Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η Γη: Ως παγκόσμιο ορνιθοτροφείο! Αεροψεκασμοί με Φθόριο! Chemical Trails…

 Η Γη: Ως παγκόσμιο ορνιθοτροφείο! Αεροψεκασμοί με Φθόριο! Chemical Trails…
ΒΙΝΤΕΟ–Το Φθόριο (fluoride) το γνώριζαν οι γιαγιάδες μας για τη χρήση του σαν ποντικοφάρμακο.Οι Ναζί γνωρίζοντας τις «ευεργετικές» του ιδιότητες το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επετύγχαναν έτσι, νωθρότητα, απώλεια μνήμης, μειωμένη αντίληψη και σκέψη. Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συμπτώματα;

Το Φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ακετυλοχολίνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της μνήμης ενώ η έλλειψη της ευθύνεται και για τη νόσοAlzheimer. Συν τοις άλλοις, ευθύνεται για… μια σειρά καρκινογενέσεις ιδιαίτερα στα οστά καθώς και για οστεοπόρωση και αρθρίτιδα.

Από το 1990 το φθόριο έχει συγκαταλεγεί στις καρκινογόνες ουσίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ με ένδειξη καρκίνου των οστών και οστεοσαρκώματος. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του.

Το φθόριο επιδρά στο ανοσολογικό σύστημα με διάφορους τρόπους με αποτέλεσμα την ελάττωση της λειτουργικότητάς του. Η συνέπεια αυτής της δράσης είναι η μεγαλύτερη ευπάθεια του οργανισμού σεμικρόβια και ιούς και η εκδήλωση διαφόρων αυτοάνοσων παθήσεων. Αυτή η διαταραχή του ανοσολογικού συστήματος έχει προταθεί ως ένας από τους τρόπους με τους οποίους η χρόνια έκθεση σε φθόριο επάγει την καρκινογένεση.
Φθόριο και γονιμότητα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας του S.C. Freni για την έκδοση του Public Health Service Review το 1991 για την τοξικότητα του φθορίου, έδειξαν ότι η έκθεση σε φθόριο προκαλούσε ελάττωση της ικανότητας αναπαραγωγής και γενετικές βλάβες που μεταδίδονταν από γενιά σε γενιά.
Κρύσταλλοι φθορίτη (CaF2)-από:http://el.wikipedia.org/wiki/

Φθόριο και εγκέφαλος.
Το φθόριο αναστέλλει τη δράση του ενζύμου ακετυλοχολινεστεράση που συμμετέχει στη μετάδοση του νευρικού συστήματος. Η χρόνια έκθεση στο φθόριο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες που αφορούν κυρίως στη συγκέντρωση της προσοχής και στη μνήμη.

Η αυξημένη πρόσληψη φθορίου έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του δείκτη νοημοσύνης. Η επίδραση της υψηλής συγκέντρωσης φθορίου στον εγκέφαλο ενδέχεται να ξεκινάει ακόμα και από το στάδιο του εμβρύου ή του νεογέννητου, όταν η ανάπτυξη του εγκεφάλου είναι περισσότερο έντονη.

http://www.kazam.gr/online/node/136134
Η Γη: Ως παγκόσμιο ορνιθοτροφείο! Αεροψεκασμοί με Φθόριο! Chemical Trails… ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ




Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!


Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε χτες και μίλησε καθαρά και ξάστερα:
Ως εδώ και μη παρέκει!Δεν αντέχουμε άλλο μνημόνιο!Τέλος στο δικομματισμό,νέα αρχή,νέα νοοτροπία,ανάπτυξη,δουλειά και αφάλεια!
Ο λαός δεν είπε ούτε έξω από το ευρό,ούτε έξω από την Ευρωπαϊκή Ενωση.Μέσα μεν αλλά ως ισότιμο μέλος κι όχι ως το παιδί της σφαλιάρας.

Κι ενώ χτες το βράδυ τα 4 πρώτα κόμματα,ξεχωριστά το καθένα,μιλούσαν για.....

συγκυβέρνηση με προϋποθέσεις και όρους,ακόμα και για ψήφο ανοχής, από τα ξημερώματα κάποιοι θέλουν να περάσουν την ιδέα των επαναληπτικών εκλογών τον Ιούνιο ως μονόδρομο.
Επιασαν λοιπόν δουλειά τα παπαγαλάκια των ραδιοτηλεοπτικών σταθμών κι άρχισαν πάλι την τρομοκρατία με το μπαμπούλα της ακυβερνησίας (τα νούμερα κύριοι βγαίνουν και παραβγαίνουν με πολλούς και διάφορους τρόπους), του ΔΝΤ,της Μέρκελ,του τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ και το αν θα υπάρχουν αύριο λεφτά για μισθούς και συντάξεις.Λες και τα δάνεια πάνε στο λαό!
Η κυρία Τσαπανίδου χαρακτηριστικά έφτασε να πει:"υπάρχει κόσμος που ψήφισε μικρά κόμματα και τώρα που είδε τα αποτελέσματα λέει ότι μετάνιωσε"!!!!!Κι ένα σορό άλλες μπαρούφες για να ξαναπάμε στις κάλπες χωρίς να λένε από που θα πληρωθούν τα έξοδα των νέων εκλογών.

Κυρίες και κύριοι ο λαός έριξε χτες τη δικιά του σφαλιάρα σ' αυτούς,που τον αγνόησαν,τον ξεφτίλισαν και τον εξαθλίωσαν,έδωσε όμως και την εντολή για διακυβέρνηση από κοινού κι αυτό φαίνεται ευδιάκριτα αν παραμερίσουμε τον εκλογικό νόμο έκτρωμα του Παυλόπουλου με το μπόνους των 50 εδρών (των φρονίμων τα παιδιά μαγείρεψαν πριν πεινάσουν!).Κανένα κόμμα δεν θα έβγαζε πάνω από 60 βουλευτές.Η εντολή λοιπόν είναι νωπή και ξεκάθαρη:καθίστε κάτω να τα βρείτε και να κυβερνήσετε τη χώρα με γνώμωνα τον Ελληνα πολίτη ως άνθρωπο κι όχι ως αριθμό!

Αποδοκιμάστηκαν ήδη δια της ψήφου αυτοί που έπρεπε κι έμειναν κι εκτός Βουλής οι περισσότεροι καλαμοκαβαλάρηδες των κομμάτων του μνημονίου.Τώρα είναι η ώρα των πολιτικών να δείξουν ότι κατάλαβαν επιτέλους τι συμβαίνει σ' αυτή τη χώρα.
Κι είναι δουλειά τους να βρουν τη λύση με βάση το μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος.
Να βρουν τρόπο ομαλής,έντιμης και δίκαιης συνύπαρξης και των λύκων και των αμνών!
Δεν μπορεί οι μεν να είναι χορτάτοι και οι δε να ψάχνουν στα σκουπίδια.

Κόψτε λοιπόν το παραμύθι για νέες εκλογές!Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε!

Dinatos©: Κόψτε το παραμύθι για νέες εκλογές! Ο λαός μίλησε χτες,καθίστε να τα βρείτε! ΠΗΓΗ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Το ΓΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για να διαβεβαιώσει ότι δεν μας ψεκάζουν!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!Το ΓΕΑ έβγαλε ανακοίνωση για να διαβεβαιώσει ότι δεν μας ψεκάζουν!



Το ΓΕΑ με ανακοίνωσή του μας διαβεβαιώνει …ότι δεν μας ψεκάζουν!Κι όμως! Εκτοντάδες e mail έχουν φθάσει στο γραφείο του Α/ΓΕΑ από πολίτες που βλέποντας “λευκά ίχνη” στον ουρανό ρωτάνε στα σοβαρά αν πράγματι μας “ψεκάζουν”.Και από το ΓΕΑ στα σοβαρά απαντά:


Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :

1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.

2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.

3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.

4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα.

Ο πολιτικός σεισμός του Τσίπρα


Ο πολιτικός σεισμός του Τσίπρα

Το Reuters συνεχίζει την ανάλυση των αποτελεσμάτων των ελληνικών εκλογών και χαρακτηρίζει την επιτυχία του Αλέξη Τσίπρα ως "πολιτικό σεισμό".
"Η προσπέραση του ΠΑΣΟΚ και η δεύτερη θέση στις ελληνικές εκλογές ήταν αυτό που έδωσε στον Αλέξη Τσίπρα να φέρει τον σεισμό που επιθυμούσε", γράφει το Reuters.

"Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Σαμαράς"


"Θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί ο Σαμαράς"

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ : ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ
"Αρχηγός που πήγαινε γιααυτοδυναμία και τελικά πήρε 18% σε σοβαρό Ευρωπαϊκό κόμμα θα είχε παραιτηθεί. Η χθεσινή πανωλεθρία της Νέας Δημοκρατίας θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στο κόμμα της Συγγρού. Και έκανε....




το ακατόρθωτο. Να δημιουργήσει το κόμμα της Μπακογιάννη και το κόμμα του Καμμένου. Σε συνδυασμό με τις κωλοτούμπες στο Μνημόνιο, έχει μεγάλες ευθύνες ο Σαμαράς για τον κατακερματισμό της παράταξής του". Τάδε έφη πριν από λίγο ο Ν. Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real fm. Άδικο έχει;

Αρχίζει η σκυταλοδρομία των εντολών


Αρχίζει η σκυταλοδρομία των εντολών


http://p-nstatic.doldigital.net/taneawebstatic/576A2619D85453F6DB5A5D83C44C401D.jpgΜετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την έλλειψη συγκέντρωσης ποσοστού αυτοδυναμίας...
τα βλέμματα όλων για τον σχηματισμό κυβέρνησης στρέφονται, πλέον, σε όσα ορίζει το Σύνταγμα. Σύμφωνα με το άρθρο 37, ο πρώτος λόγος δίνεται στο πρώτο σε ψήφους κόμμα για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Την εντολή, λοιπόν, θα λάβει πρώτη η ΝΔ που συγκέντρωσε το 18,93% των ψήφων, στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκέντρωσε το 16,74% των ψήφων και μετά το ΠΑΣΟΚ με το 13,22% των ψήφων. 



Αρχίζει το μεσημέρι η συνταγματική διαδικασία των διερευνητικών εντολών για τον σχηματισμό κυβέρνησης.


Ο Πρόεδρος Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί, στις 13:00, τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, όπως ορίζει το Σύνταγμα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα οριστικά αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών και τη δύναμη των κομμάτων στη νέα Βουλή. 


Αμέσως μετά, ο κ. Παπούλιας πρόκειται να καλέσει τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, να του δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, ανοίγοντας τον κύκλο των διερευνητικών εντολών. 


Ο πρόεδρος της ΝΔ αναμένεται να συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που εισήλθαν στη Βουλή, πλην του αρχηγού της Χρυσής Αυγής.


Ο Αντώνης Σαμαράς θα θέσει δύο προϋποθέσεις συνεργασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης στους συνομιλητές του, πρώτον την παραμονή στο ευρώ και δεύτερον την τροποποίηση του Μνημονίου.


Η διερευνητική εντολή ισχύει για τρεις ημέρες.


Αν δεν διαπιστωθεί η δυνατότητα συνεργασίας για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέχει διερευνητική εντολή στον αρχηγό του δεύτερου σε κοινοβουλευτική δύναμη κόμματος και εάν δεν τελεσφορήσει και αυτή στον αρχηγό του τρίτου κόμματος.


Αν τώρα μετά από τρεις εντολές δεν έχει σχηματιστεί κυβέρνηση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας «καλεί τους αρχηγούς των κομμάτων και, αν επιβεβαιωθεί η αδυναμία σχηματισμού Kυβέρνησης που να έχει την εμπιστοσύνη της Bουλής, επιδιώκει το σχηματισμό Kυβέρνησης από όλα τα κόμματα της Bουλής για τη διενέργεια εκλογών».


Σε περίπτωση αποτυχίας σχηματισμού κυβέρνησης από όλα τα κόμματα, ο Πρόεδρος «αναθέτει στον πρόεδρο του Συμβουλίου της Eπικρατείας ή του Aρείου Πάγου ή του Eλεγκτικού Συνεδρίου το σχηματισμό Kυβέρνησης, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής, για να διενεργήσει εκλογές, και διαλύει τη Bουλή» προκαλώντας νέες εκλογές μέσα σε 30 ημέρες.


Με καταμετρημένο το 98,20% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, τα ποσοστά που παίρνουν τα κόμματα και οι έδρες που καταλαμβάνουν στη βουλή, όπως καταγράφονται στα αποτελέσματα του υπουργείου εσωτερικών, έχουν ως εξής:


ΝΔ ποσοστό 18,93% και 109 έδρες


ΣΥΡΙΖΑ 16,74 % και 52 έδρες


ΠΑΣΟΚ 13,22 % και 41 έδρες


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10,58 % και 33 έδρες


ΚΚΕ 8,57 % και 26 έδρες


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6,97% και 21 έδρες


ΔΗΜΑΡ 6,09% και 19 έδρες.


Πρώτη έρχεται μέχρι στιγμής η ΝΔ και στις 6 από τις 8 μονοεδρικές περιφέρειες της χώρας.


Από μία μονοεδρική κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Ειδικότερα, η ΝΔ κερδίζει τις μονοεδρικές των Γρεβενών με 26,8%, της Ευρυτανίας με 20,99%, της Ζακύνθου με 21,5%, της Θεσπρωτίας με 24,92%, της Λευκάδας με 25,25% και της Φωκίδας με 22,33%.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίζει τη μονοεδρική της Κεφαλλονιάς με 18,88% και το ΚΚΕ της Σάμου με 25%.


Βουλευτές επικρατείας


Τρεις βουλευτές Επικρατείας εκλέγει η ΝΔ, από δύο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες και από έναν ΚΚΕ, Xρυσή Αυγή και Δημοκρατική Αριστερά.


Συγκεκριμένα, από η ΝΔ εκλέγονται οι κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος και η Θεανώ Φωτίου, στο ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά και από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Τέρενς Κουίκ και ο Μιχάλης Γιαννάκης. Τέλος, από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς και από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ
Εκλογές

Αντικείμενο που διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του είναι 500.000 χρόνων

 Αντικείμενο που διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του είναι 500.000 χρόνων
Στις 13 Φεβρουαρίου του 1961 στην Olancha της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ η Βιρτζίνια Maxey και ο Mike Mikesell έψαχναν ορυκτά για το κατάστημα που διατηρούσαν πουλώντας δώρα και πολύτιμους λίθους. Ψάχνανε σε ένα λόφο 6 μίλια περίπου βορειοανατολικά της Olancha.

Αφού μάζεψαν μερικά ορυκτά που κατά την γνώμη τους είχαν ενδιαφέρον γύρισαν πάλι στο μαγαζί τους. Εκεί ο Mikesell προσπάθησε με ένα πριόνι διαμαντιών να κόψει ένα κομμάτι από τα ορυκτά που έφεραν. Η λεπίδα του πριονιού έσπασε , κι έσπασε γιατί συνάντησε ένα σκληρό άσπρο υλικό από πορσελάνη.

 Όταν καθάρισε το ορυκτό είδε έκπληκτος ότι η πέτρα μέσα είχε ένα τέλεια κυκλικό αντικείμενο πολύ σκληρό, άσπρο που φαινόταν να είναι από πορσελάνη. Στο κέντρο της πορσελάνης ο κύλινδρος, είχε ένα μεταλλικό άξονας 2 χιλιοστόμετρων. Βεβαιώθηκε ότι ήταν μέταλλο με την βοήθεια ενός μαγνήτη.

Στο εξωτερικό στρώμα του ορυκτού ήταν κολλημένα απολιθωμένα κοχύλια καθώς και δύο μεταλλικά αντικείμενα που έμοιαζαν με καρφιά. Μέσα στο εσωτερικό του ορυκτού υπήρχε ένα εξαγωνικό κοίλωμα με μία στρώση από χαλκό σε αποσύνθεση και μέσα στο κοίλωμα ήταν τοποθετημένο ένα σκληρό κυλινδρικό αντικείμενο από πορσελάνη.

Από έλεγχο που έγινε σε επιστημονικό εργαστήριο και με την βοήθεια των απολιθωμένων κογχυλιών διαπιστώθηκε ότι η ηλικία του είναι 500. 000 χρόνια. Έγινε και δεύτερη ανάλυση από τον καθηγητή Ron Calais. Ο Calais είναι ο τελευταίος άνθρωπος που ξέρουμε επίσημα ότι μελέτησε το αντικείμενο αυτό. 

Τώρα βάλτε το δάχτυλο εκεί που πρέπει…..


ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ


Δηλώσεις Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Δηλώσεις Πάνου Καμμένου για το εκλογικό αποτέλεσμα