Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Αεροψεκασμοί - Υποσυνείδητο και παθητική αποδοχή Video

ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ...Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ!!!!!!

ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ...........................

Και ενώ κάποιοι από εμάς τα έλεγαν εδώ και χρόνια , υπήρχαν αλλά και υπάρχουν άτομα τα οποία ελέω της μαιμουδοποιησης που έχουν υποστεί από τα μέσα ενημέρωσης ,πορεύονται με το βλέμμα εκείνο το απλανές ,λες και για πρώτη φορά είδαν το φως της ημέρας. Ναι αγαπητέ αναγνώστη, υπάρχουν δίπλα σου  ,κοντά σου ,εκείνοι που εθελοτυφλούν και υποσυνείδητα αλλά και συνειδητά  στρώνουν το χαλί  στους παγκόσμιους τεχνοκράτες-τρομοκράτες-τρομολαγνους , να σε κρατούν υπνωτισμένο  πίσω από τα σίδερα της εικονικής φυλακής ,που σχεδίαζαν δεκαετίες πριν. Το τσιπάκι είναι πλέον γεγονός . Η ώρα ήρθε. Διέδωσε το παντού. Προστάτεψε τους συνανθρώπους σου από την παγκόσμια λαίλαπα που είναι προ των πυλών. Οι τρισάθλιοι εκείνοι παλιμπαιδιστες  που νομίζουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο με την τεχνολογία του ακατανόμαστου μαμωνά , είναι απλώς πλανεμένοι .Ξέφυγε από το ((εγώ)) και έλα στο ((εμείς)). Εσύ είσαι εκείνος που τους δίνεις δύναμη. Πάρε την τύχη στα χέρια  σου και μην υποκύψεις . Στάσου στο ύψος των περιστάσεων την στιγμή που οι τριγμοί ακούγονται εκεί ψηλά στις πολεμίστρες . Σήκωσε ψηλά το ανάστημα Έλληνα και δόξασε εκείνους που έδωσαν στην πατρίδα σου τιμή και δόξα . Γίνε επιτέλους επαναστάτης και κοίτα κατάματα την Νέα παγκόσμια τάξη ως τον ένα και μοναδικό εχθρό σου. Το τσιπάκι έρχεται.   Σκέψου τι θα πράξεις …
Μετά τιμής   Μαινας Θεοχάρης ..….Σεραφινο …..ΕΛΛ-ΧΑ…………..


RFID Chip Implantation - YouTube ΠΗΓΗ

Δάση του Αμαζονίου, πριν και μετά (video)

Δάση του Αμαζονίου, πριν και μετά (video)

Στην παρακάτω εικόνα βλέπουμε δύο δορυφορικές φωτογραφίες από την επαρχία Rondonia της δυτικής Βραζιλίας. Η αριστερή τραβήχτηκε το 1975 και η δεξιά το 2012. 
Στις εικόνες αυτές φαίνεται ξεκάθαρα το καταστρεπτικό αποτέλεσμα της αποψίλωσης των δασών του Αμαζονίου. 

Οι εικόνες προέρχονται από τους δορυφόρους «Landsat» της NASA. Δημοσιεύτηκαν από το «Παρατηρητήριο Γης» (Earth Observatory) της NASA στα πλαίσια ενός αφιερώματος για την 40η επαίτιο λειτουργίας τους. 

Η ανθρώπινη δραστηριότητα ξεκινάει με την κατασκευή ενός μεγάλου δρόμου (πορτοκαλί γραμμή στην αριστερή εικόνα). Στη συνέχεια, καθώς όλο και περισσότεροι αγρότες εγκαταστάθηκαν στην περιοχή, ο κεντρικός δρόμος πλαισιώθηκε από μικρότερους κάθετους δρόμους κόβοντας έτσι το δάσος σε «φέτες».

Τη δεκαετία του 1990 οι Κόμπτον Τούκερ (NASA) και Ντέιβιντ Σκόλ (Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν) δημοσίευσαν μια μεγάλη μελέτη για την βιοποικιλότητα της περιοχής. Τα αποτελέσματά τους στην αρχή φάνηκαν παράδοξα. Το αρνητικό αντίκτυπο στην βιοποικιλότητα της Rondonia από την ανθρώπινη δραστηριότητα ήταν μεγαλύτερο από όσο περίμεναν με βάση το μέγεθος της αποψίλωσης. 

Κατέληξαν πως η αιτία βρίσκεται στο ιδιαίτερο τοπολογικό σχήμα της αποψίλωσης. Οι κάθετοι δρόμοι μαζί με τον κεντρικό σχηματίζουν ένα είδος «ψαροκόκαλου» το οποίο απομονώνει τους οργανισμούς κάνοντάς τους πιο ευάλωτους, αυξάνοντας έτσι τη θνησιμότητα. 



Μας το έστειλαν από το tinella

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ "UFO ΒΙΝΤΕΟ": PITLOCHRY SCOTLAND


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ "UFO ΒΙΝΤΕΟ": PITLOCHRY SCOTLAND


Ο 40χρονος Chef Adrian Musat πάγωσε στην κυριολεξία όταν αντίκρισε το μυστηριώδες λευκό αντικείμενο να ίπταται πάνω απ'το δάσος. Αμέσως άδραξε την ευκαιρία και πήρε την βιντεοκάμερα του να το βιντεοσκοπήσει απ'το παράθυρο της οικίας του. Ο Adrian είναι πατέρας ενός παιδιού και ζουν μαζί με την γυναίκα του στο Pitlochry στην Σκωτία. To βίντεο το έστειλε σε ειδική ομάδα ερευνητών την B.UFO.R.A (British UFO Research Association) και αναμένονται παραπάνω έρευνες σχετικά με το συμβάν. 



"Δεν είχα δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Κοίταζα καθημερινά έξω απ'το παράθυρο λόγω της όμορφης θέας που έχουμε, όμως ποτέ δεν είχα αντικρίσει κάτι τόσο παράξενο. Δεν έκανε κανένα θόρυβο!"

Ο Adrian είχε δεί το αντικείμενο στις 7:30 το πρωί εκείνης της ημέρας και ύστερα από 10 ώρες το αντικείμενο έκανε την επανεμφάνιση του!
"Το αντικείμενο αυτό αναβόσβηνε και πετούσε πάνω απ΄το Δάσος Clunie κοντά στο Loch Fiskally. Ήταν περίπου 5 μέτρα πλάτος και τα χρώματα του άλλαζαν στιγμιαία". 
O Αdrian σε καθημερινή βάση πλέον κοιτάζει έξω απ'το παράθυρο του προσδοκώντας μια ακόμη "επαφή". <
/span>
Είναι πεπεισμένος πως το αντικείμενο αυτό είχε μέσα εξωγήινους.


Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο ακολουθώντας αυτόν τον σύνδεσμο: http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-20316258


πηγη 
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ "UFO ΒΙΝΤΕΟ": PITLOCHRY SCOTLAND ~ Κατοχικά Νέα