Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

TR - 3B/A Το σκοτεινό όπλο

TR - 3B/A Το σκοτεινό όπλο   

 Το TR-3B με κώδικα ονομασίας  (Astra) είχε την πρώτη λειτουργική πτήση αναγνώρισης στις αρχές της δεκαετίας του '90.
 
Ο στρατηγικός ρόλος του εικάζετε ότι ήταν, η είναι ; να  παρακολούθηση τις στρατιωτικές εγκατάστασης και αεροδρόμια σε πολλά έθνη της Γης ανεξάρτητα  αν είναι στο NATO η όχι.   


Το τριγωνικό αεροσκάφος είναι πυρινοκινητή αεροδιαστημική πλατφόρμα που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του άκρως απόρρητου, προγράμματος αυγής 

Τουλάχιστον 3  δισεκατομμύρια δολάρια στοίχισε το TR-3Bs και πετούσαν μέχρι το 1994;

Τα τεχνολογικά μέσα που διαθέτει είναι ασύλληπτα για τις πολεμικές αεροπορίες άλλων χορών. Το TR-3B έχει ένα εξωτερικό περίβλημα που είναι αντιδραστικό στα electricalRadar διέγερση και μπορεί να αλλάξει αντικατόπτρισης, στο ραντάρ, δείχνοντας σαν ένα μικρό αεροσκάφος, ή ένα ιπτάμενο κύλινδρο - ή ακόμα και πλήρη απόκρυψη.


Σύμφωνα με τα Sandia Livermore εργαστήρια που ανέπτυξε την αντίστροφη μηχανικής MFD τεχνολογία το σκάφος  MFD δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο δίνης, το οποίο διαταράσσει και  εξουδετερώνει την επιδράσεις της βαρύτητας κατά 89 τοις εκατό. Η πολυλειτουργική συσκευή δημιουργεί μια διαταραχή του Βαρυτικόυ πεδίου της Γης . Αυτό προκαλεί το αποτέλεσμα να καταστεί το όχημα εξαιρετικά ελαφρύ και μπορεί να έχει υψηλές επιδόσεις .
Στης 14/3/2010 Ο Andy Hadlington παρατήρησε και βιντεοσκόπησε αυτό το σιωπηλό τριγωνικό άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο από το παράθυρο του γραφείου του.
Το μυστήριο γκρίζο αντικείμενο "γλίστρουσε" ήρεμα επάνω από τη κατοικήσιμη περιοχή Knowle,του Μπρίστολ, στης 5.30pm την Κυριακή χωρίς τον παραμικρό ήχο.   
Οι εμπειρογνώμονες UFO  προσπαθούν να ελέγξουν την αναγνώριση και ελπίζουν να μιλήσουν στους περισσότερους μάρτυρες για το μυστηριώδες  επεισόδιο.
Ο Συγγραφέας Andy,Η. ανέφερε. "Ήταν το πιο παράξενο πράγμα που έχω δει στη ζωή μου." "Καθόμουν στο γραφείο μου και το είδα με τη γωνία του ματιού μου." "Δεν είμαστε μακριά από τον αερολιμένα έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσε  να είναι ένα αεροπλάνο." 
"Όταν το πρόσεξα πιο καλά, είδα ένα τριγωνικό μεγάλο αντικείμενο να χαμηλώνει επάνω από τα σπίτια ,ήταν συναρπαστικό." "Δεν υπήρξε κανένας ήχος και έτρεξα κάτω στον κήπο για να δω όπου πήγε αλλά δεν θα μπορούσα να δω τίποτα."
 
 

Το TR-3B/
 δεν είναι μυθιστοριογραφία και δημιουργήθηκε  με την τεχνολογία που ήταν  διαθέσιμη στη μέση της δεκαετία του '80 και χρηματοδοτήθηκε από την  NSA, και τη CIA. Το TR-3B έχει εξωτερική επίστρωση , αντιδραστική  στην ηλεκτρική ακτινοβολία των ραντάρ και αναπτύχθηκε από την Sandia και τα εργαστήρια Livermore σαν τεχνολογία MFD.

Το MFD παράγει έναν μαγνητικό τομέα δίνης, που διαταράσσει ή εξουδετερώνει τα αποτελέσματα της βαρύτητας. Αυτό προκαλεί την επίδραση του φωτός στα οχήματα . Το TR-3B είναι όχημα κατασκοπευτικό μεγάλου υψόμετρου, η αναγνώρισης και μπορεί να ταξιδέψει με Mach 9, κάθετα ή οριζόντια με υψόμετρο τα  l20,000 πόδια




ΠΗΓΗ((
http://www.huforc.gr/plak%20projects/secrets%20aircraft%20plak%20projects.htm))

Monsanto: με όπλο τα μεταλλαγμένα

Monsanto: με όπλο τα μεταλλαγμένα

«Μονσάντο» είναι μία λέξη, ένα όνομα, που στριφογύρισε ασυναίσθητα στο μυαλό μου. Όχι μη την μπερδεύετε με τη γνωστήΜοσάντ. Ανάμεσα στα δύο ονόματα δεν υπάρχει καμία τουλάχιστον φανερή σχέση, εκτός του ότι και η Μονσάντο και η Μοσάντ είναι Ισραηλινών συμφερόντων. Δεν το αναφέρω αυτό εξαιτίας κάποιας ρατσιστικής διάθεσης προς τους Ισραηλινούς, το αναφέρω απλά επειδή είναι γεγονός και για να είμαι ακριβείς θα προσθέσω πως η Μονσάντο είναι εταιρεία πολυεθνική Αμερικανό-Ισραηλινών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται στον χώρο της γεωργίας.

Το γεγονός που την έφερε στο μυαλό μου έχει να κάνει με κάτι ψώνια που πήγα να κάνω και διαπίστωσα ως καταναλωτής, το πλήγμα που έχει υποστεί η Ελληνική γεωργία στην παραγωγική της βάση. Για να είμαι δίκαιος, το πλήγμα η Ελληνική γεωργία δεν το έχει υποστεί τώρα αλλά τουλάχιστον 2 δεκαετίες πίσω, όταν η Ε.Ε. επιδοτούσε με 25000 δρχ το ξερίζωμα για κάθε ρίζα ελιάς και 5000 δρχ για κάθε ρίζα από τα αμπέλια.

Ήταν η εποχή που η Ε.Ε. με την τακτική των επιδοτήσεων και την άνευ όρων παράδοση των Ελληνικών κυβερνήσεων στις ορέξεις της, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η Ελληνική αγροτική παραγωγή να εκτραπεί από τον αντικειμενικό της σκοπό και να οδηγηθεί στο σημερινό της κατάντημα. Όλα αυτά τα σκέφτηκα, όταν αντίκρισα την εικόνα των αγροτικών προϊόντων στα ράφια της αγοράς. Έτσι ήρθε στο νου μου ένα άρθρο για τη Μονσάντο, τις πολυεθνικές και τον ρόλο τους στην αγροτική παραγωγή και το είχα διαβάσει πριν από καιρό στα διαδικτυακά μου ταξίδια.

Δεν θυμόμουν πάρα πολλά πράγματα εκτός του ότι σχετίζεται με τις καλλιέργειες. Έτσι έκανα ένα ψάξιμο στο Google και με αυτά που βρήκα θα μπορούσα να γεμίσω εγκυκλοπαίδειες. Η Μονσάντο είναι πίσω από πολλά πράγματα στον χώρο της γεωργίας, τα μεταλλαγμένα, τα φυτοφάρμακα, τα υβρίδια και πολλά άλλα. Μεταξύ άλλων έχει παρασκευάσει και το «ORANGE» ή «Πορτοκάλι» και είναι το χημικό που έριχναν οι Αμερικάνοι στις ζούγκλες του Βιετνάμ σε εκείνον τον πόλεμο. Έχει αναμιχθεί σε πολλά σκάνδαλα, δικαστικές διαμάχες, εκβιασμούς, δωροδοκίες.

Το χειρότερο από όλα κατά τη γνώμη μου και το ποιο επικίνδυνο για το σύνολο της ανθρωπότητας είναι η«Τεχνολογία Εξολοθρευτής»θα την βρείτε εδώ σε PDF και δείχνει πως αντιλαμβάνονται ορισμένοι το δικαίωμα της ανθρωπότητας στην τροφή και τι δόλιες μεθόδους εφευρίσκουν. Θα κάνουν τους σπόρους «στείρους» έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να κρατάει από τη σοδειά του, για να φυτέψει την επόμενη σεζόν. Αυτά όλα τα ανακάλυψαν άλλοι και όχι εγώ, για εμένα όμως αποτελούν απάντηση στο ερώτημα που δημιουργούν οι πολιτικές των κρατών και αναρωτιέσαι «γιατί το κάνουν αυτό έτσι, αφού βλάπτει το κοινό καλό».

Γιατί ως τυρί προσφέρεται το χρήμα μέσω των επιδοτήσεων. Στο ρόλο του ποντικού μπαίνουν οι άνθρωποι. Για να οδηγήσεις τον ποντικό στη φάκα θέλεις τυρί για δόλωμα. Άρα πάρε επιδότηση. Και έτσι σε κατευθύνω εκεί που θέλω εγώ αγαπητέ αγρότη. Και επειδή έχω «λαδωθεί» από τις πολυεθνικές, θα θεσπίσω κριτήρια σε εσένα ως διεφθαρμένη πολιτική εξουσία που είμαι, για να εξυπηρετούν εκείνες. Έτσι θα μπορώ να πουλάω πατάτες Αιγύπτου και όχι Ελληνικές. Γιατί φρόντισα να ξηλώσω ή να καταστήσω ασύμφορη ολόκληρη την αγροτική παραγωγή βασικών ειδών διατροφής. Και με αυτό τον τρόπο σου στερώ την ελευθερία αφού ελέγχω την τροφή παγκοσμίως.

Ύστερα ο άνθρωπος θα αποτελεί ένα εν δυνάμει PET, κατοικίδιο. Γιατί θα μπορεί να εφαρμοστεί επάνω του η τακτική εκπαίδευσης και ελέγχου των κατοικίδιων, μέσω της τροφής. Δεν θα αντιστέκεται και θα υπακούει σε ότι του ζητούν αφού ούτε σπόρους θα μπορεί να βρει. Ας μην έχουμε αυταπάτες. Όλα αυτά δεν γίνονται για το χρήμα, την κερδοφορία. Έχουν τόσο χρήμα που δέκα ζωές να ζήσουν δεν θα το ξοδέψουν. Γίνονται για να φέρουν τον Αντίχριστο τους.

Για αυτό και οι κραυγές των πολιτικών τώρα τελευταία για την ανάγκη παγκόσμιας κυβέρνησης, για αυτό και η αγάπη που τους έπιασε για τις κάρτες και τα τσιπάκια. Δεν είναι η τεχνολογία που θα μας βλάψει αλλά ο τρόπος και ο σκοπός που αυτή θα χρησιμοποιηθεί. Και τέλος για αυτό έγινε και η παγκόσμια οικονομική κρίση. Όλα αυτά τα λεφτά που αφαιμάζουν από τους λαούς για ποιον σκοπό θα πάνε;


Είναι άραγε υπερβολική η τοποθέτηση που διαβάσατε; Μπορούμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία για την εταιρεία αυτή; Για να δούμε. Τα κάτωθι τα έχω αναρτήσει και στο παρελθόν σε ανάρτηση για τη μεταλλαγμένη σόγια, αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως κι επιπλέον δεν έβλαψε ποτέ κανέναν:

...ποια είναι η Monsanto; Πρόκεται για την κυρίαρχο στην παραγωγή γενετικά μεταλλαγμένων οργανισμών. Πρώτο της προϊόν υπήρξε η ζαχαρίνη, που αργότερα αποδείχθηκεκαρκινογόνος, ενώ στη συνέχεια παρήγαγε το "Agent Orange" - κωδική ονομασία ενός χημικού που χρησιμοποιήθηκε κατά τον πόλεμο του Βιετνάμ για την αποψίλωση των δασών, με αποτέλεσμα να εκτεθούν χιλιάδες άνθρωποι στην τοξική ουσία διοξίνη.

Πρώτο μεταλλαγμένο προϊόν της Monsanto ήταν το γάλαProsilac, το οποίο είχε ενισχύσει με μια γενετικά τροποποιημένη αυξητική ορμόνη (rBGH). Αν και το προϊόν θεωρήθηκε αρχικά ασφαλές, πολύ σύντομα εμφανίστηκαν προβλήματα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει απαγορεύσει την κυκλοφορία του (οι Η.Π.Α. πάντως, όχι), καθώς οι άνθρωποι που πίνουν γάλα rBGH κινδυνεύουν να εμφανίσουνκαρκίνο του μαστού και προστάτη (σε ποντίκια η ορμόνη αυτή προκαλεί λευχαιμία και κακοήθεις όγκους).

Σήμερα η Monsanto είναι η πρώτη στα λαχανικά και φρούτα (μετά και την απόκτηση της εταιρίας Delta & Pine Land, το 2007), δεύτερη στις γεωπονικές σοδειές και τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία γεωχημικών στον κόσμο.

Οι άνωθες πληροφορίες είναι από το άρθρο του Stephen Lendman, "Η συνωμοσία των τροφίμων", στο Hellenic Nexus, τεύχος 26 (Ιούνιος-Ιούλιος 2008), σελ. 36-43.

Για να μάθεις περισσότερα κατέβασε και διάβασεοπωσδήποτε το pdf "Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα της Monsanto" από τη σελίδα της Greenpeace, που καταλήγει στο εξής συμπέρασμα:

Η Monsanto κρίνεται ένοχη διότι κατηγορείται για εγκλήματα ενάντια στη φύση, εγκλήματα ενάντια στο δικαίωμα των αγροτών να καλλιεργούν μη μεταλλαγμένα φυτά και των καταναλωτών να τρώνε μη μεταλλαγμένες τροφές.

Και για να ολοκληρωθεί η εικόνα, σας αφήνω με το άρθρο του Γιάννη Κορωναίου (περιοδικό "Επίκαιρα"):

Πριν από τριάντα περίπου χρόνια, ο Χένρι Κίσινγκερεκστόμισε μια φράση που έμελλε να αποδειχτεί μια από τις πιο προφητικές όλων των εποχών. «Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τον κόσμο», είχε πει ο διαβόητος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ. Διορατικότητα ή γνώση εκ των έσω;
Όπως και να έχει, στις τρεις δεκαετίες που μεσολάβησαν, ένας αδυσώπητος παγκόσμιος πόλεμος είναι σε εξέλιξη για τον έλεγχο των τροφίμων και της γεωργικής παραγωγής. Μέχρι στιγμής νικητής και απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού αναδεικνύεται η αμερικανική εταιρεία Monsanto. Ένας πολυεθνικός γίγαντας, που δραστηριοποιείται στο χώρο των τροφίμων, των φαρμάκων, των χημικών και της βιοτεχνολογίας και που στα 100 και πλέον χρόνια ζωής του βρίσκεται στο επίκεντρο σκληρής κριτικής, ταυτισμένος στη συνείδηση της κοινής γνώμης με μεταλλαγμένους σπόρους, ακραία γενετικά πειράματα αλλά και με μια σειρά πολιτικοοικονομικών συνωμοσιών που περιλαμβάνουν δωροδοκίες, άνωθεν πιέσεις και αποκρύψεις απόρρητων εκθέσεων, σε μια σύγχρονη εκδοχή του μακιαβελικού «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».
Η παγκοσμιοποιημένη οικονομία προσέφερε εύφορο έδαφος στην εταιρεία, με έδρα το Σεντ Λούις, για ανάπτυξη, επιτυχίες και κέρδη. Οι μεταλλαγμένοι σπόροι καλαμποκιού, βαμβακιού, σόγιας και σιτηρών και οι γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες της Monsanto απαντώνται από τις πάμπες της Αργεντινής μέχρι τα χωράφια της Σεβίλλης στην Ισπανία και τις αχανείς εκτάσεις των κρατιδίων της Ινδίας. Το ότι η Μonsanto ελέγχει το 90% της παγκόσμιας παραγωγής μεταλλαγμένων σπόρων και το 85% των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών σε όλο τον πλανήτη μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί για μια αυτοκρατορία που χτίστηκε βήμα βήμα τον περασμένο αιώνα. Κι επειδή μόνο «ο ουρανός είναι το όριο», η Monsanto έχει θέσει ως απώτερο στόχο την επέκταση των καλλιεργειών και των σπόρων της σε μεγαλύτερη έκταση από το 1,5% της παγκόσμιας καλλιεργήσιμης γης που καλύπτει σήμερα. Έστω κι αν για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να περάσει από σκοπέλους, όπως τις σφοδρές αντιδράσεις οικολογικών οργανώσεων και ακτιβιστών, αλλά και «αντιδραστικών» κυβερνήσεων ή δύσπιστων πολιτικών, που δεν έχουν πειστεί ακόμα για τα κέρδη από τη μεταλλαγμένη γεωργία.

H Monsanto στην Ελλάδα

Η Monsanto συστήθηκε στην Ελλάδα πριν από 20 περίπου χρόνια, όταν έκανε θραύση το ζιζανιοκτόνο Roundup. Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 εισάγεται η γενετικά τροποποιημένη σόγια της εταιρείας, προορισμένη για ζωοτροφή και θα ακολουθήσουν οι μεταλλαγμένοι σπόροι καλαμποκιού και βαμβακιού. Σήμερα η Μonsanto Hellasδραστηριοποιείται στους τομείς του πολλαπλασιαστικού υλικού και των φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Προωθεί, δηλαδή, σπόρους βαμβακιού, καλαμποκιού, ελαιοκράμβης και σόγιας στο ελληνικό εμπόριο, καθώς επίσης παρασιτοκτόνα και ζιζανιοκτόνα της μητρικής εταιρείας. Παράλληλα, διοργανώνει επιστημονικές ημερίδες και σεμινάρια επιμόρφωσης αγροτών, διενεργεί πειραματικές εφαρμογές σε καλλιέργειες που αφορούν στην ελληνική γη, ενώ χρηματοδοτεί και ερευνητικά προγράμματα μελών του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού.
Όπως επισημαίνει ο υπεύθυνος της Monsanto Hellas, γεωπόνος κ. Αλέξης Κατσίβας, η δράση της εταιρείας έχει πέσει θύμα της παραπληροφόρησης και της μονομερούς ενημέρωσης, «κάτι που είναι άδικο τόσο για την εταιρεία όσο και για τους ανθρώπους που εργάζονται, ερευνούν και παράγουν γι’ αυτή». Σύμφωνα με τον κ. Κατσίβα, η γεωργική βιοτεχνολογία έχει θετικά και προσφέρει πλεονεκτήματα στην αγροτική οικονομία. «Οι νέες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή είναι ένα σημαντικό θέμα και η χρήση τους επιβεβλημένη, αν θέλουμε να είναι ανταγωνιστική η αγροτική οικονομία της χώρας μας», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Πληρώνουμε την «αντι-μεταλλαγμένη» επιλογή μας
Η πρώιμη ευαισθησία όλων μας σε θέματα που αφορούν στο βιασμό της φύσης και του περιβάλλοντος λειτουργεί ως πίεση στην επίσημη Πολιτεία να λαμβάνει αποσπασματικά μέτρα προστασίας τους, που έρχονται σε αντίθεση με τις ευρωπαϊκές οδηγίες. Έτσι, χωρίς να έχει μεριμνήσει προηγουμένως για νομοθετική θωράκιση των αντιρρήσεών της για την εισαγωγή μεταλλαγμένων, αναγκάζεται να πληρώνει με χρηματικά πρόστιμα την επιλογή της απαγόρευσής της για γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες στην ε-πικράτειά της.
«Δεν υπάρχει νομοθεσία που να απαγορεύει την προώθηση των νέων προϊόντων της γεωργικής βιοτεχνολογίας στην Ελλάδα. Αντίθετα, είναι πολιτικές αποφάσεις που το επιβάλλουν», λέει σχετικά ο υπεύθυνος της Μonsanto Hellas. Για του λόγου το αληθές, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ακύρωσε το 2006 την απαγόρευση της καλλιέργειας γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού τύπου ΜΟΝ 810 της Monsanto στην Ελλάδα, ενώ η χώρα μας πληρώνει κάθε χρόνο πρόστιμα, όπως και 11 ακόμα κράτη-μέλη της ΕΕ, που της επιβάλλονται από το ευρωπαϊκό δικαστήριο και αφορούν στην «αυθαίρετη απαγόρευση της εισαγωγής γενετικά τροποποιημένων σπόρων».
Ωστόσο, υπάρχει και ο αντίλογος που εκφράζεται από την πλευρά οικολογικών οργανώσεων και ευαισθητοποιημένων πολιτών. Η κυρία Έλενα Δημητρίου, μέλος των Οικολόγων Πρασίνων με χρόνια ενασχόλησης στο ζήτημα των μεταλλαγμένων, κάνει λόγο για πιέσεις της εταιρείας τόσο στην Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων (EFSA) όσο και στο συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της ΕΕ προκειμένου να «ανοίξει» η ευρωπαϊκή αγορά. Για πολλούς η EFSA παίζει το ρόλο «πολιορκητικού κριού» των πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη γεωργική βιοτεχνολογία, αφού αυτή εγκρίνει την κυκλοφορία μεταλλαγμένων προϊόντων στην Ευρώπη, που δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία. «Η Monsanto πιέζει για να ξέρει τουλάχιστον σε ποιες χώρες μπορεί να “παίξει”. Στο θέμα των μεταλλαγμένων υπάρχει διακομματική συμφωνία, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι και οι φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εδώ και 4-5 χρόνια κινούνται προς την ίδια “αντι-μεταλλαγμένη” κατεύθυνση», σχολιάζει η κυρία Δημητρίου.
Ανάλογος με το ρόλο της EFSA είναι και αυτός του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO), ο οποίος στο παρελθόν είχε αναδειχθεί σε υπέρμαχο των γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών. Σε εκθέσεις που δημοσίευσε ο Οργανισμός υπήρχε πολύπλευρη και πολυεπίπεδη επιχειρηματολογία για τα «αγαθά της γενετικά τροποποιημένης παραγωγής» και γινόταν επιστημονική τεκμηρίωση ότι η γενετική μηχανική μπορεί να μειώσει την κατανάλωση γεωργικών φαρμάκων και να αυξήσει την απόδοση και τη διατροφική αξία των καρπών. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια και ο FAO έχει αναδιπλωθεί από τις αρχικές εκτιμήσεις του, θεωρώντας ότι δεν μπήκαν κανόνες στο παιχνίδι των μεταλλαγμένων και δεν εκπληρώθηκε το «ιερό καθήκον» του για την καταπολέμηση της παγκόσμιας πείνας.

Δωροδοκίες, κρυφές εκθέσεις και πολιτικές «πλάτες»
Για την Greenpeace η Monsanto «έχει κριθεί ένοχη για εγκλήματα ενάντια στη φύση, εγκλήματα ενάντια στο δικαίωμα των αγροτών να καλλιεργούν μη μεταλλαγμένα φυτά και εγκλήματα ενάντια στους καταναλωτές να μην καταναλώνουν μη μεταλλαγμένες τροφές». Ενέχεται σε παρασκηνιακά πολιτικά παιχνίδια, έχει καταδικαστεί για δωροδοκία Ινδονήσιων πολιτικών παραγόντων και κατ’ επανάληψη έχει χρησιμοποιήσει τους ισχυρούς πολιτικούς φίλους της για την προώθηση των προϊόντων της. Σε σχετικό topic με τίτλο «Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα της Monsanto» η Μη Κυβερνητική Οργάνωση θυμίζει κάποιους «σκοτεινούς» σταθμούς στην ιστορία της εταιρείας, όπως την επιβολή προστίμου από αμερικανικό δικαστήριο ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων, με την κατηγορία της δωροδοκίας αξιωματούχων της Ινδονησίας, με σκοπό την αποφυγή ελέγχων στις γενετικά μεταλλαγμένες καλλιέργειες βαμβακιού. Η Monsanto παραδέχτηκε πως είχε «λαδώσει» Ινδονήσιους αξιωματούχους μεταξύ του 1997 και του 2002, ώστε να καλύπτουν λανθασμένα στοιχεία για πωλήσεις εντομοκτόνων στη χώρα. Την ίδια χρονιά, το 2005, η Monsanto υποχρεώθηκε από γερμανικό δικαστήριο να αποκαλύψει έκθεση 1.000 σελίδων, που αρνιόταν να δώσει οικειοθελώς στη δημοσιότητα (κατά παράβαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας) και η οποία σχετιζόταν με εργαστηριακές έρευνες σε αρουραίους που είχαν καταναλώσει το μεταλλαγμένο καλαμπόκι της εταιρείας MON863. Όπως σημειώνει η Greenpeace, «η απόφαση ελήφθη μετά από εκστρατεία της Greenpeace για την απόκτηση δικαιώματος πρόσβασης στην έκθεση, όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η Monsanto προσπάθησε σθεναρά να εμποδίσει τη δημοσίευση της έκθεσης η οποία παρουσίαζε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν για τις επιπτώσεις του μεταλλαγμένου καλαμποκιού στην υγεία των αρουραίων».
Οι δικαστικές διενέξεις και οι σε βάρος της αποκαλύψεις δεν φαίνεται να πτοούν την αμερικανική εταιρεία, καθώς διαθέτει ισχυρούς φίλους και συμμάχους που μπορούν να διευκολύνουν την εξάπλωσή της. Κορυφαίοι πολιτικοί παράγοντες, όπως ο Μπιλ και η Χίλαρι Κλίντον αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και κάτοχος του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης για την ευαισθητοποίηση και τη δράση του για το περιβάλλον Αλ Γκορ, συγκαταλέγονται σε αυτούς. Οι πολέμιοι της Monsanto αλλά και του ίδιου του Γκορ δημοσίευσαν στις αμερικανικές εφημερίδες μια σειρά ομιλιών του πρώην αντιπροέδρου, στις οποίες αναφέρεται υπέρ των πειραμάτων της Monsanto αλλά και της χρήσης του περιβόητου ζιζανιοκτόνου Roundup. Μάλιστα, για την επέκταση της εταιρείας συμμετέχουν και οι φορείς της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής και διπλωματίας, βάσει των όσων κατήγγειλε το 1998 στην Ελευθεροτυπία ο τότε εκπρόσωπος και νυν διευθυντής του ελληνικού γραφείου της Greenpeace κ. Νίκος Χαραλαμπίδης, σύμφωνα με τις οποίες «τη διείσδυση της Monsanto στην Ελλάδα έχει αναλάβει η ίδια η αμερικανική πρεσβεία», επικαλούμενος μάλιστα τους τότε υπουργούς και υφυπουργούς ΠΕΧΩΔΕ και Γεωργίας.
Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την πρώτη σημαντική καλλιέργεια μεταλλαγμένων φυτών και η ανθρωπότητα περιμένει ακόμη για να δει κάποια ψήγματα, έστω, θετικών αποτελεσμάτων. Ειδικά στην Αφρική, οι μεταλλαγμένες καλλιέργειες δεν έχουν επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα της πείνας και της φτώχειας. Οι περισσότερες από αυτές, άλλωστε, προορίζονται για ζωοτροφές και όχι για τη διατροφή των ανθρώπινων πληθυσμών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της αποτυχημένης γλυκοπατάτας της Κένυας, η οποία χρηματοδοτήθηκε από τη Monsanto με περισσότερα από 10 εκατ. δολάρια. Τον Ιανουάριο του 2004 αποτελέσματα πειραμάτων αποκάλυψαν πως οι μη γενετικά τροποποιημένες γλυκοπατάτες είχαν αποδώσει πολύ περισσότερο από τη μεταλλαγμένη ποικιλία. Στα τέλη του 2005, η Νότια Αφρική αποφάσισε το «πάγωμα» των γενετικά μεταλλαγμένων καλλιεργειών, εν αναμονή μελέτης του υπουργείου Εμπορίου και Βιομηχανίας της χώρας, το οποίο, τελικώς, αποφάσισε την απαγόρευση όλων των εισαγωγών του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού από τις ΗΠΑ. Μια ακόμη «σκοτεινή» ιστορία διαδραματίστηκε στην Ινδία. Εκεί, η θυγατρική της Monsanto, Mahyco-Monsanto, εμπορεύεται μεταλλαγμένο βαμβάκι από το 2003. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της εταιρείας, αυτού του τύπου το βαμβάκι περιορίζει τις ζημιές από τα έντομα, αυξάνει την παραγωγή και, κατά συνέπεια, τα αγροτικά εισοδήματα. Το εάν οι υποσχέσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα μπορεί κάποιος να το αντιληφθεί διαβάζοντας την παρακάτω δήλωση συνασπισμού αγροτικών οργανώσεων από το Αντρά Πραντές, ένα από τα μεγαλύτερα κρατίδια της Ινδίας: «Το βαμβάκι της Monsanto απέτυχε πλήρως. Στην πραγματικότητα, το κόστος της καλλιέργειας αυξήθηκε για όλες τις κατηγορίες αγροτών»…

Κορυφή του παγόβουνου η Monsanto
Η δράση της Monsanto δεν είναι παρά η κορυφή στο παγόβουνο της επέλασης των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων. Πλάι στον αμερικανικό κολοσσό αναπτύχθηκε μια ανταγωνιστική βιομηχανία, που εξαπλώνεται συνεχώς, πιέζοντας δεξιά και αριστερά για να πετύχει τους σκοπούς της. Νέος παίκτης στο παιχνίδι των μεταλλαγμένων είναι ηBayerCorp Science, μια εταιρεία που αναδείχθηκε την τελευταία εικοσαετία και πιέζει για την εισχώρησή της στην Ευρώπη και την Ινδία. Στην BayerCorp Science ανήκει η «πατέντα» γενετικά τροποποιημένου ρυζιού, το οποίο καλλιέργησε πειραματικά στη Λουιζιάνα στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Ωστόσο, το γενετικά τροποποιημένο ρύζι «μόλυνε» ντόπιες ποικιλίες, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά κατά της εταιρείας οι ορυζοπαραγωγοί της περιοχής ζητώντας αποζημίωση. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στα δικαστήρια. Στη χώρα μας η εταιρεία δραστηριοποιείται με την προώθηση προϊόντων φυτικής προστασίας, εντομοκτόνων και ζιζανιοκτόνων.
πηγη(( http://xesemesa.blogspot.com/2010/10/monsanto.html))

Και άλλες εμφανίσεις σφαιρικών αντικειμένων μεγέθους πλανήτη κοντά στον Ήλιο

Και άλλες εμφανίσεις σφαιρικών αντικειμένων μεγέθους πλανήτη κοντά στον Ήλιο

Από τις 10 Ιανουαρίου περίπου το διαδίκτυο κατακλύζεται από το φαινόμενο των διαστημικών σφαιρών που βρίσκονται κοντά στον Ήλιο. 


Όπως πάντως προσπαθεί να διευκρινίσει η NASA
 σε ειδική σελίδα τέτοιες απεικονίσεις οφείλονται όταν οι κοσμικές ακτίνες παραμορφώνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης της ψηφιακής εικόνας με αποτέλεσμα τη δημιουργία ανάλογων παραμορφώσεων οι οποίες απεικονίζονται ως σφαίρες. Οι οπαδοί πάντως της θεωρίας των σφαιρών οι οποίες έχουν το μέγεθος ολόκληρου πλανήτη, επιμένουν πως δεν πρόκειται για υπόθεση «compression artifacts» αλλά για κάτι άλλο, έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Πάντως κανείς μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει μια αξιόπιστη απάντηση στο τι μπορεί να είναι τα αντικείμενα αυτά. 

Το πρόβλημα είναι πως οι σφαίρες αυτές εμφανίζονται σε πολύ μικρή απόσταση από τον Ήλιο, χωρίς να επηρεάζονται ούτε από την ακτινοβολία ούτε και από τις υψηλές θερμοκρασίες.
 Στη σχετική φωτογραφία (με σημερινή ημερομηνία) μπορείτε να δείτε μέσα στους δύο κόκκινους κύκλους τα δύο αντικείμενα που αποτελούν και την πλέον πρόσφατη εμφάνισή τους. Μπορείτε επίσης να δείτε και ένα σχετικό βίντεο -παρά τη κινηματογραφική του "περιβολή"- εντούτοις χρήσιμο καθώς παρουσιάζεται ένας συνολικός απολογισμός των εμφανίσεων που έχουν πραγματοποιηθεί έως σήμερα από τις αρχές Ιανουαρίου. 
πηγη((http://apocalypsejohn.blogspot.com/2010/10/blog-post_5411.html))

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!

Μεγάλωσε 180 παιδια ενώ οι 23 γυναικες που είχε πέθαναν πολυ πριν απο τον ίδιο.
Διαβάστε την σύντομη ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο απο καθε αλλο άνθρωπο πάνω στη γη Li-Ching-Yun γεννήθηκε σε ενα μικρο χωριό της Κίνας (Szchewan) και μέχρι τα 10 του χρόνια πηγε σχολείο. Τοτε ηταν υπεραρκετό. Μετα ταξιδέψε σε διάφορες περιοχές της Κινάς οπου δούλεψε και μάζευε ιατρικά φυτά.
Σύμφωνα με τους New York Times μετα απο αυτή την...εμπειρία ο Λι πουλούσε τα ιατρικά φυτά για 100 χρόνια. Μια μέρα ο επικεφαλής της αυτοκρατορίας Pei Wu-Fu ταξιδέψε μέχρι το σπιτι του Λι να τον ρωτήσει ποιο ειναι το μυστικό της μακροζωίας του και εκείνος απάντησε:
«Κράτα ήρεμη την κάρδια, κάτσε σαν...
χελώνα, περπάτα χαρούμενος σαν περιστέρι, και κοιμήσου σαν σκύλος»
Οι άνθρωποι τοτε απορούσαν που ο Λι δεν έμοιαζε καθόλου με γέρο και μάλιστα φαινόταν πολυ δυνατός για την ηλικία του. Κάποιοι έλεγαν ότι τον γνώριζαν απο την παιδική τους ηλικία και κάποιοι ότι ο Λι ήταν φίλος του πάππου τους που δεν ζούσε πια..
Το 1930 Wu -Chung- Chien, καθηγητής στο Minkuo University βρήκε κάποια ντοκουμέντα που αποδείκνυαν ότι ο Λι είχε γεννηθεί το 1677.
Τα ίδια αρχεία αποδεικνύουν ότι το κινέζικο κράτος είχε ευχηθεί στον Λι χρόνια πολλά στα 150τα γενέθλια του αλλά και όταν έκλεισε τα 200.
Λέτε ο Λι να είχε ξεχάσει τα γενέθλια του; Σύμφωνα με το βιβλίο Guiness ο άνθρωπος που εχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια ειναι ένας γάλλος (122 χρόνια και 164 μέρες).
Γιατί οι κινέζοι δεν έχουν πει τίποτα για τον Λι. Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να εχει ζήσει 256 ολόκληρα χρόνια;
Η υπόθεση είναι υπό έρευνα αλλά οπως και να' χει, είναι μια ιστορία με μεγάλο ενδιαφέρον...

ΕΥΓΟΝΙΚΗ,ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ

Διαφημιση στο μετρο της Αθηνας - Γινε ηλιθιος

Διαφημιση στο μετρο της Αθηνας - Γινε ηλιθιος


ΓΙΝΕ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ...
ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΙΑΣΤΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΣ.


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
ΠΗΓΗ  ((http://www.promitheasblog.com/2010/10/blog-post_8687.html))