Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ((ΜΜΕ)................

Και να λοιπόν που ένα πολύπαθο , ((παγκόσμιο)) γεγονός  μετά από λίγο μόλις καιρό έγινε ένα ξαναζεσταμένο φαγητό ,που έμεινε άθικτο στο πιάτο. Και να λοιπόν που εκείνοι οι λυτρωτές ((δολοφόνοι)των ιατρικών κοινοτήτων, τώρα πια άλλαξαν πλώρη και πάνε για άλλα μελλούμενα. Και να λοιπόν που οι τυχάρπαστες κυβερνήσεις των περισσοτέρων κρατών((όχι όλων)) μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ξέχασαν ότι το ανθρώπινο γένος απειλείτε με αφανισμό από την ((υποτιθέμενη γρίπη των χοίρων)).Τι να πει κανείς δε, για τα ΜΜΕ που κερδοσκοπώντας πάνω στην αγωνία κάποιων, το θέμα έπαιζε από το πρωί μέχρι το βράδυ ακόμη και σε κουτσομπολίστικες εκπομπές. Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να παίζουν με τις ζωές μας; Ποιοι είναι αλήθεια εκείνοι που τον τρόμο και την αγωνία μας την έκαναν χρήμα; Αναμφισβήτητα  το παγκόσμιο καρτέλ πολιτικών –τυράννων-παγκοσμιοποιητων, είναι εκείνο που ελέγχει την παγκόσμια οικονομία μαζί με τους πλουσιότερους αφεντάδες , μεγαλοεταιριών  κυρίως  πετρελαίου και των παραγόντων αυτού. Πιστεύω πως ήρθε εκείνη η στιγμή, που ο κάθε άνθρωπος λογικά σκεπτόμενος πρέπει να ανοίξει τις ψυχικές του κεραίες και να αντισταθεί στο ολοκαύτωμα που ετοιμάζουν οι λίγοι του πλανήτη μας. Είναι λίγοι μα  εμείς δισεκατομμύρια και αδίκως κατατρεγμένοι και φοβισμένοι είτε από  ολοκληρωτική   άγνοια είτε από  βλακεία .((Βλακεία και αποβλάκωση ))των πληθυσμών μέσω των ηλιθίων εκπομπών και της ανύπαρκτης πληροφόρησης, της μεσημεριανής κατινιάς ((που πήγε θεέ μου η εκπαιδευτική τηλεόραση))την θυμάται κανείς;, και των πληρωμένων ειδήσεων .Το παράξενο και ίσως το ποιο αποτρόπαιο γεγονός αδελφοί μου συνελληνες ,είναι ότι τα δελτία ειδήσεων βομβάρδιζαν επί εβδομάδες  τον κάθε από εμάς με τον θάνατο που πλησίαζε. Αλήθεια  ακόμη τους παρακολουθείς; Ακόμη περιμένεις την ώρα του δελτίου ((αντιπληροφορησης));Σε κορόιδεψαν για ακόμη μια φορά; Κλείσε την TV και μην ασχολείσαι άλλο με τα λαμογια.
Το ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ έβαλε  μια ψηφοφορία στην οποία οι αναγνώστες μας έδωσαν απαντήσεις σε τέσσερις υποθέσεις  σχετικές με το θέμα της (ΓΡΙΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ).Είναι εκπληκτική και  σας την παρουσιάζουμε………..




ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ?

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ
  1 (1%)

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ
  2 (2%)

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ
  6 (8%)

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
  66 (88%)


Ψήφοι μέχρι αυτήν τη στιγμή: 75 
Η ψηφοφορία έκλεισε
 
Την επόμενη φορά που θα σκεφτείτε πώς να μας ( ξεκάνετε )πρώτα να κάνετε ένα αληθινό (γκάλοπ) και όχι ένα από εκείνα που απαντούν 2  ατομα-1500 φορές ,,,,ξέρετε εσείς ……

Δεν υπάρχουν σχόλια: