Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΕΟΕ.....ΤΩΡΑ LIVE


Ακούτε τώρα την ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ με τον Φαεθων Μυτιληνιος από το web radio του ΕΟΕ από εδώ http://eoellas.org/webradio ήhttps://www.facebook.com/eoellasmusicproduction/app_196506863720166

Colpo grosso στην πλάτη των εθνών για μία κυβέρνηση «Μεγάλου Αδελφού»- (video)


Colpo grosso στην πλάτη των εθνών για μία κυβέρνηση «Μεγάλου Αδελφού»- (video)


Αποκαλυπτικότατος για το «colpo grosso», δηλαδή την «προπαγάνδα mind control» με στόχο την υπονόμευση και την αποσταθεροποίηση των κρατών, είναι ο Yuri Alexandrovich Bezmenov. Μία διαδικασία, που όπως διευκρινίζει ο ίδιος, «την αποκαλούμε ή “ιδεολογική υπονόμευση” ή “δραστικά μέτρα” ή “ψυχολογικό πόλεμο”». Σε συνέντευξη που έδωσε το 1985 στις ΗΠΑ (βίντεο) μας «διαφωτίζει» για τις τεχνικές προπαγάνδας που εφάρμοζαν οι Σοβιετικοί.


Γνωστός και ως Thomas Schuman, ο Yuri Alexandrovich Bezmenov, γιος υψηλόβαθμου σοβιετικού αξιωματικού, γεννήθηκε το 1939 στην Μόσχα και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην Novosti Press και ως πράκτορας στην KGB, αλλά και στην Communist Central Committee (Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος Σοβιετικής Ένωσης) με εξειδίκευση στην «προπαγάνδα». Το 1970 διέφυγε στη Δύση και εγκαταστάθηκε μόνιμα στις ΗΠΑ όπου του χορηγήθηκε άσυλο.

«Βασικός στόχος είναι να αλλάξουμε την αντίληψη για την πραγματικότητα του κάθε πολίτη σε τέτοιο βαθμό ώστε, παρά τον καταιγισμό των πληροφοριών, κανείς να μην έχει την δυνατότητα να βγάζει λογικά συμπεράσματα για να προστατέψει τον εαυτό του, την οικογένειά του, την κοινότητά του, την χώρα του. Είναι μία μεγάλη διαδικασία πλύσης εγκεφάλου, που εκδηλώνεται πολύ αργά και χωρίζεται σε τέσσερα βασικά στάδια: Στην υπονόμευση του ηθικού, στην αποσταθεροποίηση, στην κρίση και στηνπερίοδο της «εξομάλυνσης».

Το πρώτο στάδιο, η υπονόμευση του ηθικού διαρκεί 15 με 20 χρόνια: «Για να υπονομεύσει το ηθικό ενός κράτους, γιατί χρειάζονται τόσα χρόνια; Γιατί αυτό είναι ο ελάχιστος απαιτούμενος χρόνος για να εκπαιδεύσεις μία γενιά μαθητών στη χώρα του εχθρού σου, εκπαιδευμένη στην ιδεολογία του εχθρού σου».

Το δεύτερο στάδιο, η αποσταθεροποίηση: «Εδώ δεν τους νοιάζει για τις ιδέες σου, την κατανάλωσή σου, δεν τους ενδιαφέρει αν κάνεις κακή διατροφή και γίνεσαι υπέρβαρος. Και απαιτούνται μόνο 2 με 5 χρόνια για να αποσταθεροποιήσεις ένα κράτος. Αυτό που μετράει είναι τα στοιχειώδη: η οικονομία, οι διεθνείς σχέσεις και τα Αμυντικά Συστήματα».
Το τρίτο στάδιο, η κρίση: «Χρειάζονται μόνο έξι εβδομάδες για να φέρεις μία χώρα στις παρυφές της κρίσης»!...

Το τέταρτο και τελευταίο στάδιο, η περίοδος της «εξομάλυνσης»: «Μετά την κρίση, με την βίαιη εναλλαγή της εξουσίας, της υποδομής και της οικονομίας, έχουμε την αποκαλούμενη περίοδο της “εξομάλυνσης”, που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει. Θα υπόσχονται στον λαό κάθε είδους αγαθό και έναν επίγειο παράδεισο. Στόχος είναι να αποσταθεροποιήσουν την οικονομία, να εγκαταλείψουν την αρχή της ανταγωνιστικότητας στην ελεύθερη αγορά και να βάλουν μία κυβέρνηση “Μεγάλου Αδελφού”».

Μας το λέει απροκάλυπτα και κυνικά: «Στόχος είναι να βάλουν μία κυβέρνηση Μεγάλου Αδελφού».
Ακούγοντας τον Yuri Alexandrovich Bezmenov να αναλύει το «colpo grosso», την «διαδικασία πλύσης εγκεφάλου», είναι αναπόφευκτοι οι συνειρμοί. Όσο και να θέλουμε δεν μπορούμε να αποφύγουμε τους παραλληλισμούς με αυτό που συνέβη – και συμβαίνει – στην χώρα μας. Και βέβαια είναι εύλογο το ερώτημα κατά πόσο η «δική μας κρίση» είναι προϊόν ενός προμελετημένου σχεδίου…
______________________


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/02/colpo-grosso-video.html#ixzz2LZ62st00

Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Ο υποψήφιος μαύρος Πάπας υποστηρίζει τη Νέα Παγκόσμια Τάξη

Θα έχετε ακούσει για τον Γκανέζο Καρδινάλιο Πήτερ Τάρκσον(Peter Turkson, γεννήθηκε το 1948) υποψήφιο για τον Παπικό θρόνο του οποίου τυχόν εκλογή κάνει πολλούς να πιστεύουν ότι θα «επαληθευτεί» η γνωστή προφητεία του αγίου Μαλαχία(Καθολικού αγίου) ο οποίος έλεγε ότι ο τελευταίος Πάπας πριν το τέλος του κόσμου θα λέγεται Πέτρος (βλέπε εδώ).

Ιδού κάποια νεότερα στοιχεία:

Ο Turkson γεννήθηκε στο Wassaw Nsuta της Δυτικής Γκάνας από μητέρα Μεθοδίστρια και Καθολικό πατέρα.

Τον Οκτώβριο του 2011 ο Καρδινάλιος Turkson έκανε έκκληση για τη δημιουργία μιας «παγκόσμιας δημόσιας αρχής» και μιας «παγκόσμιας κεντρικής τράπεζας» που θα ελέγχει τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που έχουν καταστεί παρωχημένα και συχνά αναποτελεσματικά στην αντιμετώπιση των κρίσεων. Το έγγραφο με τον τίτλο, «Προς μια Μεταρρύθμιση των Διεθνών Χρηματοπιστωτικών και Νομισματικών Συστημάτων στα Πλαίσια μιας Παγκόσμιας Δημόσιας Αρχής», (‘Towards Reforming theInternational Financial and Monetary Systems in the Context of aGlobal Public Authority’) ήταν πολύ συγκεκριμένο, και ζητούσε μέτρα για τη φορολόγηση των χρηματοπιστωτικών συναλλαγών.

Με άλλα λόγια – μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια Νέα Τάξη Πραγμάτων στο φορολογικό σύστημα.

Ο «μαύρος Πάπας» θέλει μια Παγκόσμια Τράπεζα

Ως απάντηση στην παγκόσμια οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2008, ο Καρδινάλιος Turkson και ο επίσκοπος Mario Tosoεπεξεργάστηκαν μια πρόταση για τη μεταρρύθμιση του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος με τη δημιουργία μιας παγκόσμιας Δημόσιας Αρχής και μιας Παγκόσμιας Τράπεζας που θα είναι για το συμφέρον όλων των αναπτυσσόμενων χωρών. Το έγγραφο των 40 σελίδων παρουσιάστηκε επίσημα τον Οκτώβριο του 2011.

«Η οικονομική και χρηματοπιστωτική κρίση την οποία βιώνει ο κόσμος καλεί όλους, το κάθε άτομο και τους λαούς, να εξετάσουν σε βάθος τις αρχές και τις πολιτισμικές και ηθικές αξίες στη βάση της κοινωνικής συνύπαρξης», λέει το έγγραφο. Το έγγραφο καταδίκασε αυτό που αποκαλεί «ειδωλολατρία της αγοράς» καθώς και τη «νεο-φιλελεύθερη σκέψη» που αποβλέπει, λέει, αποκλειστικά σε τεχνικές λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. "Στην πραγματικότητα, η κρίση αποκάλυψε συμπεριφορές, όπως ο εγωισμός, η απληστία και η συλλογική συσσώρευση αγαθών σε μεγάλη κλίμακα", ανέφερε, προσθέτοντας ότι η παγκόσμια οικονομία χρειάζεται μια «ηθική της αλληλεγγύης» μεταξύ πλούσιων και φτωχών χωρών. ΜετάφρασηΑλληλεγγύη τωνελίτ και παγκόσμιος έλεγχος.

Ο Καρδινάλιος Turkson έχει πει ότι «αν ο Θεός θα επιθυμούσε να δει ένα μαύρο ως Πάπας, χάρη στο Θεό».

Ο χρονικογράφος της Καθολικής Εκκλησίας Rocco Palmoχαρακτήρισε τον Turkson ως έναν μοναχικό μελετητή της Αγίας Γραφής στη "Γερουσία" του Πάπα και πιστεύει ότι το οι πιθανότητες να είναι ο νέος Πάπας είναι αυξημένες λόγω του διορισμού του ως εκπροσώπου της Δεύτερης Συνόδου για την Αφρική το 2009. Με την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου XVI, ο Turkson θεωρείται “papabile” (πιθανός διάδοχος) στο επερχόμενο παπικό κονκλάβιο.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Είναι ο G1.9 ο δεύτερος μας Ήλιος;


Είναι ο G1.9 ο δεύτερος μας Ήλιος;


Κάτι ενοχλεί τον Πλούτωνα και τους εξωτερικούς πλανήτες στην άκρη του Ηλιακού μας συστήματος ΚΑΙ επίσης επηρεάζει την γη μας.
Αυτό το αντικείμενο μπορεί να είναι το G1.9, καταχωρημένο από τον Dave Green της NASA ως κατάλοιπο supernova (SNR) το οποίο εξερράγη πριν 25.000 χρόνια πριν, του οποίου το σήμα άρχισε να φθάνει πριν 140 χρόνια, αλλά οι αστρονόμοι υποπτεύονται ότι είναι ένα κόκκινος Νάνος με μέγεθος σχεδόν διπλάσιο (1,9) του Δία τώρα στο περιήλιον του (το κοντινότερο πλησίασμα) στον Ήλιο μας (περίπου 60 Αστρονομικές Μονάδες).
Γιατί η NASA είναι τόσο σιωπηλή για αυτό το αντικείμενο; και γιατί τόσες λίγες πληροφορίες είναι διαθέσιμες; Παραδέχονται ότι είναι ότι είναι ένα «εξαιρετικό αντικείμενο» που κυνηγούσαν 50 χρόνια αλλά δίνουν ελάχιστες άλλες πληροφορίες. Χρειάστηκε να ασχοληθεί μια Ισπανική ομάδα αστρονόμων να βρει τι μπορεί να είναι και Ρώσοι αστρονόμοι να το επιβεβαιώσουν.
Ο επικεφαλής της Ρωσικής Διαστημικής Υπηρεσίας Anatoly Perminov, είναι τρομαγμένος με το αντικείμενο που ξεκολλά αντικείμενα από την ζώνη Kuiper μερικά από τα οποία χτύπησαν τον Δία (Shoemaker-Levy) και νωρίτερα τον Ιούλιο του 2009. Αντιθέτως προς την Αμερικανική ιστορία, πιστεύουν ότι είναι ένας ΗΛΙΟΣ ΚΑΦΕ ΝΑΝΟΣ ή ένας νέος πλανήτης που εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα. Η Ισπανική ομάδα των αστροφυσικών πρόσθεσε ότι ο G1.9 μπορεί να έχει πλανήτες που τον περιβάλλουν.
Ο G1.9+03 ήταν γνωστός από το 1984, και οι παρατηρήσεις του τηλεσκοπίου Chandra X-ray ακτινών Χ το έχουν δείξει να αυξάνει σε μέγεθος τουλάχιστον 15% μεταξύ του 1985 και του 2008 ή 0,65% κάθε χρόνο, δείχνοντας ότι είτε διαστέλλετε η ότι μας πλησιάζει.
Η Wikipedia αναφέρει τις συντεταγμένες του 2008 σε ορθή αναφορά 17h 48m 45.4s και απόκλιση -27° 10m 06s το οποίο ισούται με τροπικό 27°29’33″Sagittarius. Ο ρυθμός της κινήσεως του είναι ακόμη ασαφής, αν και μεταβάλλεται σημαντικά από το περιήλιον στο αφήλιον.
Χρησιμοποίησα το World Space Telescope προσπαθώντας να τον εντοπίσω, αλλά το μόνο αξιοσειμίοτο Άστρο είναι το 3Sagitarri;HR661, ένα λαμπρό πορτοκαλί αστέρι με ορθή αναφορά 17h 27m 46s και απόκλιση -27° 50′. Για να παρατηρήσω τον G1.9 έπρεπε να κάνω κλικ στον τομέα imagery για να το κάνω να εμφανιστεί. Φαίνεται να έχει αφαιρεθεί/μαυρίσει η έχει γίνει επικόλληση. Τι είναι αυτές οι φλόγες στα πλευρά του; Είναι αληθινή εικόνα ή φτιαγμένη από καλλιτέχνη; Κοιτάξτε τις εικόνες.
Είναι δύσκολο σε αυτό το σημείο να πούμε τι ακριβώς είναι ο G.19. Υπάρχουν πολλές φήμες και όχι αρκετές επιστημονικές πληροφορίες για να καθορίσουμε ένα είναι ο δίδυμος αδελφός κόκκινος νάνος του Ηλίου μας, ή οι πληροφορίες κρύβονται για κάποιο λόγο. Φαίνεται να υπάρχει κάποιο κενό – τουλάχιστον στην Δύση. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει γρήγορα, γιατί αν ο G1.9 είναι ο δεύτερος μας ήλιος οι επιπτώσεις είναι τρομακτικές.
Εάν ο G1.9 έχει πλανήτες που περιστρέφονται γύρω του, για παράδειγμα, θα μπορούσε να «σκίσει» το ηλιακό μας σύστημα στο περιήλιο, προκαλώντας τρομακτική ζημιά. Το μακρύτερα περιστρεφόμενο σώμα ο G1.9(Nibiru;) θα ήταν ιδιαίτερα καταστροφικός για εμάς καθώς θα είχε αρκετή απόσταση να διασχίσει την εσωτερική πλανητική ζώνη που βρίσκεται η γη μας.
Έως ότου πάντως, να έχουμε περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες για αυτό το μυστήριο σώμα πρέπει να κρατήσουμε την αναπνοή μας και να περιμένουμε περισσότερες διευκρινήσεις.
Σημειώσις: Ο G1.9+03 δεν πρέπει να συγχέεται με τον Gliese 581 που είναι επίσης ένας κόκκινος νάνος αλλά βρίσκεται στις RA 15h19m26.8s και με απόκλιση -07°43’20″ η τροπικό 19°31’20″Sco.

Παγκόσμιος Χάρτης 4000 χρόνων αγνοείται από επιστήμονες και Media


Παγκόσμιος Χάρτης 4000 χρόνων αγνοείται από επιστήμονες και Media



Αυτή είναι μια συνέντευξη με τον Charlotte Harris Rees
Η συνέντευξη διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι αρκετά ενδιαφέρουσα με μία συγκρατημένη περιγραφή. Είναι πάντα εκπληκτικό το γεγονός ότι η αρχαία τεχνολογία και η γνώση δεν ταιριάζει με τα πρότυπα της ιστορίας μας και αρκετά ήσυχα κρύβεται από τους ιστορικούς και αρχαιολόγους μας.

Υπάρχει αρχαία τεχνολογία κρυμμένη σε μουσεία σε όλο αυτόν τον κόσμο που δεν ταιριάζει απόλυτα με τα όμορφα βιβλία της ιστορίας μας, που σχεδόν ποτέ δεν έχει έρθει στην δημοσιότητα, και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την μεταχειρίζονται σαν να μην υπάρχει.
Στο βίντεο που ακολουθεί είναι μια λίστα με την καταπληκτική αρχαία τεχνολογία που έχει υποβιβαστεί σε μια υποσημείωση στην ιστορία. Ο ερευνητής Charlotte Harris Rees συζητητά για τους ασιατικούς χάρτες που χρονολογούνται ήδη 4.000 χρόνια πριν, και δείχνουν τις ακτές της Αμερικής.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Δείτε γιατί οι αεροψεκασμοί δεν είναι θεωρία συνωμοσίας


ΑΠΟΔΕΙΞΗ! Δείτε γιατί οι αεροψεκασμοί δεν είναι θεωρία συνωμοσίας

Μετά από αυτό το βίντεο δεν μπορείτε να αναφέρεστε στα chemtrails ως μια θεωρία συνωμοσίας. Είναι ένα γεγονός συνωμοσίας!
Μπορείτε να διακρίνετε καθαρά πως οι χημικές ουρές ουρές ξεκινούν από τα φτερά και την άτρακτο του αεροσκάφους.
Δείτε το εκπληκτικό πραγματικά βίντεο...