Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - 340 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΥΡΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - 340 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ ΒΙΝΤΕΟ

Μια μυστηριώδης σύραγγα βρέθηκε χρησιμοποιώντας το Google Earth, και δεν μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια τρύπα πάνω απο 50 μέτρα μήκος - περίπου 340 χιλιόμετρα απο την έρημο Τάκλαμακάν στην Κίνα.
Σύμφωνα με μετρήσεις στο google earth από την αθέατη γνώση, η τρύπα έχει μήκος 54 περίπου μέτρα και βρίσκεται 340 χιλιόμετρα σε απόσταση από την έρημο Τάκλαμακάν στην Κίνα. Από τα στοιχεία του χρήστη που ανέβασε το βίντεο η εν λόγω περιοχή υποτίθεται ότι είναι ένα καυτό σημείο δραστηριότητας των UFO.
Το βίντεο δείχνει πώς να βρείτε την ίδια θέση στο Google Earth.
Μια συντριβή UFO; Υπόγεια βάση; Σφάλμα του λογισμικού χαρτογράφησης; η μια «ανωμαλία στα πίξελ»;
Συντεταγμένες στο Google Earth: 35°10'39.74"N 79°50'27.91"E
Δείτε το βίντεο

Το βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι! «Αυτά που Έρχονται»

Το βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι! «Αυτά που Έρχονται»


Στις μέρες μας βιώνουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Δεκάδες εξεγέρσεις και πόλεμοι στη μέση Ανατολή. Οικονομική κρίση στις χώρες του υπόλοιπου κόσμου.

Το σχέδιο που τρέχει δηλαδή αυτή τη στιγμή για μια παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι προφητείες για τον επερχόμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ - ΗΠΑ, και η ενθρόνιση του Αντίχριστου στο Ναό του Σολομώντος.

Το φλάς του ήλιου, το άνοιγμα των πυλών και η εκστρατεία του Πολέμαρχου του Θεού με το στράτευμα του.

Παρακολουθήστε αυτό το καταπληκτικό βίντεο που επιμελήθηκε και ανέβασε στο διαδίκτυο ο χρήστης του youtube .... MAVROFOREMENOSS

Δείτε το βίντεο

Μασόνος αποκαλύπτει πως η Ελληνική κρίση είναι σχέδιο


Μασόνος αποκαλύπτει πως η Ελληνική κρίση είναι σχέδιο Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.

Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)

Ένας φίλος μου που είναι τώρα ένα απογοητευμένο υψηλόβαθμο μέλος της Εβραϊκής Μασονίας στη Βουδαπέστη είπε τι έρχεται όσον αφορά την Ελληνική κρίση.

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το Ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός.

Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.

Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)

Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ».

Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό). Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή.

Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας.

«Ομιχλοπαγίδα»: Το μυστικό πείραμα στην Κρήτη με χρηματοδότηση της Γερμανίας!

«Ομιχλοπαγίδα»: Το μυστικό πείραμα στην Κρήτη με χρηματοδότηση της Γερμανίας!


Ενα πρωτοποριακό πείραμα με την κωδική ονομασία «Ομιχλοπαγίδα», που διεξάγεται κάτω από άκρα μυστικότητα και χρηματοδοτείται από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας, λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη.
Οι γερμανικές αρχές, αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες, με επικεφαλής τον
Έλληνα διδάκτορα του Πολυτεχνείου της Στουτγάρδης Γιάννη Στεφανάκη, προσπαθούν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή τους και να κρατήσουν μυστικές τις περιοχές όπου γίνονται τα πειράματα. Αυτά, όπως λένε, στο μέλλον θα σώσουν τον κόσμο από τη λειψυδρία και όχι μόνο...
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην «Espressο» ο κ. Στεφανάκης: «Αυτή τη στιγμή έχουν επιλεγεί κάποιες περιοχές στην Κρήτη, κυρίως βραχώδεις και βουνοκορφές, στις οποίες έχει απλωθεί ένα δίχτυ σιλικόνης που κατασκευάστηκε στη Γερμανία και το οποίο μπορεί να παγιδεύσει υδρατμούς από τον αέρα». Και πρόσθεσε: «Φανταστείτε ένα φίλτρο του αέρα το οποίο μαζεύει το νερό και απομονώνει τη σκόνη. Το νερό αυτό είναι πολύ καλύτερο από αυτό της γης, καθώς δεν έχει καμία μόλυνση, ενώ θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για τις καθημερινές ανάγκες, αλλά ακόμη και για πόση».
Βέβαια, όπως λέει ο ίδιος: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε πειραματικό στάδιο και θα μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα σε περίπου έναν χρόνο. Στόχος μας είναι να επισκεφτούμε και άλλες περιοχές της Ελλάδας. Η Κρήτη επιλέχτηκε γιατί έχει πολλές παρθένες περιοχές, πλούσιες σε υγρασία».
Οπως αποκάλυψε ο διακεκριμένος επιστήμονας, το πείραμα χρηματοδοτείται από το υπουργείο Οικονομίας της Γερμανίας, μετά από «απαίτηση» του υπουργείου Περιβάλλοντος της χώρας, με το ποσό των 500.000 ευρώ. Στοχεύει εκτός από τη συλλογή νερού (ακόμη και στη Σαχάρα!), και στη δημιουργία ρούχων και αντικειμένων τρίτης γενιάς.
«Ερευνούμε τις δυνατότητες ενός νέου τεχνολογικού υλικού, το οποίο στο μέλλον μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα αδιάβροχα και πυρίμαχα ρούχα, σε θερμόμετρα, ακόμη και σε τζάμια νοσοκομείων εγκλωβίζοντας όλες τις επικίνδυνες ουσίες σε περίοδο πολέμου», μας εξήγησε ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Για την παγίδευση του νερού που μεταφέρεται από τις αέριες μάζες θα χρησιμοποιηθεί μια νέα πατέντα, που μιμείται το τρίχωμα της λευκής άρκτου. Το τρίχωμα της λευκής αρκούδας αποτελείται από λεπτές, κοίλες και διάφανες τρίχες που διασπούν τον όγκο του νερού και διατηρούν ζεστό το σώμα του ζώου ακόμη και όταν η εξωτερική θερμοκρασία είναι -40 βαθμούς Κελσίου. Το τρίχωμα της λευκής άρκτου λοιπόν είναι υδροφόρο, και όχι υδρόφιλο. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κατασκευάστηκε ο ελαστικός ηλιακός συλλέκτης. Αντιγράφτηκε το τρίχωμα της λευκής άρκτου και δημιουργήθηκαν λεπτές διάφανες ίνες από σιλικόνη, μιμούμενες το φυσικό τρίχωμα της αρκούδας, οι οποίες τοποθετήθηκαν ανάμεσα σε δύο φύλλα σιλικόνης. Η μια στρώση σιλικόνης είναι διάφανη για να μπορεί να περνάει ο ήλιος και η εσωτερική πλευρά έχει ανάγλυφη κυψελοειδή όψη, όπου βρίσκονται οι λεπτές ίνες σιλικόνης. Η άλλη στρώση είναι μαύρη για να απορροφά την ηλιακή ακτινοβολία. Ενδιάμεσα οι διάφανες ίνες θα “σχίζουν” τους υδρατμούς και έτσι θα συλλέγεται σε μορφή σταγονιδίων το νερό από τον αέρα».
Καταλήγοντας ο κ. Στεφανάκης δήλωσε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τα αποτελέσματα του πειράματος, καθώς όπως είπε: «Ηδη όλα δείχνουν ότι θα έχει απόλυτη επιτυχία».
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ
Σημείωση... το άρθρο έχει δημοσιευτεί το 2010 στην εφημερίδα espresso
[ Σχόλιο ΠΗΓΗpsekasmata ]
Νιώθουμε απέραντη ευγνωμοσύνη απέναντι στους Γερμανούς που ταυτόχρονα με την είσοδό μας στο μνημόνια αποφάσισαν να ξεκινήσουν τα πειράματα πάνω μας...
Για το καλό μας βρε παιδιά... Για το καλό μας...!!!
Εξάλλου κάθε είδους πειραματισμός ξεκινά πάντα με "αγνές" προθέσεις!