Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Τουρκική εφημερίδα: " Να αποζημιώσουμε την Ελλάδα για τις φωτιές"


Τουρκική εφημερίδα: " Να αποζημιώσουμε την Ελλάδα για τις φωτιές"

‘Ενα ιδιαίτερα σοβαρό άρθρο σε τουρκική εφημερίδα δείχνει ότι το θέμα των αποκαλύψεων για τις φωτιές -αντίποινα στην Ελλάδα προβληματίζουν μια σοβαρή μερίδα της τουρκικής κοινής γνώμης. Η prionokordela.gr το παρουσιάζει σχεδόν αυτούσιο καθώς ο...



 αρθρογράφος της Today’s Zaman κ. Orhan Kemal Cengiz φτάνει μέχρι το σημείο να αναφέρει ότι η Ελλάδα πρέπει να αποζημιωθεί! Το άρθρο έχει τίτλο «Turkish deep State and Greek Forest Fires».

Ο αρθρογράφος αφού περιγράφει πως ξέσπασε το σκάνδαλο Σουσουρλούκ έπειτα από τροχαίο ατύχημα στην εν λόγω πόλη, αναφέρει ότι ο τότε πρωθυπουργός Μεσούτ Γιλμάζ διέταξε ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό έρευνα που κατέληξε στην λεπτομερή Εκθεση Σουσουρλούκ η οποία αποκάλυπτε τις σχέσεις του βαθέως τουρκικού κράτους με την μαφία , την διακίνηση ναρκωτικών, αλλά και με εξωδικαστικές εκτελέσεις ανθρώπων. Ωστόσο από την Εκθεση Σουσουρλούκ αφαιρέθηκαν ορισμένες σελίδες με το επιχείρημα ότι αποκάλυπταν κρατικά μυστικά –αναφέρει ο αρθρογράφος- και ο πρώην πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ στην πρόσφατη συνέντευξή του στον συνεργάτη της εφημερίδας Birgun , αποκάλυψε ότι οι σελίδες που λείπουν από την Εκθεση Σουσουρλούκ σχετίζονται με δύο περιπτώσεις, την διενέργεια πραξικοπήματος στο Αζερμπαϊτζάν και τις δασικές πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Προφανώς-υποστηρίζει ο αρθρογράφος- οι λογοκριμένες σελίδες περιέχουν ισχυρισμούς ότι η τότε π/θ Τανσού Τσιλέρ διέθεσε χρήματα από τα μυστικά κονδύλια της Πρωθυπουργίας σε κάποιους «πράκτορες» για να βάλουν φωτιές σε ελληνικά δάση. Επρόκειτο για αντίποινα-όπως αναφέρει ο αρθογράφος- για το ότι η Ελλάδα επέτρεπε την παρουσία στρατοπέδων εκπαίδευσης μελών του ΡΚΚ εντός των συνόρων της.

Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι η ελληνική υποστήριξη στο ΡΚΚ είναι κάτι που ένας καλός γείτονας πρέπει να κάνει. Ωστόσο τα λεγόμενα «αντίποινα» είναι απολύτως απαράδεκτα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Αυτό μας δείχνει ότι αν υπάρχει ένα παρακράτος σε μια χώρα, τότε αυτό το παρακράτος είναι επιζήμιο τόσο για τους πολίτες της χώρας αυτής όσο και για τους πολίτες γειτονικών χωρών για τους οποίους συνιστά σοβαρή απειλή. Θυμηθείτε -γράφει -ότι στις πρόσφατες αποκαλύψεις του σχεδίου «Βαριοπούλα» ένα από τα σενάρια ήταν να καταρριφθεί πολεμικό αεροσκάφος για να ξεκινήσει σύρραξη με την Ελλάδα, αναφέρει επίσης ο αρθρογράφος.

Αν αληθεύουν οι ισχυρισμοί για τους εμπρησμούς ελληνικών δασών τότε αυτό είναι πολύ άσχημο, τονίζει. Ωστόσο ελπίζω οι συζητήσεις για το θέμα αυτό να κάνουν τους ‘Ελληνες και Ελληνοκύπριους να συνειδητοποιήσουν την αξία ύπαρξης μιας δημοκρατικής και σταθερής Τουρκίας στην γειτονιά τους. Μια φασιστική νοοτροπία και ένα αυταρχικό καθεστώς στην Τουρκία δεν προκαλεί μόνο δολοφονίες Τούρκων και Κούρδων αλλά απειλεί και την ειρήνη με την Ελλάδα και αυτό είναι προφανές, υποστηρίζει ο αρθρογράφος.

Ελπίζω επίσης -καταλήγει – ότι η Τουρκία θα διεξάγει ανεξάρτητη και με διαφάνεια έρευνα για αυτούς τους ισχυρισμούς που θα μπορούσε να καταλήξει στην τιμωρία των ενόχων. Επίσης η χώρα πρέπει να αποζημιώσει τις όποιες ελληνικές απώλειες. Ελπίζω επίσης αυτός ο διάλογος για το θέμα να μην καταλήξει στη πασίγνωστη εθνικιστική υστερία που είναι πηγή εσωτερικών και εξωτερικών συγκρούσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία.


Read more: http://www.trelokouneli.gr/2011/12/blog-post_9540.html#ixzz1hrmxw6L8

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ, ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; 28/12/2011

Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip.....Προπομπόςτου VeriChip, RFID είναι η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζει η σιωνιστική κυβέρνηση των προθύμων..






Προπομπός του VeriChip, RFID είναι η φοροκάρτα και η κάρτα του πολίτη που μας ετοιμάζουν μεθοδικά οι σιωνιστες που ειναι σήμερα στην κορυφή της πολιτικής  εξουσίας


Όλα είναι στημένα, στόχο έχουν να σε κάνουν να.....
δεχτείς με ανακούφιση την νέα παγκόσμια διακυβέρνηση και να γίνεις ένα τσιπαρισμένο ζώο στον στάβλο της παγκοσμιοποίησης. 
Αλήθεια δεν αναρωτηθήκατε ποτέ σε ποιόν χρωστάει όλος ο πλανήτης? Πως είναι δυνατόν να χρωστάνε όλες οι χώρες? 
Το λογικό δεν είναι κάποια χώρα να έχει πλεόνασμα? Χρωστάμε λέει στις αγορές, ποιες είναι αυτές και ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να κατέχουν το χρήμα όλων των λαών?
Πως μπορεί να χρωστάει μια χωρά σε ιδιώτες?
Ξυπνήστε ψαχτείτε μην πιστεύετε τίποτα από αυτά που σας σερβίρουν μέσα από τα ΜΜΕ.
Το μυαλό μας θέλουν να καθυποτάξουν και να ελέγξουν εάν αυτό το καταφέρουν τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για αυτούς. 
Θυμηθείτε όλα αυτά τα παγκοσμοιοποιιμενα παιχνίδια που μας σερβίρουν τα τελευταία χρόνια, σκοπό έχουν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους λαούς και να κατευθύνουν την σκέψη τους. 
Κλείστε την τηλεόραση από εκεί μας κυβερνούν για σκεφτείτε ποσό δύσκολο θα ήταν για αυτούς να κυβερνούν χωρίς αυτή.
http://okloios.blogspot.com/ ΠΗΓΗ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ