Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ «TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» (TV THESS) (VIDEO) Share Button

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΥΛΟ «TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ» (TV THESS) (VIDEO)

Share Button
ΕΟΕ | ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώνουμε μια πολύ σημαντική συνεργασία του ΕΟΕ, η οποία αλλάζει τα δεδομένα και μας δίνει μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας. Έχει ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να επεκταθεί η πολύ μεγάλη συνεργασία του Web TV του ΕΟΕ με τον τηλεοπτικό δίαυλο «TV Θεσσαλονίκη»- TV THESS. Στο εξής, το Web TV του ΕΟΕ θα εκπέμπει μέσω του  περιφερειακού (συχνότητα 59) ψηφιακού σήματος του «TV Θεσσαλονίκη» – TV THESS και 5 ημέρες την εβδομάδα θα προβάλλονται μέσω αυτού οι παραγωγές του Web TV του Οργανισμού, ενώ η συνεργασία μας πιθανώς να επεκταθεί και περαιτέρω. Οι εκπομπές της διαδικτυακής τηλεόρασης του ΕΟΕ θα περάσουν στους τηλεοπτικούς σας δέκτες με ακόμη καλύτερη ποιότητα, ενώ το εύρος της θεματολογίας τους θα καλύπτει όλο το ηλικιακό φάσμα των τηλεθεατών. Η στόχευσή μας για την διάδοση της έρευνας και της αλήθειας, μέσα από το κομμάτι των τηλεοπτικών μας παραγωγών, θα περάσει σε ακόμα ευρύτερο πλαίσιο τηλεθεατών, ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Το πρόγραμμα των παραγωγών του Web TV Του ΕΟΕ που θα εκπέμπεται εβδομαδιαία, καταρτίζεται ως εξής:
Κάθε Τρίτη στις 23:30, το «TV Θεσσαλονίκη» και ο ΕΟΕ σας παρουσιάζουν την εκπομπή «ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» με τον Βαγγέλη Κελμαλή (Τομεάρχη Έρευνας του ΕΟΕ). Η εκπομπή θα ασχολείται με θέματα επικαιρότητας, κοινωνικά, πολιτικά αλλά και θέματα του Οργανισμού, με το ιδιαίτερο καυστικό τρόπο που διακρίνει τον ΕΟΕ εδώ και 12 χρόνια. Η εκπομπή θα έχει και καλεσμένους, ενώ θα προβάλλεται σε επανάληψη στις 07:00 κάθε Παρασκευή.
Δείτε το trailer

Κάθε Τετάρτη στις 23:30, η Σοφία Χριστίνα Κουλμεζόγλου και η Δήμητρα Μαλτούδη σας ενημερώνουν, σας ψυχαγωγούν και σας προτείνουν τα πάντα για τις πολιτιστικές σας εξορμήσεις αλλά και την ψυχαγωγία και την διασκέδασή σας. Η εκπομπή έχει τίτλο «Life and Lights» και θα προβάλλεται σε επανάληψη στις 07:00 κάθε Σάββατο.
Το trailer φτάνει σύντομα…
Κάθε Τετάρτη στις 00:30 η Έφη Παλιοτζίκα σας ταξιδεύει στο σύμπαν και στο διάστημα με την εκπομπή «Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ». Αναλύσεις, συνεντεύξεις και παρουσιάσεις σας περιμένουν για ένα αξέχαστο ταξίδι.
Δείτε το trailer

Κάθε Παρασκευή στις 23:30, οι αναζητήσεις σας στο χώρο του Μεταφυσικού παίρνουν σάρκα και οστά με την Γεύση Θεοδώρου. Η εκπομπή «ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ» φέρνει στις οθόνες σας ιστορίες από τον χώρο του παραφυσικού. Η εκπομπή θα προβάλλεται και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 07:00.
Δείτε το trailer

Κάθε Παρασκευή στις 00:30 η Εύα Παπαδοπούλου παίζει με το μυαλό σας αλλά και με όλα τα υποσυνείδητα μηνύματα που υπάρχουν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΥΑΛΟΥ».
Δείτε το trailer

Κάθε Σάββατο στις 00:30 ο ΕΟΕ για ένα 30λεπτο σας προσφέρει υλικό – βίντεο -συνεντεύξεις που προκαλούν και προβληματίζουν.
Κάθε Κυριακή στις 13:15 η Αλίκη Χωματά ανοίγει τα απαγορευμένα χειρόγραφα για πρώτη φορά. Χειρόγραφα τα οποία δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, θα παρουσιάζονται σε σας μέσα από την έρευνα του ΕΟΕ. Ο τίτλος της εκπομπής είναι «MALLEUS MALEFICARUM»
Δείτε το trailer

Το βήμα αυτό είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που κάνουμε και ευελπιστούμε να τύχει της αποδοχής και της στήριξής σας. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Επίσης, ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό δίαυλο «TV Θεσσαλονίκη» για την εμπιστοσύνη του και για την πρόθεσή του να προβάλλει σημαντικά θέματα, τα οποία δεν τυγχάνουν της αντιμετώπισης που τους αρμόζει από τα κατεστημένα Μ.Μ.Ε. Ραντεβού, λοιπόν, στους τηλεοπτικούς σας δέκτες από την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013. Να είστε όλοι καλά!
Αναλυτικά το πρόγραμμα
1376293_581232631930800_1353629390_n

Δεν υπάρχουν σχόλια: