Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα;


Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα;

 Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα;
Μια φωτογραφία 1000 λέξεις... το Codex Alimentarius έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα...ετοιμαστείτε για ακραίες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον!!!

Απαγορεύεται η φύτευση ,εξαιτίας του ότι η "ράτσα" της πατάτας ανήκει μαζί με τα δικαιώματά της σε κάποια εταιρεία ή οποία απαγορεύει την αναπαραγωγή της, κάτι σαν ΑCTA διατροφική, το λεγόμενο "Codex Alimentarius",βάσει του οποίου θα απαγορεύεται μελλοντικά η αναπαραγωγή "τέτοιου τύπου" με κατοχυρωμένη πατέντα αγροτικών προϊόντων.

Προσέξτε αυτό είναι το σχέδιο , ο έλεγχος των τροφίμων, ήδη μόνο υβρίδια κυκλοφορούν που ανήκουν σε εταιρείες κι επειδή χωρίς λεφτά ζεις αλλά χωρίς φαγητό όχι, φυλάξτε παλιούς σπόρους που ξαναφύονται και δεν ανήκουν σε εταιρείες,γιατί τα υβρίδια είναι μονοετή και μολύνουν το έδαφος.Είναι σημαντικό να ενισχυθούν όσοι κρατάνε παλιούς σπόρους και να προσπαθήσουμε κι οι ίδιοι να τους αναπαράγουμε.

Ο έλεγχος του φαγητού θα βοηθήσει την νέα τάξη να εδραιωθεί.! Ποτέ μην αφήσεις αμαθείς ανθρώπους να κρίνουν.

Και να προσθέσω:

Ένας και μοναδικός τρόπος για να σταματήσει αυτή η πρακτική: Σαμποτάζ στα σούπερ μάρκετ, τα μπακάλικα και τους παραγωγούς που εμπορεύονται τέτοια είδη! Διαβάζετε τα καρτελάκια! Αφήστε αυτά τα προϊόντα στα ράφια τους να τα φάνε μόνοι τους!!!! Η οικονομική ζημιά είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν!!!!

Ενημερώστε όσους περισσότερους μπορείτε, με όποιον τρόπο μπορείτε!!!

Είναι ίσως η πιο σημαντική πληροφορία που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια!!! Το θέμα είναι ίσως από τα σοβαρότερα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε από τώρα και στο εξής,

Πχ να φανταστείτε ότι τις πατάτες Νάξου τις έχει κατοχυρώσει Ολλανδική εταιρεία, οπότε για να σπείρει κάποιος πατάτες Νάξου θα πρέπει να αγοράσει σπόρο από τους Ολλανδούς!!! Και τι άλλο θα δούμε..

Ήρθε το Codex Alimentarius στην Ελλάδα; ΠΗΓΗ

makeleio.gr

Το έχουμε βροντοφωνάξει πολλές φορές δεν ενδιαφέρουν την Νέα Τάξη τα λεφτά, γιατί απλούστατα έχουν όλα τα λεφτά, και αν θέλουν και άλλα φτιάχνουν από τον αέρα στον υπολογιστή. Αυτό που τους νοιάζει είναι ο πλήρης έλεγχος υπαρκτών πραγμάτων όπως η τροφή, η ενέργεια , το μυαλό μας, η σκέψη μας, και ο αέρας που αναπνέουμε.

H Μόσχα προειδοποιεί: Αιφνιδιαστική εκτόξευση ρωσικού ICBM με κεφαλή 800 Κt!


H Μόσχα προειδοποιεί: Αιφνιδιαστική εκτόξευση ρωσικού ICBM με κεφαλή 800 Κt!



Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού Γενικού Επιτελείου συνταγματάρχη  Vadim Koval η μονάδα πυραύλων  της στρατηγικής διοίκησης διηπειρωτικών πυραύλων  ( RVSN) (η οποία υπάγεται απευθείας  στον Πρόεδρο της Ρωσίας) πραγματοποίησε επιτυχή εκτόξευση του διηπειρωτικού πυραύλου τύπου RC-12M Topol από το πεδίο εκτόξευσης  Plesetsk στις 13:12 μμ σήμερα ώρα Μόσχας. 


Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις του Ρώσου εκπροσώπου ο πύραυλος κατευθύνθηκε επιτυχώς και κατέστρεψε εικονικά στόχο στην περιοχή Kura  της επαρχίας Kamchatka. Το βλήμα μεταφέρει μία μοναδική κεφαλή, αλλά τι κεφαλή: 800 Κt, 50 φορές ισχυρότερη από αυτή που έπληξε την Χιροσίμα!
Το γεγονός ότι η διοίκηση RVSN είναι υπό τις διαταγές του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν καταδεικνύει τον κρίσιμο χαρακτήρα της συγκεκριμένης εκτόξευσης, κρίσιμος αναφορικά με το μήνυμα που θέλει να στείλει η Μόσχα προς τη Δύση και ιδιαίτερα προς τις ΗΠΑ αυτές τις ώρες. 
Μόλις εχθές ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας  Ντμίτρι Ρογκόζιν αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της Μόσχας στην αντι-πυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ  προς τους εκπροσώπους της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ, δήλωσε θέλοντας να τους θέσει προ των ευθυνών τους: 
«Η απάντηση της Ρωσίας στην αντιπυραυλική άμυνα έχει πλέον σε μεγάλο βαθμό εικονικό πολιτικό και διπλωματικό χαρακτήρα, αλλά, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, θα αναγκαστεί  να κινηθεί προς την τεχνική απάντηση και δεν νομίζω θα σας αρέσει μια τέτοια απάντηση»,δήλωσε σε συνάντηση με τους 
Είναι άγνωστο εάν η σημερινή δοκιμή του βαλλιστικού Topol αφορά την «τεχνική απάντηση» που υποσχέθηκε ο Ρογκόζιν αλλά η εμπλοκή και του Ρώσου προέδρου στην υπόθεση, μέσω της διοίκησης RVSN καταδεικνύει την σοβαρότητα της υπόθεσης. 
Μόλις χθες ένας βουλευτής της Δούμας  ο Yevgeny Fyodorov του στενού περιβάλλοντος του Β.Πούτιν, δήλωσε ότι "Οι Ηνωμένες Πολιτείες προετοιμάζονται για την έναρξη του  Γ 'Παγκόσμιου Πολέμου. Το σχέδιό τους είναι να συνδέσουν όλες τις τοπικές συγκρούσεις μεταξύ τους. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, όταν μιλάνε για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην πραγματικότητα βασίζονται οι ίδιοι στον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία".
 defencenet.gr

Μια συνέντευξη που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες~ "Η Ελλάδα και η Ρωσία θα μπορούσαν να είναι ένα"

 Μια συνέντευξη που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες~ "Η Ελλάδα και η Ρωσία θα μπορούσαν να είναι ένα"
Ο Αντώνοφ Γιούροβιτς Θεόδωροφ είναι μια από τις ισχυρές φυσιογνωμίες και προσωπικότητες στη Ρωσία σε όλα τα επίπεδα . Εκτός από την ιδιαίτερη μόρφωση και παιδεία λόγω σπουδών που έχει στα πολιτικά θέματα έχει υπηρετήσει το κράτος της Ρωσίας από σημαντικές θέσεις. 


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΣΧΑ: Μαρία Γιαχνάκη


Σήμερα ως ο επικεφαλής στην Κρατική Εταιρία Ατομικής ενέργειας , διευθύνει όλες τις περιφερειακές σχέσεις της Δημόσιας αυτής εταιρίας κατέχοντας την θέση του Κρατικού συμβούλου Α τάξης .   

Κρατώντας  αυτή την στιγμή  την ατομική  ενέργεια της Ρωσίας , από θέσει στα χέρια του , φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πλούτος στη ζωή των Ρώσων έχει να κάνει πρώτα με τον εσωτερικό τους κόσμο κι έπειτα με όλα τα άλλα.

Τον επισκεφθήκαμε στην Μόσχα και μίλησε  αποκλειστικά στο briefingnews.gr για τις σχέσεις Ρωσίας Ελλάδας . Για την εικόνα της χώρας μας έτσι όπως οι Ρώσοι την έχουν εκλάβει. Για το παρελθόν και το μέλλον αλλά κυρίως για τον συνδετικό κρίκο που  δένει ισχυρά τις δύο χώρες.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Πονώ και λυπάμαι για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή γιατί η Ελλάδα είναι συγγενική μας χώρα και ζήσαμε πολλά στο παρελθόν μαζί. Αυτή τη στιγμή βέβαια οι δύο χώρες δεν είναι τόσο κοντά όσο θα έπρεπε και πιστεύω ότι φταίνε και οι δύο πλευρές . Από τη Ρωσία θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη προθυμία προς την Ελλάδα και να κάνει βήματα να κρατήσει τις σχέσεις της .

Αλλά και η Ελλάδα έδειξε κατά τη γνώμη μου επιπολαιότητα και βιάστηκε να ανοίξει την αγκαλιά της στη γριά Ευρώπη .

Πρέπει να εκτιμούμε αυτό που έχουμε την δική μας φυσιογνωμία παρά την ετερότητά μας, παρά να είμαστε φίλοι απρόσωποι.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Η αλήθεια είναι ότι έγιναν πολιτικές επισκέψεις από την Ελλάδα ατυχείς θα έλεγα ,ξέρω πολλά γι αυτές τις συναντήσεις αλλά πραγματικά δεν μου επιτρέπεται να εκφράσω τις απόψεις μου λόγω θέσης. Θέλω μόνο να πω ότι ο καιρός θεραπεύει.

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ

Πολλοί λένε ότι η Ρωσία θα σώσει την Ελλάδα ,εγώ θα πω ότι θα μπορούσε αλλά οι αντιλήψεις για το πώς θα γίνει αυτό ποικίλουν . Η Ρωσία θα μπορούσε να διαμορφώσει ταμείο στην Ελλάδα και θα μπορούσε να ρίξει πολλά χρήματα μέσα χωρίς πολύ σκέψη αλλά όλα θα γίνουν διαφορετικά όχι με ταμείο.


Τεράστιος αριθμός Ρώσων τη βλέπει διαφορετικά την Ελλάδα. Υπάρχουν Ρώσοι  που κρατούν ακίνητα  δε μιλώ γι αυτούς που αγοράζουν απλά σπίτια αλλά για επενδυτές. Για εκείνους που πάνε στα ιερά προσκυνήματα και ζουν κοντά σε αυτά. Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να υπάρξει ουσιαστικότερη βοήθεια προς την Ελλάδα αλλά πρέπει να πλησιάσει ο ένας λαός τον άλλον.

Θέλω να σας πω ότι σε μικρό χρονικό διάστημα στην Ελλάδα θα γίνουν πολλές και σημαντικές κινήσεις όχι μόνο στον τουρισμό. Αυτήν την στιγμή ερευνούμε προς την κατεύθυνση αυτή και νομίζω ότι αυτό θα είναι και το ασφαλέστερο.

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άλλος ισχυρός δεσμός ανάμεσα στις δύο χώρες ίσως ο ισχυρότερος είναι η ορθοδοξία.

Η ορθοδοξία θα φέρει τους δύο λαούς ακόμη πιο κοντά. Είναι κατά τη γνώμη μας ο μοναδικός κρίκος . Τεράστιος αριθμός Ρώσων επισκέπτεται καθημερινά το Άγιο Όρος. Όλοι αυτοί εκτιμούν και ότι βλέπουν και κατά την διαδρομή γι αυτό και πολλοί από αυτούς αγοράζουν.

Εγώ προσωπικά έχω πάει στο Άγιο Όρος. Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται . Κάθε φορά που φεύγω η νοσταλγία μου οδηγεί τα βήματά μου πίσω. Για κάποιο λόγο έχω μέσα μου μια αίσθηση που λέει ότι δεν πρέπει να το επισκέπτομαι συχνά γιατί φοβούμαι ότι θα αποκτήσω τη συνήθεια να βρίσκομαι εκεί καθημερινά και ατό ξέρετε τι μπορεί να σημαίνει. Η αλήθεια είναι όμως ότι όλη την ώρα ετοιμάζομαι για να κάνω ξανά και ξανά αυτό το ταξίδι.

Η ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

Η ορθοδοξία και η πίστη για μας του ρώσους είναι κάτι σημαντικό πιο πολύ και από την ίδια μας την ύπαρξη. Και αυτό γίνεται γιατί πιστεύω ότι ο Θεός μας διορθώνει.  Μην ξεχνάτε ότι εμείς δεχθήκαμε την ορθοδοξία σε δύσκολη φάση  της ιστορίας μας γι αυτό η λέξη ορθοδοξία σήμαινε  ότι έρχεται η σωτηρία μας.

Έπειτα βασανιστήκαμε γιατί αφήσαμε το δαιμόνιο να μπει στη  ζωή μας κι έχουμε την εμπειρία του οπότε ο δρόμος μετά από αυτό γι μας ήταν ένας.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτήν την στιγμή ο τομέας που γνωρίζει την μεγαλύτερη ανάπτυξη για μας είναι ο ανθρωπιστικός τομέας η ίδια η κοινωνία. Βρισκόμαστε σε περίοδο κοινωνικής αναγέννησης και προσπαθούμε να ισορροπήσουμε μέσα μας και στη ζωή μας τα πάντα. Αυτό που σίγουρα προσπαθούμε όλοι να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι να ζούμε με΄σα από την ορθοδοξία για μας είναι το Α και το Ω στις ζωές μας .

Ελπίζω όμως ότι οι σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας θα αναγεννηθούν με την σειρά τους φτάνει να γίνουν οι σωστές κινήσεις και από τις δύο πλευρές για το συμφέρον και των δύο λαών αλλά και της πίστη μας.

Μικρός αστεροειδής εξερράγη πάνω από το San Francisco

Μικρός αστεροειδής εξερράγη πάνω από το San Francisco

Ένας μικρός αστεροειδής εξερράγη πάνω από το San Francisco στις 17 του Οκτωβρίου, κουνώντας τα σπίτια,ενώ υπήρχε και μεγάλη ηχητική έκρηξη, μπορεί επίσης να υπάρχουν και
διάσπαρτα κομμάτια του στο έδαφος. Αυτό είναι το συμπέρασμα του Πέτρου Jenniskens της NASA από το κέντο του Ames Research. Τα δεδομένα από ένα ζευγάρι κάμερες παρακολούθησης του μετεωρίτη μπορεί να καθορίσουν την πορεία της βολίδας που συμβολίζεται με το μαύρο βέλος στο χάρτη.

Ο αστεροειδής εισήλθε με μια [σχετικά αργή] ταχύτητα, 14 km / s. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι ένα αρκετά μεγάλο μέρος αυτού του βράχου επέζησε και έπεσε κάπου γύρω από το North Bay, λέει ο Jenniskens. Πολύ πιο ακριβή αποτελέσματα θα ακολουθήσουν μετά από μια ολοκληρωμένη μελέτη των αρχείων βίντεο. Τώρα, ελπίζουμε ότι κάποιος μπορεί να βρεί ένα κομμάτι από τον μετεωρίτη στο έδαφος.

Στο χάρτη, οι κόκκινες κουκίδες αντιπροσωπεύουν τις κάμερες παρακολούθησης που χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της τροχιάς. Το μαύρο βέλος δείχνει τα ίχνη της πορεία του αστεροειδή,που είναι 85 χιλιόμετρα, ενώ 39 χιλιόμετρα είναι η διασπορά του αστεροειδή μετά την έκρηξή του.Ο Jenniskens προσθέτει ότι τα 39 χιλιόμετρα δεν είναι το τελικό σημείο,γιατί το τελικό κομμάτι συλλαμβάνεται από την κάμερα του San Mateo. Η αποσύνθεση του αστεροειδή συνεχίστηκε πέρα ​​από την άκρη του βέλους με μια πιθανή προσέγγιση στην ξηρά κάπου βόρεια του Σαν Φρανσίσκο. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με το κυνήγι μετεωριτών. 
Μικρός αστεροειδής εξερράγη πάνω από το San Francisco ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ