Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Σχέδιο Περσεφόνη: Η διαστρική κιβωτός του Νώε είναι η λύση για την καταστροφή του πλανήτη

Σχέδιο Περσεφόνη: Η διαστρική κιβωτός του Νώε είναι η λύση για την καταστροφή του πλανήτη


Σχόλιο Αφύπνισης: Φυσικά και ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τον πλανήτη μας... αφού βάλανε σκοπό να τον κάνουν έναν δεύτερο πλανήτη Άρη! Ο νοών νοείτω.

Η κλιματική αλλαγή αποτελεί αισθητό κίνδυνο για την ισορροπία του πλανήτη μας, ωστόσο οι ερευνητές σε όλο τον κόσμο προετοιμάζονται για τα χειρότερα. Αυτό επιβεβαιώνει το «σχέδιο Περσεφόνη», μία πρωτοποριακή κιβωτός του Νώε, που θα μεταφέρει το ανθρώπινο είδος μακριά από τον πλανήτη Γη, όταν αυτός καταστεί εντελώς αφιλόξενος.

Οπως αναφέρει σε σχετικό της άρθρο η εφημερίδα Τα Νέα, τουλάχιστον 13 σχεδιαστές από τη Βρετανία, την ΗΠΑ, την Ολλανδία, την Ιταλία εργάζονται για το συγκεκριμένο project, το οποίο σε περίπου 100 χρόνια, υπολογίζεται να μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους καθώς και δείγματα της χλωρίδας και της πανίδας του πλανήτη μας στο διάστημα, προς αναζήτηση ενός πιο φιλόξενου πλανήτη.

Ο σκελετός και τα υλικά του σκάφους θα είναι κατασκευασμένα από οργανική ύλη, όπως άλγη και τεχνητό έδαφος και θα χρησιμοποιούν την ηλιακή ενέργεια για να παράγουν βιοκαύσιμα, ικανά να κρατήσουν τους επιβάτες ζωντανούς για πολλές γενιές.

Ουσιαστικά, όπως αναφέρουν τα Νέα, πρόκειται για ένα ιπτάμενο οικοσύστημα που θα παράγει τεχνητό φως, βιοκαύσιμα, βαρύτητα, τροφή, οξυγόνο και πόσιμο νερό.

Ωστόσο, πριν εκτοξευθεί η διαστρική κιβωτός, οι ερευνητές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν παρόμοιες τεχνολογίες για να κατασκευάσουν πράσινες και βιώσιμες πόλεις
ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ   ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ : ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ TRAILER ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  ((
ELYSIUM))  ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!!!!!!!

 www.iefimerida.gr/node/153379#ixzz30rXd7wbc


Πηγή: http://www.awakengr.com/2014/05/blog-post.html#ixzz30vbdVaXS

Δεν υπάρχουν σχόλια: