Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Δείτε πώς έγινε μια 40χρονη Βρετανίδα πίνοντας 3 λίτρα νερό καθημερινά [εικόνες]

Δείτε πώς έγινε μια 40χρονη Βρετανίδα πίνοντας 3 λίτρα νερό καθημερινά [εικόνες]

Η Σάρα Σμιθ, 42 ετών, έπασχε από συχνούς πονοκεφάλους και δυσπεψία που την ταλαιπωρούσαν επί σειρά ετών. Αποφάσισε, κάποια στιγμή, να συμβουλευτεί το γιατρό για το πρόβλημά της.
Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, τουλάχιστον 1 στις 5 γυναίκες καταναλώνει λιγότερο νερό απ' όσο προτείνουν οι γιατροί σε ημερήσια βάση.
Η Σάρα ξεκίνησε να πίνει 3 λίτρα νερό κάθε μέρα για ένα μήνα. Έβγαλε μια φωτογραφία τον εαυτό της πριν και μετά και η σύγκριση είναι συγκλονιστική. Την ιστορία της μετέφερε σε μεγάλης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα.
Γράφει η Σάρα Σμιθ στην Dailymail:
«Θα σκεφτείτε ότι δεν έχω τίποτα κοινό με μια καμήλα, αλλά κι όμως, και οι δυό μας μπορούμε να ζήσουμε επί μακρόν χωρίς νερό.
Συνήθως, ξεκινούσα την ημέρα μου με ένα φλυτζάνι τσάι, μετά έπινα ένα ποτήρι νερό με το μεσημεριανό φαγητό και ένα με το βραδινό γεύμα μου, περίπου δηλαδή 1 λίτρο υγρά ημερησίως. Ενιωθα πλήρης αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι καθόλου αρκετό.
Μετά από προβλήματα ετών με πονοκεφάλους και στομαχικές διαταραχές μίλησα σε ένα γιατρό για τα δύο αυτά πράγματα που με ταλαιπωρούσαν. Μου είπε ότι έπρεπε να πίνω 3 λίτρα υγρά καθημερινά ώστε το σώμα μου να ξαναβρεί τις σωστές λειτουργίες του.
Τότε, διάβασα ότι τουλάχιστον η μία στις 5 γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία καταναλώνει πολύ λιγότερο νερό καθημερινά από όσο πρέπει και αποφάσισα να κάνω το πείραμα. Τι θα συνέβαινε αν έπαιρνα τόση ποσότητα νερού όσο μου είπε ο γιατρός;
«Είμαι 42 ετών, όμως στην πρώτη φωτογραφία μοιάζω 52. Έχω μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, δείχνω εξαντλημένη, έχω ρυτίδες και κόκκινες κηλίδες σε όλο το πρόσωπο, ενώ το δέρμα μου έχει χάσει εντελώς τη λάμψη του.»
Όλα τα παραπάνω είναι τα σημάδια της αφυδάτωσης στο πρόσωπό μας.
Κάθε σύστημα και λειτουργία του οργανισμού μας εξαρτάται από το νερό. Το νερό απομακρύνει τις τοξίνες, μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα και απομακρύνει παθογόνους οργανισμούς.
Όταν δεν πίνουμε αρκετό νερό, όλος ο οργανισμός υπολειτουργεί. Δεν πρέπει λοιπόν να αμελούμε να καταναλώνουμε τις απαραίτητες ποσότητες για καλύτερη υγεία και περισσότερη λάμψη.
Οι κόρες μου Αλίς, 8 ετών και Μπέτι, 4 ετών, μου είπαν ότι έμοιαζα 100 ετών σε αυτή τη φωτογραφία και συμφώνησα μαζί τους.
Ακόμη και τα χείλη μου έμοιαζαν μαραμένα. Πρόκειται για κλασικά συμπτώματα αφυδάτωσης, προφανώς. Ολο το σύστημα και οι λειτουργίες του σώματός μας εξαρτώνται από το νερό. Διώχνει τις τοξίνες από τα ζωτικά όργανα, μεταφέρει τροφή στα κύταρα κλπ.
Το να μην πίνει κάποιος αρκετό νερό σημαίνει ότι όλες αυτές οι λειτουργίες αχρηστεύονται. Ετσι αποφάσισα να δω πώς θα είμουν και πώς θα έμοιαζα αν έπινα καθημερινά 3 λίτρα νερό επί 28 ημέρες. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά.
Η Σμιθ περιγράφει στην βρετανική εφημερίδα αναλυτικά τι και πώς έπινε το νερό της κάθε ημέρα για να καταλήξει στα εκπληκτικά αποτελέσματα που επιδίωκε. Επισημαίνει ότι ακόμη και οι αρθρώσεις της έγιναν πιο ευέλικτες από την κατανάλωση νερού.
Νιώθω λεπτότερη, υγιέστερη και πιο ευέλικτη και ο σύζυγός μου και οι φίλοι μου μου λένε ότι μποιάζω και 10 χρόνια νεότερη. Ποιός δεν θα ήθελε να έχει τέτοια αποτελέσματα με τόσο λίγη προσπάθεια;, καταλήγει.
Ανέβασε και φωτογραφίες από κάθε εβδομάδα προσπάθειας:
Στη 2η εβδομάδα του πειράματος:
Στην 3η εβδομάδα του πειράματος
Στην 4η εβδομάδα
Το πριν και το μετά

 

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ UFO ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!!!! ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!

ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ UFO ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ.... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ!!!!!
ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ...... ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ  ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!!!!  



Αυτό το απίστευτο βίντεο δείχνει τη στιγμή που ένα επιθέσεις UFO και καταστρέφει μια βάση των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν .

Το δεύτερο κλιπ έναν λεπτό 35 , να ανεβάσει στο YouTube , αρχίζει με πλάνα από ένα μεγάλο , γκρι τριγωνικού σχήματος « σκάφος » αιωρείται στον ουρανό πάνω από την ανατολική πόλη της Asadabad .

Δεδομένου ότι το πλήρωμα του ΝΑΤΟ θωρακισμένο όχημα για να παρακολουθήσετε σε πρώτο πλάνο , φώτα που αναβοσβήνουν ξαφνικά flash φτύνουν πίσω από την κάτω πλευρά του μυστηριώδους αντικειμένου .

Είναι γρήγορα γίνεται εμφανές ότι το σκάφος έχει ανοίξει πυρ σε κάτι ή κάποιον , για μόλις ένα δευτερόλεπτο αργότερα , οι εκρήξεις μπορεί να δει και να ακούσει και μια τεράστια ποσότητα καπνού μανιτάρια στο στερέωμα .

Για μια στιγμή , το σύννεφο του καπνού είναι τόσο μεγάλος , η UFO είναι εντελώς κρυμμένη.

Στη συνέχεια, όμως ο χειριστής κάμερα κάνει ζουμ σε , που δίνει στους θεατές μια στενή επάνω του αξιοπρόσεκτο αντικείμενο .

Το βίντεο , με τίτλο UFO επιτίθεται στρατόπεδο των Ταλιμπάν , σύμφωνα με πληροφορίες γυρίστηκε από πεζοναύτες των ΗΠΑ Μάρτη του 2014 .

Οι χρήστες του YouTube έχουν γρήγορη να σχολιάσει την ταινία, η οποία έχει προβληθεί πάνω από 37.000 φορές από τότε που φορτώθηκε την Δευτέρα .

Ένα , Brian Hix , του οποίου το είδωλο είναι ένα τιγρέ γάτα , έγραψε : « στρατού των ΗΠΑ που ελέγχεται UFO επίθεση στρατόπεδο των Ταλιμπάν . "

Άλλοι οπαδοί social media ισχυρίστηκε ότι το σκάφος ήταν κηφήνας , ενώ κάποιοι επιμένουν ότι είναι ένα ψεύτικο .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ!!!
VIDEO: Watch UFO attack Taliban camp in Afghanistan - Mirror Online
Δείτε τώρα το ίδιο βίντεο όπως πραγματικά τραβήχτηκε χωρίς επεξεργασία...τελικά πρόκειται για ένα ακόμα βίντεο που προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο....