Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Μήπως εδώ και χρόνια κάποιοι μας προετοιμάζουν για κάτι ;





Εδώ και 2-3 χρόνια σε διάφορες συζητήσεις που έχω με γνωστούς και φίλους τους έχω εκφράσει μία απορία που έχω και σήμερα αποφάσισα να την πω και δημόσια.

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο ;»

Θα μου πείτε …όπα ρε μεγάλε από πού βγάζεις αυτό το συμπέρασμα ;

Γι’ αυτό λοιπόν θα σας το εξηγήσω…

1) Το πασίγνωστο έργο του εν λόγω σκηνοθέτη Jurassic park βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1993. Αν θυμάμαι καλά 1 με 2 χρόνια μετά έγινε η πρώτη κλωνοποίηση με το πρόβατο Ντόλι.

2) Το 2001 βγάζει ο Spielberg το «A.I. Τεχνητή Νοημοσύνη», γνωστό και ως γρίπης των πτηνών κάνει και πάλι την εμφάνιση του. Αν δεν κάνω λάθος 1 χρόνο μετά εμφανίζετε η «Γρίπη των πουλερικών» και αρχίζουν να εμβολιάζουν μαζικά όλο τον κόσμο.

3) Το 2004 βγάζει την ταινία «The Terminal» όπου βλέπουμε έναν άνθρωπο παγιδευμένο σε ένα τερματικό σταθμό στο διεθνές αεροδρόμιο JFK, όταντου απαγορεύεται η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες και την ίδια στιγμή δεν μπορεί να επιστρέψει στην πατρίδα του, την λασματική Krakozhia, λόγωτης επανάστασης. Σήμερα στην Ελλάδα μήπως βλέπουμε το ίδιο πράγμα με τις χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλίσει τη χώρα και δεν μπορούν βάση του «Δουβλίνου ΙΙ» που υπογράψαμε να πάνε πουθενά ?

4) Το 2005 βγάζει την ταινία «War of the Worlds» όπου βλέπουμε την εισβολή εξωγήινων οι οποίοι προκαλούν τεράστιες καταστροφές και υποτάσσουν τους ανθρώπους. Για ψάξτε λίγο στο internet και δείτε τα τελευταία χρόνια πόσο πολύ έχουν αυξηθεί οι αναφορές για ΑΤΙΑ και άλλα περίεργα και ανεξήγητα φαινόμενα σε διάφορα σημεία του πλανήτη ?

An alien hand holds Earth, that is engulfed in flame. A red weed surrounds the hand. Above the image is the film's title, WAR OF THE WORLDS and the main actor, TOM CRUISE. Below is the release date, JUNE 29, and the cast and crew credits.

5) Το 2008 βγάζει την ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» όπου βλέπουμε τον Ιντιάνα να ανακαλύπτει ένα περίεργο σε σχήμα κρυστάλλινο κρανίο το οποίο όταν το τοποθετεί σε ένα σκελετό αυτός παίρνει ζωή μαζί με τα υπόλοιπα εξωγήινα πλάσματα και διαφεύγουν από την γη με ένα τεράστιο διαστημόπλοιο. Μήπως θυμάστε ή έχετε διαβάσει ότι 1 χρόνο σχεδόν μετά επιστήμονες ανθρωπολόγοι βρήκαν  ένα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδιο κρανίο με αυτό του Spielberg και το έπαιξαν όλα τα
κανάλια και φωτογραφίες του είχαμε σε όλες τις εφημερίδες και έντυπα για το παράξενο αυτό κρανίο που ήταν από κόκαλο όπως τα δικά μας ?

6) Το 2004 πάλι βγαίνει στις αίθουσες το έργο «Μετά την Επόμενη μέρα» όπου εκεί βλέπουμε ένα τεράστιο τσουνάμι να χτυπά την ΝΥ. Αν θυμάμαι και πάλι καλά στο τέλος του ίδιου χρόνου γίνεται το τσουνάμι στην Ταϊλάνδη.

403px-The Day After Tomorrow movie.jpg

7) Πέρσι βγήκε στις αίθουσες το έργο «2012 το τέλος του κόσμου» όπου και πάλι ένα τεράστιο τσουνάμι χτυπά αυτή τη φορά όλο τον πλανήτη. Φέτος 1 πάλι χρόνο μετά γίνετε ο προχθεσινός σεισμός και έχουμε το μεγαλύτερο τσουνάμι που έχει καταγραφεί ποτέ από κάμερες και τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πάμε τώρα στην ταινία Knowtng όπου εκεί τι βλέπουμε ? Βλέπουμε το Νίκολα Κέιτζ να παρακολουθεί ένα δελτίο ειδήσεων (στο οποίο τι αναφέρετε ?) ότι στις 20/4 έγινε μιά μεγάλη καταστροφή (πού ?) στον κόλπο του Μεξικού από μιά έκρηξη σε πετρελαιοπηγή…

Και αυτό το γεγονός έγινε την ίδια Ημερομηνία και στο ίδιο Σημείο και με τον ίδιο Τρόπο ένα σχεδόν χρόνο μετά…

Και μετά από αυτή τη μικρή καταγραφή επανέρχομαι στην ερώτησή μου και την συμπληρώνω :

«Πως είναι δυνατόν το Hollywood και κυρίως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να ξέρουν πολύ καιρό πριν τι θα συμβεί στον κόσμο και μήπως με τις ταινίες αυτές μας στέλνουν κάποιο μήνυμα το οποίο εμείς δεν μπορούμε ή δεν μας αφήνουν να δούμε για το τι μας περιμένει;»

Εκτός όμως των παραπάνω που βλέπουμε κατά καιρούς σε διάφορες ταινίες έχω και κάτι άλλο που σίγουρα θα σας βάλει σε νέες σκέψεις

11/9/2001 η καταστροφή των Διδύμων Πύργων.

11/3/2011 η καταστροφή από τσουνάμι στην Ιαπωνία.

Και ερωτώ. Παρατηρείται κάτι το περίεργο σ’ αυτά τα δύο μεγάλα γεγονότα ?

Αν είστε προσεκτικοί θα παρατηρήσετε ότι :

1) Η καταστροφή των Δίδυμων Πύργων έγινε στις 11 του μήνα.

2) Οι Δίδυμοι Πύργοι όπως ήταν κτισμένοι σχημάτιζαν τον αριθμό 11

3) Ο σεισμός της Ιαπωνίας έγινε στις 11 του μήνα

4) Η χρονιά που έγινε ο σεισμός έχει και πάλι τον αριθμό 11 (2011)

Όλα αυτά δεν σας λένε τίποτα ?

Μήπως ο συγκεκριμένος αριθμός 11 έχει για κάποιους κάποια σημασία ?

Μήπως τελείται μια μαζική θυσία σε κάποιο ανώτερο πνεύμα το οποίο διψάει για αίμα ?

Για ψάξτε λίγο στο internet και θα δείτε ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα

Ξυπνάτε Έλληνες και δείτε…

Θα είμαστε εμείς η γενιά της ηλεκτρονικής ταυτότητας;

 Θα είμαστε εμείς η γενιά της ηλεκτρονικής ταυτότητας;
Θα είμαστε εμείς η γενιά της ηλεκτρονικής ταυτότητας
Εμείς θα είμαστε η γενιά της αντίστασης και της ελευθερίας, γιατί θα πούμε ΟΧΙ στην
ηλεκτρονική κάρτα, ΟΧΙ στην ηλεκτρονική σκλαβιά!!! 

Bέντερ: "Τα μικρόβια ζουν και βασιλεύουν στο υπέδαφος του Άρη"!


Bέντερ: "Τα μικρόβια ζουν και βασιλεύουν στο υπέδαφος του Άρη"!

 
ImageΣίγουρος για την ανακάλυψη ζωής στον Άρη είναι ο Κρεγκ Βέντερ, ο ερευνητής που δημιούργησε το πρώτο συνθετικό γονιδίωμα.

«Σίγουρα θα υπάρχουν και εκεί μορφές ζωής που βασίζονται στο DNA» είπε ο Αμερικανός βιολόγος σε συνέδριο Υγείας που πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα το περιοδικό Wired. Δείτε ολόκληρη την παρουσίασή του εδώ.

O υπερφιλόδοξος Βέντερ παρουσίασε τα σχέδιά του για μια ρομποτική αποστολή στον Άρη που θα διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για γενετικές αναλύσεις, μεταδίδουν "ΤΑ ΝΕΑ".

Το ρομπότ, είπε, θα μπορούσε να συλλέγει δείγματα του υπεδάφους, να ανιχνεύει μικροβιακές μορφές ζωής, να προσδιορίζει τη γενετική αλληλουχία τους και να μεταδίδει τα δεδομένα στη Γη. Αυτό, επισήμανε, θα επέτρεπε στους αστροβιολόγους να μελετήσουν τα αρειανά μικρόβια χωρίς να χρειάζεται να μεταφερθούν δείγματα στη Γη.

Είναι ένα ακόμα ανορθόδοξο σχέδιο για τον Κρεγκ Βέντερ, ο οποίος έγινε διάσημος το 2000, όταν ολοκλήρωσε την αλληλουχία του ανθρώπινου γονιδιώματος πριν από τη διεθνή ερευνητική κοινοπραξία του Human Genome Project.

Αργότερα υλοποίησε πρόγραμμα για τη μαζική γενετική ανάλυση των μικροβίων των ωκεανών, εξέτασε το γονιδίωμα των μικροβίων στον αέρα της Νέας Υόρκης, και πιο πρόσφατα δημιούργησε τη «Σύνθια», το πρώτο ζωντανό βακτήριο με συνθετικό γονιδίωμα.

Το ενδιαφέρον του για τα αρειανά μικρόβια ακούγεται υπερβολικό, υπάρχουν όμως κι άλλοι επιστήμονες που θεωρούν ότι ένα τέτοιο σχέδιο θα ήταν καλή ιδέα.

Ο Βέντερ ανέφερε ότι τεχνολογίες αυτόματου προσδιορισμού αλληλουχίας δοκιμάζονται ήδη στην έρημο Μοχάβε στην Καλιφόρνια με την προοπτική να αξιοποιηθούν σε μια μελλοντική αποστολή στον Άρη.

Στο συνέδριο του Wired, ερευνητές του MIΤ ανέφεραν ότι αναπτύσσουν ένα μηχάνημα προσδιορισμού αλληλουχίας με την ονομασία SETG (Search for Extraterrestrial Genomes), το οποίο θα αναζητήσει DNA και RNA από εξωγήινες μορφές ζωής. «Θα αναζητήσουμε κάτι που είτε είναι ζωντανό είτε έχει πεθάνει πρόσφατα» είπε ο Κρις Καρ, μέλος της ομάδας.

Οι τελευταίες αποστολές της NASA έχουν δείξει με σχετική βεβαιότητα ότι ο Άρης δεν ήταν πάντα παγωμένος και άνυδρος όπως σήμερα. Το τροχοφόρο ρομπότ Curiosity που έφτασε τον Αύγουστο στον Άρη ανακάλυψε για παράδειγμα τα ίχνη ενός αρχαίου ποταμού, ο οποίος όμως ξεράθηκε πριν από αρκετά δισεκατομμύρια χρόνια.

Το DNA σε καμία περίπτωση δεν διατηρείται για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα -μέχρι σήμερα οι επιστήμονες έχουν καταφέρει να αναλύσουν γενετικό υλικό μόνο μερικών εκατοντάδων χιλιάδων ετών.

Ο Βέντερ, όμως, πιστεύει ότι τα αρειανά μικρόβια ζουν και βασιλεύουν στο βαθύ υπέ
δαφος του Άρη, στο οποίο δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμα τα ρομπότ της NASA.

Το μέλλον της ανθρωπότητας ή το τέλος της ανθρωπότητας;..Ενα άθρο με στειχεία φώτο και βίντεο που θα σας προβληματίσεί!!

 Το μέλλον της ανθρωπότητας ή το τέλος της ανθρωπότητας;..Ενα άθρο με στειχεία φώτο και βίντεο που θα σας προβληματίσεί!!

Δεν είμαστε μελλοντολόγοι ούτε έχουμε ειδική πληροφόρηση για το τι συμβαίνει στη Γη.


Παρακολουθούμε όμως τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην ανθρωπότητα. 


1) Αναστάτωση του κλίματος της Γης(Ένα σχετικό Linkεδώ).
Επιστήμονες ανακάλυψαν εκτροπή στο Ρεύμα του Κόλπου


2) Ταυτόχρονη ενεργοποίηση δεκάδων ηφαιστείων(Δείτε τα link και τους τίτλους στο τέλος)



3) Ταυτόχρονο λιώσιμο των πάγων στο Βόρειο ημισφαίριο και αύξησή τους στο Νότιο.  



4) Επέλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, απίστευτη οικονομική παγκόσμια κρίση, η οποία συνεχώς επιδεινώνεται.


5) Πτώση των αξιών και γενικά  κατάρρευση της ηθικής των ανθρώπων.

6) Δημιουργία καταφυγίων.


7) Μετακίνηση των μαγνητικών πόλων της Γης.

8) Περίεργοι θόρυβοι σε όλη τη Γη.

9) Υπόγεια αποθήκευση σε ειδικά καταφύγια σπόρων, πινάκων και βιβλίων.Δείτε εδώ και εδώ.

Η είσοδος της Κιβωτού των Σπόρων στην Νορβηγία


10) Περίεργη δραστηριότητα στο διάστημα.

11) Έχουν γεμίσει σε παγκόσμιο επίπεδο τα κανάλια με ριάλιτι επιβίωσης.

12) Οι πρωτεραιότητες των μεγάλων της Γης είναι η μείωση του πληθυσμού της και το κερασάκι στη τούρτα είναι οισυστηματικοί αεροψεκασμοί για να κρατούν καθηλωμένες τις μάζες.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΦΘΑΣΑΤΕ;

Πρώτο συμπέρασμά μου είναι οτι οι πραγματικοί κυβερνήτες της ανθρωπότητας ξέρουν τι συμβαίνει και το κρύβουν απο την ανθρωπότητα. 

Δεύτερο συμπέρασμα: Αυτό που περιμένουν και που προκύπτει απο όλα τα προηγούμενα είναι μετακίνηση των γεωφυσικών πόλων της Γης. Αυτά τα δεδομένα που παραθέσαμε σε αυτό οδηγούν. Κάποιοι θα πουν "η αρχή διατήρησης της στροφορμής" και "οι νόμοι δεν επιτρέπουν την αλλαγή των γεωφυσικών πόλων.Και όμως πολλές φορές στο παρελθόν έχει γίνει μετακίνηση του γεωφυσικού άξονα της Γης και υπάρχουν ιστορικές αναφορες, αλλά υπάρχουν και γεωλογικές (παλαιομαγνητικές) αποδείξεις για αυτή τη μετακίνηση. Διαβάστε και ένα άρθρο εδω σχετικά. 

Σε παλαιότερο άρθρο υπάρχει εργασία ενός επιστήμονα που μιλάει για το πως μπορεί να γίνει αυτή η μετατόπιση. Στη πραγματικότητα η αλλαγή του γεωφυσικού άξονα της Γης είναι η αιτία των προηγούμενων κατακλυσμών. Η απότομη αλλαγή του γεωφυσικού άξονα προκαλεί τεράστια παλιρροιακά κύματα. Δυστυχώς τα συμπεράσματά μας είναι δυσοίωνα. Πολύ θα θέλαμε να είναι λάθος και αν κάποιος άλλος γνωρίζει περισσότερα επι του θέματος παρακαλούμε να συνεισφέρει με τις γνώσεις του.

Χρήσιμα Link - Αποδεικτικά στοιχεία στην συνέχεια


14 Οκτωβρίου 2012 - Τεράστια ανάταση εδάφους παρατηρήθηκε στις Άνδεις εξαιτίας της διεύρυνσης θαλάμου μάγματος



http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/14/massive-uplift-observed-in-andean-mountains-due-to-enlarging-magma-chamber/

14 Οκτωβρίου 2012 - Το ηφαίστειο Paluweh στην Ινδονησία ξυπνάει μετά απο λήθαργο 27 ετών με έκρηξη
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/14/68-indonesias-paluweh-volcano-awakens-from-27-year-slumber-with-eruption/

16 Οκτωβρίου - Επιστήμονες ελέγχουν τα αναχώματα της έκρηξης του ηφαιστείου Κάτλα στην Ισλανδία λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/16/katla-eruption-levees-in-south-iceland-checked/

16 Οκτωβρίου 2012 - Περισσότεροι απο 100 μικροί σεισμοί ταρακουνούν τις Spanish Springs στην Νεβάδα
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/16/more-than-100-small-earthquakes-shake-spanish-springs-nevada/

14 Οκτωβρίου 2012 - Η επόμενη έκρηξη του Fuli είναι πιθανό να είναι τεράστια προειδοποιεί επιστήμονας. Το ηφαίστειο έχει μείνει ανενεργό για 300 χρόνια ενώ κανονικά εκρήγνειτο κάθε 30 χρόνια. Η πίεση στο μάγμα που βρίσκεται στη βάση του έχει μεγαλώσει και ενδεχόμενη έκρηξη θα προκαλέσει ζημιές δισεκατομμυρίων και θα επηρεάσει εκατομμύρια ανθρώπους.
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/14/next-eruption-could-be-a-mega-event-scientist-warns-of-fuji-eruption-chaos/

14 Οκτωβρίου 2012 - Μυστηριώδεις επιφανειακοί ήχοι στην Νέα Ζηλανδία προκαλούν ανησυχία στους κατοίκους
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/14/mysterious-noise-surfaces-in-new-zealand-low-hum-noise-baffles-wellington-residents/

14 Οκτωβρίου 2012 - Επιστήμονες ανακαλύπτουν εκτροπή στο Ρεύμα του Κόλπου στα τέλη του 2011. Όλα άρχισαν όταν ψαράδες ανέφεραν οτι συνάντησαν ασυνήθεις θερμοκρασίες στην επιφάνεια των θαλάσσιων υδάτων και ισχυρά ρεύματα στην υφαλοκρηπίδα στην Νέα Αγγλία.
http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/14/scientists-uncover-diversion-of-gulf-stream-path-in-late-2011/

15 Οκτωβρίου 2011 - Το ηφαίστειο Klyuchevskoy εκρήγνειται στην Kamchatka



http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/15/klyuchevskoy-volcano-erupts-in-kamchatka/

15 Οκτωβρίου 2012 - Το ηφαίστειο Cerro Machín ταρακουνήθηκε απο περισσότερες δονήσεις. Ηφαιστεική δραστηριότητα σε Ισλανδία, ΗΠΑ, Κανάρια Νησιά. 


http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2012/10/15/colombias-cerro-machin-volcano-rattled-by-more-tremors/
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ


wwwaporrito.blogspot.gr