Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ;

Ο ΠΑΠΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ;




Ο Σατανιστής πάπας Φράνσις, όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν σε πολλά άρθρα μας στην "Αθέατη γνώση", έχει επιλεγεί απευθείας απο τον ίδιο τον Σαμαέλ για να προωθήσει την πανθρησκεία και τον Αντίχριστο με ακόμη πιό γρήγορους ρυθμούς. 


Οταν «προάγονται» άνθρωποι στην υψηλή πολιτική, την ψυχαγωγία ή τους Illuminati αλλά και τρομοκρατικές ενέργειες που τους αφορούν, πραγματοποιείται μια θυσία από έναν στενό συγγενή, η θυσίες ομαδικές σε ορισμένες περιπτώσεις  ως προσφορά στον Σατανά. Θα σας εξηγήσω παρακάτω τι εννοώ.

Για παράδειγμα, στις 9/11/01,έγινε το στημένο χτύπημα στους δίδυμους πύργους, που τους κατεδάφισαν οι παγκόσμιοι εξουσιαστές με ταυτόχρονη ανθρωποθυσία χιλιάδων ανύποπτων συνανθρώπων μας.
 
Τότε πάρθηκε... και η απόφαση να τελειώσει η διαδικασία της παγκόσμιας διακυβέρνησης και ακολούθησαν πόλεμοι τρομονόμοι κτλ. 9+1+1= (11)

Από τότε, ακολούθησαν πολλά χτυπήματα των Illuminati - που ελέγχονται απ ευθείας από τον Σαμαέλ, όπως: 

Η διπλή τρομοκρατική επίθεση στη Νορβηγία, στις 22/7/11 με τον 32χρονο Νορβηγό Αντερς Μπέρινγκ Μπρέιβικ 2+2+7 = (11). με δύο εμφανέστατα 11άρια στην συγκεκριμένη ημερομηνία που φανερώνουν την πηγή προέλευσης του κακού.

Στις 11/3/2011, ο στημένος καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία από τους Illuminati που προκάλεσε τεράστια κατασροφή στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα και οχι μόνο. 

Στις 11/7/11, στις 05:40 το πρωί, σημειώθηκε έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς Κύπρου «Ευάγγελος Φλωράκης», η οποία βρίσκεται στο Ζύγι, 20 χιλιόμετρα ανατολικά της Λεμεσού. Σύμφωνα τον επίσημο απολογισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχασαν την ζωή τους 13 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 62, ένας εκ των οποίων πολύ σοβαρά. 1+1+7+1+1= (11)

Στις 11.11.11 Τα Λαμόγια Έκλεισαν την πυραμίδα του Χεωπος με την πρόφαση της αποτροπής τελετών λόγο τις συμβολικής για κάποιους ημερομηνίας. Αυτο που στα αλήθεια θέλανε όμως να πετύχουν ήταν το να τελέσουν την δικιά τους τελετή μέσα στο υπόγειο της Μεγάλης Πυραμίδας της Αιγύπτου.

Επίσης, στις 9/11/01 για όσους πιστεύουν σε "γραφικότητες", αποφασίστηκε και ποια κάστα της Λευκής Αδελφότητας θα έδινε το "σκεύος εκλογής της ανομίας", δηλαδή το σώμα του Αντιχρίστου.

Ο Χόρχε Μπεργκόλιο γνωστός και ως "Πάπας Francis" εκλεγμένος απ ευθείας από τον Σαμαέλ στον παπικό θρόνο έχει προσαχθεί εδω και καιρό  στη δικαιοσύνη μετά από την άρνησή του να αμφισβητήσει  ή να διαψεύσει τις ποινικές διώξεις εναντίον του στο Δικαστήριο Κοινού Δικαίου στις Βρυξέλλες. 

Ενα έγγραφο που αρχειοθετείται μέσα στα σφραγισμένα αρχεία της βιβλιοθήκης του Βατικάνου αποκαλούμενο Δεσποτικό προνόμιο δίνει στον παπά το δικαίωμα να σκοτώνει παιδιά σε σατανικά τελετουργικά.

"Σύμφωνα με το έγγραφο με ημερομηνία 25 Δεκεμβρίου 1967, πριν από κάθε νέο παπά που θα αναλάμβανε καθήκοντα ήταν υποχρεωτικό να συμμετέχει σε σατανικές τελετές λατρείας που αφορούν τη δολοφονία ενός νεογέννητου παιδιού και την κατάποση του αίματος τους. 

Προφανώς αυτό είναι ένα από τα δικαιώματα εισαγωγής για κάθε νέο Πάπα. Ένα αντίγραφο του καταστατικού αυτού έχει εισαχθεί ως αποδεικτικό στοιχείο και βρίσκεται στο αρχείο του δικαστηρίου. " 

Οπως ανέφερα στην αρχή του άρθρου, μια θυσία γίνεται από ένα στενό συγγενή ως προσφορά στον Σατανά. Κάτι παρόμοιο συνέβη και χθες. Ο Πάπας Φράνσις είναι ο εκλεκτός του Σαμαέλ, μιάς και ο προηγούμενος πάπας Βενέδικτος πήρε εντολή να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούσαν την θέση πολύ "ευαίσθητη".

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Δύο με τρια χρόνια ζωής δίνει στον εαυτό του ο Πάπας Φραγκίσκος χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην πτήση της επιστροφής από τη Νότια Κορέα ο Ποντίφικας ρωτήθηκε για την δημοφιλία του που αποδείχθηκε περίτρανα στην επίσκεψή του στη χώρα της Άπω Ανατολής.

«Το αντιμετωπίζω ως μια γενναιοδωρία από τον Θεό. Προσπαθώ να σκέφτομαι τα λάθη μου, τις αμαρτίες μου και να μη νοιώθω περήφανος. Γιατί ξέρω ότι αυτό θα διαρκέσει μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Δύο ή τρία χρόνια και μετά θα πάω να συναντήσω τον Δημιουργό μου» ήταν η απάντηση του Πάπα.

Την ώρα όμως που ο Ποντίφικας εξομολογούνταν σε δημοσιογράφους ότι του μένουν «δύο-τρια χρονάκια ζωής» σε τροχαίο δυστύχημα έχαναν τη ζωή τους τα δύο ανήλικα ανήψια του και η μητέρα τους.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ανηψιός του Πάπα, Εμάνουελ Χοράσιο Μπεργκόλιο, συγκρούστηκε με φορτηγό σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στην πόλη Κόρδοβα μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Από την σφοδρή σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους, σύμφωνα με την αστυνομία, ο μόλις οχτώ μηνών Χοσέ Μπεργκόλιο, ο δύο ετών αδερφός του Αντόνιο και η 36χρονη Βαλέρια Καρμόνα ενώ βαριά τραυματισμένος νοσηλεύεται ο ανηψιός του Πάπα Φραγκίσκου.

Ο Σαμαέλ, έδιωξε τον πρώην Πάπα Βενέδικτο, και τοποθέτησε τον Φράνσις σε αυτή την θέση για να προωθήσει περισσότερο την ανομία και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Θεωρείτε τυχαίο το γεγονός, την στιγμή που ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι θα πεθάνει σε 2 η 3 χρονάκια, να πεθαίνουν συγχρόνως σε τροχαίο τα δύο ανήλικα ανήψια του και η μητέρα τους, και μάλιστα το μόλις οχτώ μηνών ανήψι του που φέρει και το δικό του όνομα Χοσέ Μπεργκόλιο;

Πως γίνεται λοιπόν να γνωρίζει την ημερομηνία θανάτου του; Ακόμη και την χειρότερη αρρώστια να έχει κάποιος άνθρωπος είναι απίθανο να γνωρίζει πότε θα πεθάνει. Εδω δεν ξέρουμε τι μπορεί να μας ξημερώσει αύριο ...  κι αυτός δηλώνει πότε θα πεθάνει;

Ολες οι ενδείξεις μας αποκαλύπτουν ότι τα ανήψια του τα πρόσφερε θυσία στον Σατανά. 

Τον εαυτό του όμως;

Κάτι πρόκειται να συμβεί με τον Πάπα ή το Βατικανό.

Ωστόσο, θα μάθουμε τι είναι. Κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: