Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η NWO KAI Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ


Η NWO KAI Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΠΡΟΣ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Tι σχέση έχει το ΔΝΤ, τα εμβόλια και η μείωση του πληθυσμού; Αν δεν είμαστε ηλίθιοι ή λίγοι πώς θα κάτσουμε να μας φάνε; Να γιατί η υγεία υποσκάπτεται συστηματικά στο όνομα της οικονομίας, την ώρα που ξοδεύται τρελλό χρήμα για φρουφρού και ηλιθιότητες! Εμβολιάζετε τα παιδιά σας;Τα γεμίζετε νευροτοξικές ουσίες που στο μέλλον θα τα κάνουν άρρωστα, άβουλα αποχαυνωμένα και πιθανόν στείρα!!! Έτσι όπως τα θέλουν τα νεοταξίτικα ανδρείκελα της “παγκόσμιας κυβέρνησης” που λυσσάνε να τα εμβολιάσουν μόλις γεννηθούν!
Στην Αυστραλία η νεοταξίτισσα πρωθυπουργός Γουίλαρντ κόβει τα επιδόματα για τα παιδιά αν δεν πάνε οι γονείς να τα εμβολιάσουν με συγκεκριμένα εμβόλια και εισάγει κι άλλα πέντε εμβόλια με το γνωστό νεοταξίτικο τρίπτυχο απαίτηση -εκβιασμός- εκφοβισμός για να τσακίσει τη νέα γενιά.
Δείτε αυτό το βίντεο...

Τα ελλείμματα των κρατών δεν είναι παρά ένα σχέδιο για την Μυστική Κατάσχεση του πλούτου!!!


Τα ελλείμματα των κρατών δεν είναι παρά ένα σχέδιο για την Μυστική Κατάσχεση του πλούτου!!!


Εάν μελετήσουμε τα οικονομικά των κρατών θα ανακαλύψουμε πως όλα τα κράτη είναι σοβαρά καταχρεωμένα σε διεθνείς τραπεζίτες επενδύσεων κι έτσι ελέγχονται από αυτούς. Κανένα κράτος όμως δεν σκέπτεται μα μειώσει τα ελλείμματα αυτά ή να βοηθήσει το ένα το άλλο για να βγουν από την βαθειά αυτή και υπερβολική επέκταση του χρέους.
Αυτό μάλιστα είναι Χαρακτηριστικό στις σχέσεις ΕΛΛΑΔΟΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ.



Η διαρκής πίεση και η επιθετικότητα της τουρκικής κυβέρνησης αυξάνει τις ανάγκες σε στρατιωτικές επενδύσεις.
Η αγορά οπλικών Συστημάτων είναι ένα από τα υψηλότερα και τα πλέον αντιπαραγωγικά έξοδα της Ελληνικής Κυβέρνησης, όχι λόγω εξοπλισμού της χώρας , αλλά των…
τεράστιων ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ που παίρνουν οι πολιτικοί εβραϊκής καταγωγής στην Ελλάδα.
Στο θέμα αυτό ποτέ καμμία συνομιλία δεν έγινε ανάμεσα στις δύο πλευρές για τη μείωση των στρατιωτικών κονδυλίων.
****-Μόνο η ελληνική πλευρά, για τους ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ, τον Απρίλιο του 2001 Διαμαρτυρήθηκε εμμέσως για την ΜΕΙΩΣΗ των Στρατιωτικών ΔΑΠΑΝΩΝ της ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ κυβέρνησης, ο οποία εξαναγκάστηκε λόγω Σοβαρών Οικονομικών Δυσχερειών και κοινωνικής Αναταραχής, να ΜΕΙΩΣΕΙ τις Στρατιωτικές της ΔΑΠΑΝΕΣ. Ο Υπουργός ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έτρεχε δεξιά και αριστερά ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ πως αυτό είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ και η Ελλάδα πρέπει να κάνει το ΠΑΝ για να ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ. -****Ο νόων νοείτω!!
Οι τραπεζίτες απαιτούν από τις κυβερνήσεις να του παραδώσουν κρατικά ομόλογα για να τις δανειοδοτήσουν. Όταν οι κυβερνήσεις όμως βρεθούν βαθειά χρεωμένες, τότε οι τράπεζες ελέγχουν τις κυβερνήσεις.
Αυτό επιτρέπει στους τραπεζίτες να απαιτούν από τις κυβερνήσεις ότι επιθυμούν, συμπεριλαμβανομένης της επιβολής της –ελεύθερης αγοράς-, που σημαίνει πως θα επιτρέπουν στις εταιρίες που ελέγχουν οι τράπεζες απεριόριστη ελευθερία, μαζί με την ΑΠΑΛΛΑΓΗ από κάθε Ανταγωνιστή τους.
Αυτή η αγορά μπορεί επίσης να ονομαστεί –τυραννική αγορά-.Οι τραπεζίτες μπορεί να ζητήσουν μονοπώλια σε φυσικές πηγές, στις βιομηχανίες, ή στην ενέργεια. Το πιο σημαντικό όμως είναι το γεγονός πως το κατεστημένο ελέγχει μέσω των ιδιωτικών τραπεζών την Κεντρική Τράπεζα.
Αν παρατηρήσουμε το σήμα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος θα δούμε πως το γράμμα θήτα υπάρχει μια μικρή κόκκινη βουλίτσα, μία ( ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΣΠΙΔΑ ), ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ Ρότσιλντ, οι οποίοι από την αρχή ακόμη έλεγξαν την Τράπεζα της Ελλάδος μέσω των Πρακτόρων τους και της Τράπεζας Ρικάρντο.
Η Κεντρική Τράπεζα δεν λογοδοτεί στο Έθνος το οποίο υποτίθεται πως υπηρετεί, αλλά σε ιδιωτικές εταιρίες και ιδιωτικές διεθνείς Τράπεζες Επενδύσεων…
Οι περισσότερες από τις κεντρικές τράπεζες του Τρίτου Κόσμου εξυπηρετούν την Ευρωπαϊκή οικονομία αλλά και την οικονομία των ΗΠΑ και κρατούν τα Έθνη αυτά οικονομικώς υποτελή.. Το Νότιο ημισφαίριο βρίσκεται στην υπηρεσία του Βορείου.
Το Αρχηγείο της Παγκόσμιας Συνωμοσίας στα τέλη του 1700 ήταν η Φρανκφούρτη της Γερμανίας, έδρα του οίκου των Ρότσιλντς γι’ αυτό και σήμερα βλέπουμε στις Μεγάλες Τράπεζες και τα Χρηματιστήρια, ΡΟΛΟΓΙΑ τοίχου να δείχνουν την ώρα στο Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, τη Ρώμη και τη Φρανκφούρτη, αν και η πόλη αυτή δεν υπήρξε ποτέ πρωτεύουσα της Γερμανίας, όπως η Βόννη.
Ο οίκος ρότσιλντ σχετίστηκε με άλλους διεθνείς τραπεζίτες που την νοοτροπία τους παρουσίασε ο Ουΐλιαμ Σαίξπηρ στο έργο του (ο Έμπορος της Βενετίας)…

Η υπερθέρμανση στην Αρκτική φέρνει κρύο στην Ευρώπη

Η υπερθέρμανση στην Αρκτική φέρνει κρύο στην Ευρώπη

Η μείωση της επιφάνειας των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό εξαιτίας της υπερθέρμανσης του πλανήτη μπορεί να ευθύνεται για τους παγωμένους και χιονισμένους χειμώνες τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του βόρειου ημισφαιρίου, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα.

Από το 2007, όταν η επιφάνεια των πάγων μειώθηκε σημαντικά, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, χιονοπτώσεις -σφοδρότερες από τις συνηθισμένες- παρατηρήθηκαν στην Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα, επισημαίνουν επιστήμονες από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Τζόρτζια.



Στη διάρκεια των χειμώνων του 2009-2010 και 2010-2011, στο βόρειο ημισφαίριο καταγράφηκε η δεύτερη και η τρίτη συγκέντρωση χιονιού στα χρονικά. Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το 1979, όταν άρχισε η χρήση δορυφόρων, ως το 2010 δείχνουν ότι η επιφάνεια των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο τετραγωνικό χιλιόμετρο, έκταση διπλάσια της Γαλλίας, τονίζουν οι επιστήμονες.

Αυτή η μείωση συμπίπτει με τις αυξημένες χιονοπτώσεις στις βόρειες Ηνωμένες Πολιτείες, την βορειοδυτική και κεντρική Ευρώπη και την Κίνα, σύμφωνα με τους ερευνητές. «Η μελέτη μας δείχνει πως η μείωση των πάγων στον Αρκτικό Ωκεανό συνδέεται με τις αλλαγές στην ατμοσφαιρική κυκλοφορία στο βόρειο ημισφαίριο τον χειμώνα», υπογραμμίζει η Τζούντιθ Κάρι, πρόεδρος της Σχολής Ατμοσφαιρικών Επιστημών του Georgia Tech.

«Οι αλλαγές στην κυκλοφορία του αέρα δημιουργούν πολύ συχνά ζώνες υψηλής ατμοσφαιρικής πίεσης στον Ατλαντικό, οι οποίες εμποδίζουν τον ζεστό αέρα από τα δυτικά και αντίθετα φέρνουν κύματα πολικού αέρα και ισχυρές χιονοπτώσεις στην Ευρώπη και την βορειοδυτική Βόρεια Αμερική», επισημαίνουν οι επιστήμονες.

Η μελέτη δημοσιεύθηκε στα Χρονικά της Εθνικής Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών (PNAS) στις 27 Φεβρουαρίου. 
Η υπερθέρμανση στην Αρκτική φέρνει κρύο στην Ευρώπη ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Γερμανίδα βουλευτής από το... βήμα της Γερμ. Βουλής:


Γερμανίδα βουλευτής από το... βήμα της Γερμ. Βουλής:

«Είμαστε όλοι Έλληνες»! (βίντεο)

Τα κόμματα της
 αριστεράς για μια ακόμη
 φορά έδειξαν αλληλέγγυα
 προς την Ελλάδα σε
 αντίθεση με φωνές από το
 συνασπισμό της Μέρκελ
, που φρόντισαν να χρησιμοποιήσουν
 ξανά ειρωνικές εκφράσεις 
για την Ελλάδα....

Η Αριστερά (Die Linke) είχε προαναγγείλει ότι θα
 καταψηφίσει το
 σχέδιο, όπως και έκανε, ζητώντας
 άλλο δρόμο για την Ελλάδα.
Στο πλαίσιο αυτό η Γερμανίδα βουλευτής Heike
 Hänsel είπε από το βήμα της Βουλής με σπαστά Ελληνικά:
 «Είμαστε όλοι Έλληνες», θέλοντας έτσι να δηλώσει
 τη συμπαράσταση της στον Ελληνικό λαό.
Η Χάικε Χάνσελ, επείσης τόνισε πως ντρέπεται που η
 Γερμανική Κυβέρνηση φέρνει καθημερινά ολοένα και
 περισσότερο στην εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό.
Σε άλλο σημείο μάλιστα σχολίασε το γεγονός πως...
 ο 86χρονος πλέον Μίκης Θεοδωράκης κατεβαίνει και
αγωνίζεται ακόμα και τώρα στους δρόμους για να 
υπερασπιστεί τα δικαιώματα όλων των Ελλήνων.

Heike Hänsel: Wir sind alle Griechen! Είμαστε όλοι Έλληνες!


ΠΗΓΗ : Περίεργα - PERIERGAA: Γερμανίδα βουλευτής από το... βήμα της Γερμ. Βουλής: 

ΤΟ ΣΧΕΔΙO BLUE BEAM ΤΗΣ NASA (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)


ΤΟ ΣΧΕΔΙO BLUE BEAM ΤΗΣ NASA (ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ)

Ένα φοβερό αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ του συλλόγου Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής,όπου βλέπουμε την βήμα - βήμα εξαπάτηση των πληθυσμών της γης με διάφορες μεθόδους ούτως ώστε να οδηγηθούν όλοι περί το 2013 να προσκυνήσουν τον αντίχριστο για χριστό!!!Αρωγός των σκοτεινών κέντρων θα είναι και η διαστημική τεχνολογία με την προβολή ολογραμμάτων στον ουρανό και την παγκόσμια εκπομπή υποσυνείδητων μηνυμάτων μέσω VLF.

                            
Από το apocalypsejohn