Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

«Σεισμόσημο» σε όλα τα ακίνητα ζητoύν οι δανειστές μας!

«Σεισμόσημο» σε όλα τα ακίνητα ζητoύν οι δανειστές μας!

Αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις σε όλη την επικράτεια αναμένεται να προκαλέσει η νέα απαίτηση της Τρόικα, για την υποχρεωτική ασφάλιση όλων των ακινήτων για φυσικές καταστροφές (σεισμούς, πλημμύρες, πυρκαγιές).
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα το «Έθνος της Κυριακής», η σύσταση της Τρόικα να επιβληθεί "σεισμόσημο" σε όλα τα ακίνητα, αναμένεται να συζητηθεί κατά τη διάρκεια του νέου ελέγχου της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος ξεκινά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, οι οχλήσεις προς την κυβέρνηση για το θέμα ξεκίνησαν την περασμένη Άνοιξη, με τους εκπροσώπους των δανειστών μας να προβάλλουν το επιχείρημα, ότι κάθε χρόνο επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός με πρόσθετα και μη αναμενόμενα κονδύλια, λόγω των χρηματοδοτήσεων για την αποκατάσταση ακινήτων, ύστερα από φυσικές καταστροφές.
Η πρόταση επανήλθε στο τραπέζι των συζητήσεων, με ένα σχέδιο που αφορά στη δημιουργία Ταμείου, που θα ασφαλίσει τα ακίνητα μέχρι ενός ύψους και θα δίνει στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες τη δυνατότητα να συμπληρώνουν την ασφάλιση για μεγαλύτερα κεφάλαια (που θα ανταποκρίνονται στην πραγματική αξία του ακινήτου) να έχει προετοιμαστεί ήδη.
Σημειώνεται, πως σήμερα, μόλις το 15% των ακινήτων είναι ασφαλισμένο στη χώρα μας και αυτό λόγω των πολλών δανείων που συνήφθησαν την τελευταία δεκαετία και τα οποία επιβάλλουν την υποχρεωτική ασφάλιση.
Η λογική της υποχρεωτικής ασφάλισης του ακινήτου στηρίζεται στο μοντέλο της υποχρεωτικής ασφάλισης των οχημάτων, για αστική ευθύνη.
Το επιχείρημα που υπαγορεύει την επέκτασή του και στην αγορά ακινήτου, είναι η αδυναμία του κράτους να αποζημιώνει τους παθόντες στην περίπτωση ενός απρόσμενου γεγονότος, όπως είναι ο σεισμός ή η πυρκαγιά, όπου οι συνέπειες είναι γενικευμένες.
Υπενθυμίζεται, ότι στην περίπτωση του μεγάλου σεισμού της Αθήνας, το 1999, οι ζημιές υπολογίστηκαν σε 3 δισ. ευρώ, από τα οποία η κρατική συμμετοχή ήταν περίπου στα 800 εκατομμύρια ευρώ
Το ελληνικό Δημόσιο στις περιπτώσεις μεγάλων φυσικών καταστροφών δανειζόταν από τη διεθνή αγορά τα κεφάλαια, ώστε να χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση των ζημιών. Δεδομένης όμως της μακροχρόνιας ύφεσης που διέρχεται η χώρα μας, θεωρείται αδύνατον, αν χρειαστεί, να βρει τα ανάλογα κεφάλαια όπως έκανε για παράδειγμα στις καταστροφικές πυρκαγιές του 2007.

Λάθος συναγερμός αυτή την φορά;;; Άγνωστα αντικείμενα πάνω από τη Μινεαπολις.

Λάθος συναγερμός αυτή την φορά;;; Άγνωστα αντικείμενα πάνω από τη Μινεαπολις.


Δύο άγνωστα αντικείμενα εμφανίστηκαν στον ουρανό και αμέσως πολλοί έκαναν λόγο για UFOs. Το βίντεο έπαιξε και στο τοπικό κανάλι και ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε ένα ολοκληρωμένο ρεπορταζ. Από την μία υπάρχει ο τεχνικός των UAV (Unmanned Aerial Vehicle - μη επανδρωμένο αεροσκάφος) ο οποίος υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για κάποιο drone και είναι αγνώστων στοιχείων.   Και από την άλλη υπάρχει κάποιος πωλητής που διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για drone, διαφημίζοντας μάλιστα και στην κάμερα κάποιο μοντέλο.  Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι ήταν ακριβώς.  
Παρατηρήστε το ύφος των τηλεπαρουσιαστών κάθε φορά που παρουσιάζεται σε δελτίο ειδήσεων κάποιο βίντεο ή μια αναφορά θέασης UFO.  Εκτός από την βιαστική αμφισβήτηση των πρώτων δευτερολέπτων, συνοδεύεται πάντα με κάποιο ειρωνικό χαμόγελο ή κάποιο κρύο αστείο.  Και αυτό γίνεται καθαρά, αφενός για να διαμορφωθεί εξαρχής μια άποψη και αφετέρου  η είδηση να περάσει πιο "ελαφρά" αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη.


worldjudge.blogspot.com

Εικόνες που Σοκάρουν στην Αίγυπτο: Πολίτες πηδούν απο την γέφυρα για να Σωθούν [Βίντεο]

Εικόνες που Σοκάρουν στην Αίγυπτο: Πολίτες πηδούν απο την γέφυρα για να Σωθούν [Βίντεο]

Εκρηκτική παραμένει η κατάσταση στην Αίγυπτο.
Εκατοντάδες οι νεκροί, χιλιάδες οι τραυματίες. Στρατός και αστυνομία χρησιμοποιούν πραγματικά πυρά αυτό έχει σαν αποτέλεσμα δεκάδες πολίτες να πηδούν από τις γέφυρες για να σωθούν.
Ο στρατός μπήκε, χωρίς βία, στο τέμενος Αλ Φάτεχ
Η «Παρασκευή της οργής» όπως ονομάστηκε η χθεσινή ημέρα προσέθεσε τουλάχιστον 70 νεκρούς στον τραγικό, πολυαίμακτο απολογισμό των τελευταίων τεσσάρων ημερών.
Η Αίγυπτος, μέσα σε κλίμα βαθιάς πόλωσης και διχασμού βρίσκεται στο χείλος μιας νέας εμφυλιοπολεμικής σύγκρουσης στο εσωτερικό της, ενώ την ίδια στιγμή σε διεθνές επίπεδο δημιουργούνται οι συνθήκες για ένα νέο ρεύμα απομονωτισμού της.
Οι ισλαμιστές διαδηλωτές συνεχίζουν να απαιτούν – με τίμημα εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες - την παραίτηση του επικεφαλής του στρατού, του στρατηγού Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και την αποκατάσταση του Μόρσι στην εξουσία, που ανατράπηκε από το στρατό την 3η Ιουλίου έπειτα από τεράστιες διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησής του.
Εβδομάδα κινητοποιήσεων από τους οπαδούς του Μόρσι
Η οργή των υποστηρικτών του ανατραπέντα προέδρου Μόρσι ξεχείλησε μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων της Παρασκευής. Ο στρατός, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσαν τα διεθνής Μέσα, άνοιξε πυρ εναντίον των διαδηλωτών, σκοτώνοντας πολλούς πολίτες στην πλατεία Ραμσή στο κέντρο του Καίρου. Μάλιστα, οι διαδηλωτές δέχθηκαν και πυρά από αέρος, από τα ελικόπτερα του στρατού που προσπάθησαν να διαλύσουν τις ογκώδεις πορείες.
Η ένταση έχει επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα, καθώς αιματηρή ήταν η καταστολή και σε πόλεις της περιφέρειας. Επεισόδια βίας σημειώθηκαν επίσης στην Αλεξάνδρεια, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου, στην πόλη Τάντα, στο Δέλτα του Νείλου και στην Ισμαϊλίγια.
Οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι, παρά το πλήγμα που έχουν δεχθεί με τη δολοφονία αρκετών ηγετικών στελεχών τους κατά τις συγκρούσεις των προηγούμενων ημερών εμφανίζονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις με τελικό στόχο την ανατροπή της κυβέρνησης που υποστηρίζεται από τον Στρατό.
«Καλούμε τον αιγυπτιακό λαό και τις εθνικές δυνάμεις να διαδηλώνουν καθημερινά έως ότου τερματιστεί το πραξικόπημα», υπογραμμίζει η οργάνωση των Αδελφών Μουσουλμάνων σε ανακοίνωσή της.
Την ίδια ώρα ο αιγυπτιακός συνασπισμός ισλαμιστών «Συμμαχία Κατά του Πραξικοπήματος», που διαμαρτύρεται για την ανατροπή του Μόρσι από τον στρατό, ζήτησε τον τερματισμό των σημερινών διαδηλώσεων μετά τις αιματηρές συγκρούσεις στην χώρα, αλλά κάλεσε και αυτός τους υποστηρικτές του Μόρσι να διαδηλώνουν καθημερινά από σήμερα.
Προς διεθνή απομόνωση η Αίγυπτος
Τεταμένες είναι οι σχέσεις της Αιγυπτιακής κυβέρνησης με τη Δύση, αλλά και την Τουρκία. ΗΠΑ και ΕΕ, όπως και ο ΟΗΕ ασκούν πίεση στην αιγυπτιακή κυβέρνηση να σταματήσει τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων και να προσέλθει σε διάλογο με την πλευρά των υποστηρικτών του Μόρσι.
Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί, εξάλλου, έκτακτη σύνοδος των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ, όπως συμφώνησαν σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν την Παρασκευή η Άγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ.
Την ίδια στιγμή, οι ΗΠΑ κάλεσαν σήμερα την Αίγυπτο να μην προσφεύγει στην χρήση «θανάσιμης βίας» κατά των ειρηνικών διαδηλωτών. «Δηλώσαμε σαφώς ότι οι Αιγύπτιοι έχουν το οικουμενικό δικαίωμα για την πραγματοποίηση συναθροίσεων και την ελεύθερη έκφραση, στα οποία περιλαμβάνεται η πραγματοποίηση ειρηνικών διαδηλώσεων», σημείωσε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Τζένιφερ Ψάκι.
Κύμα υποστήριξης των διαδηλωτών στον Αραβικό κόσμο
Στο μεταξύ, σε πολλές χώρες του αραβικού κόσμου πραγματοποιήθηκαν χθες διαδηλώσεις υποστήριξης των Αδελφών Μουσουλμάνων της Αιγύπτου εντείνοντας την ανησυχία στη διεθνή κοινότητα για το ενδεχόμενο νέας αποσταθεροποίησης στη Μέση Ανατολή και τον μουσουλμανικό κόσμο.
Στο πλευρό του Στρατού ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας
Μήνυμα στήριξης στην αιγυπτιακή κυβέρνηση έστειλε ο μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας Αμπντάλα μπιν Αμπντελαζίζ αλ Σαούντ καλώντας τους Άραβες να ενωθούν εναντίον των «προσπαθειών αποσταθεροποίησης» της Αιγύπτου, στέλνοντας ένα σαφές μήνυμα στήριξης της υποστηριζόμενης από το στρατό κυβέρνησης.
Ο Σαουδάραβας μονάρχης διαβάζοντας ένα γραπτό κείμενο, είπε ότι «το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, ο λαός του και η κυβέρνησή του στέκονται σήμερα στο πλευρό των αδελφών τους στην Αίγυπτο εναντίον της τρομοκρατίας». Η Σαουδική Αραβία ήταν ένας από τους βασικότερους συμμάχους του Χόσνι Μουμπάρακ και ιστορικά έχει μια δύσκολη σχέση με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους. Είχε δεσμευτεί να χορηγήσει βοήθεια ύψους 5 δισ. δολαρίων στο Κάιρο μετά την αποπομπή του Μόρσι από την προεδρία την 3η Ιουλίου.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η φυλή των "Γκρίζων", απαιτεί πλήρη αποκάλυψη για την εξωγήινη ζωή, το 2015!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η φυλή των "Γκρίζων", απαιτεί πλήρη αποκάλυψη για την εξωγήινη ζωή, το 2015!



Ο Dr.James Preston, πρώην υπάλληλος του State Department των ΗΠΑ, αναφέρεται σε αυτό το θέμα και στην μυστική SSG (Secret Shadow Government), στο άρθρο του "Ο Μυστικός 8ος Διαστημικός Παγκόσμιος Πόλεμος" στο περιοδικό "Veterans Today". Το περιοδικό "Veterans Today" εκδίδεται από πρώην εργαζομένους του State Department στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, ο Dr.James λέει ότι: 
"Η πλήρης αποκάλυψη το 2015 κατ'ισχυρισμόν εμπλέκει επίσημη συμφωνία με τους μεγάλους γκρι εξωγήινους.

Η Secret Shadow Government (SSG) υποτίθεται ότι θα έδινε στη δημοσιότητα την πλήρη αποκάλυψη νωρίτερα, αλλιώς οι μεγάλοι "Γκρίζοι", προφανώς, θα αποκάλυπταν τον εαυτό τους και των αντιβαρυτικών πτητικών τους μηχανών (AGC) στα πλήθη, και θα μιλούσαν απευθείας στον Αμερικανικό λαό μέσω των ΜΜΕ

Προφανώς, οι τύποι στην κορυφή της πυραμίδας της μυστικής Shadow Government, "Εωσφορικοί", φοβούνται ότι αν αποκαλύψουν την αλήθεια, οι Αμερικανοί θα τους εκθρονίσουν και θα τους απομακρύνουν, τα κόλπα τους δεν θα πιάνουν πια, και θα χάσουν όλη τη δύναμη τους, τα προνόμια και το κύρος τους.

Δήλωσαν ότι, με βάση σχετικό συμβόλαιο, οι μεγάλοι Γκρίζοι απαιτούν την πλήρη αποκάλυψη της εξωγήινης παρουσίας και τεχνολογίας, σε συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλιώς θα επιχειρήσουν μαζική δημόσια προσγείωση σε κάθε μεγάλη πόλη σε όλο τον κόσμο διασφαλίζοντας με συστηματικό και άμεσο τρόπο, το τέλος της απόκρυψης της αλήθειας, με κύριο μέλημα τους τον αφανισμό των "μαύρων προγραμμάτων" που σκότωναν όποιον έκανε κάποια αποκάλυψη γι αυτούς, και προστάτευαν το ψέμα και την συγκάλυψη.

Υπήρξε ένας προφανές και επιβεβαιωμένος διαχωρισμός μέσα στη μυστική Shadow Government, ανάμεσα σε "παλαιούς" και "νέους" που θέλουν την πλήρη αποκάλυψη, η οποία θα προέλθει από μικρά και λογικά βήματα, που περιλαμβάνουν την αποτροπή πανικού στον πληθυσμό, αλλιώς θα υπάρξει πλήρης κοινωνική έκρηξη.

Η επιθυμία της μυστικής Shadow Government στις ΗΠΑ και η γνωστοποίηση σε όλο τον κόσμο της Παγκόσμιας Κυβέρνησης, απέτυχε, και είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στην ιστορία" ..