Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Ο Πανάγιος Τάφος ....τρισδιάστατα στον υπολογιστή σας

 Ο Πανάγιος Τάφος ....τρισδιάστατα στον υπολογιστή σας
 Κρατήστε πατημένο το κλικ και κουνήστε το mouse (έως και 360 μοίρες) και δείτε τις τοποθεσίες σα να είσασταν εκεί...http://www.360tr.com/kudus/kiyamet_eng/index.html

UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας - 13 Απρίλη του 2012.

 UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας - 13 Απρίλη του 2012.

 Ένα αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο λέγεται ότι έχει συντριβεί στη Σιβηρία της Ρωσίας, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη.

Μια αναζήτηση για το μυστηριώδες αντικείμενο βρίσκεται σε εξέλιξη ανάμεσα σε εικασίες για το τι θα μπορούσε να είναι. Οι μάρτυρες περιγράφουν ότι βλέπουνε μια φωτεινή λάμψη που καλύπτει τον ουρανό, που ακολουθείται από ένα λαμπρό αντικείμενο με έναν παράξενο ήχο και μετά εξαφανίζονται.

Μια εικόνα από το "Vesti" Κανάλι της Ρωσίας Το αντικείμενο υποτίθεται ότι είναι αγνώστων στοιχείων και έπεσε στο δάσος τάιγκα της περιοχής Ιρκούτσκ, 15 χιλιόμετρα από το κοντινότερο χωριό του Vitim, την Παρασκευή το βράδυ.

UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας - 13 Απρίλη του 2012.
 Ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης, δήλωσε ότι μια ομάδα ερευνητών έχει σταλεί για να επιθεωρήσει την περιοχή και να κάνει την σχετική έρευνα-ανακρίσεις. 



"Θα είμαστε σε θέση να πούμε τι είναι αυτό, μόνο όταν δούμε το ίδιο το άγνωστο πράγμα και τον τόπο όπου έπεσε," εξήγησε ο επικεφαλής της περιοχής Αλεξάντρ Σεργκέι.

"Οι ερευνητές, μαζί με τους κυνηγούς θα πάμε στην τοποθεσία όπου το αντικείμενο έπεσε". Υπάρχουν δύο πιθανές αιτίες του ατυχήματος όπου εξετάζονται.

Το αντικείμενο μπορεί να είναι είτε ένα μέρος ενός μεγάλου μετεωρίτη ή συντρίμμια δορυφόρου. Οι εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από τον αποτυχημένο πύραυλο της Βόρειας Κορέας που δρομολογήθηκε πρόσφατα έχουν απορριφθεί.

Ούτε θα μπορούσε να είναι ένα κομμάτι από οποιοδήποτε άλλο αεροσκάφος γιατί  δεν υπήρξαν πτήσεις στην περιοχή. Ο διευθυντής του αστεροσκοπείου στο Πανεπιστήμιο του Ιρκούτσκ , ωστόσο, διευκρίνισε ότι από τις έρευνες δεν θα βρούμε ίχνη, γιατί αν ήταν ένας μετεωρίτης, συνήθως τέτοια αντικείμενα διαλύονται εντελώς -και καίγονται στην ατμόσφαιρα και επιμερίζονται σε πολύ μικρά τεμάχια κατά την πτώση», είπε.

 Αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό αυτού του είδους στην περιοχή. Η πιο γνωστή περίπτωση, η Vitim bolide, έπεσε σε αυτό το χώρο το 2002, προκαλώντας μια ισχυρή έκρηξη. Εντοπίστηκε από την αμερικανική στρατιωτική δορυφορική αντιπυραυλική άμυνα και το γεγονός υπενθύμισε την τεράστια έκρηξη της Tunguska του 1908,που προκάλεσε μια μεγάλη πτώση μετεωρίτη.

Αυτό το Μάρτιο, ένας μυστηριώδης κύλινδρος έπεσε σε ένα άλλο μέρος της Σιβηρίας, προκαλώντας εκτεταμένη κερδοσκοπία ως προς το τι ήταν. Ενώ υποτίθεται ότι ήταν μέρος ενός δορυφόρου ή ένα θραύσμα ενός βαλλιστικού πυραύλου, η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαστήματος αρνήθηκε την κυριότητα του αντικειμένου.

UFO Μυστήριο: Αγνώστων στοιχείων λαμπερό αντικείμενο στη Σιβηρία της Ρωσίας - 13 Απρίλη του 2012. ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Γέροντας Παΐσιος: Ο αντίχριστος θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα


Γέροντας Παΐσιος: Ο αντίχριστος θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα

Γέροντας Παΐσιος: Ο αντίχριστος θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα 
«Ο αριθμός αυτός είναι του αντίχριστου και με κανένα τρόπο κανείς μας δεν πρέπει να δεχτούμε να πάρει αυτή την ηλεκτρονική ταυτότητα. Ακόμη και τις πιστωτικές κάρτες δεν πρέπει να τις παίρνουμε, γιατί πίσω στη μαύρη μαγνητική ταινία που έχουν, περιέχεται ο κώδικας και το γραμμικό σύστημα με το 666..Αυτά όμως δε φαίνονται με γυμνό μάτι. Μόνο το ηλεκτρονικό κομπιούτερ τα διαβάζει», είχε πει, ο γέροντας Παΐσιος, όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα».

Ο γέροντας ήταν σαφέστατος στις παραπάνω ρήσεις του για τα θέματα των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων και του 666. Και βέβαια δεν έμεινε μόνο σε αυτά. Συνέχισε λέγοντας: «Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος με το θεόπνευστο βιβλίο της Αποκαλύψεως μας προλέγει λεπτομερώς τι πώς και πότε θα συμβούν όλα τα γεγονότα. Ακόμη μας αποκαλύπτει ότι το οικονομικό σύστημα που θα επιβάλλεται τότε στους ανθρώπους θα στηρίζεται στο “χάραγμα”».

Και ανέφερε μεταξύ άλλων ο γέροντας ότι «Ο Χριστός διαμέσου των προφητών της Παλαιάς Διαθήκης και διαμέσου των δικών του προφητικών λόγων και συστάσεων και δια των αποστόλων του μας ενημέρωσε το τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας Του, όπως ότι, για να συνετίσει τους ανθρώπους, θα τους στέλνει πληγές».

Και συνέχισε: «Ακόμη ο Χριστός μας έχει ενημερώσει ότι ο άλλος, ο οποίος θα οικειοποιηθεί την ιδιότητά Του και το όνομά Του, δηλαδή ο αντίχριστος, θα έρθει στον κόσμο και θα επιβληθεί μ’ ένα οικονομικό σύστημα, που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο και δεν θα μπορούν να πωλούν και ν’ αγοράζουν, παρά μόνον όσοι θα έχουν αποδεχτεί το χάραγμά του που θα φέρει το συγκεκριμένο αριθμό 666.

Ενώ λοιπόν βλέπουμε να πραγματοποιούνται και στις μέρες μας όλα όσα οι προφήτες μας ανήγγειλαν – ακόμη και ο συγκεκριμένος αριθμός 666- ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε το πού βρισκόμαστε. Και τότε η Γραφή “τριάκοντα αργύρια” έλεγε, αλλά δεν κατάλαβαν ότι ήταν ο Χριστός. “666” λένε οι Γραφές ότι θα είναι ο αριθμός του αντίχριστου και τώρα το οικονομικό σύστημα που θα ελέγχει το παγκόσμιο εμπόριο μ’ αυτό τον αριθμό ενεργεί κι όμως πάλι δεν μπορούν να καταλάβουν οι άνθρωποι το τι συμβαίνει!».