Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά...!

 Το 4ο Ράϊχ σχεδιαζόταν από το 1943! Μια έρευνα-σοκ στο παρελθόν που ίσως εξηγεί πολλά...!
Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΜΠΟΥΦΕΣΗ

Έκθεση ΣΟΚ με έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την Γεωοικονομική «σφαγή» που ετοίμαζε η Γερμανία από το 1943. Η πορεία και η πλήρης πρόβλεψη των μελλοντικών σχεδίων του νεοσύστατου 4ου Ράιχ

Το 1995 η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» αναδημοσιεύει άρθρο 66 ετών, δηλαδή του 1945, αμέσως μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου. Στο άρθρο, Ελβετός δημοσιογράφος ρωτάει ανώτατο αξιωματούχο της Καγκελαρίας, σχετικά με την πορεία της χώρας του μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη. Η ερώτηση έχει ως εξής

"Και τώρα τί σκοπεύετε να κάνετε; Νικηθήκατε. Ο κόσμος σας μισεί. Δεν πρόκειται να ξεχάσει αυτά που κάνατε. Πώς θα ορθοποδήσετε ξανά ως έθνος;".
Η απάντηση του ηχεί στα αυτιά μας στις μέρες μας και προκαλεί αποτροπιασμό, ανάλογο με τα ντοκιμαντέρ εκείνα τα οποία εμφανίζουν αποστεωμένους αιχμαλώτους του Άουσβιτς και του Νταχάου.

"Οι λαοί ξεχνούν γρήγορα. Αυτή είναι εξάλλου και η διαφορά τους από ένα έθνος που θυμάται, όπως η ανώτερη φυλή των Γερμανών (!). Τα χρήματα που θα δοθούν για την ανοικοδόμηση της Γερμανίας θα είναι πολλά, θα έρθουν να δουλέψουν για μας και αυτοί που μέχρι τώρα πολέμησαν εναντίον μας (!). Είμαστε μια φυλή εργατική, που θα ξαναδημιουργήσει την ισχυρή, ενωμένη Γερμανία (!). Θα δείτε ότι θα γίνουμε η ισχυρότερη οικονομικά χώρα (!). Και τότε ο Γκέμπελς θα μπορέσει να σηκωθεί από τον τάφο του και να αναφωνήσει: "Και όμως νικήσαμε"!!!

Επρόκειτο για κούφιες απειλές; Αποκυήματα της φαντασίας ενός Ναζί, ο οποίος δεν έλεγε να χωνέψει πως το Ράιχ είχε καταρρεύσει; Ευσεβείς πόθοι ίσως για κάποια εξωπραγματική δύναμη, η οποία θα ανέσταινε εν ευθέτω χρόνω την αυτοκρατορία για να πατήσει ξανά στα χιονισμένα μονοπάτια των Αρδεννών, στις ατέλειωτες ρωσικές στέπες και στην έρημο της Αφρικής;

Τίποτα από τα παραπάνω. Το κείμενο που ακολουθεί αποτελεί προσωπική έρευνα του γράφοντος, βασιζόμενη σε πηγές, η αξιοπιστία των οποίων είναι μακράν αδιαμφισβήτητη. Πρόκειται για έγγραφα από την καγκελαρία, τα οποία «κυκλοφορούσαν», αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει σημασία. Πρόκειται για μέχρι πρότινος απόρρητα έγγραφα, τα οποία πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα το Κρεμλίνο και περιέχουν τους διαλόγους μεταξύ Μιχαήλ Γκορμπατσόφ και Χέλμουτ Κολ, πριν την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και του τείχους του Βερολίνου.

Πρόκειται για αναλύσεις, οι οποίες περιγράφουν την λεγόμενη Ostpolitik της Δημοκρατίας της Βόννης, προκειμένου να γίνει η επανένωση της Δυτικής με την Ανατολική Γερμανία. Παραθέτουμε αυτούσιες δηλώσεις του πρώτου Καγκελαρίου της μεταπολεμικής Γερμανίας, Κόνραντ Αντενάουερ, καθώς επίσης και προσώπων, τα οποία έμελλαν να μεταναστεύσουν στις λεγόμενες «ουδέτερες χώρες» ήδη από το 1943, προκειμένου να προσδώσουν στην Γερμανία την δυναμική που έχει σήμερα.


Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας, αλλά για πρακτικές, οι οποίες σταδιακά εφαρμόστηκαν, και οι οποίες δυστυχώς σήμερα συγκλίνουν στην διαμόρφωση μιας Οργουελιανής πραγματικότητας. Τον σχηματισμό της Ευρασίας, την ένωση της Γερμανίας με την Ρωσία, την αναδίπλωση της Αμερικής σε ρόλο περιφερειακού ηγεμόνα (στην καλύτερη περίπτωση) και στην επερχόμενη πολιτισμική (ίσως και όχι μόνον) σύγκρουση μεταξύ της Ευρασίας και της Κίνας. Υπάρχουν πράγματα, τα οποία στην πορεία θα μας προκαλέσουν έκπληξη σε τέτοιο βαθμό ώστε να μετατοπίσουμε το σημείο αναφοράς αυτού που σήμερα ονομάζουμε πραγματικότητα.

Τέλος θα ανακαλύψουμε έναν οικονομικό πόλεμο, ο οποίος μαίνεται από το 1929 και εν μέσω υφέσεων και εξάρσεων διαμόρφωσε την πτώση και την άνοδο τεσσάρων αυτοκρατοριών, της Γερμανίας, της Αμερικής, της πρώην ΕΣΣΔ-σύγχρονης Ρωσίας και της Κίνας. Εκείνο, όμως που δεν θα διστάσουμε να καταδικάσουμε εν τέλει αφού παρατεθούν τα στοιχεία είναι η πτυχή εκείνη της Realpolitik που προβάλλεται όταν ηχήσουν μεσάνυχτα στον κήπο του καλού και του κακού. Αυτή η πτυχή είναι εκείνη που θέτει το συμφέρον ενός κράτους και της εθνικής του ταυτότητας υπέρτερο των άλλων.

Η έρευνα χωρίζεται σε δύο τμήματα προκειμένου να καλυφθούν και οι δύο συνιστώσες της Πολιτικής Οικονομίας, στο τμήμα στο οποίο παραθέτονται τεχνικά στοιχεία και σε εκείνο που παραθέτονται πολιτικά.

Η ευχή του γράφοντος είναι το τμήμα στο οποίο παραθέτονται τεχνικά και δει χρηματοοικονομικά στοιχεία, να το λάβουν υπόψη τους οι οικονομολόγοι εκείνοι που έχουν ακόμα κύρος (δηλαδή εκείνοι οι οποίοι δεν έφθειραν την εικόνα τους στα τηλεοπτικά κανάλια φάσκοντας και αντιφάσκοντας), προκειμένου να διαμορφωθεί μια πολιτική χρηματοοικονομικής άμυνας, εν μέσω καταιγισμού οικονομικών πυρών.

Γεωοικονομία ή Zivilmacht;
Η συνέχεια εδώ

Το Morgellons ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην τηλεόραση του CNN..Morgellons απο τα chemtrails..Βίντεο


Το Morgellons ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην τηλεόραση του CNN..Morgellons απο τα chemtrails..Βίντεο


Μια πτυχή της ιστορίας των chemtrails είναι ότι μέσα από το νέφος δημιουργούν την εξάπλωση της ασθένειας Morgellons.Το παράξενο είναι ότι οι ίνες που έχουν βρεθεί στα σώματα των προσβεβλημένων ανθρώπων που έχουν την ασθένεια Morgellons εχουν συνδυαστεί με τις ίνες που βρίσκονται στο νέφος των chemtrails και σε σταγόνες της βροχής. Αυτό σημαίνει ότι...


όποιος αναπνέει τον αέρα ενδέχεται να έχει εκτεθεί σε αυτή την ασθένεια.
Ο Ερευνητής Clifford Carnicom έχει πρόσφατα αναφερθεί σε καποιες ανωμαλίες του αίματος και λοιμώξεις που έχουν σχέση με αυτές τις ίνες.. Η νεότερη έρευνα της Clifford Carnicom δείχνει ότι οι αιωρούμενες ινες των chemtrails και οι ίνες(blood cell) που βρίσκονται στους ιστούς των ασθενών με προχωρημένη ασθένεια Morgellons είναι ίδιες.
Οι συνέπειες αυτών των ευρημάτων είναι τεράστια. Έχουμε όλοι εκτεθεί στην ασθένεια Morgellons μέσω των chemtrails;
Αυτές οι φρικτές πληροφορίες οδηγούν σε σκέψεις. Δολοφονία του ανθρώπινου πληθυσμού εκ προθέσεως, με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας που δημιούργησε τεχνητά ένα παθογόνο οργανισμό που διασκορπιζεται μέσα από τον συνεχιζόμενο chemtrails ψεκασμό. Ο Jan Smith έχει υποστεί ζημία από την ασθένεια Morgellons προιόν της Νανοτεχνολογίας για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Τεκμηριώνει την εντυπωσιακή έρευνα του και την έχει θέσει στην πρώτη γραμμή σε εκείνους που εργάζονται για να ξετυλίξουν το μυστήριο αυτής τής τρομακτικής νέας ασθένειας.
Η έρευνα και η τεκμηρίωση του προσκομίζεται στον παρακάτω σύνδεσμο
http://www.morgellonsexposed.com

και μεταφρασμένο εδώ..

Παρακαλείσθε να διαβιβάσετε τις πληροφορίες αυτές σε γιατρούς σας, τους εκπροσώπους του Κογκρέσου και των μέσων ενημέρωσης.
Παντού... «Μπείτε να δείτε υπάρχουν πολλά στοιχεία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πολύπλοκο δίκτυο των παθογόνων παραγόντων. Οργανικά, ανόργανα και όλων των ειδών τα πράγματα. Έχουμε ίνες, βαρέα μέταλλα, βακτήρια, μύκητες, ιούς που φαίνεται να λειτουργεί κάπως σε συνεργιστική δράση. Κανένας τους δεν καλό για το ανθρώπινο οργανισμό . " Πολλοί ερευνητές πιστεύουν ότι το σύνολο του πληθυσμού ασκεί τώρα αυτές οι ανωμαλίες στο αίμα τους...
*Εάν αντιμετωπίζετε κόπωση, πληγές στο δέρμα, κάψιμο, πόνους και την αίσθηση ότι σέρνονται έντομα κάτω από το δέρμα σας, είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από την ασθένεια Morgellons. Να έχετε ωστόσο υπόψη, πως πιθανόν να μην υπάρχει αυτή η ασθένεια. Το εάν η Morgellons είναι ή δεν είναι μια πραγματική αρρώστια, είναι κάτι που κανείς δεν το γνωρίζει.
Κάτι παρόμοιο με τα συμπτώματα που περιγράφηκαν πιο πάνω, συμπληρωμένα με την εμφάνιση περίεργων ινών ή νημάτων που αναπτυσσόντουσαν επάνω στο δέρμα ή λίγο πιο κάτω από αυτό, αναφέρθηκαν από τον γιατρό του 17ου αιώνα, Thomas Browne. 



Οι φωτογραφίες είναι αληθινές δημοσιευμένες απο τους ίδιους τους επιστήμονες που κάνανε την έρευνα..  Μπείτε στο internet και ψάξτε Morgellons ,γίνεται χαμός..πατήστε το διαβάστε περισσότερα για να δείτε όλη την έρευνα.. 









DO NOT MISS READING THIS ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ






http://hellasxgtopvideos.blogspot.com 
Το Morgellons ΣΚΟΤΩΝΕΙ !!!!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΗ στην τηλεόραση του CNN..Morgellons απο τα chemtrails..Βίντεο ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ....Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ - ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ''FEMA'' ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!!!


ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ - ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ....Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ - ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΜΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ''FEMA'' ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ !!!!

Τον περασμένο μήνα, η αμερικανική Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το HR 6566 που αποτελεί μια τροποποίηση του νόμου ασφάλειας της πατρίδας του 2002, που εμποτίζει τον Διαχειριστή της......

Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) "να παρέχει την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . "

Στο προσδοκώμενο γεγονός ενός «μαζικού μοιραίου περιστατικού», ο συντονισμός και ο προγραμματισμός πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της FEMA με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας πατρίδας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και της υποδομής (CTI).

Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού.

Εκλεγμένοι αξιωματούχοι υποθέτουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία Θα είναι συγκλονισμένοι απο τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζόντες ενός τέτοιου γεγονότος. Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα για να προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας.

Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε την εναρκτήρια κατηγορία από 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής .

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι "είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε" και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη». Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών.

Πολυλειτουργικά δοχεία Για Καύση
Τα δοχεία αυτά, είναι μέρος εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιζόταν ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούσαν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί.

Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMAστην Ατλάντα, είναι κατ' εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας. Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

Επιτηρημένο από το αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας (DoD) στο πλαίσιο του μετασχηματιστικού ιατρικού προγράμματος τεχνολογιών (TMT) της αντιπροσωπείας μείωσης αμυντικής απειλής και των εθνικών ιδρυμάτων υγείας (NIH), έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας στον ιό Έμπολα, και τη δυνατότητά του να μετατραπεί σε ένα βιο-όπλο και με ορισμένες προσπάθειες εμβολίων μέσω δύο φαρμακευτικών εταιρειών στη Μασαχουσέτη-βασισμένα στη θεραπευτική Sarepta και τα φαρμακευτικά είδη Tekmira του Καναδά.

Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση βιολογικού πολέμου έρευνα προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

Το Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε ξαφνικά τη χρηματοδότηση της έρευνας του εμβολίου Έμπολα μέσα από αυτές τις δύο εταιρείες λόγω των οικονομικών περιορισμών. Με τη σποραδική φύση του ιού Έμπολα που συνδυάζεται με την απόλυτη θανάσιμη φύση του ιού, το καθιστά ένα σκληρό προιόν πώλησης σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες , επειδή "δεν είναι μια τεράστια πελατειακή βάση και οι μεγαλοφαρμακευτικές προφανώς ενδιαφέρονται για μεγάλα κέρδη.

Έτσι, αυτά τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι σημαντικά για βιοάμυνα οδηγούνται από τις μικρές εταιρίες,» σύμφωνα με τον Larry Zeitlin, πρόεδρο του Mapp Biophamracueticals, ο οποίος αναπτύσσει τη θεραπεία για να καταπολεμήσει τον ιό Ebola. Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ενα βιο-όπλο, όπως τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω απο τα κεφάλια μας με ευκολία.

Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό Έμπολα.

Σύμφωνα με παράκληση της DHS για «τη συμμετοχή στα ρομποτικά αεροσκάφη για το πρόγραμμα δημοσίας ασφαλείας, (ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ) από τα μικρά τηλεκατευθυνόμενα εναέρια συστήματα (SUAS) για τη μετάβαση στους πελάτες της» η κρυφή ατζέντα ήταν στα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα τους (UAVs) που αποκτήθηκαν το 2007 με σκοπό την κατασκόπευση στους αμερικανικούς πολίτες.

Ο αποτελεσματικός δείκτης θνησιμότητας του ιού Ebola, είναι το τέλειο βιο-όπλο. Και εάν συνδυαστεί με την πρόσφατη εφαρμογή των ρομποτικών αεροσκαφών στους αμερικανικούς ουρανούς, μήπως αυτό θα ήταν ένας συνδυασμός που θα πρέπει να ανησυχήσουμε; Οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι στο Κάπιτολ Χιλλ έχουν τροποποιήσει το νόμο ασφάλειας του έθνους το 2002 για να επιτρέψουν «την καθοδήγηση και το συντονισμό ενός μαζικού σχεδίου θνησιμότητας, καθώς και για άλλους λόγους.»
Φαίνεται ότι θα πρέπει να ανησυχούμε.
ΠΗΓΗ

Ο πληθωρισμός των τροφίμων - Η παγκόσμια επισιτιστική κρίση - Το HAARP - Και η τεχνητή ξηρασία με τον έλεγχο του καιρού

Ο πληθωρισμός των τροφίμων - Η παγκόσμια επισιτιστική κρίση - Το HAARP - Και η τεχνητή ξηρασία με τον έλεγχο του καιρού

Μια καταστροφική παγκόσμια επισιτιστική κρίση σε αντίθεση με οτιδήποτε έχουμε δει ποτέ στη σύγχρονη εποχή έρχεται.


Ξηρασία και περίεργα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει την παραγωγή τροφίμων σε όλο τον κόσμο αυτό το καλοκαίρι, και ο ΟΗΕ και η Παγκόσμια Τράπεζα έχουν εκδόσει δυσοίωνες προειδοποιήσεις για τον πληθωρισμό τροφίμων που έρχεται. Για όλους εμάς στο δυτικό κόσμο, η αύξηση της τιμής των τροφίμων μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά στον αναπτυσσόμενο κόσμο μπορεί να σημάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Απλά θυμηθείτε τι συνέβη το 2008. Όταν οι τιμές των τροφίμων χτύπησαν ρεκόρ που οδήγησε σε εξεγέρσεις για τα τρόφιμα σε 28 διαφορετικές χώρες. Σήμερα, υπάρχουν περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι που υποσιτίζονται σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα και οι φήμες για ελλείψεις τροφίμων είναι αρκετές για να προκαλέσουν το χάος στη μάζα σε πολλές περιοχές του πλανήτη. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται ότι δεν πρόκειται να είναι σε θέση να θρέψουν τις οικογένειές τους, τείνουν να φτάσουν στην απελπισία. Ενα πρόσφατο άρθρο του CNN λέει ότι « το 2013 θα είναι μια χρονιά σοβαρής παγκόσμιας κρίσης ».
Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε απλώς φήμες μιας παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης, αλλά στην πραγματικότητα αρχίζουν να ξεδιπλώνονται μπροστά στα μάτια μας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες αντιμετωπίζουν τη χειρότερη ξηρασία εδώ και 50 χρόνια αυτό το καλοκαίρι, και ορισμένοι ειδικοί έχουν ήδη δηλώσει ότι ο καιρός δεν ήταν ποτέ τόσο ξηρός για τόσο πολύ καιρό, και ότι η τεράστια ζημιά έχει ήδη γίνει για την καλλιέργεια της επόμενης χρονιάς.

Από την άλλη πλευρά του κόσμου, τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Καζακστάν έχουν δει όλες τις καλλιέργειες σιταριού τους να πλήττονται από την φριχτή ξηρασία αυτό το καλοκαίρι. Η Αυστραλία έχει επίσης ξηρασία, και στην Ινδία οι βροχές των μουσώνων ήταν περίπου 15% πίσω στα μέσα Αυγούστου.

Η παγκόσμια παραγωγή τροφίμων θα είναι πολύ λιγότερη από ό, τι αναμένεται αυτό το έτος, και η παγκόσμια ζήτηση τροφίμων θα συνεχίζει να αυξάνεται σταθερά. Οι Ηνωμένες Πολιτείες εξάγουν το περισσότερο φαγητό από οποιοσδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο, και γι 'αυτό σε όλη την υδρόγειο παρακολουθούν νευρικά τη φρικτή ξηρασία στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτό το καλοκαίρι με βαθιά ανησυχία.

Η ξηρασία των τελευταίων χρόνων έχει προκληθεί με τεχνητό τρόπο:

H.A.A.R.P είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme {Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας}.

Είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες! Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla.

Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία.

Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.

Οι ελλείψεις στα τρόφιμα και το νερό, είναι ένα μεγάλο μέρος μιας προωθούμενης προπαγάνδας της ελίτ. Τα κυρίαρχα κοινωνικά θέματα προορίζονται για να τρομοκρατήσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν την εξουσία και τον πλούτο σε προκατασκευασμένες επιχειρήσεις της παγκοσμιοποίησης, όπως τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ , την Παγκόσμια Τράπεζα , κλπ.

Θέλω να αναφέρω εδώ ότι η έλλειψη τροφίμων είναι μια φρικτή πραγματικότητα σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες. Το άρθρο αυτό επικεντρώνεται στην κερδοσκοπία ότι η έλλειψη τροφίμων θα μπορούσε να έρθει στο λεγόμενο Πρώτο Κόσμο, και ότι θα μπορούσε να εφαρμοστεί σκόπιμα μια τεχνητή πείνα.

O Claiborne Pell γερουσιαστής (DR.I.) πίστευε ότι το Πεντάγωνο είχε παραποιήσει τις καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ. Έγραψε σχετικά με τις υποψίες του σε ένα κύριο άρθρο με τίτλο, "Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις με επεμβάσεις του καιρού και χρήση ως όπλο πολέμου». Εμφανίστηκε στη The Providence Εφημερίδα το 1975, ενα απόσπασμα ως εξής:
Οι ΗΠΑ και άλλες παγκόσμιες δυνάμεις θα πρέπει να υπογράψουν μια συνθήκη για να τεθεί εκτός νόμου η παρέμβαση στον καιρό ως μέσο πολέμου. Χρειαζόμαστε μια συνθήκη τώρα για να αποφευχθούν τέτοιου είδους ενέργειες - πριν οι στρατιωτικοί ηγέτες του κόσμου αρχίσουν τις καταιγίδες, χειραγωγώντας τα κλίματα, και σεισμούς που θα προκαλούν ενάντια στους εχθρούς τους.

Η βασική ιδέα του πολέμου του περιβάλλοντος είναι απλή - εάν ένα έθνος μπορεί να μάθει να προκαλεί φυσικά φαινόμενα που μπορούν να προκαλέσουν τεράστιες ζημιές σε έναν εχθρό, με βροχοπτώσεις, πλημμύρες, παλιρροϊκά κύματα, σεισμούς, ακόμη και κλιματικές αλλαγές που θα μπορούσαν να καταστρέψουν τη γεωργία ενός ολόκληρου έθνους. Η συνθήκη του ΟΗΕ που αναφέρεται παραπάνω, τέθηκε σε ισχύ τρία χρόνια μετά αφότου ο Pell έγραψε το άρθρο του, με 32 συμβαλλόμενες χώρες.
ΠΗΓΗ 
Ο πληθωρισμός των τροφίμων - Η παγκόσμια επισιτιστική κρίση - Το HAARP - Και η τεχνητή ξηρασία με τον έλεγχο του καιρού ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αποκάλυψη: Το μασονικό δαχτυλίδι του Ομπάμα!


Αποκάλυψη: Το μασονικό δαχτυλίδι του Ομπάμα!



Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το παρακάτω είναι μεταφρασμένο από τα ισπανικά, από τις 19 Ιουλίου 2010, από την ιστοσελίδα Xfiles.

Φαίνεται σαφώς ότι ο Ομπάμα ήταν μέρος της μασονικής συνωμοσίας από νεαρή ηλικία, και δεν εκπροσωπεί τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού.

Η φωτογραφία με τα χέρια του Ομπάμα*, η οποία δημοσιεύθηκε στο Περιοδικό Newsweek, στις 24 Μαΐου 2008, αποκάλυψε ένα μασονικό έμβλημα στο δαχτυλίδι που φορούσε στο δεξί του χέρι.

Εδώ είναι η φωτογραφία του νεαρού Ομπάμα στην αποφοίτησή του από τη Σχολή Punahou στη Χαβάη. Οι έμπειροι παρατηρητές επιβεβαιώνουν ότι είναι μια μασονική χειραψία. Παρατηρήστε πώς το χέρι του Ομπάμα είναι σχεδόν οριζόντιο, όταν κανονικά, θα έπρεπε να είναι κατακόρυφο.

Είναι οριζόντιο, έτσι ώστε ο δάσκαλός του να μπορεί να τοποθετήσει τον αντίχειρα σύμφωνα με το μασονικό στυλ. Και περιέργως, ένα γράμμα G εμφανίζεται στο φόντο της εικόνας.

Εδώ είναι η γυναίκα του Μπαράκ Ομπάμα, η κυρία Μισέλ Ομπάμα, η οποία φοράει ένα τυπικό σύμβολο της "ειρήνης", το οποίο οι χίπις συνήθιζαν να φοράνε τη δεκαετία του '60 και του '70, και το οποίο συνεχίζει να χρησιμοποιείται από τους απατεώνες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Αν και κάποιος θα μπορούσε να το δει ως ένα "αθώο" μπρελόκ της Πρώτης Κυρίας, εντούτοις το σύμβολο αυτό στην πραγματικότητα είναι ένα έμβλημα σατανικό**, επειδή αντιπροσωπεύει έναν Χριστό που σταυρώθηκε ανάποδα (ή για άλλους δείχνει έναν σπασμένο σταυρό).

Σχόλια ΚΟ: 
* Θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει ότι το μαύρο χέρι δεν είναι του Ομπάμα, αλλά κάποιου… άλλου. Ποιου; Το άρθρο στο περιοδικό (λέγεται ‘A Memo to Senator Obama’ του Evan Thomasεδώ) προσπαθεί να περάσει το μήνυμα ότι με την εκλογή Ομπάμα οι Αμερικάνοι μπήκανε για τα καλά, στην εποχή της «φυλετικής ισότητας». Οπότε έχει συμβολική σημασία η φωτογραφία με τα δύο μαύρα χέρια (του Ομπάμα, του πρώτου μαύρου προέδρου) να τοποθετούν το σήμα του προέδρου των ΗΠΑ. Αλλά ακόμα και αν - για κάποιον ‘καχύποπτο’ - δεχτούμε ότι δεν προκύπτει ότι είναι τα χέρια του Ομπάμα, τίθεται το ερώτημα : πως επιλέχτηκε «τυχαία» κάποιος άλλος μαύρος (υπάλληλος του λευκού Οίκου;), ο οποίος φορούσε μασονικό δαχτυλίδι; Δεν το αντιλήφθηκε ο φωτογράφος; Δύσκολο μου φαίνεται για τέτοιο περιοδικό και τέτοιο άρθρο. Μήπως το επιδίωξε; Μήπως ήθελε να περάσει κάποιο μήνυμα; Σε όσους είναι προσεκτικοί; Ή "μυημένοι";
  
 
   
** Αν και το γνωστό σύμβολο της ειρήνης συνδέεται από κάποιους αμερικάνους ευαγγελικούς χριστιανούς με σατανικό συμβολο, (βλέπε εδώ και εδώ) μου φαίνεται κάπως "τραβηγμένο" να βγάζουμε το συμπέρασμα ότι όποιος το φοράει, δηλώνει "σατανιστής". Τα περί "μασονικής χειραψίας" ίσως έχουν κάποια βάση.