Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Μπρεζίνσκι - Οδεύουμε προς παγκόσμια επανάσταση ή παγκόσμιο πόλεμο


Μπρεζίνσκι - Οδεύουμε προς παγκόσμια επανάσταση ή παγκόσμιο πόλεμο

Η δήλωση του Μπρεζίνσκι στην αρχή είναι ανατριχιαστική και επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους όσων πιστεύουν ότι ένας Παγκόσμιος Πόλεμος που θα οδηγήσει σε δραματική μείωση τον πληθυσμό της Γης και έλεγχο του πλανήτη από μια ολιγαρχική ομάδα υπερπλουσίων (τους globocrats κατά Economist) αναμένεται να συμβεί μέσα στην δεκαετίαπου διανύουμε.
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ανθρώπου σχεδόν όλη η ανθρωπότητα είναι πολιτικά ενεργή, συνειδητοποιημένη και αλληλεπιδρά σε παγκόσμιο επίπεδο…
Ο προκύπτων παγκόσμιος πολιτικός ακτιβισμός παράγει ένα κύμα αναζήτησης προσωπικής αξιοπρέπειας, πολιτιστικού σεβασμού και οικονομικών ευκαιριών σε ένα κόσμο σημαδεμένο από μνήμες αιώνων ξένης αποικιακής ή αυτοκρατορικής κυριαρχίας. Η παγκόσμια δίψα για ανθρώπινη αξιοπρέπεια είναι η εγγενής κεντρική πρόκληση στο φαινόμενο της παγκόσμιας πολιτικής αφύπνισης...
Αυτή η αφύπνιση, είναι κοινωνικά μαζική και πολιτικά ριζοσπαστικοποιητική…
Η σχεδόν παγκόσμια πρόσβαση στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση και σε αυξανόμενο ρυθμό στο Διαδίκτυο, δημιουργεί μια κοινότητα κοινών αντιλήψεων και φθόνου η οποία μπορεί να διαμορφωθεί κατάλληλα και να ποδηγετηθεί από δημαγωγικά πολιτικά ή θρησκευτικά πάθη. Αυτές οι ενέργειες διαπερνούν τα σύνορα των κυρίαρχων κρατών και συνιστούν πρόκληση τόσο για τα υπάρχοντα κράτη όσο και για την υφιστάμενη παγκόσμια ιεραρχία, επί του θρόνου της οποίας ακόμα κουρνιάζει η Αμερική.
Η νεολαία του Τρίτου Κόσμου είναι ιδιαίτερα ανήσυχη και μνησίκακη.
Η δημογραφική επανάσταση που αντιπροσωπεύουν συνιστά λοιπόν επίσης μια πολιτική ωρολογιακή βόμβα… Η πιθανή επαναστατική αιχμή του δόρατος είναι πιθανό να αναδυθεί ανάμεσα στις τάξεις των εκατομμυρίων φοιτητών που συγκεντρώνονται στο συχνά αμφίβολο ακαδημαϊκά «τριτοβάθμιο» επίπεδο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων των αναπτυσσόμενων χωρών.
Ανάλογα με τον ορισμό του τριτοβάθμιου επίπεδου εκπαίδευσης, υπάρχουν σήμερα παγκοσμίως από 80-130 εκατομμύρια φοιτητές «κολλεγίων» (ΣτΜ Πανεπιστημίων).
Προερχόμενοι συνήθως από την κοινωνικά ανασφαλή κατώτερη μεσαία τάξη και παθιασμένοι πολιτικά από μια αίσθηση κοινωνικής οργής, αυτοί οι εκατομμύρια φοιτητές, είναι επαναστάτες εν αναμονή, ήδη ημι-κινητοποιημένοι σε μεγάλες κοινότητες, συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο και προδιατεθειμένοι για μια επανάληψη σε μεγάλη κλίμακα αυτού που έλαβε χώρα στην Πόλη του Μεξικό ή στην Πλατεία Τιανανμέν του Πεκίνου.
Η φυσική τους ενέργεια και η συναισθηματική τους απογοήτευση απλώς περιμένουν να ενεργοποιηθούν από ένα στόχο, ή μια πίστη, ή ένα μίσος…
Οι μεγάλες παγκόσμιες δυνάμεις, νέες και παλιές, επίσης αντιμετωπίζουν μια νέα πραγματικότητα: Ενώ η φονικότητα της στρατιωτικής τους ισχύος είναι μεγαλύτερη από ποτέ, η ικανότητά τους να επιβάλλουν τον έλεγχο πάνω στις πολιτικά αφυπνισμένες μάζες του κόσμου είναι σε ιστορικό χαμηλό.
Για το να θέσουμε ωμά:
Σε παλιότερες εποχές, ήταν ευκολότερο να ελέγχεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους σκοτώσεις. Τώρα είναι απείρως ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους παρά να τους ελέγξεις.

Αποκαλυπτικό βίντεο για τα εμφιαλωμένα νερά - Μάθετε τι πίνετε


Αποκαλυπτικό βίντεο για τα εμφιαλωμένα νερά - Μάθετε τι πίνετε

Σύμφωνα με έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το εξασθενές χρώμιο που βρέθηκε σε εμφιαλωμένα ελληνικά νερά, αναγνωρίζεται ως καρκινογόνο για τον άνθρωπο. Στη χώρα μας η επικίνδυνη τοξική ουσία έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής στα νερά περιοχών όπως η κοιλάδα του Ασωπού στη Βοιωτία, η Μεσσαπία στην κεντρική Εύβοια και η Νοτιοανατολική Θεσσαλία.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο για την παγκόσμια βιομηχανία εμφιαλωμένων νερών..

Βρετανία - Τσιπάκι εμφυτεύεται στο σώμα για να κόβει την όρεξη!



Βρετανία - Τσιπάκι εμφυτεύεται στο σώμα για να κόβει την όρεξη!

Ένα «έξυπνο» ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα τσιπάκι που εμφυτεύεται στο σώμα και κόβει την όρεξη, δημιούργησαν ερευνητές στη Βρετανία. Οι πρώτες κλινικές δοκιμές σε πειραματόζωα πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα, ενώ σε ανθρώπους κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί σε περίπου τρία χρόνια.
Το τσιπάκι, που σχεδίασε επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τους καθηγητές Κρις Τουμάζου και σερ Στέφεν Μπλουμ του Imperial College του Λονδίνου, σύμφωνα με το BBC, προσαρτάται στην κοιλιά με ηλεκτρόδια, ακριβώς πάνω στο πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο, μεταξύ άλλων, παίζει κεντρικό ρόλο στη ρύθμιση της όρεξης. Οι δημιουργοί του πιστεύουν ότι θα αποδειχτεί μια εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλες μεθόδους κατά της παχυσαρκίας, όπως η χειρουργική επέμβαση (π.χ. γαστρική παράκαμψη).
Το τσιπάκι, με μήκος λίγων χιλιοστών, μπορεί να «διαβάσει» και να επεξεργαστεί τα ηλεκτρικά και χημικά σήματα της όρεξης που διέρχονται από το εν λόγω νεύρο. Στη συνέχεια, μπορεί να επέμβει πάνω σε αυτά τα σήματα και να τα τροποποιήσει, στέλνοντας έτσι διαφορετικά ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο, με τελικό αποτέλεσμα τη μείωση της όρεξης ή και την πλήρη εξαφάνιση της επιθυμίας για φαγητό.
Ένα παρόμοιο τσιπάκι έχουν ήδη κατασκευάσει οι ίδιοι ερευνητές, το οποίο μειώνει τις επιληπτικές κρίσεις, παρεμβαίνοντας επίσης στα σήματα που διέρχονται μέσω του πνευμονογαστρικού νεύρου. Οι πρώτες εργαστηριακές δοκιμές πάνω στο νέο τσιπάκι (που χρηματοδοτείται με 7 εκατ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Έρευνας), έχουν δείξει θετικά αποτελέσματα.
«Με το νέο πολύ μικρό ολοκληρωμένο κύκλωμα μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τον εγκέφαλο, ώστε να δράσει κατάλληλα. Θα ελέγχει την όρεξη μάλλον, παρά θα δίνει εντολή «μην τρως καθόλου». Έτσι, κανείς θα τρώει ίσως πιο αργά αντί για γρήγορα», δήλωσε ο Κρις Τουμάζου.
Από την πλευρά του ο Στέφεν Μπλουμ πρόσθεσε ότι: «Το τσιπ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην έχει παρενέργειες, απλώς θα περιορίζει την όρεξη με φυσικό τρόπο. Ο εγκέφαλος θα συνεχίσει να παίρνει τα ίδια σήματα από το πεπτικό σύστημα, όπως συμβαίνει μετά από ένα γεύμα, και αυτά τα σήματα θα του λένε μην φας άλλο, το στομάχι είναι γεμάτο».
Το πνευμονογαστρικό νεύρο εμπλέκεται σε μια πληθώρα λειτουργιών του οργανισμού, όπως στην αναπνοή, τον χτύπο της καρδιάς, την έκκριση οξέων στο στομάχι, τις συσπάσεις του εντέρου κ.α. Επίσης, ανατροφοδοτεί τον εγκέφαλο με πληροφορίες για την κατάσταση διαφόρων συστημάτων του σώματος.
Οι Βρετανοί ερευνητές δεν είναι οι μόνοι που σχεδιάζουν εμφυτεύματα για το συγκεκριμένο νεύρο. Η αμερικανική εταιρία EnteroMedics έχει ήδη δημιουργήσει ένα εμφύτευμα (με την ονομασία Vbloc) που παρεμβαίνει στη λειτουργία του πνευμονογαστρικού νεύρου με τη χρήση ηλεκτρικών παλμών. Μια πρόσφατη κλινική δοκιμή της εν λόγω συσκευής σε 239 ασθενείς, έδειξε ότι πάνω από τους μισούς έχασαν τουλάχιστον το 20% του υπερβολικού βάρους τους.
Μια άλλη αμερικανική εταιρία, η IntraPace, έχει αποκτήσει ευρωπαϊκή άδεια για την κυκλοφορία της συσκευής της με την ονομασία Abiliti, που επίσης παρεμβαίνει στο πνευμονογαστρικό νεύρο για να μειώσει την κατανάλωση τροφής. Μέχρι στιγμής πάντως, όλα αυτά τα εμφυτεύματα δεν έχουν ακόμα διεισδύσει στην τρέχουσα ιατρική πρακτική.