Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Φυσικές καταστροφές, ατυχήματα ή μέρος ενός σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης


Φυσικές καταστροφές, ατυχήματα ή μέρος ενός σχεδίου για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης 

Tα γεγονότα ξεκίνησαν με την καταστροφή της πλατφόρμας της BP στον κόλπο του Μεξικού.Πολλοί ανέφεραν ότι δεν ήταν ενα τυχαίο γεγονός λόγω αμέλειας της εταιρίας, αλλά σχεδιασμένο εξαρχής και αρκετό καιρό πριν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΒP Τόνι Χέιγουορντ πούλησε το 1/3 των μετοχών του στην εταιρεία του , ένα μήνα πριν από το δυστύχημα της 20ης Απριλίου.
Τον ακολούθησε λίγες ημέρες αργότερα η Goldman Sachs που έσπευσε να πουλήσει το 44% του μετοχικού της «πακέτου» στη BP.Το πιο εντυπωσιακό είναι η «προφητεία» της ταινίας Knowing ,που αναφέρεται σε έκρηξη πετρελαικής πλατφόρμας στον Κόλπο του Μεξικού με ημερομηνία 20 Απριλίου το 2010 ,που πράγματι η έκρηξη έγινε στις 20 Απριλίου. Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι οτι σύμφωνα με δηλώσεις πρώην υπαλλήλου, ένας συναγερμός που θα έπρεπε να είχε προειδοποιήσει για τη συγκέντρωση αερίου στην πετρελαιοπηγή, η οποία ευθύνεται και για την έκρηξη που βύθισε την πλατφόρμα, είχε απενεργοποιηθεί μήνες πριν από την καταστροφή.
Υπεύθυνοι της εξέδρας, την οποία εκμεταλλεύεται ο βρετανικός πετρελαϊκός όμιλος BP, είχαν απαιτήσει ο συναγερμός να απενεργοποιηθεί, επειδή «δεν ήθελαν οι άνθρωποι να ξυπνούν στις 3 η ώρα το πρωί εξαιτίας ενός λανθασμένου συναγερμού», είπε ο κ. Γουίλιαμς. Δεύτερον μέρος, είναι οι ανεξήγητες υψηλές θερμοκρασίες στην Ρωσσία με αποτέλεσμα τις καταστροφικές πυρκαγιές, που είχαν σαν αποτέλεσμα τον επηρεασμό της παραγωγής σιτηρών τόσο εντος της Ρωσσίας, όσο και παγκοσμίως. Μια 2η σημαντική επίπτωση, είναι η αποσταθεροποίηση του πολιτικού σκηνικού στην χώρα, ήδη τα ποσοστά δημοτικότητας του Πούτιν έπεσαν κατακόρυφα, λόγω της καταστροφής.
Τρίτο μέρος,οι καταστροφικές πλημμύρες στο Πακιστάν με αποτέλεσμα χιλιάδες νεκρούς και πρόσφυγες, ενώ επιδημία χολέρας έχει ξεσπάσει, κάνοντας την κατάσταση στην πολύπαθη χώρα λόγω της πολιτικής κατάστασης, ακόμα χειρότερη. Θα αναρωτηθείτε τώρα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με την επιβολή Παγκόσμιας κυβέρνησης.
ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΓΕΝΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η επιβολή της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στους λαούς δεν γίνεται πλέον με τα όπλα αλλά με την χρήση ειδικών τεχνικών που απευθύνονται στην συνείδηση του ανθρώπου. Το σχέδιο προβλέπει έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου από τους συντονιστές της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Ελέγχω τον ανθρώπινο εγκέφαλο σημαίνει, με απλά λόγια, ότι επιβάλλω τις απόψεις μου χρησιμοποιώντας την επανάληψη, τον φόβο, την ανασφάλεια. Το μεγαλύτερο όπλο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης είναι τα ελεγχόμενα από αυτήν ΜΜΕ και αυτό αποδεικνύεται από την απόφαση της για την δημιουργία της Παγκόσμιας Τηλεόρασης.
Ο ψυχολογικός πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη ενάντια στην ανθρωπότητα περιλαμβάνει ,εκτός των άλλων και την δυνατότητα ελέγχου των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών –HAARP- που επιτρέπουν την δημιουργία «εκτάκτων» καιρικών συμβάντων ,έξω από τα αναμενόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες αποσταθεροποίησης του ανθρώπινου εγκεφάλου με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχει η άποψη η οποία υποστηρίζει ότι οι φωτιές στην Ρωσία προκλήθηκαν τεχνητά με στόχο την αποσταθεροποίηση του καθεστώτος που κυριαρχεί στην Ρωσία.
Ας δούμε όμως και μια άλλη πτυχή του ζητήματος.
Όπως υπάρχει το θαλάσσιο ρεύμα golf stream που κρατάει μια κλιματική ισορροπία στον Ατλαντικό Ωκεανό υπάρχει και το jetstream το οποίο είναι μια αέρια οδός ισορροπίας. Η τεχνητή και μελετημένη στρέβλωση της λειτουργίας του jetstream προκαλεί καιρικά γεγονότα τα οποία δεν είναι φυσιολογικά.
Έτσι την ώρα που έχουμε άνοδο θερμοκρασίας στην Ρωσία και έξαρση των πυρκαιών την ίδια ώρα έχουμε στο Πακιστάν φαινόμενα που προκαλούν πλημμύρες ενώ σε κάποια κράτη της Δυτικής Ευρώπης παρατηρούμε παράπλευρες καιρικές ανωμαλίες. Αν δεχτούμε ότι η «επιδρομή» αυτή των καιρικών φαινομένων είναι «κατασκευασμένη» τότε εύλογα προκύπτει το ερώτημα για την προέλευση του «κατασκευαστή» και τους λόγους που εξυπηρετεί αυτή η καιρική «επιδρομή»
Αναφέραμε ,πιο πάνω, για την δυνατότητα τεχνητής μεταβολής των καιρικών φαινομένων μέσω ειδικών τεχνικών-HAARP-. Μένει όμως να δούμε ποιος ωφελείται από την καιρική αυτή ανωμαλία. Οι φωτιές στην Ρωσία σε συνδυασμό με την ξηρασία προκάλεσαν μείωση κατά ¼ της παραγωγής σιταριού της χώρας. Άμεσα η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές σιταριού και προέτρεψε και τις όμορες χώρες παραγωγής να κάνουν το ίδιο. Διαβεβαίωσε τον Ρωσικό Λαό ότι δεν υπάρχει πρόβλημα επάρκειας στην εσωτερική αγορά λόγω της ύπαρξης στρατηγικών αποθεμάτων.
Ταυτόχρονα οι ίδιες διαβεβαιώσεις δόθηκαν και από την Ευρωπαική Ένωση. Η απαγόρευση των εξαγωγών σιταριού από σιτοπαραγωγές χώρες δημιουργεί ένα νέο τοπίο στην παγκόσμια αγορά σίτου και όπως είναι φυσικό θα δημιουργήσει και άνοδο των τιμών λόγω περιορισμού της ποσότητας προς πώληση.
Οι ΗΠΑ θα είναι ωφελημένες από την απαγόρευση εξαγωγών σιταριού διότι οι εξαγωγές της θα φτάσουν τους 32.6 εκ. τόνους πράγμα που σημαίνει αύξηση 9.1 εκ. τόνους συγκριτικά με το διάστημα 2009/2010.
Η Αυστραλία θα εξάγει περίπου 16 εκ. τόνους ενώ η Αργεντινή στην καλλίτερη περίπτωση 13 εκ. τόνους. Το μεγαλύτερο μέρος της σοδειάς των ΗΠΑ και του Καναδά είναι Γενετικά Μεταλλαγμένη(GM) ενώ οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Βραζιλία και η Αργεντινή αποτελούν τους ηγετικούς εξαγωγείς Γενετικά Μεταλλαγμένων.
Περίπου το 80% με 90% της παραγωγής σόγιας, καλαμποκιού και βαμβακιού που παράγεται στις ΗΠΑ είναι Γενετικά Μεταλλαγμένα. Έτσι σε λίγο ο κόσμος θα τρώει επικίνδυνα μεταλλαγμένα προιόντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πατέντες για πάνω από 90% των μεταλλαγμένων σπόρων ανήκουν σε παγκόσμιο επίπεδο σε τρείς γιγάντιες εταιρίες ήτοι : στην Syngenta (Novartis, Switzerland) and its Swiss division, Monsanto (Pharmacia, USA). Στην Du Pont (Pioneer) που επίσης αναφέρεται σαν μία από τις μεγαλύτερες παραγωγούςΓεννετικά Μεταλλαγμένων προιόντων, όπως επίσης στην Advanta (Astra Zeneca + Cosun, Britain-Holland).
Συμπερασματικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι πέρα από τα κέρδη που θα αποκομίσουν οι παραπάνω εταιρίες από την πώληση των προιόντων τους η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα έχει μεγαλύτερο έλεγχο της τροφής που καταναλώνουν οι λαοί με ότι αυτό συνεπάγεται. Εξάλλου υπάρχει τεράστια πίεση στους παραγωγούς να αγοράζουν σπόρους από αυτές τις εταιρίες και όχι να τους κατασκευάζουν μόνοι τους. Η ΕΕ από την άλλη μεριά αποφασίζει να χαλαρώσει τους περιορισμούς για τα Μεταλλαγμένα προιόντα οπότε η κατανάλωση τους θα επεκταθεί με τις επικίνδυνες συνέπειες για τον άνθρωπο.
Σχετικά με το Πακιστάν και τις πλημμύρες που συμβαίνουν εκεί θα μπορούσαμε να αναφερθούμε στα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στον κατακερματισμό του Πακιστάν όπως επίσης και του Ιράκ με την δημιουργία Αυτόνομου Κουρδικού Κράτους και τις συνέπειες που θα έχει για την Τουρκία.
Το Πακιστάν είναι λόγω της θέσης του φυσικός σύμμαχος της Κίνας και αυτό αποτελεί πρόκληση για τα σχέδια του Brzezinski που αφορούν στην περικύκλωση Ρωσίας και Κίνας προκειμένου να ελέγξει την Ευρασία. Έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να κατακερματίσεις μια χώρα όπου εκατομμύρια υποφέρουν και πεινάνε, μια χώρα όπου το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο υπερπληθυσμός.

Ανατριχιαστικό βίντεο από τον Στάθη Ψάλτη για τους πολιτικούς...Δείτε το οπωσδήποτε


Ανατριχιαστικό βίντεο από τον Στάθη Ψάλτη για τους πολιτικούς...Δείτε το οπωσδήποτε



Δείτε το, αν και δεν συμφωνούμε σε όλα...παρόλα αυτά οι αλήθειες είναι πολλές.

http://hellas-now.blogspot.gr

Παγκόσμια θλίψη θα κυριεύσει την Γη πριν το χάραγμα του Αντίχριστου


Παγκόσμια θλίψη θα κυριεύσει την Γη πριν το χάραγμα του Αντίχριστου

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης υπάρχει η προφητεία ότι πριν την επιστροφή του Ιησού, ένας παγκόσμιος δικτάτορας γνωστός σαν ο Αντίχριστος θα ανέρθει στην εξουσία και θα κυβερνήσει για επτά χρόνια. Θα καταλύσει όλες τις θρησκείες και θα επιβάλει στον κόσμο τη λατρεία του εαυτού του.
Αυτός ο ίδιος και ο πρωθυπουργός του, τον οποίο το βιβλίο της Αποκάλυψηςαναφέρει ως “ψευδοπροφήτη,” θα βάλουν σε εφαρμογή το “χάραγμα του θηρίου” σε μια προσπάθεια να ασκήσουν ολοκληρωτικό οικονομικό και πολιτικό έλεγχο.
Το χάραγμα του Θηρίου θα αρχίσει να επιβάλλεται μετά από το μισό χρονικό διάστημα της επτάχρονης εξουσίας του Αντίχριστου, στο ξεκίνημα της Μεγάλης Θλίψης. Αυτό το συμπέρασμα βασίζεται στα ακόλουθα εδάφια της Βίβλου:
“Και [ο ψευδοπροφήτης] έκανε όλους και μικρούς και μεγάλους,
πλούσιους και φτωχούς, ελεύθερους και δούλους να πάρουν ένα χάραγμα πάνω [ή “μέσα,”] στο δεξί τους χέρι ή στο μέτωπό τους και χωρίς αυτό να μην μπορεί κανένας ούτε να αγοράζει ούτε να πουλάει, εκτός από αυτόν που είχε το χάραγμα ή το όνομα του Θηρίου ή τον αριθμό του ονόματος αυτού. Εδώ είναι η σοφία. Όποιος έχει νου ας υπολογίσει τον αριθμό του Θηρίου, επειδή είναι αριθμός ανθρώπου: Και ο αριθμός αυτός είναι το 666” (Αποκάλυψη 13:16-18).
Γνωρίζουμε επίσης πως ο Αντίχριστος θα υπογράψει μια συνθήκη ή μια συμφωνία επταετούς διάρκειας, την οποία και θα παραβιάσει μετά από τρεισήμισι χρόνια: “Τότε θα συνθηκολογήσει με πολλούς για μια εβδομάδα [επτά χρόνια], όμως στα μέσα της εβδομάδας [τρεισήμισι χρόνια] θα βάλει ένα τέλος στη θυσία και την προσφορά” (Δανιήλ 9:27).
Επίσης, γνωρίζουμε πως μετά αφού ο Αντίχριστος καταλύσει την συνθήκη, ο ψευδοπροφήτης του θα ανεγείρει αυτό που ονομάζεται το “βδέλυγμα της ερήμωσης” στον “άγιο τόπο” — πολύ πιθανόν μέσα ή κοντά στο Εβραϊκό ναό που θα κτιστεί σύντομα στο Όρος Μοράια, στην Ιερουσαλήμ. “Θα συγκεντρώσει δυνάμεις, και θα καταπατήσουν το θυσιαστήριο, θα απαγορέψουν τις καθημερινές θυσίες, και θα τοποθετήσουν το βδέλυγμα της ερήμωσης” (Δανιήλ 11:31).
Πεντακόσια χρόνια μετά από αυτή την προφητεία του Δανιήλ, οι μαθητές ρώτησαν τον Ιησού για το ποιο θα είναι το σημάδι της επιστροφής Του και του τέλους του κόσμου και ο Ιησούς παρέπεμψε και σε αυτή την εξέλιξη ανάμεσα σε άλλες. “Όταν δείτε το ‘βδέλυγμα της ερήμωσης,’ που ανέφερε ο Δανιήλ ο προφήτης, να στέκεται στον άγιο τόπο … τότε θα γίνει μεγάλη θλίψη, που δεν έχει ξαναγίνει από τότε που άρχισε ο κόσμος μέχρι σήμερα, και που ούτε θα ξαναγίνει ποτέ … Αμέσως μετά τη θλίψη εκείνων των ημερών … θα δουν τον Υιό του Ανθρώπου [τον Ιησού] να έρχεται πάνω στα σύννεφα του ουρανού με δύναμη και μεγάλη δόξα” (Ματθαίου 24:15,21, 29-30).
Αυτό μας φέρνει πίσω σ’ αυτό που αναφερθήκαμε στο ξεκίνημα του θέματός μας, στην Αποκάλυψη 13:16-18, για τον ψευδοπροφήτη που επιβάλλει το οικονομικό σύστημα του Θηρίου, χωρίς το οποίο κανένας δεν θα μπορεί να αγοράζει ούτε να πουλάει. Πάλι, είναι αρκετά προφανές πως αυτό θα αρχίσει να εφαρμόζεται στα μισά της επτάχρονης εξουσίας του Αντίχριστου, στο ξεκίνημα της Μεγάλης Θλίψης.
Σ’ αυτό το σημείο μπορούμε μόνο να υποθέσουμε τι μορφή θα έχει αυτό το χάραγμα, θα μπορούσε όμως πολύ εύκολα να είναι ένα μικροσκοπικό τσιπάκι υπολογιστή ή μια ετικέτα ταυτοποίησης μέσω ραδιοσυχνοτήτων (RFID) η οποία εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα και συνδέεται με μια βάση δεδομένων που περιέχει τις προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες του κατόχου της.
Πότε ακριβώς θα γίνει αυτό; Αυτή τη στιγμή δεν είναι δυνατό να το γνωρίζουμε, όπως αν αναλογιστούμε την ταχύτητα με την οποία προχωράει η τεχνολογία, θα μπορούσε να γίνει σύντομα. Για 2.000 χρόνια σχεδόν, από τότε που ο Απόστολος Ιωάννης έγραψε αυτό το κεφάλαιο για το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα του Αντίχριστου, κάτι τέτοιο ήταν αδιανόητο. Τώρα όμως με τους υπολογιστές και το Ίντερνετ, τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, και την ολοένα αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση των αγορών και των οικονομιών, δεν είναι και τόσο αδιανόητο πια! Στην ουσία, φαίνεται να είναι το επόμενο λογικό βήμα — και πάνω σ’ αυτό θα βασιστεί ο Αντίχριστος.
Με το VeriChip* και τα RFID να χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο και να αποκτούν περισσότερη δημοσιότητα, η εκστρατεία για να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο αυτή η ιδέα της εμφύτευσης του μικροτσίπ αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμικότητα. Η τεχνολογία που απαιτείται ωστόσο για να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο του Αντίχριστου για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο, δεν είναι ακόμα εφικτή. Δεν μπορεί να ελέγξει τις αγοραπωλησίες όλου του κόσμου χωρίς να υπάρξει πρώτα ένα διαδεδομένο τραπεζικό ηλεκτρονικό δίκτυο με κοινές και παγκόσμιες προδιαγραφές. Αυτό θα γίνει στο μέλλον, όμως αν αναλογιστείτε το πόσο γρήγορα κινούνται τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση, ίσως και να συμβεί πολύ γρήγορα.
*Το VeriChip είναι ένα μικροτσίπ σε μέγεθος κόκκου ρυζιού που μπορεί να εμφυτευθεί υποδερμικά. Είναι προϊόν μια Αμερικάνικης εταιρείας της Applied Digital Solutions, και χρησιμοποιείται ήδη για να παρακολουθούνται παιδιά, κατάδικοι, ζώα, άτομα με την ασθένεια Αλζχάιμερ, και άλλοι, καθώς επίσης και να παρέχουν ταυτότητες εξακρίβωση στοιχείων σε στελέχη της κυβέρνησης και μέλη ιδιωτικών κλαμπ και άλλα. Επίκεινται σύντομα κι άλλες εφαρμογές.
Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ Η ΜΕΡΑ
Μετά την πιο σκοτεινή νύχτα στην παγκόσμια ιστορία, θα έρθει το πιο υπέροχο ξημέρωμα! Η νύχτα που πλησιάζει όλο και περισσότερο θα κορυφωθεί στον εφιάλτη της Μεγάλης Θλίψης, και η ημέρα που θα επακολουθήσει, θα είναι ο ερχομός του Ιησού.
Τα πράγματα πρέπει να χειροτερέψουν πριν μπορέσουν να καλυτερέψουν, όμως παρά την ολοένα αυξανόμενη φρίκη αυτού του κόσμου, γνωρίζουμε πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος. Το πιο πυκνό σκοτάδι είναι λίγο πριν ξημερώσει! — Και όσο πιο γρήγορα χειροτερέψουν τα πράγματα, τόσο πιο γρήγορα θα καλυτερέψουν! Γι’ αυτό συνέχισε να κοιτάς προς τα πάνω!
Πρέπει να περάσουμε μέσα απ’ αυτό το σκοτεινό μέρος που είναι γεμάτο με δοκιμασίες και θλίψεις, όμως μετά θα βγούμε στην λιακάδα της άλλης μεριάς και όλα αυτά τα πράγματα θα σβηστούν από την μνήμη σαν ένα κακό όνειρο! Μια απ’ αυτές τις μέρες ο Ιησούς θα επέμβει στον κόσμο και θα μας πάρει μαζί Του, μακριά από όλη την σύγχυση και θα μας μεταφέρει στην γαλήνη και την ηρεμία, στην ομορφιά και την αγάπη, στα θαύματα εκείνου του θεσπέσιου κόσμου σε μακρινά ουράνια μέρη! Λίγο ακόμα, και θα χαράξει το δοξασμένο πρωινό του Θεού!

Το ΔΝΤ και οι... Ιλλουμινάτι


Το ΔΝΤ και οι... Ιλλουμινάτι

Όταν η κατάκτηση του παγκόσμιου χρήματος «εξάπτει» τις… θεωρίες συνομωσίας Συσχετισμούς ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τους...
Ιλλουμινάτι φέρνει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα». Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο όρος Ιλλουμινάτι προέρχεται από το lumen και σημαίνει αυτοί στους οποίους ρέει το «Φως». Όπου «Φως» είναι η συνειδητοποίηση και κατοχή της Υπέρτατης Αλήθειας έτσι όπως αυτή πηγάζει από το Θείο, θεωρία που υποστήριζαν λίγο-πολύ και οι Γνωστικοί. Οι Ιλλουμινάτι θεωρούνται συνεχιστές των Γνωστικών, οι οποίοι πίστευαν ότι η ύλη-ζωή είναι η αρχή του κακού και ότι το χάσμα ανάμεσα στον Θεό και την ύλη-ζωή έρχονταν να γεφυρώσουν οι «Αιώνες». Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα», αναφέρει ότι τον 15ο περίπου αιώνα έρχονται οι μετέπειτα επονομαζόμενοι Ιλλουμινάτι στην Ισπανία. Εκεί, μια μυστικιστική χριστιανική σέκτα αυτοαποκαλούνταν Alumbrados, δηλαδή Πεφωτισμένοι, ενώ τον 16ο αιώνα οι Gueninets βρίσκονται στα βουνά του Αφγανιστάν και προσπαθούν να κάνουν κατήχηση στους κατοίκους της περιοχής. Για λίγο χάνονται τα ίχνη των Πεφωτισμένων, αλλά τελικά την 1η Μαΐου του 1776 και συγκεκριμένα στην Βαυαρία, ο Αδάμ Ουέισχαουπτ ουσιαστικά βάζει και επίσημα στις ζωές όλων, τους Ιλλουμινάτι. Τα χνάρια τους θα χαθούν και πάλι μυστηριωδώς μετά από λίγο καιρό... Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Ιλλουμινάτι άρχισαν πριν από χρόνια μια ιστορία κατάκτησης του υλικού αυτού κόσμου και σχεδόν τα κατάφεραν. Δικά τους δημιουργήματα είναι το ΔΝΤ, ο ΟΗΕ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, οι G-20 κ.ά. Για να αναγνωρίζονται μεταξύ τους οι «Πεφωτισμένοι», αν δεχτούμε φυσικά ότι υπάρχουν οι Ιλλουμινάτι, όλα αυτά τα χρόνια είχαν αναπτύξει μεταξύ τους μια σειρά χειρονομιών και κινήσεων, μιμούμενοι πιθανώς τους Μασόνους, ενώ επέλεγαν να παντρεύονται μόνο μεταξύ τους για να μην χαθεί η «γενιά των Εκλεκτών». Η σχέση της Ελλάδας με τους Ιλλουμινάτι (και το ΔΝΤ), αν ισχύει φυσικά αυτό το τάγμα, φαίνεται να ξεκινά από πολύ παλιά, αφού η φιλοσοφία τους είναι επηρεασμένη από την Πυθαγόρεια φιλοσοφία και γενικά από Έλληνες φιλοσόφους. Στην Ουάσινγκτον, στις 27 Δεκεμβρίου του 1945 που ουσιαστικά δημιουργήθηκε το ΔΝΤ, η Ελλάδα ήταν ανάμεσα στις 29 εκείνες χώρες-μέλη που ίδρυσαν από κοινού το ταμείο, συμβάλλοντας όλες μαζί στο 80% του κεφαλαίου του. Μάλιστα, η Ελλάδα- όπως και οι υπόλοιπες χώρες- υπέγραψαν όλα τα άρθρα της συμφωνίας, μη γνωρίζοντας τι υπέγραφαν. Η πρώτη χώρα που πήρε δάνειο από το ΔΝΤ- χώρα που είχε υπογράψει για τη δημιουργία του- ήταν η Γαλλία το 1947. Ακολούθησαν τις επόμενες δεκαετίες και άλλες όπως το Αφγανιστάν, η Ρουμανία, η Λετονία και η Τουρκία, περισσότερο ωφελημένη όμως απ' όλες βγήκε η τελευταία. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται περί σύμπτωσης. Πάντως, ένας «μυημένος» στα ζητήματα του ΔΝΤ, ένας πρώην εργαζόμενος στο ΔΝΤ, ο Ντέιβ Μπάντου, όταν αποφάσισε να παραιτηθεί έγραψε τα εξής στην επιστολή παραίτησής του: «Σήμερα παραιτούμαι από το προσωπικό του Δ.Ν.Τ. Εργαζόμουνα επί 12 χρόνια στο εξωτερικό, ως αξιωματούχος του ταμείου. Με όπλα τα φάρμακα και τα κόλπα σας, εφορμούσα σαν γεράκι, εναντίον των κυβερνήσεων και των λαών και τους έπινα το αίμα… (για λογαριασμό σας). Με την παραίτησή μου, ελπίζω να μπορέσω να ξεπλύνω τα χέρια μου, από το αίμα εκατομμυρίων φτωχών και πεινασμένων ανθρώπων. Το αίμα είναι τόσο πολύ, που κυλάει σαν ποτάμι. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει αρκετό σαπούνι σ’ ολόκληρο τον κόσμο για να καθαριστώ απ’ όσα έκανα στο όνομά σας». Τις παραπάνω καταγγελίες τις τεκμηρίωσε στέλεχος του ΔΝΤ. Συγκεκριμένα, παρέθεσε στο έγγραφο της παραίτησής του το πως επινοούσε κυριολεκτικά από το πουθενά, τεράστια, απλήρωτα, κρατικά χρέη, το πώς είχε διογκώσει και χαλκεύσει στατιστικά στοιχεία, με ολέθριες επιπτώσεις για τις χώρες. Τα συμπεράσματα δικά σας...

Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους ...

 Τι είναι το σύστημα HAARP - Ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους ...


HAARP: "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", έλεγχος των δυνάμεων της φύσης και μέσο μαζικής καταστολής των μαζών... Μια νέα τεχνολογία που δουλεύει με δισεκατομμύρια ραδιοκύματα, μπορεί να ελέγχει και να αλλάζει τον καιρό οπουδήποτε στον κόσμο, προκαλεί τσουνάμι, σεισμούς, και τυφώνες και επίσης μπορεί να επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο, είναι το υπέρτατο καταστροφικό όπλο!!!


HAARP Conspiracy Theory full movie with greek subs (Jesse Ventura)
Ο Jesse Ventura και η ομάδα του πάνε προς την Αλάσκα για να διερευνήσουν τον σκοπό της εγκατάστασης HAARP.

Σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αλάσκα, ένα ειδικό ερευνητικό κέντρο της κυβέρνησης λέγεται πως δοκιμάζει το HAARP ή το "Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας", το οποίο, κάποιοι πιστεύουν, επιτρέπει τα ραδιοκύματα να αναπτυχθούν ως ένα πιθανό όπλο. Αν αυτό αληθεύει, αυτά τα ραδιοκύματα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν τον καιρό και στον έλεγχο του μυαλού των ανθρώπων. Ο Jesse και η ομάδα κατευθύνονται στο Last Frontier για να ερευνήσουν, αλλά οι νευρικοί φύλακες προσπαθούν να τους σταματήσουν στην πύλη της εγκατάστασης και να τους κρατήσουν από την εύρεση του πραγματικού σκοπού από πρώτο χέρι. Η ομάδα μιλάει επίσης με έναν επιστήμονα που καταδεικνύει πώς τα ραδιοκύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μετακινηθούν κυριολεκτικά τα σύννεφα.

Παρουσιάζουν Εμπειρογνώμονες και Αυτόπτες μάρτυρες που περιλαμβάνουν: Ο Δρ Brooks Agnew, ένας φυσικός ο οποίος πιστεύει ότι ενεργοποίησε τυχαία έναν σεισμό όταν χρησιμοποίησε ραδιοκύματα για τον εντοπισμό υπόγειων δεξαμενών πετρελαίου, Ο Δρ Ρότζερ Σμιθ, διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωφυσικής του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Fairbanks, το οποίο συντονίζει την έρευνα στην εγκατάσταση HAARP στο Gakona, Αλάσκα, Ο Δρ Νικ Begich, ένας ντόπιος της Αλάσκα και ένας αντί-HAARP ακτιβιστής, και Ο Robert Eastlund, ο γιος του Bernard Eastlund, οι ιδέες του οποίου όπως ισχυρίζετο ήταν ο καταλύτης για τη δημιουργία του HAARP.