Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή!!!cia+secret+gun+01 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ BINTEO: Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή!!!
Μυστικό όπλο της CIA για δολοφονίες επίθεσης καρδιών, είναι αποχαρακτηρισμένο απο το 1975…Ένα από τα μυστικά όπλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης..Βέβαια απο τότε θα έχουν εξελιχθεί.. Έχουν περάσει 37 χρόνια.. Φανταστείτε τη μυστικά όπλα θα έχουν σήμερα στην κατοχή τους με την τεχνολογία που υπάρχει.

Το βελάκι από αυτό το μυστικό όπλο της CIA μπορεί να διαπεράσει τα είδη ένδυσης και δεν αφήνει τίποτα, αλλά μια μικρή κόκκινη κουκκίδα πάνω στο δέρμα.

Το δηλητηριώδες βέλος διαλύεται εντελώς κατά την είσοδό του στον στόχο. Το θανατηφόρο δηλητήριο μπαίνει στη συνέχεια γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας καρδιακή προσβολή.
Η αυτοψία είναι πολύ απίθανο να ανιχνεύσει ότι η καρδιακή προσβολή προήλθε από οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια.Πολλοί απολύτως υγιείς άνθρωποι έχουν πεθάνει ανεξήγητα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια ..

Τι θα μπορούσαν να γνωρίζουν; Μήπως υπάρχει ένα ολόκληρο βιβλίο, που ονομάζεται “Dead micro-biologists” μόνο για ανθρώπους από το χώρο που πέθαναν μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια;diaforetiko.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ VIDEO: Όπλο της CIA που προκαλεί καρδιακή προσβολή!!! http://24wro.blogspot.com/2013/04/video-cia_12.html#ixzz2QGZEVPN9

Δεν υπάρχουν σχόλια: