανθρώπινους πυρήνες που έχουν εισαχθεί σε υβρίδια γαμετών ανθρώπου-αγελάδας και ανθρώπου-κουνελιού.
7.3.Ανάμιξη ανθρώπινων και ζωικών γαμετών, Γενετική του υβριδικού εμβρύου ανθρώπου-Hamster 18/10/2010 Ηθική των αναμίξεων ανθρώπου-ζώου . schb.org.uk / .. / αναφορές ανθρώπων-ζώων 22/2.
8.Χίμαιρες ανθρώπων-ζώων.
8.1.Χίμαιρες οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μέσω ξενομεταμόσχευσης
8.2. Έμβρυα ανθρώπου-ζώου και κύηση χίμαιρας.
8.2.1. Ενσωμάτωση των ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων σε ζώα μετά τη γέννηση
8.2.2. Ενσωμάτωση (1) ανθρώπινων βλαστικών κυττάρων μέσα σε μέτα-βλαστοκυστικά στάδια των μη ανθρώπινων εμβρύων (2) μη-ανθρώπινα βλαστικά κύτταρα σε μετα-βλαστοκυστικά στάδια ανθρώπινων εμβρύων, Γενετική χιμαιρικού εμβρύου ανθρώπου-ποντικού Γενετική χιμαιρικού εμβρύου ανθρώπου-προβάτου Γενετική χιμαιρικού εμβρύου ανθρώπου-χοίρου Γενετική χιμαιρικού εμβρύου ανθρώπου-πιθίκου.
8.2.3. Ενσωμάτωση (1) ανθρώπινων πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων μέσα σε μη ανθρώπινες βλαστοκύστεις ή προκαταρκτικά στάδια της εμβρυϊκής ανάπτυξης (2) ενσωμάτωση μη-ανθρώπινων πολυδύναμων βλαστικών κυττάρων σε ανθρώπινες βλαστοκύστεις ή προκαταρκτικά στάδια της εμβρυϊκής ανάπτυξης, λεξικό Γενετικής ΄χιμαιρικών εμβρύων ανθρώπου-ποντικού. Αναφορές ωστόσο για αναμείξεις μεταξύ βιολογικών ειδών είναι σπάνιες στης φύση και οι περισσότερες οντότητες θα είναι λιγότερο ικανές απο τους προγόνους τους .
Αναφορικά με την διασταύρωση ανθρώπου-ζώου δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι μια τέτοια οντότητα έχει καταγραφεί ποτέ, αλλά νεότερες εξελίξεις που αφορούν στην εξέλιξη των ειδών απο την διασταύρωση ανθρώπου και ζώου δεν μπορεί να περιορίζονται μόνο στον τομέα της μυθολογίας.
Πράγματι, οι διαδικασίες που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα από τους επιστήμονες που συνδυάζουν ανθρώπινα και ζωικά βιολογικά στοιχεία σε τέτοιο βαθμό θέτουν υπό αμφισβήτηση την ίδια την έννοια του να είναι απολύτως ανθρώπινο.
Για παράδειγμα η ανησυχία για τις διασταυρώσεις ανθρώπου-ζώου προβλήθηκε στο Ηνωμένο βασίλειο απο τις διαδικασίες της επιτροπής για τα δικαιώματα των ζώων στις οποίες αναφέρεται η έκθεση σχετικά με τη βιοτεχνολογία και τα ερωτήματα τα οποία μπορεί να υπάρξουν για την κατάληξη αυτών των υβριδίων ανθρώπου-ζώου αλλά και για τον αποτροπιασμό που μπορεί να υπάρξει για την ίδια τους την ύπαρξη.
Πράγματι, ο κανονισμός των νέων βιοτεχνολογιών και η δημοσίευση του το 2004 για την διασταύρωση ανθρώπου-ζώου σε πολλά σημεία είχε λεπτή και πολύπλοκη οριοθέτηση, αλλά η ανάμειξη ανθρώπινων και ζωϊκών ιστών και υλικών απο μόνη της δεν ήταν ικανή απαγόρευσης.
Με άλλα λόγια, στο πλαίσιο της θεραπείας και της προληπτικής ιατρικής, Το συμβούλιο του προέδρου της δημοκρατίας αποδέχθηκε οτι η μεταμόσχευση ζωϊκών τμημάτων για αντικατάσταση ελαττωματικών ανθρώπινων τμημάτων θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ηθική.
Επιπλέον, το Συμβούλιο δεν είχε καμία επιτακτική αντίρρηση για την εισαγωγή γονιδίων ή κυττάρων που προέρχονται απο ζώα΄, μέσα στο ανθρώπινο σώμα ή ακόμα και σε ανθρώπινα έμβρυα όταν ο στόχος είναι η αντιμετώπιση κάποιας σοβαρής ασθένειας του ασθενή ή της ανάπτυξης του παιδιού. 18/10/2010 Ηθική των υβριδίων ανθρώπου ζώου schb.org.uk

επιστήμονες ανέμειξαν DNA ανθρώπου με ζώου δημιουργώντας χίμαιρες ανοίγωντας τον ασκό του αιόλου | ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΗΓΗ

Οι παιδοψυχολόγοι προειδοποιούν: τα βίαια videogames είναι το κουτί της Πανδώρας για τα παιδιά (Βίντεο)

Οι παιδοψυχολόγοι προειδοποιούν: τα βίαια videogames είναι το κουτί της Πανδώρας για τα παιδιά (Βίντεο)


Call of Duty, Pay Day 2, Mortal Combat, Grand Theft Auto 5. Και τελειωμό δεν έχει η λίστα των videogames, που ειδικά μέσα στις γιορτές ζητούν οι πιτσιρικάδες από τους γονείς τους. Οι πωλήσεις είναι μεγάλες, τα παιδιά τρελαίνονται, οι γονείς πληρώνουν και οι παιδοψυχολόγοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόσφατη έρευνα έδειξε πως η μεγάλη πλειοψηφία των γονιών διατηρεί ελάχιστες αντιστάσεις, στις απαιτήσεις των παιδιών τους, να τους αγοράσουν τα συγκεκριμένα παιχνίδια για τις παιχνιδομηχανές. Φυσικά έτσι ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Σκηνές απόλυτης αποκτήνωσης, εκτεταμένη χρήση βαρέων όπλων, λεκτική βία και έλλειψη κάθε συναισθήματος, αποτελούν το πανόραμα αυτών των παιχνιδιών. Στοιχεία που δεν μπορεί να αφομοιώσει ακόμα και ο συναισθηματικός κόσμος ενός ενήλικα, πολλώ δε μάλλον ενός μικρού παιδιού. Σύμφωνα με άλλη έρευνα, 1.220 ενήλικες εκτέθηκαν σε τέτοιου είδους σκηνές και το αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό: τα δύο τρίτα εξ αυτών, απάντησαν πως δεν άντεξαν στη θέα αυτής της συσσωρευμένης βίας των videogames.

Η παιδαγωγός Sue Palmer διηγείται την προσωπική... τραυματική εμπειρία που είχε σε ένα πολυκατάστημα, όταν είδε έναν μπαμπά και τον 5χρονο γιο του να πηγαίνουν χαρούμενοι προς το ταμείο κρατώντας τη νέα έκδοση του Grand Theft.

Το πανεπιστήμιο του Μίντλσεξ, προσφάτως, δημοσίευσε μια έρευνα στην οποία αποδεικνύεται πως παιδιά 12-14 ετών εμφανίζουν έντονη επιθετικότητα και οι προτιμήσεις τους στα videogames είναι στοχευμένα μόνο σε αντίστοιχα παιχνίδια βίας, τα οποία και αναπαράγουν στην... κανονική ζωή, σε μικρογραφία.

Αυτό έχει επίπτωση τόσο στη κοινωνική τους ζωή, όσο και στις σχολικές τους επιδόσεις. Εχει αποδειχθεί από μελέτες πως η πολύωρη χρήση του κομπιούτερ, ιδιαιτέρως για να παίξουν τέτοιου είδους games, οδηγεί αναπόδραστα τα παιδιά σε μαθησιακές δυσκολίες και μειωμένη ανάπτυξη των γνωστικών και εννοιολογικών αντικειμένων που θα έπρεπε να λαμβάνουν σ' αυτή την ηλικία.



ΠηγήΑΝΕΞΗΓΗΤΑ: Οι παιδοψυχολόγοι προειδοποιούν: τα βίαια videogames είναι το κουτί της Πανδώρας για τα παιδιά (Βίντεο)
ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ