Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Κινέζος Συνταγματάρχης - Δεχόμαστε βιολογική επίθεση από τις ΗΠΑ


Κινέζος Συνταγματάρχης - Δεχόμαστε βιολογική επίθεση από τις ΗΠΑ

Ένας κινέζος αξιωματικός της κινεζικής Αεροπορίας, κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ για τη δημιουργία του νέου ιού της γρίπης των πτηνών που πλήττει αυτή την στιγμή τα μέρη της Κίνας ως μια βιολογική επίθεση πολέμου.
Ο Λαϊκός Απελευθερωτικός Στρατός και ο πρεσβύτερος συνταγματάρχης Dai Xu είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες απελευθέρωσαν τον H7N9 ιό της γρίπης των πτηνών στην Κίνα, ως μια πράξη βιολογικού πολέμου, σύμφωνα με δημοσίευμα στο blog του το Σάββατο.
Ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Jason Rebholz απέρριψε το αίτημα. "Δεν υπάρχει απολύτως καμία αλήθεια σε αυτούς τους ισχυρισμούς,". Επτά θάνατοι από την επιδημία της γρίπης των πτηνών αναφέρθηκαν την Τρίτη απο τα κρατικά κινεζικά μέσα ενημέρωσης. Όπως και περίπου 24 άτομα που φέρεται ότι είχαν προσβληθεί από τη νόσο στη Σαγκάη, Jiangsu, Zhejiang και Anhui.
Οι Κινεζικές αρχές προσπαθούν να καθησυχάσουν για τους φόβους μιας μεγάλης επιδημίας, υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι ο ιός μπορεί να μεταδοθεί από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Η κυβέρνηση, επίσης, υποστήριξε ότι η επιδημία δεν έχει σχέση με την πρόσφατη ανακάλυψη των χιλιάδων νεκρών χοίρων που επέπλεαν σε ένα ποτάμι στην Κίνα.
(atheatignosi.blogspot.gr)

Κάποια Παρασκευή αλλιώς θα κοιμηθείτε και αλλιώς θα ξυπνήσετε - Βίντεο



Κάποια Παρασκευή αλλιώς θα κοιμηθείτε και αλλιώς θα ξυπνήσετε - Βίντεο

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη
Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013, σε ζωντανή μου εκπομπή στο διαδίκτυο, ενημέρωσα όλους όσους με άκουγαν, ότι μιά εντελώς νέα εποχή ξεκινά, καθώς οι δυνάμεις του Διαβόλου, χωρίς να κρύβονται πλέον, θα προχωρήσουν στην εδραίωση μιάς παγκόσμιας χούντας.
Από τότε συνέβησαν πολλά και όπως είπα σε όλους, πολλά θα γίνουν μέχρι τα τέλη Ιουνίου του 2013.
Αυτά που ήδη έγιναν είναι
1. Μετατράπηκαν οι δομές της παγκόσμιας διοίκησης. Η Λευκή Αδελφότητα, έχει στις τάξεις της πλέον 68 αντί για 36 από τους 72 βασιλείς των Νεφελίμ και διοικείται από τους σατανιστές Ιλλουμινάτι, ενώ η Μαύρη Αδελφότητα, έχει στις τάξεις της μόινο τέσσερεις βασιιλείς, τους Μπαχομέχ και διοικείται από την μαύρη Ελίτ της Λίλιθ Λαμασθού.
2. Ο Πάπας πήρε εντολή να παραιτηθεί και παραιτήθηκε για να τον αντικαταστήσει ο "κατάλληλος" άνθρωπος.
3. Η Βόρεια Κορέα ξαφνικά, άρχισε να απειλεί τις ΗΠΑ.
4. Το Ιράν χτυπήθηκε (προειδοποιητικά;) από μεγάλο σεισμό.
5. Η σύνοδος των Αδελφοτήτων που έγινε σε προάστειο της Μόσχας επιχειρήθηκε να χτυπηθεί από σκάφος που κετερρίφθη και βαφτίστηκε "μετεωρίτης".
6. Η Κύπρος καταστράφηκε προειδοποιητικά και ανακοινώθηκε προς τους λαούς, ότι οι τράπεζες αναγνωρίζουν μόνο μέχρι 100.000 ευρώ την ασφάλεια των καταθέσεων.
7. Τα κόμματα των παιδεραστών, βαφτίστηκαν κόμματα των παιδοφίλων και δεν είναι πλέον παράνομα στην Ολλανδία και σε κάποιες πολιτείες των ΗΠΑ.
8. Το Ισραήλ, ζήτησε συγγνώμη από τους Τούρκους και νέες ισορροπίες προωθήθηκαν στην Ανατολική Μεσόγειο, ώστε να είναι συμπαγής η νατοϊκή άμυνα απέναντι στους Ρώσους.
9. Οι πιέσεις στον Πούτιν αυξήθηκαν και αυτός παραχώρησε την ανατολική Μεσόγειο στην Λευκή Αδελφότητα αμχητί, με σκοπό να εξασφαλίσει κι άλλο χρόνο για να συνεχίσει τις προετοιμασίες της συμβατικής πολεμικής μηχανής της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει όσο μπορεί πιο αποτελεσματικά όλο το ΝΑΤΟ, που ελέγχεται από την Λευκή Αδελφότητα του Σατανά.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα και μιά Παρασκευή, που όλοι οι λαοί θα φύγουν από τιςε δουλειές τους για την αργία του Σαββατοκύριακου, θα γίνει το μεγάλο μπαμ και όλες οι τράπεζες θα κλείσουν και όλοι οι στρατοί θα μπούνε σε κατάσταση επιφυλακής και θα βγουν στους δρόμους και όλα τα κοινοβούλια θα κλείσουν και όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα καταργηθούν και όλα τα σούπερ μαρκετ θα αδειάσουν και όλα τα χρήματα δεν θα ισχύουν και θα αποτελούν παλιόχαρτα.
Μόλις ξημερώσει Δευτέρα, ο στρατός με τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας θα είναι στους δρόμους για να σας βάλει σε τάξη.
Σκεφθείτε, όπως σε όλες τις χώρες, έτσι και στην Ελλάδα, ο στρατός μειώθηκε και τα σώματα ασφαλέιας, από 8.000 προσωπικού, έφθασαν τις 80.000.
Τυχαίο;
Όπως είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξυπνήσετε.
Ωστόσο, μην ξεχνάτε,
Ιησούς Χριστός νικά

Το βίντεο για τους έλληνες μετανάστες που σαρώνει στο διαδίκτυο


Το βίντεο για τους έλληνες μετανάστες που σαρώνει στο διαδίκτυο

Το βίντεο «υπογράφει» η Νέα Διασπορά, μία πρωτοβουλία που έχει στόχο τη δημιουργία μίας διαδικτυακής κοινότητας μεταξύ των Ελλήνων που έφυγαν μετανάστες.
Όπως αναφέρει η Νέα Διασπορά, το βίντεο είναι ένα «ανοικτό γράμμα» με πολλαπλούς αποστολείς και ακόμα περισσότερους παραλήπτες, που επικεντρώνεται στις προσωπικές ιστορίες Ελλήνων που αποφάσισαν με φύγουν στο εξωτερικό.
Δείτε το:


Read more: http://www.newsbomb.gr/blogs/story/297223/to-vinteo-gia-toys-ellines-metanastes-poy-saronei-sto-diadiktyo#ixzz2QBNM0000

ΕΟΕ---MALLEUS MALEFICARUM trailer


MALLEUS MALEFICARUM η νέα εκπομπή του ΕΟΕ με θέμα τα 

απαγορευμένα χειρόγραφα δια μέσου των αιώνων. Μια υπέρ παραγωγή του ΕΟΕ για τα πρώτυπα του web tv στην χώρα, με γυρίσματα σε μεγάλες βιβλιοθήκες και έρευνα σε σπάνια ντοκουμέντα. Παρουσιάζει η Αλίκη Χωματά. Γιατί η γνώση είναι δύναμη... Φτάνει σύντομα... http://www.youtube.com/watch?v=w5J-qbH-HkY

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ...ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ(((ΤΟΤΕ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΗΣΜΟΝΑΝΕ !!!)))


Ορμώμενος από ένα μήνυμα που πήρα χθες το βράδυ από μια καλή φίλη και συνεργάτιδα του ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ θα κάνω μια αναφορά σχετικά με το θέμα ενός ((κυρίου)) ο οποιος διατηρεί στην  κοινωνική ιστοσελίδα Facebook ένα  προφίλ του οποίου ο τίτλος φέρει το όνομα ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟΣ/ ELDER PASTITSIOS.. 
Θαρρώ πως ο εν λόγο κύριος- κυρία ποιος μπορεί να ξέρει , διαπίστωσε ότι  η δική του ενάρετη,  αλάνθαστη, φωτεινή, αξιοπρεπής   διαδρομή   ζωής  του επιτρέπει να κρίνει αλλά κυρίως να επικρίνει και να χλευάζει ποιους; Εκείνους που δυστυχώς δεν είναι εν ζωή.. Εκείνον που και αν δεν τυχαίνω ιδιαιτέρας πίστης .. πιστεύω δεν πείραξε ,δεν ακούμπησε και δεν υπόταξε κανέναν κυρίως στο θέμα του Χριστιανισμού και της ορθόδοξης πίστης . Δεν έδωσε σε κανέναν συνάνθρωπο μας την εντύπωση ότι είναι μια ακόμη καρικατούρα της  ταλαιπωρημένης ελληνικής ορθοδόξου εκκλησιάς . Ήταν είναι και θα παραμείνει στις ψυχές εκείνων που τον άκουσαν ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ(( Ο  παππούλης )).. εκείνος που χωρίς να πάρει  κάτι πάντα έδινε.. και έδινε πολλά . Έδινε αγάπη σε εκείνους που δεν είχαν.. τι ποιο σημαντικό . Έδινε χαρά σε εκείνους που ήταν λυπημένοι και ανήμποροι .
 Τι ποιο ανθρώπινο. Δεν πήρε ποτέ . Εγώ το μόνο που μπορώ να πω ως ένας άνθρωπος που βλέπω όχι με την θολούρα της υπέρβασης και του ολοκληρωτικού  θρησκευτικού φανατισμού, είναι πως   μπορώ να διακρίνω έναν ηγέτη.. Μια φυσιογνωμία που καμία σχέση δεν είχε με αυτόν το υλικό κόσμο που αιθεροβατούμε.. Ήταν ένας από εκείνους που ξέχωρα το πνεύμα  έπραττε από το σώμα του .. Ήταν ένας άγγελος επί της γης. Ότι και αν σημαίνει για κάποιους από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές και δεν είναι απαραίτητο να πείσω τον οποιονδήποτε.. δεν το ζητώ. Ο εν λόγο κύριος που αφιερώνει τον ελεύθερο θαρρώ χρόνο του και ενασχολείται με έναν άνθρωπο που δεν είναι σε αυτήν την διάσταση ((υλική)), αλλά έφυγε  πήγε εκεί που οι ψυχές συναντούν το φως , νομίζω ότι μόνο χαμένος μπορεί να νοιώθει. Το να χαριεντίζεσαι με έναν νεκρό αν μη τι άλλο δηλώνει πόσο φτωχός πνευματικά μπορεί να είσαι . Πόσο μικρός και αστείος σε σημείο που να το αντιληφθείς και εσύ ο ίδιος αφού εξακολουθώ να λέω ότι μιλάμε για έναν νεκρό. 
Αλίμονο αν κανείς θεωρήσει  πως η  τιμωρία αυτού του αδαή θα ήταν κάποια μήνυση(( αν και είχε συλληφθεί πριν λίγο καιρό  νομίζω)). Η τιμωρία του κάθε ανθρώπου έρχεται από αλλού. Εδώ όλα είναι υλικά. Εκεί που κατοικεί τώρα ο παππούλης υπάρχει το φως ,τίποτα δεν φτάνει το φως. Ο κάθε ένας από εμάς διατηρεί μια θέση το φροντιστήριο που ονομάσαμε ανθρώπινο βίο. Πρέπει όντως να μελετήσουμε το μεγαλύτερο μάθημα που δεν είναι άλλο από την ίδια την καθημερινότητα μας. Εμείς κτίζουμε ζωή. Εμείς είμαστε οι οδηγοί  οι  σχοινοβάτες στην καθημερινή  περιπλάνηση της υλικής μας υπόστασης.. Όποιος πιστεύει  πως κατέχει την γνώση ,εκείνη που τον κατατάσσει ως ένα ον το οποίο  κρίνει αλλά και  χλευάζει  , έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και ασπάζεται την αλήθεια .
Την αλήθεια  που ο ανθρώπινος νους δεν είναι σε θέση να δει, να ανακαλύψει. Εύχομαι ολόψυχα σε εκείνους που πιστεύουν ότι μέσω του οποιουδήποτε που άφησε αυτόν τον κόσμο, και χρησιμοποιώντας το όνομα του έστω και παραπλανητικά ,  θα έχει όφελος και υλική ανάταση ο θεός να τους δίνει δύναμη συγχώρεση  και ευλογία. Να τους δώσει να καταλάβουν την αλήθεια αυτήν που ο ΠΑΤΕΡ ΠΑΙΣΙΟΣ  ήξερε και μπορούσε να αντιληφθεί έστω και ως άνθρωπος.. Ας αναπαύει ο θεός την ψυχή του ,ας είναι η χάρη του να συγχωρεί τους επικριτές του…..
Μετά τιμής …Μαινας Θεοχάρης …ΣΕΡΑΦΙΝΟ-ΕΛΛΧΑ……


Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ASTRA TV


Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ASTRA TV ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΕ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΦΣΑΝΙΔΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΕΟΕ ΦΑΕΘΩΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟhttp://www.youtube.com/watch?v=2NWXPHnVRzY

ΕΟΕ.... ο Δημήτρης Κολλάτος μιλά για όλους και ειδικότερα για την Γερμανία


Ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σκηνοθέτες. ο Δημήτρης Κολλάτος μιλά για όλους και ειδικότερα για την Γερμανία και τους πολιτικούς και τους βάζει στην θέση τους. Φτάνει σύντομα μόνο από το Eoellas web tv... http://www.youtube.com/watch?v=7z_OwwtRtjE