Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Nτοκιμαντέρ του History Channel με θέμα τις προφητείες για την συντέλεια του κόσμου! 21/12/2012...DOOMSDAY? ΒΙΝΤΕΟ.

ΗΠΑ: Ταυτότητα με ενσωματωμένο τσιπ από τον Μάιο του 2011


ΗΠΑ: Ταυτότητα με ενσωματωμένο τσιπ από τον Μάιο του 2011


Άρθρο του Geoffrey Grider από το Now The End Begins’:
Κάποιος μου είπε κάποτε: «Ω εσείς οι συνωμοσιολόγοι, σας αρέσει να ανακατεύετε τους ανθρώπους». Λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω, ότι απολαμβάνω να «ανακατεύω» τους ανθρώπους αν αυτό είναι ένα κίνητρο για κάποιον να ξυπνήσει και να δει τα τείχη που τον περικλείουν ασφυκτικά, ώστε να έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι πριν να είναι αργά.
Για χρόνια τώρα, έχουν ακουστεί ένα σωρό φήμες σχετικά με την Εθνική Ταυτότητα, (Σχ. ΚΟ: Κάρτα του Πολίτη το λέμε εμείς) γνωστή ως ‘REAL ID ACT’, αλλά πρέπει να σας πω φίλοι μου, ότι δεν είναι καθόλου φήμες, είναι γεγονός. Και το γεγονός αυτό γίνεται πραγματικότητα το Μάιο του 2011. Έτσι δώστε προσοχή σε αυτό που θέλω να σας δείξω.
Δεν θα φεύγεις από το σπίτι σου χωρίς αυτή. Εγγυημένα.

Τι πράγματι ετοιμάζει η κυβέρνηση
Για να δούμε αυτό που η κυβέρνηση των ΗΠΑ λέει ότι στην πραγματικότητα θα έχει η νέα Κάρτα, άλλωστε η αλήθεια είναι συνήθως πιο παράξενη από την επιστημονική φαντασία έτσι κι αλλιώς.
Το παρακάτω είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της κυβέρνησηςwww.gpo.gov, και είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Πρώτα από όλα, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) αποφάσισε ότι οι νέες κάρτες θα είναι WHTI Compliant. Αυτός είναι ένας ορισμός του τι πάει να πει αυτό:
"WHTI είναι το ακρωνύμιο για την ‘Western Hemisphere Travel Initiative’, το ομοσπονδιακό πρόγραμμα για την εφαρμογή της σύστασης της 9/11 Επιτροπής και του Κογκρέσου που απαιτεί από όλους τους ταξιδιώτες, πολίτες των ΗΠΑ και αλλοδαπούς, να παρουσιάζουν το διαβατήριό τους ή κάποιο άλλο εγκεκριμένο έγγραφο που θα καθορίζει την ταυτότητα του κατόχου και την εθνικότητά του, για να εισέρχονται ή να επανέρχονται στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα Υπουργεία Εσωτερικής Ασφάλειας και Εσωτερικών έχουν εφαρμόσει το πρόγραμμα WHTI σε φάσεις, αρχίζοντας με τα αεροπορικά ταξίδια, όπως στις 23 Ιανουαρίου 2007, και σε ταξίδια σε γη και θάλασσα, από την 1 Ιουνίου, 2009. Περιοχές που υπάγονται στο WHTI (από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών) είναι ο Καναδάς, το Μεξικό, οι Βερμούδες, και τα 17 κράτη της Καραϊβικής (Ανγκουίλα, Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Αρούμπα, Μπαχάμες, Βερμούδες, Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, Νήσοι Καϋμάν, Ντομίνικα, Δομινικανή Δημοκρατία , Γρενάδα, Τζαμάικα (εκτός από επιχειρηματικά ταξίδια), Μοντσερράτ, Ολλανδικές Αντίλλες, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, και Τερκς και Κάικος) " πηγή: Semp.
Το Western Hemisphere Travel Initiative η ΒορειοαμερικάνικηΈνωση (North American Union)
Ουάου, είναι αλήθεια ότι καλύπτει μία αρκετά μεγάλη περιοχή, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή. Οι τρεις κύριες περιοχές για τις οποίες φαίνεται πως ανησυχούν είναι οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και το Μεξικό - αλλιώς γνωστή ως η Βορειοαμερικανική Ένωση. Χμμ.... Για να προχωρήσουμε.
Αποσπάσματα σχετικά με τον τύπο του τσιπ που πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με την κυβέρνηση
Τώρα, δεν έχει γίνει καμία επίσημη συζήτηση (σχ. ΚΟ: προφανώς πρόκειται για το παρόμοιο με τον δικό μας νεοεισελθέντα – ελέω ΓΑΠ - πομπώδη όρο «δημόσια διαβούλευση») για το εάν η κάρτα θα περιέχει ή όχι τσιπ, που θα έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει τον άνθρωπο που την κουβαλάει, η μόνη συζήτηση που γίνεται είναι γύρω από το ποια τεχνολογία εντοπισμού ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους. Εδώ είναι μερικά αποσπάσματα και πάλι από το επίσημο έγγραφο της κυβέρνησης:
"Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) καλεί επίσης σε συζήτηση σχετικά με το πώς οι Πολιτείες θα μπορούσαν ή όχι να ενσωματώσουν μία ξεχωριστή WHTI συμβατή τεχνολογία, όπως είναι η δυνατότητα της RFID chip τεχνολογίας, σε σχέση με την REAL ID PDF417 απαίτηση barcode."
«Οι Πολιτείες μπορούν να αξιοποιήσουν την ίδια υποδομή που θα χρειαστεί για να αγοράσουν την REAL ID ταυτότητα, να ενσωματώσουν τη μηχανικώς αναγνώσιμη ζώνη (Machine Readable Zone ή MRZ), το τσιπ εγγύτητας (proximity chips) και τη τεχνολογίας chip γειτνίασης (ή οπτικής επαφής -vicinity chip) επάνω σε μια άδεια οδηγού."
«Η χρήση των RFID είναι απαραίτητη για το πρόγραμμα WHTI, προκειμένου να εξασφαλιστεί η διευκόλυνση στις πολυσύχναστες περιοχές των ΗΠΑ και στα θαλάσσια σημεία διέλευσης. Παρόμοιες ανησυχίες δεν έχουν αναπτυχθεί σχετικά με την REAL ID Ταυτότητα, η οποία αποτελεί έναν από τους παράγοντες που οδήγησαν το Υπουργείο (DHS) να επιλέξει το 2D bar code, ως την κοινή τεχνολογία μηχανής ανάγνωσης για την άδεια οδήγησης και τις κάρτες ταυτότητας. Το DHS ενθαρρύνει τις Πολιτείες να διερευνήσουν τις εναλλακτικές τεχνολογίες για την άδεια οδήγησής τους και τα δελτία ταυτότητας, προκειμένου να προαχθεί η ασφάλεια και οι δυνατότητες που παρέχονται από τη τεχνολογία, καθώς και πρωτοβουλίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (σχ. ΚΟ: ‘e-government = άλλος ωραίος νεοεισελθείς – made in USA - πομπώδης όρος) που η κάθε πολιτεία επιθυμεί να διερευνήσει".
"Το DHS δεν πιστεύει ότι οι άδειες οδήγησης και οι πιστωτικές κάρτες που δεν είναι συμμορφούμενες αποτελούν αποδεκτά έγγραφα για τη δημιουργία ταυτότητας."
Που σημαίνει: «Όχι chip - όχι ταυτότητα». Αυτό δεν σας θυμίζει κάτι άλλο;
Η προθεσμία αυτή έχει καθοριστεί, και είναι τώρα
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, η προθεσμία για όλα αυτά είναι η 11ηΜαΐου του 2011. Οι κάρτες - ταυτότητας με chip που καταγράφουν τα πάντα, που από καιρό φοβόμασταν, είναι τώρα πάνω από τα κεφάλια μας. Φυσικά, κάθε λογικός άνθρωπος σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι αυτές οι κάρτες μπορούν ασφαλώς να κλαπούν, και δεν μπορούμε να το αφήσουμε αυτό έτσι, σωστά; Στη συνέχεια, κάθε λογικός άνθρωπος θα βγάλει σύντομα το συμπέρασμα ότι το τμήμα της κάρτας που κάνει όλη τη δουλειά είναι το τσιπ, κι έτσι….. γιατί να μην το εμφυτεύσουμε στον κάθε άνθρωπο; Ω δικέ μου, τι τέλεια λύση...
Για την ακρίβεια, μπορείτε να την πείτε η Τελική Λύση...

Ένα σχετικό βίντεο (από το 2008)



ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOLAR WARDEN


ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOLAR WARDEN ---

Εδώ και χρόνια, κυκλοφορούν φήμες ενός μυστικού διεθνούς διαστημικού προγράμματος που ονομάζεται "Solar Warden". Φήμες που σιγά σιγά αρχίζουν να μοιάζουν αληθινές.
Η ufo εμμονή του χάκερ Gary McKinnon από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον βοήθησε να βρει αναφορές στο "Solar Warden" μέσω της NASA. Αναφορές και αρχεία με την ένδειξη ''μη επίγεια όργανα''. 
Ο σεβαστός ufo-ερευνητής από το Ηνωμένο Βασίλειο, κ. Darren Perks, ισχυρίζεται ότι έχει λάβει το παρακάτω email από το Υπουργείο Άμυνας (στο πλαίσιο της ελευθερίας της ενημέρωσης), που επιβεβαιώνει την ύπαρξη του προγράμματος αλλά όχι και τους ισχυρισμούς της δράσης του:
''Περίπου πριν από μία ώρα μίλησα με ένα υφιστάμενο της NASA ο οποίος επιβεβαίωσε αυτό το πρόγραμμα με εντολή του προέδρου. Επίσης, με ενημέρωσε
ότι δεν ήταν ένα πρόγραμμα του Υπουργείου Αμύνης, αλλά του Διαστημικού Κέντρου Johnson FOIA Manager.
Έχουμε ετρέξει το αίτημά σας για περεταίρω πληροφορίες και είναι σε αναμονή. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν έχουμε μια απάντηση. Μήπως η NASA να σας παραπέμψει σε εμάς;''

Μια υποτιθέμενη υπάλληλος μιλώντας για το πρόγραμμα, περιγράφει: ''Υπήρξαν, από το 2005, οκτώ πλοία, μεγάλα σαν αεροπλανοφόρα και σαράντα τρία μικρά λεγόμενα «προστάτες», τα οποία είναι τα διαστημικά αεροπλάνα. Ένα χάθηκε πρόσφατα σε ένα ατύχημα, ενώ προσπαθούσε να προσεδαφιστεί στην πολυεθνική αποικία του Άρη. Μια αποικία που ιδρύθηκε το 1964 από Αμερικανούς και Ρώσους.''
Το Νοέμβριο του 2010, το ''Solar Warden'' επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά, μέσα από τις δημοσιεύσεις της συγγραφέα Laura Eisenhower, δισέγγονης του πρώην πρόεδρου Αϊζενχάουερ. Δημοσιεύσεις που μιλούν για τη γνώση μιας αποικίας στον Άρη και άλλων μυστικών σχεδίων της NASA.
Σύμφωνα με το άρθρο της Laura, που δημοσιεύθηκε από το projectavalon.net, υπήρχε και ένας μάρτυρας των διαστημοπλοίων αυτών.
''Ένας επαγγελματίας πεζοπόρος διέσχιζε την έρημο της Γιούτα, 25 μίλια από τον πλησιέστερο δρόμο σε μια υψηλή δυσπρόσιτη περιοχή. Στη διαδρομή του, ισχυρίζεται ότι είδε τεράστια σκάφη 200m σε σχήμα βέλους, μια γιγαντιαία καμουφλαρισμένη συρόμενη πόρτα να ανοίγει στο πάτωμα της ερήμου, καθώς και ένα ιπτάμενο σκάφος να εξαφανίζεται σε μια κρυμμένη υπόγεια βάση.''
Η Laura συνεχίζει… ''Η τεχνολογία υπάρχει και έχει ήδη εγκαταλείψει το ηλιακό μας σύστημα. Αυτά τα τεράστια διαστημόπλοια που μπορούν να μεταφέρουν περίπου 2.000 άτομα, ταξιδεύουν στη Σελήνη ή τον Άρη, και ίσως όχι μόνο εκεί...''
(Όλες οι φωτογραφίες του άρθρου, προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της NASA.)

ΔΕΙΤΕ: Το παιδί λύκος


ΔΕΙΤΕ: Το παιδί λύκος

Το παιδί λύκος Το νεαρό κορίτσι πάσχει από χρωμοσωμική ανωμαλία...
Η Supatra, είναι από την Ταϊλάνδη και είναι γνωστή ως το κορίτσι λύκος. Υποφέρει από υπερτρίχωση (Hypertrichosis) η οποία οφείλεται σε μια χρωμοσωμική ανωμαλία, που είναι γνωστή και ως σύνδρομο Ambras.


Η Supatra έχει τρίχες σε όλο της το πρόσωπο, τα αυτιά, τα χέρια, τα πόδια και την πλάτη. Ούτε οι θεραπείες λέιζερ δεν κατάφεραν να σταματήσουν την τριχοφυΐα.


Όσο μεγαλώνει οι τρίχες γίνονται πιο χοντρές και έτσι η μητέρα της αναγκάζεται να την… κουρεύει αρκετά συχνά!
































Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Το παιδί λύκος http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_5662.html#ixzz1FMuiT75l

Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!


Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!!!



Κάποιοι κάνουν λόγο για την ανακάλυψη του αιώνα. Επιστήμονες της NASA εντόπισαν τις πιο πειστικές μέχρι σήμερα ενδείξεις ότι υπάρχει ζωή στον Άρη υπό την μορφή βακτηρίων.
Όπως ανέφεραν, η ενδελεχής μικροσκοπική εξέταση αποκάλυψε δομές με...
μορφή σκουληκιού, σε έναν μετεωρίτη από τον Άρη που έπεσε στη Γη πριν από περίπου 13.000 χρόνια. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι δομές αυτές είναι απολιθωμένα βακτήρια.
Τα βακτήρια βρίσκονται ενσωματωμένα κάτω από τα επιφανειακά στρώματα του αρειανού βράχου, γεγονός που...

υποδηλώνει αφενός ότι ήδη βρίσκονταν μέσα του, όταν αυτός προσέκρουσε στον πλανήτη μας και αφετέρου ότι ο μετεωρίτης δεν μολύνθηκε εκ των υστέρων από γήινα βακτήρια, σύμφωνα με τους «Times» του Λονδίνου και τη βρετανική Daily Mail.
Ως «ένα πολύ ισχυρό στοιχείο για την ύπαρξη ζωής στον Άρη», χαρακτήρισε την ανακάλυψη ο επικεφαλής επιστήμονας του Διαστημικού Κέντρου Τζόνσον της NASA Ντέηβιντ Μακέι, ο οποίος μελετά τον μετεωρίτη από τότε που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά το 1984, στους λόφους Άλαν της Ανταρκτικής.
πηγη((http://www.apocalypsejohn.com/2011/03/blog-post_5077.html))