ΦΟΝΤΟ


The biggest collection of MySpace 2.0 Layouts online
MySpaceLayouts

Αγαπητέ αναγνώστη πρώτου περιηγηθείς στην σελίδα μας διάβασε αυτό.

Το blog ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των φίλων του ανεξήγητου βάση αποδείξεων μα και διαφόρων ενδείξεων, σε θέματα που κατά καιρούς έχουν μείνει αναπάντητα. Σε καμία των περιπτώσεων όμως η σελίδα δεν προσπαθεί να πείσει τον οποιονδήποτε για κάτι που δεν γνωρίζει και δεν δύναται να πιστέψει. Η σελίδα αυτή παραθέτει διαδικτυακές απόψεις και ((μόνο)) αυτές, δίνοντας τροφή για σκέψη και έρευνα. Δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν είμαστε επιστήμονες, δεν είμαστε παντογνώστες. Είμαστε οι φίλοι της διπλανής σας πόρτας που αυτή τυχαίνει να βρίσκεται στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας. Ανοίξαμε πανιά με γνώμονα την αλήθεια μα πάντα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι και για το αντίθετο. Σε κάθε μας ανάρτηση κάτω από αυτήν θα βρίσκετε πάντα την πηγή του θέματος. Όλα τα blogs και οι διάφορες σελίδες που παίρνουμε τα θέματα είναι αξιόλογες και χρήζουν πλήρη συμπαράσταση. Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν κάποιες φωτογραφίες έχουν πνευματικά δικαιώματα, όπως επίσης και κάποια videos του διαδικτύου. Η σελίδα μας και μετά την δική σας παρέμβαση ((σε περίπτωση πνευματικών δικαιωμάτων))είναι υποχρεωμένη να συμμορφωθεί και να σβήσει την ανάρτηση. Οι αναγνώστες μας μπορούν να αναρτούν τα σχόλια τους όμως πάντα κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε διαφορετική περίπτωση τα σχόλια δεν θα αναρτούνται. ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΑ. Θα είμαστε πάντα κοντά σε εκείνο που για κάποιους φαντάζει γελοίο και ακατόρθωτο. Μετά τιμής Μαίνας Θεοχάρης.

ΜΠΑΡΑ

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη…

«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη…

9 Οκτωβρίου 1944, πριν από 68 χρόνια.
Οι Ναζί βομβαρδίζουν την Αθήνα (6 νεκροί και 22 τραυματίες) και στο Κορωπί της Αττικής εκτελούν 44 πατριώτες! 9 Οκτωβρίου 2012, η ηγέτιδα και καθοδηγήτρια της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας στην Ευρώπη, Α.Μέρκελ, επισκέπτεται την Ελλάδα για να
δώσει φιλί της ζωής στην καταρρέουσα τριανδρία των πολιτικών ανδρεικέλων, ώστε να μην …λοξοδρομήσει η πολιτική της υποτέλειας της χώρας και εξαθλίωσης του λαού.

 «Ταξίδι στο κέντρο του σκότους», ήταν ο τίτλος της ιστοσελίδας της γερμανικής έκδοσης των “Financial Times” για την επίσκεψη της καγκελαρίου Α.Μέρκελ.

Διευκρινίζουμε: Σκότος βαθύ για τη χώρα και τον λαό, αλλά άπλετο φως για τις κατοχικές (δάνειες επισήμως) δυνάμεις, οι οποίες ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν το ελκυστικότατο φιλέτο, που λέγεται Ελλάδα!

Ενδεικτική του ραγιαδισμού της μνημονιακής συγκυβέρνησης, είναι η δήλωση του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου: «Είναι κρίμα, που ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει ότι υβρίζοντας τη Γερμανίδα Καγκελάριο, σε αυτή την κρίσιμη ώρα, προκαλεί τεράστια ζημιά στα συμφέροντα της χώρας».

Οι ευτελισμένοι εκπρόσωποι του σάπιου πελατειακού πολιτικού συστήματος, με την μακρόχρονη θητεία στη διαφθορά και τη διαπλοκή, που στης δυστυχίας τον καιρό δεν έχουν στερηθεί και πεινάσει ποτέ, που εκτελούν πειθήνια τις εντολές της Τρόικας και μένουν πάσχοντες δίχως φάρμακα και παιδιά δίχως φαΐ, που τρομοκρατούν με την παραπληροφόρηση τον λαό, δεν μπορούν να συλλάβουν το μέγεθος του εγκλήματος, στο οποίο συμπράττουν.

Την Τρίτη, οι πολίτες έχουμε χρέος, να δείξουμε στη Μέρκελ, το πρόσωπο της πραγματικής Ελλάδας, της αξιοπρέπειας και της αντίστασης!
ΠΗΓΗ
«Κέντρο του σκότους» ονομάζουν την κοιτίδα του Φωτός τα αδηφάγα κτήνη… ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: