Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αύριο στις 14.00 όλος ο κόσμος γίνεται Ελλάδα!


Αύριο στις 14.00 όλος ο κόσμος γίνεται Ελλάδα!

“We are all Greeks”, με αυτό το σύνθημα χιλιάδες οργανώσεις, σελίδες στο facebook και tweets, καλούν όλους να διαδηλώσουν μαζικά υπέρ της Ελλάδας και κατά των μέτρων λιτότητας που οι...
κυβερνήσεις σχεδιάζουν, όχι μόνο εναντίον των Ελλήνων, αλλά και των υπόλοιπων Ευρωπαίων.

Χιλιάδες είναι οι χρήστες του internet που αναπαρήγαγαν την ιδέα του Αντριάνο Τσελεστάνο, ο οποίος από το φεστιβαλ του Σαν Ρέμο δήλωσε ότι η “η Ελλάδα χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο, προτού τα μέτρα γενικευτούν” και σε όλο το διαδίκτυο υπάρχουν αναρτήσεις με το σύνθημα “αλληλεγγύη στους Έλληνες”.

Το ραντεβού, διαδικτυακό και όχι μόνο, έχει κλειστεί για αύριο στις δύο το μεσημέρι…

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 13/3/2012

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ....
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,
ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΕΣ
ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ
ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΥ ΛΑΖΑΡΟΣ

ΤΕΧΝΟΜΑΤ Α.Ε.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΤΗΛ. 2310777047
FAX. 2310777050 

Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!


Μυστική Ανθρώπινη Εξέλιξη. ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!





Στα υπόγεια (ε που αλλού;) του Πανεπιστημίου της Ζυρίχης, βρίσκονται, μέσα σε χαρτοκούτες, συρτάρια, ντουλάπες και σε ξύλινα εμπορικά κιβώτια σε μεταλλικά ράφια, τα ανθρώπινα λείψανα 2.023 ατόμων!
 Ανάμεσά τους, μεταξύ άλλων, υπάρχουν τα κεφάλια από τρεις αιγυπτιακές μούμιες, σκελετοί από δύο δολοφονημένους Βίκινγκς, ένα σουμεριακό κρανίο, η μούμια ενός κοριτσιού από το Περού, αμέτρητα οστά από ένα μεσαιωνικό νεκροταφείο, χέρια και πόδια ιθαγενών της Αφρικής του 18ου και 19ου αιώνα, και λείψανα από τους σκελετούς Ελβετών που πέθαναν στις αρχές του 20ου αιώνα. Επίσης, πάνω από δέκα χιλιάδες ακτινογραφίες όλων των ειδών, από σύγχρονους εν ζωή ανθρώπους.




Πολλά λείψανα φέρουν παράξενα σημάδια: γύρω από τα μάτια μιας μούμιας υπάρχουν ίχνη από φύλλα χρυσού. Μέσα στο στόμα ενός αρχαίου κρανίου υπάρχουν δόντια αρκούδας. Άλλα λείψανα φέρουν φθορές από ασθένειες που έχουν από πολύ καιρό εξαλειφθεί. κ.ά.


Υπεύθυνος για όλη αυτήν την ενδιαφέρουσα αλλά μακάβρια παράξενη συλλογή είναι ο ανατόμος Δρ. Φρανκ Ρύλι, που προσπαθεί να «ανασυνθέσει» τους νεκρούς ανθρώπους που έχει στο υπόγειό του. Η αποστολή του είναι να διαπιστώσει πώς και πόσο έχει μεταβληθεί το ανθρώπινο σώμα μέσα στα τελευταία χιλιάδες χρόνια, και να «χαρτογραφήσει» πώς ο πολιτισμός αναδιαμορφώνει τον ανθρώπινο σώμα και τον οργανισμό μας.




Ο σύγχρονος τρόπος ζωής του μέσου δυτικού, αλλάζει την περιφέρεια, το ύψος, τους μύες, τα κόκαλα, τις ορμόνες και τα αγγεία μας. Πολλές από αυτές τις διάφορες μεταβολές που ήδη διαπιστώνονται, είναι βέβαιο ότι έχουν γενετική προέλευση, και αποτελούν δείγματα μιας πρόσφατης μικρο-εξέλιξης που είναι ενεργή. 


Άλλες αλλαγές θεωρούνται μάλλον προσωρινές, και ίσως θα εξαφανίζονταν γρήγορα αν θα επιστρέφαμε ξανά σε ένα πρωτόγονο περιβάλλον. Αυτό που σίγουρα έχει διαφανεί, με πολλές αποδείξεις, είναι ότι το ίδιο το ανθρώπινο σώμα πολύ εύκολα μπορεί να προσαρμοστεί σε νέα φυσικά περιβάλλοντα μέσα σε αρκετά μικρές χρονικές περιόδους! Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, αυτές οι προσαρμογές, φαίνεται ότι μάς έχουν κάνει περισσότερο ευάλωτους σε ορισμένες ασθένειες και λιγότερο σε άλλες. 


Ο σύγχρονος άνθρωπος υποτίθεται ότι έχει την μορφή που έχει, τα τελευταία διακόσιες χιλιάδες χρόνια. Κι όμως πλέον έχει αρχίσει να αλλάζει. (Ενώ μάς λέγανε ότι υποτίθεται ότι η λεγόμενη «φυσική επιλογή» λειτουργεί σε χρονικά διαστήματα εκατομμυρίων ετών…) Το γεγονός αυτό σηκώνει μεγάλη έρευνα και έχει, όπως καταλαβαίνετε, πολλές προεκτάσεις…



Έτσι πρόσφατα ιδρύθηκε το παράξενο Κέντρο Εξελικτικής Ιατρικής στη Ζυρίχη. Τα παράξενα επιστημονικά συμπεράσματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί, από τις νέες περίεργες έρευνες που γίνονται εκεί, είναι πολλά, καταδεικνύουν σαφέστατες συγκεκριμένες σύγχρονες μεταλλάξεις, και μερικά από αυτά είναι τα ακόλουθα:
 Είμαστε πλέον πιο αδύναμοι. Αλλά αποκτήσαμε μία νέα αρτηρία. Μάθαμε να πίνουμε γάλα και να το χωνεύουμε (πέρα από τη βρεφική μας ηλικία), αλλά οι λιγότερες γέννες έχουν «πνίξει» τις γυναίκες στα οιστρογόνα, που τις μεταλλάσσουν, και, μαζί με άλλους παράγοντες, διαστρεβλώνουν ίσως ακόμη και την «φυσική ψυχοσύνθεση» των γυναικών.


Τα οστά μας γίνονται όλο και πιο λεπτά, και έχουν χάσει περίπου το είκοσι τοις εκατό τής δύναμής τους μόνο μέσα στα τελευταία 3.000 χρόνια! Το πάχος του πυκνού εξωτερικού φλοιού των οστών, και η διάμετρός τους, επίσης μειώνονται. Γενικά, υπάρχει πλέον λιγότερη οστική μάζα σε όλο το σώμα.



Υπολογίζεται ότι περίπου το ένα πέμπτο (!) των σημερινών ανθρώπων –όσον αφορά τη σπονδυλική τους στήλη– έχει λανθάνουσα δισχιδή ράχη, χωρίς να το γνωρίζει. (Εδώ πρέπει να θυμηθούμε διάφορες σχετικές νύξεις περί σπονδύλων κλπ, του εκλιπόντος συνεργάτη μας Ιωάννη Φουράκη, που κάποτε φάνταζαν παράλογες ή αινιγματικές). Επίσης, οι σπόνδυλοι στο κατώτερο μέρος της σπονδυλικής στήλης και στο ιερό οστούν, άρχισαν πλέον σε πολλούς ανθρώπους να σχηματίζονται με διαφορετικό τρόπο, ενώ υπάρχουν πλέον σε πολλούς ανθρώπους παραλλαγές στον τέταρτο και πέμπτο σπόνδυλο.






Οι αλλαγές στους φρονιμίτες οδόντες και στον αριθμό τους είναι πια γνωστές σε όλους. Υπάρχουν και αλλαγές στις αρτηρίες μας. Έχουμε αποκτήσει ένα νέο αιμοφόρο αγγείο στα χέρια μας, την αρτηρία του μέσου νεύρου. Το αγγείο αυτό κανονικά υπάρχει στο έμβρυο και φθίνει και χάνεται κατά την όγδοη εβδομάδα της κύησης, ενώ πλέον δεν χάνεται, πάνω από το τριάντα τοις εκατό των ενήλικων ανθρώπων πλέον έχουν αυτήν την αρτηρία.


…και, γενικά, σήμερα πλέον οι αρτηρίες ενός μέσου εικοσάχρονου διαφέρουν από εκείνες ενός ενενηντάχρονου! (Και αυτό το γεγονός επηρεάζει καθοριστικά τον τρόπο διάγνωσης και θεραπείας τους).
 Από έρευνες που έγιναν στα λείψανα των «απολιθωμένων» σωμάτων των αρχαίων νεκρών της Πομπηίας, διαπιστώθηκε: είχαν ανοιχτό τον πρώτο κοκκυγικό σπόνδυλο στο δέκα τοις εκατό τους, ενώ το μέσο ποσοστό πλέον σήμερα των σύγχρονων ανθρώπων είναι περίπου τριάντα τοις εκατό. Ο πέμπτος σπόνδυλος των αρχαίων κατοίκων της Πομπηίας ήταν ανοιχτός στο ογδόντα τοις εκατό τους, ενώ πλέον είναι ανοιχτός σε όλους μας στο εκατό τοις εκατό των ανθρώπων.


Ακόμη και τα δακτυλικά μας αποτυπώματα έχουν αλλάξει! Στο πλαίσιο των συγκεκριμένων ερευνών, οι ερευνητές πήραν τα δακτυλικά αποτυπώματα 120 σορών που είχαν δωρηθεί στο πανεπιστήμιο του Κέηπ Τάουν. Χωρίζοντας τα σε δύο ομάδες, σε εκείνους που είχαν γεννηθεί πριν το 1920 και σ’ εκείνους που είχαν γεννηθεί μετά, διαπίστωσαν σαφείς αλλαγές στα δακτυλικά αποτυπώματα. Αυτό πυροδότησε και άλλες έρευνες στην Ευρώπη, όπου διαπιστώθηκε το ίδιο.


Στις περιοχές του πλανήτη μας που πλήττονται από την ελονοσία, έχουν εμφανιστεί μεταλλάξεις, οι οποίες φαίνεται να διατηρούνται παρ’ όλο που προκαλούν σοβαρές ασθένειες, ακριβώς επειδή προστατεύουν αυτούς που τις έχουν από την ελονοσία. Π.χ. μια από αυτές επηρεάζει ένα ένζυμο, το οποίο προκαλεί μια σοβαρή μορφή αναιμίας…και οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν το χρονικό παράθυρο στο οποίο εμφανίστηκε αυτή η μετάλλαξη, μελετώντας λείψανα αρχαίων αλατωρύχων στο Ιράν, που βρέθηκαν σε υπόγειες στοές, έχοντας ανέπαφους τους ιστούς τους (σε δύο τέτοιες περιπτώσεις: από το 500 π.Χ. κι από το 500 μ.Χ.). 


Εξάγεται DNA από τις μούμιες αυτές του αλατιού, που υποδεικνύει διαφορές μεταξύ τους και κάποιες διαφορές με τον σύγχρονο άνθρωπο.






















Στις έρευνες στην Πομπηία, ο ανατόμος Δρ. Μ. Χένεμπεργκ του πανεπιστημίου της Αδελαϊδας της Αυστραλίας, διαπίστωσε πολλές αλλαγές που έχουν γίνει, όπως π.χ. το ότι ένα τμήμα της ανθρώπινης αορτής έχασε έναν από τους κλάδους του που τροφοδοτούν τον θυρεοειδή αδένα. Ενώ διαπιστώθηκε εκ νέου η μεγάλη εξασθένιση των ανθρώπινων οστών και τα προβλήματα στη νέα μας σπονδυλική στήλη. 


Φαίνεται ότι επιτελείται η εξασθένιση του ανθρωπίνου είδους, κάτι για το οποίο είχε προειδοποιήσει λεπτομερώς στο παρελθόν το κίνημα της Ευγονικής… 


Παρ’ όλα αυτά, ταυτόχρονα διαπιστώνεται πλέον ένας σαφώς υψηλότερος βαθμός ποικιλότητας μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό, γεγονός που παραμένει ακόμη ανεξήγητο.


Ποιος ξέρει τι να επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον για το ανθρώπινο είδος…




Οι Ρώσοι έχουν ανακαλύψει ζωή στην Αφροδίτη από το 1982 (;)


Οι Ρώσοι έχουν ανακαλύψει ζωή στην Αφροδίτη από το 1982 (;)


Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως έχουν ανακαλύψει ζωή στη Αφροδίτη από το 1982Σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ανθρωπότητας φαίνεται πως απαντούν Ρώσοι επιστήμονες οι οποίοι υποστηρίζουν πως από το1982, έχουν απαθανατίσει... «αντικείμενα» στην επιφάνεια του πλανήτηΑφροδίτη, που βρίσκονται σε συνεχή κίνηση.

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Russian Solar System Research, Ρώσοι επιστήμονες κατάφεραν να «τραβήξουν» φωτογραφίες εξωγήινης ζωής στη Αφροδίτη από το 1982. Το άρθρο, που υπογράφει ο Leonid Ksanfomaliti από Διαστημικό Ερευνητικό Κέντρο
 της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, παρουσιάζει ένα αναλυτικό πανοραμικό βίντεο 126 λεπτών. 
«Χωρίς να απορρίψουμε ότι ζωή είναι αδύνατη στηνΑφροδίτη, δεδομένου των συνθηκών που επικρατούν στον πλανήτη, με βάση τις εικόνες που ελήφθησαν παρατηρούμε κάποια μορφολογικά χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν να υποθέσουμε ότι κάποια αντικείμενα που κατεγράφησαν διαθέτουν ιδιότητες έμβιων όντων», τονίζει ο ερευνητής.

Επίσης, στο άρθρο αναφέρεται πως έχουν εντοπιστεί τρία αντικείμενα τα οποία είναι μεταξύ 0,1-0,5 μέτρα, τα οποία ήταν συνέχεια σε κίνηση. Αυτό που κάνει εντύπωση στους επιστήμονες είναι η εμφάνιση ενός αντικειμένου που μοιάζει με σκορπιό, οι κινήσεις του οποίου καταγράφησαν για 26 λεπτά και μετά χάθηκε. 

Περίεργη σημαία > Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές …!


Περίεργη σημαία > Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές …!

 
Δείτε την ιστοσελίδα του Γαλλοεβραίου υποψήφιου Edward AMIACH στις Γαλλικές Εκλογές … Παρατηρείστε επάνω αριστερά τις σημαίες των χωρών…Βλέπετε κάτι περίεργο ;; Oι χώρες που αναφέρει στην σελίδα του είναι Κύπρος, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία, Άγιος Μαρίνος, Μάλτα, Τουρκία και Βατικανό..Σύνολο οκτώ χώρες, όμως οι σημαίες που απεικονίζονται στο επάνω μέρος της σελίδας είναι εννέα !!

Ποιά είναι δεύτερη σημαία, ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα;;

Σας θυμίζει κάτι;;


Μήπως μοιάζει με την σημαία της “ανεξάρτητης Κρήτης”;;