Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Κανείς δεν βλέπει τι γίνετε με τους σεισμούς?


Κανείς δεν βλέπει τι γίνετε με τους σεισμούς?

Πριν μέρες σας δώσαμε ένα κατάλογο με ακριβής ημερομηνίες μεγασεισμών . Θυμήσου εδώ. Οι μεγαλύτεροι σεισμοί του έτους χτύπησαν στις ημερομηνίες που σας είχαμε πει !! 15 μετασεισμοί έχουν χτυπήσει στις πρώτες μέρες του Φεβρουάριου !
1 με 8 Ρίχτερ
4 με 7 Ρίχτερ
10 με 6 Ρίχτερ
Ο τελευταίος που χτύπησε εχτές και δικαιώνει και το χθεσινό άρθρο (θυμισου εδω) αν μπορει να ξαναχτυπήσει μεγασεισμός μετά από 8αρι έγινε ξανά στο ιδιο σημείο ..στα νησιά του Σολομώντα και βέβαια είχε και την συνωμοσιολογικη του ώρα ...
M7.1 - 23km S of Lata, Solomon Islands
2013-02-08 11:12:12 UTC
Εμείς επιμένουμε να λέμε ότι τα καθίκια της διοίκησης έχουν μπλέξει σε μεγάλο πόλεμο ....αντιπαραθέτουν τα όπλα τους πια όλοι ...μετά από θυσίες όπως sandy hook ..πολλοί μεγάλοι παλαιοί έχουν ξυπνήσει !! Και επειδή αυτά τα μπασταρδια "παίζουν"με δυνάμεις που νομίζουν ότι μπορούν να ελέγξουν καλό είναι εμείς η "πλέμπα" να έχουμε λίγο το μυαλό μας ανοικτό και να βρισκόμαστε σε συνεχή επαγρύπνηση ..γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα τους ξεφύγει από τον ελέγχο το ματριξ της γης που καθημερινά μαστιγώνουν!
STRANGER... ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ...
Κανείς δεν βλέπει τι γίνετε με τους σεισμούς? ΠΗΓΗ

Στην Nasa παραδέχονται την ύπαρξη φωτεινών σφαιρών - Βίντεο


Στην Nasa παραδέχονται την ύπαρξη φωτεινών σφαιρών - Βίντεο

Το πρώτο βήμα φαίνεται ότι έκανε η Nasa που αρχίζει τώρα να παραδέχεται την ύπαρξη από τις φωτεινές σφαίρες (Orbs), οι οποίες μας λέει πως υπάρχουν είναι πραγματικές, αλλά ποτέ δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει από που ήρθαν

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!


Όλοι θα έχετε δει σίγουρα το βίντεο στο Youtube "Nasa Anomalies Captured by Camera". O χρήστης που το έφτιαξε, από πραγματικές βιντεοσκοπημένες εικόνες της ΝASA βγάζει στο διαδίκτυο το 2ο Μέρος. Το βίντεο είναι επικό και αν υπάρχει κάποιος κολημμένος φίλος σας εγωκεντρικός που αμφισβητεί την εξωγήινη ζωήτότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να του το στείλεται με email να ξεστραβωθεί λίγακι.
Περιέχει ζωντανές ηχογραφίσεις από τους αστρονάυτες και φυσικά τίποτα από αυτά που θα παρακολουθήσετε δεν είναι Photoshop.
Επιπλέον θα ακούσετε και τον πρώην αστροναύτη Dr. Edgar Mitchell που μιλάει ανοιχτά για επαφές σε διαστημικές αποστολές και άλλα! (αμέσως μετά: Ποιός είναι ο Dr. Edgar Mitchell;;;)
Σημείωση: Στο 02:50 Θα δείτε ένα τριγωνίκο UFO. Γνωστό στις μεγάλες δυνάμεις από τις πρώτες αποστολές ακόμα. Το ονομάζουν "Black Knight" δεν είναι επανδρωμένο και είναι σε τρόχιά γύρω από τον πλανήτη μας.
πηγηΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.. ΕΝΝΟΟΥΜΕ AYTO!!! ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΤΗΣ NASA!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΟΥ ΕΟΕ. ΑΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ !!! ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΟΥ ΕΟΕ. ΑΣΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ; ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΞΟΧΗ... ΒΟΤΑΝΑ, ΨΑΡΕΜΑ, ΚΥΝΗΓΙ, ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 20:30 ΑΠΟ ΕΔΩ http://eoellas.org/webradio