Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Άρχισαν οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με το HAARP;


Άρχισαν οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν με το HAARP;

Τριάντα και πλέον τα πρώτα θύματα άμαχου πληθυσμού και 800 τραυματίες από το φοβερό σεισμό που σύμφωνα με βάσιμες υποψίες προκλήθηκε από τοHAARP.
...υπάρχει μία ακόμα αναφορά της GRU προς τον Πούτιν. Πρόκειται για μια συνάντηση του Προέδρου του Ιράν, Αχμαντινετζάντ με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Robert Gates. Σύμφωνα με το έγγραφο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010 στο γραφείο του Προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίτ Καρζάι, στην Καμπούλ. Εκεί, ο Gates προειδοποίησε ευθέως τον Αχμαντινετζάντ για το ότι το Ιράν θα είναι ο επόμενος στόχος του σεισμικού όπλου του προγράμματος HAARP.
Η συνάντηση αυτή έγινε με πρόταση των ΗΠΑ, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος βρισκόταν σε επίσημη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αφγανιστάν και ο Αμερικανός υπουργός επισκέφθηκε την Καμπούλ απροειδοποίητα, δήθεν για επιθεώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ στη χώρα. Ο Ιρανός Πρόεδρος, θέλοντας να πειράξει τον Αμερικανό υπουργό και αναφερόμενος στον καταστροφικό σεισμό που είχε πλήξει την ανατολική Τουρκία λίγο καιρό πριν, φέρεται να του είπε "...μα, ήδη αστοχήσατε". Τότε, ο Gates του απάντησε κατηγορηματικά "Ποτέ δεν αστοχούμε"!!!
Οι επιθέσεις των ΗΠΑ στο Ιράν ξεκίνησαν με την ενεργοποίηση του νέου οπλικού συστήματος που διαθέτει το Αμερικανικό Ναυτικό και κινούν οι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας. Πρόκειται για το HAARP, σύστημα το οποίο δύναται να προκαλεί σεισμούς και κατ’ επέκταση θανάτους αμάχων προκειμένου να εκβιαστούν κυβερνήσεις και να υποκύψουν ενώπιον αυτών που επιζητούν να καταστήσουν στον πλανήτη μία παγκόσμια κυριαρχία! Ο σεισμός που έγινε κοντά στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν αποσκοπούσε να δώσει ένα σαφές μήνυμα προς την Τεχεράνη για τα όπλα που διαθέτουν οι ΗΠΑ και πρόκειται να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Τεχεράνης και να επιβάλλουν την πολιτική τους!
Βέβαια η ενεργοποίηση του οπλικού αυτού συστήματος HAARP ουδέποτε επιβεβαιώνεται, καταχωρείται ως άκρως απόρρητη πράξη για ευνόητους λόγους... που έχουν να κάνουν με στρατιωτικά χτυπήματα κατά του άμαχου πληθυσμού και όχι κατά στρατιωτικών βάσεων! Δια του τρόπου αυτού αποφεύγεται -έστω και προσωρινά- να θεσμοθετηθεί η κατηγορία περί εγκλημάτων πολέμου! Η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη περίπου 90 χλμ. νότια της πόλης Μπουσέρ.
Νωρίτερα, το γεωλογικό ινστιτούτο των ΗΠΑ είχε προσδιορίσει το μέγεθος της σεισμικής δόνησης σε 6,3 βαθμούς. Ήταν επιφανειακός σεισμός με εστιακό βάθος μέχρι 10χλμ! Σύμφωνα με πληροφορίες διεθνών πρακτορείων, τουλάχιστον 30 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από το σεισμό. «Μέχρι στιγμής, 30 πτώματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο από το νοσοκομείο» του Χορμόζ, το οποίο βρίσκεται 35 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Κακί, στην οποία εντοπίστηκε το επίκεντρο του σεισμού, διευκρίνισε τοπική αστυνομική πηγή. Την ίδια ώρα οι τοπικές αρχές γνωστοποίησαν ότι οι τραυματίες από τον σεισμό ανέρχονται σε περίπου 800. Μάλιστα, η δόνηση έγινε αισθητή ως το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων,στο Κατάρ και στο Μπαχρέιν, ενώ τουλάχιστον πέντε ισχυροί μετασεισμοί σημειώθηκαν μέσα στην επόμενη ώρα. Στην περιοχή βρίσκεται και ο μοναδικός πυρηνικός ηλεκτροπαραγωγικός σταθμός της Ισλαμικής Δημοκρατίας. Ωστόσο, ο κυβερνήτης της επαρχίας, Φερεϊντούν Χασανβάντ, δήλωσε στη δημόσια ιρανική τηλεόραση ότι το πυρηνικό ηλεκτροπαραγωγικό εργοστάσιο της Μπουσέρ δεν υπέστη καμιά ζημιά από τον ισχυρό σεισμό.
Ανάλογη δήλωσε έκανε νωρίτερα και ένα στέλεχος της ρωσικής εταιρείας Atomstroyexport, η οποία έχει κατασκευάσει το εργοστάσιο. Χώρες του Κόλπου και δυτικοί ειδικοί έχουν εκφράσει αρκετές φορές ανησυχίες για το πυρηνικό εργοστάσιο στην Μπουσέρ, το οποίο έχει ανεγερθεί σε μια ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή. Το Ιράν απορρίπτει τις ανησυχίες τους, λέγοντας ότι ο πυρηνικός σταθμός αυτός είναι ασφαλής.
Από τις ανησυχίες που ανοικτά πλέον εκφράζονται ουσιαστικά διαφαίνεται και το πρώτο πλήγμα των ΗΠΑ κατά της Τεχεράνης! Ήδη χώρες του κόλπου και οι πολίτες αυτών αλλά και η παγκόσμια κοινή γνώμη διαμορφώνουν θέσεις ενάντια στη πυρηνική χρήση του Ιράν, κάτι που εξυπηρετεί σε μέγιστο βαθμό τις προετοιμασίες της Ουάσιγκτον και των εκφραστών του μυστηρίου της ανομίας για την διεθνή απομόνωση της Τεχεράνης και το τελικό χτύπημα! Το γεγονός ότι ο σεισμός συνέπεσε με τη διεξαγωγή μεγάλων κλίμακας ασκήσεων του Αμερικανικού Ναυτικού στον Περσικό Κόλπο με τη χρήση νέων τεχνολογιών δεν πρέπει να εκληφθεί σύμφωνα με την ταπεινή μας άποψη ως τυχαίο.
Την όποια ωστόσο δραστηριότητα του φοβερού αυτού οπλικού συστήματος (HAARP), το οποίο συνδέεται άμεσα με τους αεροψεκασμούς της ατμόσφαιρας (θεωρία Tesla) την έχουμε πληροφορηθεί από διαρροές εγγράφων των υπηρεσιών πληροφοριών των διαστημικών δυνάμεων της Ρωσίας VKS και του ρωσικού στρατού GRU καθώς και δηλώσεις πολιτικών (βλ. Τυφώνας Παγκοσμιοποίηση και τα μυστικά όπλα των χριστιανών εκδ. «Αγαθός Λόγος»2010)! Κρίνουμε σκόπιμο στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι οι δύο τελευταίοι σεισμοί στην Τουρκία όχι μόνο απέτρεψαν την εισβολή των τουρκικών στρατευμάτων στο β. Ιράκ (Κουρδιστάν) αλλά άλλαξαν ριζικά την πολιτική της Άγκυρας έναντι της Τεχεράνης (μονομερής ακύρωση από την Τουρκία της συμφωνίας για πυρηνική συνεργασία) καθώς και την πολιτική της έναντι της Δαμασκού!
Εύλογα θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί οι πολιτικοί που εκβιάζονται με το HAARP κρατούν το στόμα τους κλειστό; Μα γιατί πέραν του ότι θα κινδυνεύσει η ίδια η ζωή τους και η ζωή των οικείων τους θα εκληφθούν ως ψυχικά άρρωστοι αφού θα κατηγορούν μία χώρα χωρίς να διαθέτουν τις ανάλογες αποδείξεις για ένα φαινόμενο που ο πολύς λαός το εκλαμβάνει ακόμη ως φυσικό... Επιπλέον θα θέσουν σε άμεσο κίνδυνο την χώρα τους και το λαό τους αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ένα άγνωστο οπλικό σύστημα αλλά και την προπαγάνδα των υποκινητών που κρύβονται πίσω από το Αμερικανικό Ναυτικό. Το περιοδικό «Ελληνική Στρατηγική» (14 Οκτωβρίου 2010) σε παλαιότερο δημοσίευμα του για το οπλικό αυτό σύστημα είχε παρουσιάσει συγκεκριμένες διαρροές εγγράφων από τη Μόσχα. Σύμφωνα μ’ αυτές «στις 28 Φεβρουαρίου 2010, η VKS Υπηρεσία Πληροφοριών των Διαστημικών Δυνάμεων της Ρωσίας υπέβαλε αναφορά προς τον Πούτιν, η οποία έλεγε: "...όπως ήταν αναμενόμενο, οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν μία ακόμα δοκιμή του σεισμικού τους όπλου στην Αμερικανική Ήπειρο, προκαλώντας καταστροφικό σεισμό 8,8R στη Χιλή."
Σε προηγούμενη αναφορά της, τον Ιανουάριο, η VKS είχε προειδοποιήσει για το ότι οι ΗΠΑ, μετά τον σεισμό της Αϊτής, προετοιμάζονταν για μία ακόμα δοκιμή του όπλου αυτού! Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι αυτόπτες μάρτυρες στη Χιλή ανέφεραν αλλαγές των χρωμάτων στον ουρανό και στα σύννεφα πριν τον σεισμό. Το φαινόμενο αυτό θεωρείται άμεσα συνδεόμενο με τη λειτουργία του HAARP (βλ. π.χ. αυτή την περιγραφή). Μετά τους σεισμούς της Αϊτής και της Χιλής, ο (μακαριστός πλέον) Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, κατηγόρησε ευθέως τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για τις καταστροφές και ζήτησε από την κυβέρνηση Ομπάμα "να σταματήσει να παίζει τον Θεό". Ο Τσάβες προειδοποίησε ότι σκοπός των δοκιμών αυτών είναι η προετοιμασία των ΗΠΑ για επίθεση στο Ιράν, με το σεισμικό αυτό όπλο, στο άμεσο μέλλον. Για το θέμα αυτό υπάρχει μία ακόμα αναφορά της GRU προς τον Πούτιν.
Πρόκειται για μια συνάντηση του Προέδρου του Ιράν, Αχμαντινετζάντ με τον Αμερικανό Υπουργό Άμυνας, Robert Gates. Σύμφωνα με το έγγραφο, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 8ης Μαρτίου 2010 στο γραφείο του Προέδρου του Αφγανιστάν, Χαμίτ Καρζάι, στην Καμπούλ. Εκεί, ο Gates προειδοποίησε ευθέως τον Αχμαντινετζάντ για το ότι το Ιράν θα είναι ο επόμενος στόχος του σεισμικού όπλου του προγράμματος HAARP. Η συνάντηση αυτή έγινε με πρόταση των ΗΠΑ, ενώ ο Ιρανός Πρόεδρος βρισκόταν σε επίσημη, προγραμματισμένη επίσκεψη στο Αφγανιστάν και ο Αμερικανός υπουργός επισκέφθηκε την Καμπούλ απροειδοποίητα, δήθεν για επιθεώρηση των δυνάμεων των ΗΠΑ στη χώρα. Ο Ιρανός Πρόεδρος, θέλοντας να πειράξει τον Αμερικανό υπουργό και αναφερόμενος στον καταστροφικό σεισμό που είχε πλήξει την ανατολική Τουρκία λίγο καιρό πριν, φέρεται να του είπε "...μα, ήδη αστοχήσατε". Τότε, ο Gates του απάντησε κατηγορηματικά "Ποτέ δεν αστοχούμε", ένα σχόλιο που οι αναλυτές της GRU ερμηνεύουν ως παραδοχή ότι η Τουρκία, όπως η Αϊτή και η Χιλή, είχε στοχοποιηθεί από τους Αμερικανούς».
Εκτός των ανωτέρω θα πρέπει να υπενθυμίσουμε και τις κατηγορίες της Ρωσικής κυβέρνησης εναντίον της Ουάσιγκτον εξ αφορμής των καταστρεπτικών πυρκαγιών στη Σιβηρία και τις πρωτοφανείς υψηλές θερμοκρασίες στην περιοχή. Ευθέως η Μόσχα είχε υποστηρίξει ότι το οπλικό αυτό σύστημα ευθυνόταν για την ξηρασία και την καταστροφή που ακολούθησε.
Με δεδομένο ότι τίποτε δεν μένει κρυφό υπό το φως του ηλίου είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα αυτοί που ενεργοποιούν αυτό το οπλικό σύστημα θα βγουν στην επιφάνεια και θα κατηγορηθούν όπως και ο Χίτλερ για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! Ωστόσο οι κύριοι αυτοί ευελπιστούν κατά το παράδειγμα του Ναζιστή ηγέτη ότι θα προλάβουν να καταλάβουν τον κόσμο και να γίνουν κυρίαρχοι αυτού πριν ο κόσμος πληροφορηθεί για τις εγκληματικές πράξεις τους. Υπολογίζουν όμως σαν τον Γολιάθ και δεν αισθάνονται ότι ήδη ο τριαδικός και μόνο αληθινός Θεός έχει αρχίσει να προετοιμάζει τον Δαυίδ, που και πάλι θα τους διαλύσει ανατρέποντας τα όποια σχέδιά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: