Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Τρύπα βάθους 60 μέτρων μέσα στην πόλη άνοιξε η "Agatha"....

Τρύπα βάθους 60 μέτρων μέσα στην πόλη άνοιξε η "Agatha"....

Στην καρδιά της Γουατεμάλα...

Αν θέλουμε βέβαια πιστεύουμε τις επίσημες "εξηγήσεις" τους, γιατί μια τέτοια τρύπα θαρρώ πολύ δύσκολο ανοίγει στο κέντρο μιας πόλης απλά επειδή τη χτύπησε δυνατός αέρας και καταρρακτώδης βροχή... (η φωτο από το δημοσίευμα της γερμανικής BILD)

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η "τρύπα αυτή" κατάπιε ένα τριόροφο κτίριο και υπήρξε τουλάχιστον ένα θύμα.

"Στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, έπεσε σε μία μέρα τόση βροχή (10.8 εκ.)  όσο υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπεφτε σε ένα μήνα.

Η "Agatha" κόστισε μέχρι στιγμής τη ζωή 150 ανθρώπων στην Κεντρική Αμερική -123 μόνο στη Γουατεμάλα, 17 στην Ονδούρα και τουλάχιστον 9 στο Ελ Σαλβαδόρ.
Δεκάδες είναι οι αγνοούμενοι και τουλάχιστον 150.000 άνθρωποι φεύγουν από την περιοχή.
Πολλές πόλεις και χωριά στα βουνά είναι ακόμη αποκομμένα από τον υπόλοιπο κόσμο, αφού καταστράφηκαν δρόμοι, γέφυρες, τηλεφωνικές επικοινωνίες και οι παροχές ηλεκτρικού.

Εξαιτίας της έκρηξης ενός ηφαιστείου έκλεισε και το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας στη Γουατεμάλα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν οι ομάδες διάσωσης. Οι παρατηρητές αναφέρουν πως οι αριθμοί των θυμάτων μπορεί να αυξηθούν δραματικά.
Η πρώτη τροπική καταιγία της σεζόν σχηματίστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο πάνω από τον Ειρηνικό . Η "Αγκάθα" στο μεταξύ έχει αποδυναμωθεί σε τροπικό χαμηλό βαρομετρικό." 

Αναρωτιόμαστε φυσικά αν η δημιουργία της "Αγκάθα" έγινε με φυσικές διεργασίες ή την "ενίσχυσαν και την κατεύθυναν" οι γνωστοί- άγνωστοι... και αν είναι τυχαία και συμπτωματική η έκρηξη του ηφαιστείου ή είναι και τούτο έργο τους...

Τα θύματα του "τεκτονικού πολέμου" αυξάνουν καθημερινά, ενώ αρκετοί συνάνθρωποι μας ακόμη αγνοούν τις ικανότητες των οπλικών συστημάτων τούτης της απάνθρωπης τεχνολογίας. Η φύση και η ανθρωπότητα καταδυναστεύονται με οπλικά συστήματα που μετατρέπουν τον πλανήτη μας σε όπλο... και ήδη η καταστροφή που σπέρνουν έχει βγάλει τον πλανήτη μας από την ισορροπία και την αρμονία του... Θα περιμένουμε να καταστρέψουν τα πάντα? ή θα αποφασίσουμε να σταματήσουμε τούτη την παρανοϊκή διαστρφή?

Δεν υπάρχουν σχόλια: