Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Ποιοί ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ΣΕΛΗΝΗ

 Ποιοί ΕΛΕΓΧΟΥΝ την ΣΕΛΗΝΗ

Η Σελήνη φαίνεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του κόσμου που, στην κυριολεξία, γυρίζει γύρω από τον πλανήτη μας. Φαίνεται, όμως, ότι δεν ήταν πάντα έτσι. Οι αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα. Απλά δεν έφτασαν όλες οι πληροφορίες σε μας, ή απλά κάποιες αποκρύφτηκαν ή καταστράφηκαν εσκεμμένα.
Ο Σωκράτης περιγράφει το πώς είναι η γη από ψηλά: σαν μπάλα ποδοσφαίρου αποτελούμενη από δώδεκα τεμάχια («Φαίδων» ή «Περί Ψυχής» 110 b – 110 d).Πώς το ήξερε; Κάποιος είδε την γη από ψηλά; Από την Σελήνη; Οι Ορφικοί μας ενημερώνουν ότι η Σελήνη «έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις και πολλά μέγαρα»(Ορφέως αποσπασμάτια (9) ΙΧ). Πώς γνώριζαν αυτήν την λεπτομέρεια; Ενδέχεται να είχαν πολύ «δυνατά»τηλεσκόπια, καθώς,
είχαν και πολύ καλές γνώσεις επάνω στην οπτική. Ίσως, η γνώση αυτή να «έφτασε» από παλιά:
Ο Φαέθων μαζί με άλλους ταξίδεψε στον ουρανό, με ένα όχημα που λεγόταν Εωσφόρος, προκειμένου να φτάσει στην Σελήνη όπου και έκανε τριάντα περιφορές γύρω από αυτή, στη συνέχεια έφτασε στον πλανήτη Αφροδίτη και επέστρεψε πίσω στην Γη οπότε και κατακρημνίστηκε (διάσπαρτα αποσπάσματα: Λουκιανός: Περί Αστρολογίας, Παλαίφατος: Περί Φαέθονος ΧΙΙ, Νόννος: Διονυσιακά Β΄ τόμος 33-34).
Η Σελήνη, επίσης, θεωρούνταν ως τόπος διαμονής, αξιολόγησης και μεταφοράς ψυχών. Ίσως, ακόμα, ως τόπος ενσαρκώσεων
Ο Δίας απέκτησε δύο κόρες στην Σελήνη, μία εκ των οποίων ήταν η ωραία Ελένη.
Ως εδώ, γίνεται φανερό πως η Σελήνη ήταν έδαφος φιλικό. Όπως είδαμε, σύμφωνα με κάποιες παραδόσεις, η Ελένη έφυγε από εκεί μέσα σε ένα αυγό –το οποίο είδε ο ίδιος ο Παυσανίας (ΛακωνικάXVI 1)– και με αυτό έφτασε στην αυλή του Τυνδάρεως. Όταν μεγάλωσε παντρεύτηκε τον Μενέλαο και αργότερα την απήγαγε ο Πάρις.
Όμως, η ωραία Ελένη, φαίνεται ότι δεν ήταν όπως την περιγράφει ο Όμηρος: απλή, ήπια και ειλικρινής. Σύμφωνα με άλλες παραδόσεις πρέπει να ήταν λίγο τσαχπίνα. Είχε γίνει το «μήλον της έριδος» για τους Πειρίθους και Θησέα, από τον οποίο λέγεται πως απέκτησε την Ιφιγένεια. Μετά την επιστροφή της από την Τροία, έπεσε στην αγκαλιά του Μενέλαου και την κόρη τους, Ερμιόνη, αλλά ταυτόχρονα είχε γίνει περιζήτη νύφη με πολλούς μνηστήρες να την διεκδικούν –ωσάν άλλη Πηνελόπη. Αλλά… πως μπορούσαν να την διεκδικούν άλλοι άντρες αφού, ως γνωστόν, ήταν γυναίκα του Μενελάου και ο σύζυγός της ήταν εν ζωή;
Πολύ απλά: Μετά τον θάνατο του Πάρη, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη που έφερε το όνομά της, η ωραία Ελένη είχε παντρευτεί τον αδελφό του, τον Δηίφοβο, τον δεύτερο σε ανδρεία μετά τον Έκτορα.(Εγκυκλοπαίδια Ήλιος & Αθ. Σταγειρίτη: Ωγυγία ή Αρχαιολογία, τόμος 5). Μετά την άλωση της Τροίας, η Ελένη παρέδωσε τον Δηίφοβο στον Μενέλαο, για να εξιλεωθεί. Ο Μενέλαος τον σκότωσε.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η Ελένη ως γόνος του Δία, κατείχε τίτλους ιδιοκτησίας της Σελήνης για τους οποίους έγινε ο ΤρωικόςΠόλεμος. Ο πόλεμος, ναι μεν κερδίθηκε από τους Έλληνες, αλλά η ωραία Ελένη παντρεύτηκε έναν Τρώα. Φαίνεται, τελικά, πως σε αυτόν έδωσε την προίκα της, την Σελήνη. Απίθανο; Όσο απίθανο είναι η Σελήνη να αποτελεί τεχνητό διαστημόπλοιο.
Μία σειρά σύγχρονων ενδείξεων, πληροφοριών, ισχυρισμών, ερευνών και διαρροών σχετικά με την Σελήνη, δίνουν μία άλλη διάσταση στο θέμα του ποιος την ελέγχει.
Είναι λίγο-πολύ γνωστές οι ενδείξεις ή οι κουκουλωμένες μαρτυρίες και αποδείξεις που οδηγούν σε θεωρίες ή συμπεράσματα για το ότι η Σελήνη είναι κούφια και ότι στο εσωτερικό της κατοικείται από κάποια όντα, προφανώς εξωγήινους. Επίσης, ότι είναι ένα πανάρχαιο διαστημόπλοιο, ίσως παροπλισμένο, το οποίο ήρθε και «εγκαταστάθηκε» πριν χιλιάδες χρόνια, σε μία εποχή που οι Αρκάδες αποκαλούνται «προσέληνες» (δηλαδή υπήρχαν πριν έλευση της Σελήνης) οι οποίοι, σύμφωνα με τον Οβίδιο υπήρχαν και πριν την γέννηση του Διος. Επίσης, έχουν εντοπιστεί διάφορες κατασκευές που μοιάζουν με πυραμίδες, οι οποίες έχουν την ίδια διάταξη με εκείνες της Αιγύπτου, αλλά και εκείνες στον Άρη.
Κυκλοφορούν, επίσης, διάφορα: Μία σειρά από περίεργα σήματα και ραδιοεκπομπές, που προέρχονται από το εσωτερικό της Σελήνης, καταγράφηκαν από επιστήμονες και ερασιτέχνες στα τέλη της δεκαετίας ΄30 και ερασιτέχνες ερευνητές. Οι αστροναύτες, όταν ταξίδευαν προς τη Σελήνη, άκουσαν από το σύστημα εσωτερικής επικοινωνίας, μια παράξενη μουσική. Ο αστροναύτης Αλ Γουώρντεν τη στιγμή που περπατούσε στη Σελήνη, άκουσε μια σειρά από ανεξήγητες λέξεις, οι οποίες δεν αποκρυπτογραφήθηκαν ποτέ (τουλάχιστον επίσημα). Λέγεται ότι εκπέμπονται μηνύματα μαζικής υστερίας σε πάνω από εκατό συχνότητες για αντίστοιχες γλώσσες του πλανήτη Γη. Ακόμα, πως η «γλώσσα» επικοινωνίας που χρησιμοποιούν οι όποιοι κάτοικοι της Σελήνης, μοιάζει Μογγολική ή Εβραϊκή. Μιλούν και για διαλόγους.
Τέλος, σύμφωνα με τον Σωκράτη Αικατερινίδη, στην επιφάνεια της Σελήνης έχουν παρατηρηθεί ελληνικά, λατινικά, σκανδιναβικά γράμματα με την μορφή στιγμάτων, αλλά μεμονωμένα και σημιτικά και ινδικά.

Η ζωή της ωραίας Ελένης, έτσι όπως την δίνουν οι εκδοχές εντός κι εκτός της Ιλιάδας, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες μαρτυρίες, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο έλεγχος της Σελήνης έχει περάσει προ πολλού στους Τρώες, οι οποίοι σύμφωνα με έρευνα του David Icke, τουλάχιστον κάποιοι του βασιλείου, ελέγχονταν ή ήταν απόγονοι της Αδελφότηταςτων Ερπετοειδών. 
Μα, όλα αυτά, αποτελούν την μία όψη του νομίσματος ή, αν θέλετε, την μία όψη της Σελήνης…

Ζωή στον Άρη; Όχι όμως στην επιφάνεια

 Ζωή στον Άρη; Όχι όμως στην επιφάνεια
soil_marsΟ Άρης είναι ένας ξερός πλανήτης για πάνω από 600 εκατομμύρια χρόνια, καθιστώντας τον έτσι πολύ εχθρικό για να επιζήσει κάθε μορφή ζωής στην επιφάνεια του πλανήτη. Το συμπέρασμα αυτό βγήκε από μία ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τον Δρ Tom Pike του Imperial College του Λονδίνου, η οποία επί τρία χρόνια ανέλυε το έδαφος του Άρη που συλλέχθηκε κατά τη διάρκεια της αποστολής Phoenix το 2008, στην βόρεια αρκτική περιοχή του κόκκινου πλανήτη.

Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η επιφάνεια του Άρη ήταν άγονη για εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια – παρά την παρουσία του πάγου και το γεγονός ότι μια προηγούμενη έρευνα ισχυρίστηκε πως ο Άρης μπορεί να είχε μια θερμότερη και βροχερή περίοδο στην ιστορία του, πάνω από τρία δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Επιπλέον, η ομάδα του Tom Pike υπολόγισε ότι το χώμα στον Άρη είχε εκτεθεί σε υγρό νερό για 5.000 χρόνια – το πολύ – από την δημιουργία του δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Σύμφωνα με τον Pike, οι δορυφορικές εικόνες και οι προηγούμενες μελέτες έχουν αποδείξει πως το χώμα στον Άρη είναι ομοιόμορφο σε όλο τον πλανήτη, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα αποτελέσματα από την ανάλυση της ομάδας θα μπορούσαν να εφαρμοστούν σε όλον τον Άρη. Αυτό σημαίνει ότι το υγρό νερό ήταν στην επιφάνεια του Άρη για πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει η ζωή και να διατηρηθεί στην επιφάνεια.

«Βρήκαμε ότι, ακόμη και αν υπάρχει άφθονος πάγος, ο Άρης βίωνε μια υπερ-ξηρασία που μπορεί κάλλιστα να έχει κρατήσει εκατοντάδες εκατομμύρια χρόνια," εξήγησε.

«Πιστεύουμε ότι ο Άρης που ξέρουμε σήμερα έρχεται σε έντονη αντίθεση με την προηγούμενη ιστορία του, που ήταν πιο ζεστός και με βροχερές περιόδους και που μπορεί να ήταν πιο κατάλληλη για τη ζωή. Οι μελλοντικές αποστολές της NASA και της ESA, που έχουν προγραμματιστεί να φθάσουν στον Άρη θα πρέπει να σκάψουν βαθύτερα για να αναζητήσουν στοιχεία για την παρουσία ζωής, η οποία μπορεί ακόμα να βρίσκεται κρυμμένη κάτω βαθειά. "
marsmap
Το σκάφος Phoenix προσγειώθηκε στην μπλε περιοχή (πάνω αριστερά), πλούσια σε πάγο δίπλα στον Βόρειο Πόλο του Άρη
image_from_atomic_force_microscope 
Κατά τη διάρκεια της αποστολής Φοίνιξ της NASA, η ερευνητική ομάδα του Pike ήταν μία από τις 24 υπεύθυνες ομάδες στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα για τον έλεγχο της αποστολής, που είχε στόχο τα εργαστήρια του διαστημικού σκάφους. Αυτοί ανέλυσαν δείγματα εδάφους σκαμμένα από ένα βραχίονα ρομπότ, χρησιμοποιώντας ένα οπτικό μικροσκόπιο για να παράγουν εικόνες των μεγαλύτερων σε μέγεθος σωματιδίων, με τη βοήθεια ενός μικροσκόπιου ατομικής  δύναμης (εικόνα δεξιά) για να παράγει 3D εικόνες της επιφάνειας των σωματιδίων, πλάτους μόνο 100 μικρομέτρων.


Οι επιστήμονες έψαξαν για μικροσκοπικά σωματίδια αργίλου που σχηματίζονται όταν ο βράχος διασπάται από το νερό. Τέτοια σωματίδια είναι ένας σημαντικός δείκτης της επαφής μεταξύ του υγρού νερού και του εδάφους, δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα ξεχωριστό τμήμα στο έδαφος. Ωστόσο, η ομάδα δεν βρήκε καμία τέτοια ένδειξη στην επιφάνεια.

Επίσης, η ομάδα ανακάλυψε κι άλλα στοιχεία που υποστηρίζουν την ιδέα ότι το έδαφος του Άρη ήταν σε μεγάλο βαθμό στεγνό σε όλη την ιστορία του, συγκρίνοντας τα δεδομένα του εδάφους από τον Άρη, με τη Γη και τη Σελήνη. Οι ερευνητές συνάγουν λοιπόν ότι το έδαφος είχε σχηματιστεί με παρόμοιο τρόπο στον Άρη και τη Σελήνη, επειδή ήταν αυτοί σε θέση να ταιριάξουν την κατανομή των μεγεθών των σωματιδίων του εδάφους.

Στον Άρη, συμπέρανε η ομάδα, η φυσική αποσάθρωση από τον αέρα καθώς και οι μετεωρίτες διασπούν το έδαφος σε μικρότερα σωματίδια. Στη Σελήνη, οι συγκρούσεις με τους μετεωρίτες σπάνε τους βράχους στο έδαφος, καθώς δεν υπάρχει νερό σε υγρή μορφή ή ατμόσφαιρα για να κάτσουν κάτω τα σωματίδια.

Αποκαλυπτικό video: Οι εξωγήινοι είναι εδώ!



Αποκαλυπτικό video: Οι εξωγήινοι είναι εδώ!


To video που θα παρακολουθήσετε είναι συρραφή πραγματικών και αυθεντικών video της NASA (Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος των ΗΠΑ)
από τις αποστολές της στο διάστημα και τη Σελήνη. Το video αναρτήθηκε στο YouTube από τον χρήστη LunaCognita και το έχουν δει μέχρι στιγμής περίπου 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι!

Στο video παρουσιάζονται και οι απόψεις του Doctor Edgar Mitchell, αστροναύτη και πιλότου του Apollo 14. Αναφέρει καθαρά την ύπαρξη εξωγήινων και τη συγκάληψη από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ.


Ποιος πρέπει να δει το video; Όλοι όσοι αναρωτούνται αν… υπάρχουν εξωγήινοι!









ΓΛΕΖΟΣ: Η Γερμανία με τους τόκους χρωστάει στην Ελλάδα 1 τρισ!


ΓΛΕΖΟΣ: Η Γερμανία με τους τόκους χρωστάει στην Ελλάδα 1 τρισ!





Στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν καλεσμένος ο Μ.Γλέζος που έγινε «εξαλλος» με την απόφαση της Χάγης για το Δόστιμο.


Σας μεταφέρουμε τις δηλώσεις του:


«Η Χάγη δικάζει ανάμεσα σε κράτη, δεν δικαιώνει ποτέ πολίτες σε

διαμάχη ανάμεσα σε πολίτες και κράτη. Γιαυτό από την αρχή είχα πει ότι στη ΧΑΓΗ ΠΡΕΠΕΙ να παραστεί ο Έλληνας πρωθυπουργός και υπουργοί».


Σε μια υπόθεση που οι «Ελληνικές| κυβερνήσεις κρύβονται, μάλλον θα αργήσουμε να δούμε κάτι τέτοιο. Μοναδική ελπίδα, η αλλαγή στάσης του Ελληνικού λαού στις επερχόμενες εκλογές.


«Η Αριστερά έχει προτάσεις, άλλο αν εσείς δεν τις προβάλλετε στον Ελληνικό λαό».


«Η Γερμανία χρωστάει 54δις για το αναγκαστικό δάνειο, 108 πολεμικές επανορθώσεις, σύνολο 152 δις, με 3% τόκο το ποσό ανέρχεται σε 1 τρις!!»


«Η Ελλάδα πρέπει να βάλει γκαουλαίτερ στη Γερμανία, και όχι η Γερμανία στην Ελλάδα, και ναι δεχόμαστε να τους κάνουμε και κούρεμα στα χρωστούμενα της”.


«Το πρόβλημα δεν είναι ο Τόμσεν, αλλά το ίδιο το ΔΝΤ και οι πολιτικοί που του επέτρεψαν να μπει στη χώρα».


«Στο χωρίο της μάνας μου στη Πάρο, υπάρχουν εκατοντάδες βίλες με ξένους ιδιοκτήτες, που νοικιάζονται με 750 ευρώ την ημέρα και δεν καταβάλλουν φόρους, αυτά σε μια Πάρο που έχουν σπίτι 9 πρώην και νυν Υπουργοί».


Είπε πολλά ο Μανώλης… Η απορία είναι, πώς ένας αγωνιστής 90 χρονών δρα, κινείται, σκέφτεται, πολεμά σαν έφηβος και το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας, δέχεται μοιρολατρικά τον εξευτελισμό την ταπείνωση την κατάλυση της Δημοκρατίας και της εθνικής κυριαρχίας. ΠΩΣ;.