Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΗΠΑ: Διαφημιστικές πινακίδες αναγγέλουν τον ερχομό του Χριστού στις 25/5/2011

ΗΠΑ: Διαφημιστικές πινακίδες αναγγέλουν τον ερχομό του Χριστού στις 25/5/2011


Ποιος είπε ότι κανείς δεν γνωρίζει την ακριβή ώρα του Ερχομού του Χριστού; Κι όμως ένας Αμερικάνος δάσκαλος της Βίβλου λέει ότι γνωρίζει και έχει ήδη σημειώσει στο ημερολόγιο του την ακριβή ημερομηνία.
Το όνομά του είναι Harold Camping και είναι ο ιδρυτής της χριστιανικής ραδιοφωνικής διακονίας με την ονομασία ‘Family Radio’ και έχει προβλέψει ότι ο Ιησούς θα επιστρέψει για τους πιστούς του στις 21 Μαΐου του 2011 (από ότι φαίνεται αναφέρεται στην αρπαγή / ‘rapture’ στα αγγλικά). Η καμπάνια του Family Radio (το οποίο αυτοπροσδιορίζεται ως αδογμάτιστο) περιλαμβάνει διαφημιστικές πινακίδες στοNashville, στο Louisville, στο St. Louis, στο Detroit, στο Little Rock, στην Omaha, στο Kansas City, στο Fort Wayne και στοBridgeport. Η διακονία του Camping θα αποστείλει επίσης ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να διακηρύξουν την πρόβλεψη του Camping, αναφέρει η εφημερίδα ‘Tennessean.
Ο Camping προβλέπει ότι η αρπαγή θα συμβεί ακριβώς 7.000 χρόνια από την ημερομηνία που ο Θεός προειδοποίησε τους πρώτους ανθρώπους για τον κατακλυσμό. Στηρίζει αυτήν του την πρόβλεψή στον κατακλυσμό που συνέβη το 4990 π.Χ., σε ό, τι λέει, θα είχε συμβεί στις 21 Μαΐου στο σύγχρονο ημερολόγιο.
Ο Camping λέει ότι ο Θεός έδωσε στο Νώε μία εβδομάδα προειδοποίηση, και δεδομένου ότι η Αγία Γραφή λέει ότι για τον Θεό μια ημέρα είναι σαν 1000 χρόνια, ο Campingπροβλέπει ότι θα υπάρχει ένα χρονικό διάστημα 7000 χρόνων μεταξύ του κατακλυσμού και της αρπαγής: 21 Μαΐου 2011.
"Βέβαια, αναμένουμε ότι ο καθένας θα πάρει μία Αγία Γραφή και θα προσπαθήσει και να αποδείξει ότι αυτό είναι λάθος", δήλωσε ο Camping στην Tennessean.
Λοιπόν, θα μπορούσαν να σταθούν στο σημείο που λέει το Ευαγγέλιο του Μάρκου, στο κεφάλαιο 13, το οποίο αναφέρει τους μαθητές να ρωτούν τον Ιησού, πότε "όλα αυτά τα πράγματα θα εκπληρωθούν."
Στο εδάφιο, ο Ιησούς απαντά: "Αλλά εκείνη την ημέρα και την ώρα κανείς δεν ξέρει, ούτε οι άγγελοι στον ουρανό, ούτε ο Υιός, αλλά μόνο ο Πατήρ» (Μάρκος 13:32).
Ο αιδ. Fred Fuller της εκκλησίας των Αντβεντιστών της Εβδόμης Ημέρας του Μάντισον, δήλωσε ότι η Βίβλος σημειώνει τον ερχομό του Χριστού, αλλά κανείς δεν ξέρει το πότε.
"Η Αγία Γραφή λέει ότι κανείς δεν γνωρίζει την ημέρα ή την ώρα», είπε. "Δεν πιστεύω ότι αυτή η λογική του υπολογισμού της ημερομηνίας ή η τακτική εκφοβισμού μέσω μίας άμεσης ημερομηνίας αποτελεί βιβλική προσέγγιση."
Στο προηγούμενο βιβλίο του, "1994;", ο Camping, έγραφε ότι το τέλος του κόσμου θα μπορούσε να συμβεί το έτος αυτό, κάπου μεταξύ 15 - 17 Σεπτεμβρίου, (εκείνου του έτους)σύμφωνα με το Christian Research Institute.
Ο Camping έγραψε στο “1994?” ότι μπορούμε να γνωρίζουμε το μήνα και το έτος ότι ο Χριστός θα επιστρέψει, αλλά αναγνώρισε ότι δεν ήξερε την ακριβή ημέρα, γιατί η Γραφή λέει ότι «κανένας άνθρωπος δεν ξέρει την ημέρα ούτε την ώρα» (Ματθ. 24:36).
Όλες οι προβλέψεις για τον ερχομό του Χριστού, έχουν αποτύχει. Η Tennessean είπε ότι το 1843, η λεγόμενη Μεγάλη Απογοήτευση συνέβη όταν Γουίλιαμ Μίλερ (William Miller)και οι οπαδοί του πούλησαν τα σπίτια τους και περίμεναν σε έναν αγρό για τον Ιησού να έρθει και πάλι.
Ο Αμερικανός ιεροκήρυκας Ουϊλλιαμ Μίλλερ, ιδρυτής της εκκλησίας των Αντβεντιστών, προσδιόριζε την 21η Μαρτίου 1843 ως ημέρα αφετηρίας κοσμοϊστορικών γεγονότων που θα οδηγούσαν στην Δευτέρα Παρουσία μέχρι τις 22 Μαρτίου 1844. Όταν τελικά τίποτα δεν συνέβη, ο Μίλλερ ονόμασε την τελευταία ημερομηνία (22/3/1844) "ημέρα της μεγάλης απογοήτευσης".

Ένα πολύ παράξενο ζώο έπιασαν κυνηγοί στην Κίνα!

Ένα πολύ παράξενο ζώο έπιασαν κυνηγοί στην Κίνα!



Οι κυνηγοί έπιασαν ένα μικρό άτριχο πλάσμα σε απομακρυσμένη δασώδη περιοχή της... επαρχίας Σιτσουάν στην Κίνα. 

Λένε ότι μοιάζει με μια αρκούδα με ουρά από καγκουρό. Το πλάσμα έχει αποσταλεί στο Πεκίνο όπου θα υποβληθεί σε εξέταση DNA. Το πλάσμα έχει ονομαστεί «Oriental Yeti», επειδή
οι κυνηγοί πιστεύουν ότι είναι ένα μυθικό ζώο που κάποτε ήταν άνθρωπος. «Υπάρχουν τοπικοί μύθοι, πως κάποτε το πλάσμα ήταν ένας άνδρας που μεταμορφώθηκε σε αρκούδα», δήλωσε ο κυνηγός Lu Chin. Ενώ οι τοπικοί μύθοι μιλούν για άνθρωπο που έγινε ζώο, όλοι ξέρουν πως όταν βρεθεί ένα άτριχο ζώο, η απάντηση είναι chupacabra. Πρόκειται για άτριχα ζώα που έχουν ανακαλυφθεί τελευταία.
ΠΗΓΗ(( http://www.ierosagon.org/2010/12/blog-post_7597.html))