Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Είχε μάλιστα μεγάλο «βαθμό» κι όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε! - Βίντεο


Είχε μάλιστα μεγάλο «βαθμό» κι όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε! - Βίντεο


H συγκλονιστική ιστορία ενός πρώην μασόνου > ‘Ηταν για χρόνια στη μασονία. 


‘Ηταν για χρόνια στη μασονία. Είχε μάλιστα μεγάλο «βαθμό» κι όμως κάποια στιγμή δεν άντεξε. Τι τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Ποιες εμπειρίες τον σημάδεψαν; Ο συγκεκριμένος πάντως, δεν δίστασε να περιγράψει μπροστά στην κάμερα, όλα όσα βίωσε…Μια συγκλονιστική μαρτυρία… 



http://greeknation.blogspot.com

Μυστήρια - Ανταρκτική...


Μυστήρια - Ανταρκτική...

Η κατάκτηση της Ανταρκτικής ήταν πάντα το μήλο της έριδος μεταξύ Ανατολής και Δύσης. Γιατί ??
Οι δύο μεγάλες δυνάμεις ΗΠΑ και Ρωσία έχουν κατασκευάσει βάσεις πάνω σε αυτήν. Γιατί ??
Η απάντηση δίνεται εν μέρει στο βίντεο που ακολουθεί...

Η Βάση του Γκουαντάναμο θα είναι το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης FEMA για τους Αμερικανούς πολίτες


Η Βάση του Γκουαντάναμο θα είναι το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης FEMA για τους Αμερικανούς πολίτες


Άρθρο από τo Now The End Begins / μετΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
** ΔΙΑΒΑΣΤΕ : Ο ιδιωτικός στρατός του Ομπάμα και τα στρατόπεδα FEMA. Σας έχουμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια ότι θα ερχόταν η ημέρα που, υπό το πρόσχημα της "εθνικής ασφάλειας", η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα αρχίσει σύντομα να φυλακίζει Αμερικανούς πολίτες που θεωρεί "απειλή". Αυτή η μέρα έχει έρθει.
Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει εγκαταλείψει τη δέσμευση για βέτο ενός νέου νόμου για την ασφάλεια που επιτρέπει στο στρατό την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη υπόπτους για τρομοκρατία που θα συλλαμβάνονται σε αμερικανικό έδαφος οι οποίοι θα μπορούσαν στη συνέχεια να αποστέλλονται στο Γκουαντάναμο.
Οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων κατηγόρησαν τον Αμερικάνο πρόεδρο ότι έχει εγκαταλείψει τις αρχές του και αγνοεί την μακροχρόνια καθιερωμένη αρχή ότι ο στρατός δεν χρησιμοποιείται στην εγχώρια αστυνόμευση. Η νομοθεσία έχει επίσης επικριθεί έντονα από φιλελεύθερους (libertarians) που είναι εξοργισμένοι με την απογύμνωση των ατομικών δικαιωμάτων για χάριν "ενός πολέμου που δεν φαίνεται να έχει τέλος."
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε ότι με την υπογραφή του νομοσχεδίου αυτού ο Ομπάμα θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που κατοχύρωσε την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη στο αμερικάνικο δίκαιο.
Ο νόμος, που περιέχεται στο νομοσχέδιο αμυντικής αρχής που δίνει τα κεφάλαια στο στρατό των ΗΠΑ, επεκτείνει ουσιαστικά το πεδίο της μάχης του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας" στις ΗΠΑ και εφαρμόζει την καθιερωμένη αρχή ότι οι μαχητές σε κάθε πόλεμο υπόκεινται σε στρατιωτική κράτηση.
Υποστηρικτές της νομοθεσίας στο Κογκρέσο λένε ότι απλώς κωδικοποιείται η ισχύουσα πρακτική, όπως η επ’ αόριστον κράτηση υποτιθέμενων τρομοκρατών στο Γκουαντάναμο. Αλλά οι επικριτές του νόμου τον περιγράφουν ως μία δρακόντεια νομοθεσία που επεκτείνει την εμβέλεια της κράτησης χωρίς δίκη για να συμπεριλάβει Αμερικάνους πολίτες που συνελήφθησαν στη χώρα τους.
"Είναι κάτι τόσο ριζοσπαστικό που θα είχε θεωρηθεί τρελό αν είχε προωθηθεί από την κυβέρνηση Μπους", δήλωσε ο Tom Malinowski της Human Rights Watch. "Καθορίζει με ακρίβεια το είδος του συστήματος που οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ζητήσει επανειλημμένως από άλλες χώρες να μην υιοθετήσουν. Σε μια εποχή που οι Ηνωμένες Πολιτείες καλούν την Αίγυπτο, για παράδειγμα, να θέσει εκτός νόμου τα έκτακτης ανάγκης και στρατιωτικά δικαστήρια, εδώ έχουμε έλλειμμα συνέπειας."
Υπήρξε έντονη συζήτηση στα δύο σώματα του Κογκρέσου σχετικά με τη νομοθεσία, που απαιτεί ότι οι ύποπτοι με συνδέσμους προς ισλαμικές ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις που συνελήφθησαν στις ΗΠΑ, οι οποίοι προηγουμένως, ήταν υπό την κράτηση του FBI ή άλλων μη στρατιωτικών υπηρεσιών επιβολής του νόμου, τώρα θα παραδίδονται στον στρατό και θα κρατούνται επ’ αόριστον χωρίς δίκη.
Ο νόμος ισχύει για οποιονδήποτε "που ήταν μέρος ή υποστηρικτής σε μεγάλο βαθμό της Αλ Κάιντα, των Ταλιμπάν ή συναφών δυνάμεων."
Ο γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ δήλωσε ότι τα έκτακτα μέτρα ήταν απαραίτητα διότι ύποπτοι για τρομοκρατία ήταν εντελώς διαφορετικοί από τους κοινούς εγκληματίες.
"Είμαστε αντιμέτωποι με μια εχθρική, όχι μια κοινή εγκληματική οργάνωση, η οποία θα κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν για να καταστρέψει τον τρόπο ζωής μας», είπε. "Όταν ενταχθεί κάποιος στην Αλ Κάιντα δεν έχει προσχωρήσει στην μαφία, δεν έχει προσχωρήσει σε μια συμμορία. Έχει ενωθεί με ανθρώπους που είναι ορκισμένοι για την καταστροφή μας και που είναι μια στρατιωτική απειλή."
Άλλοι γερουσιαστές υποστήριξαν τις νέες εξουσίες με την αιτιολογία ότι η Αλ Κάιντα είχε διεξάγει πόλεμο μέσα στις ΗΠΑ και ότι οι οπαδοί της θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μαχητές και όχι ως πολίτες με τη συνταγματική προστασία.
Αλλά ένας άλλος συντηρητικός γερουσιαστής, ο ισχυρόςlibertarian Rand Paul(γιος του Ron Paul), λέει ότι «η κράτηση πολιτών χωρίς δίκη από δικαστήριο δεν είναι αμερικανικό» και ότι εάν ο νόμος περάσει "οι τρομοκράτες έχουν κερδίσει."
"Μιλάμε για Αμερικανούς πολίτες οι οποίοι μπορούν να ληφθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να σταλούν σε ένα στρατόπεδο στο Γκουαντάναμο και να κρατούνται επ’ αόριστον. Θέτει τον κάθε Αμερικανό πολίτη σε κίνδυνο", είπε. "Αλήθεια, τι ασφάλεια έχει να μας δώσει αυτή η επ’ αόριστον κράτηση των Αμερικανών; Η πρώτη και λανθασμένη παραδοχή, τόσο εδώ όσο και στον κακώς ονομαζόμενο "Πατριωτικό Νόμο" (Patriot Act), είναι ότι οι αστυνομικές δυνάμεις πριν την 11η Σεπτεμβρίου ήταν ανεπαρκείς για να σταματήσουν την τρομοκρατία. Αυτό απλά δεν επιβεβαιώνεται από τα γεγονότα."
Ο Paul υποστηρίχθηκε από την Γερουσιαστή DianneFeinstein.
"Το Κογκρέσο επιτρέπει ουσιαστικά την επ’ αόριστον φυλάκιση των αμερικανών πολιτών, χωρίς κατηγορία", είπε. "Δεν είμαστε ένα έθνος που κλειδώνει τους πολίτες του, χωρίς κατηγορία."
Ο Paul είπε ότι υπήρχε ήδη ισχυρή νομοθεσία κατά των τρομοκρατικών ομάδων. Σημείωσε ότι ο ορισμός ενός υπόπτου τρομοκρατίας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας είναι τόσο ευρύς, ώστε εκατομμύρια Αμερικανών θα μπορούσαν να εμπίπτουν σ’ αυτόν.
"Υπάρχουν νόμοι σε βιβλία, τώρα που χαρακτηρίζουν ποίος μπορεί να είναι τρομοκράτης: κάποιος που του λείπουν δάχτυλα στα χέρια του είναι ένας ύποπτος, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Κάποιος που έχει όπλα, κάποιος που έχει πάνω τρόφιμα για πάνω από επτά ημέρες στο σπίτι του μπορεί να θεωρηθεί ως εν δυνάμει τρομοκράτης", λέει ο Paul. "Εάν είστε ύποπτοι λόγω αυτών των δραστηριοτήτων, θέλετε η κυβέρνηση να έχει τη δυνατότητα να σας στείλει στο Γκουαντάναμο για επ’ αόριστον κράτηση;"
Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι ύποπτοι μπορούν να κρατούνται χωρίς δίκη "μέχρι το τέλος των εχθροπραξιών". Θα έχουν το δικαίωμα να εμφανίζονται μία φορά το χρόνο σε μια επιτροπή που θα αποφασίζει εάν η κράτηση θα συνεχιστεί.
Η Γερουσία αναμένεται να δώσει την τελική έγκριση του νομοσχεδίου πριν από το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια, θα πάει στον Πρόεδρο, ο οποίος στο παρελθόν δήλωσε ότι θα μπλοκάρει τη νομοθεσία, όχι για λόγους ηθικής, αλλά επειδή θα "προκαλούσε σύγχυση" στον τομέα των υπηρεσιών πληροφοριών και θα έθιγε τις δικές τους αρμοδιότητες.
Όμως την Τετάρτη ο Λευκός Οίκος είπε ότι ο Ομπάμα είχε άρει την απειλή ενός βέτο μετά τις αλλαγές στο νόμο που δίνουν στον πρόεδρο μεγαλύτερη ευχέρεια να εμποδίσει άτομα από το να παραδοθούν στον στρατό.
Οι κριτικοί κατηγόρησαν τον πρόεδρο της υποκύπτει και πάλι σε πιέσεις από κάποιους Δημοκρατικούς στο θέμα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας από φόβο μήπως χαρακτηρισθεί στην προεκλογική εκστρατεία του επόμενου έτους ως αδύναμος και ανίκανος να υπερασπιστεί την Αμερική.
Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, δήλωσε ότι με την υπογραφή του νομοσχεδίου ο Ομπάμα θα μείνει στην ιστορία ως ο πρόεδρος που κατοχύρωσε την επ’ αόριστον κράτηση χωρίς δίκη στο δίκαιο των ΗΠΑ.
"Το παράδειγμα του πολέμου κατά της τρομοκρατίας έχει προχωρήσει τόσο πολύ στο μυαλό των ανθρώπων που πλέον εμφανίζεται πιο φυσιολογικό από ό, τι είναι στην πραγματικότητα", δήλωσε ο Malinowski. "Δεν ζητήθηκε από οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες που είναι στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σπάει μία πάνω από 200 χρόνια παράδοση στην Αμερική κατά της χρήσης του στρατού στις εσωτερικές υποθέσεις."
Στην πραγματικότητα, οι επικεφαλής των διαφόρων υπηρεσιών ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του FBI, της CIA, του διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και του Γενικού Εισαγγελέα έχουν αντιρρήσεις ως προς τη νομοθεσία. Το Πεντάγωνο είπε επίσης ότι ήταν εναντίον του νομοσχεδίου.
Ο Διευθυντής του FBIΡόμπερτ Μίλερ, δήλωσε ότι φοβάται ότι ο νόμος θα μπορούσε να διακυβεύσει την ικανότητα του Προεδρείου να ερευνάει την τρομοκρατία, διότι θα ήταν πιο περίπλοκο να κερδίσουν τη συνεργασία των υπόπτων που είναι υπό την κατοχή του στρατού.
Ομάδες υπεράσπισης Πολιτικών Ελευθεριών λένε ότι τα ομοσπονδιακά δικαστήρια και το FBI έχουν ασχοληθεί με περισσότερες από 400 φερόμενες υποθέσεις τρομοκρατίας, συμπεριλαμβανομένης και της επιτυχούς δίωξης του RichardReid, του «βομβιστή με το παπούτσι», του Umar Farouk, του "βομβιστή με τα εσώρουχα", και του Faisal Shahzad, του "βομβιστή της Times Square".
Ο Malinowski είπε ότι η "ασαφής γλώσσα" σκοπίμως έχει περιληφθεί στο νομοσχέδιο, προκειμένου να περάσει.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Το 2012 των Μάγια είναι η… αρχή


Το 2012 των Μάγια είναι η… αρχή

Γερμανός ειδικός χαρακτηρίζει τα περί συντέλειας του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου ως «παρερμηνεία» των αρχαιολογικών ευρημάτων. Πρόκειται, τονίζει, για μία νέα εποχή, που δεν συνδέεται με το τέλος της ανθρωπότητας.


Πολλά έχουν γραφτεί για την περίφημη προφητεία των Μάγια περί συντέλειας του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, ενώ πρόσφατη χολιγουντιανή ταινία επιχείρησε με οπτικά και ηχητικά εφέ τελευταίας τεχνολογίας να δείξει πώς θα μπορούσε να μοιάζει η βιβλική καταστροφή που υποτίθεται θα αφανίσει το ανθρώπινο είδος. Όμως Γερμανός ειδικός στους Μάγια, λίγο μετά την ανακάλυψη και δεύτερης αναφοράς στο έτος 2012 σε αρχαιολογικά ευρήματα στο Μεξικό, μιλάει για «παρερμηνεία» και έρχεται να δώσει τέλος στην καταστροφολογία, ισχυριζόμενος ότι η προφητεία δεν μιλούσε για τέλος… αλλά για αρχή.
Το ημερολόγιο των Μάγια, ένα από τα ακριβέστερα που δημιουργήθηκαν ποτέ, κάνει λόγο για την κάθοδο από τον ουρανό του θεού Bolon Yokte, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τον πόλεμο και τη δημιουργία.
Η προφητεία αναφέρει ότι η κάθοδος θα γινόταν στο τέλος της 13ης -συμβολικός αριθμός για τους Μάγια- περιόδου 400 ετών (τα λεγόμενα «μπακτούν»), δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου του 2012. Η ερμηνεία όμως του ημερολογίου είναι λανθασμένη για τον Σβεν Γκρονεμάγερ του αυστραλιανού πανεπιστημίου La Trobe, ο οποίος υποστηρίζει ότι η προφητεία των Μάγια αναφέρεται στην έναρξη μιας νέας εποχής και όχι στη συντέλεια του κόσμου.
  • Λίθινη πλάκα
Μάλιστα η λίθινη πλάκα από τον αρχαιολογικό χώρο του Τορτουγκέρο στην περιοχή Ταμπάσκο, που αναφέρεται στο 2012 και χαράχθηκε πριν από 1.300 χρόνια, έχει σπάσει, με αποτέλεσμα να μη διακρίνεται καθαρά το τέλος της προφητείας. Πάντως, σύμφωνα με το υπόλοιπο κείμενο, δεν προκύπτει τίποτα για συντέλεια του κόσμου, σύμφωνα με τον ειδικό, ο οποίος απορρίπτει αυτή την ερμηνεία ως δυτική ιδέα.
Το 2012 των Μάγια είναι η... αρχή (1)
«Για την άρχουσα τάξη του Tortuguero ήταν σαφές ότι έπρεπε να προϊδεάσουν τη χώρα για την επιστροφή του θεού», δήλωσε ο Γκρονεμάγερ, προσθέτοντας ότι «η ημερομηνία είχε συμβολική αξία» για τους Μάγια, «επειδή αντικατόπτριζε την Ημέρα της Δημιουργίας».
  • Δεύτερη επιγραφή
Την περασμένη εβδομάδα το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας του Μεξικού ανακοίνωσε ότι μια δεύτερη επιγραφή, με αναφορά στο 2012, υπήρχε χαραγμένη σε λίθινη επιφάνεια των ερειπίων της θέσης Comalcalco, κοντά στο Tortuguero. Πολλοί ερευνητές αμφισβητούν ότι εμπεριέχει σαφή αναφορά της ημερομηνίας για το τέλος του κόσμου, εξηγώντας ότι δεν υπάρχει μελλοντικός χρόνος σε αυτήν, όπως και στην επιγραφή του Tortuguero.
Πηγή: ΈΘΝΟΣ
http://a-pistefto.blogspot.com/2011/12/2012_19.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FumzAI+%28a-pistefto%29 ΠΗΓΗ

Φτάσαμε να λέμε: xίλιες φορές καλύτερα με Χούντα !!!


Φτάσαμε να λέμε: xίλιες φορές καλύτερα με Χούντα !!!


Αν μιλήσεις θα σου κάψουμε το σπίτι..1967-1974..
Αν δεν πληρώσεις θα σου πάρουμε το σπίτι..2011..

Αποφασίζουμε και διατάσσουμε..1967-1974..
Αποφασίσανε και επιβάλλουμε..2011..
Υπόγραψε μεταμέλεια αλλιώς πας εξορία..1967-1974..
Υπόγραψε μείωση μισθού αλλιώς απολύεσαι..2011..
Δούλεψε από το πρωί ως το βράδυ και μη μιλάς..1967-1974..
Δούλεψε υπερωρίες χωρίς αμοιβή..2011..
Η Ελλάς είναι ο ασθενής και καλούμεθα να τη θεραπεύσουμε..1967-1974..
Η Ελλάδα είναι σε κρίση και πρέπει να τη σώσουμε..2011..