Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μυστηριώδεις σπείρες στους ουρανούς (VIDEO)

 Μυστηριώδεις σπείρες στους ουρανούς (VIDEO)

Γιγάντιες σπείρες εμφανίζονται ξαφνικά στον ουρανό και εξαφανίζονται το ίδιο μυστηριωδώς λίγο αργότερα, σβήνοντας προοδευτικά! Τα περίεργα αυτά φαινόμενα έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με τις θεωρίες να δίνουν και να παίρνουν καθώς ποτέ δεν υπήρξε μια επίσημη κρατική εξήγηση.
σπείρα-στον-ουρανό
 Άλλοι μίλησαν για το ηχητικό υπερόπλο H.A.A.R.P., άλλοι για «Αστρική πύλη» που οδηγεί σε αόρατες διαστάσεις, άλλοι για «σκουληκότρυπα», δηλαδή μια τρύπα στο χωροχρόνο που επιτρέπει διαπλανητικά ταξίδια με ταχύτητες τις οποίες δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Ούτε, όμως, και η ανθρώπινη τεχνολογία, τουλάχιστον από όσα γνωρίζουμε…
Στις 5 Σεπτεμβρίου, πάνω από τη Μόσχα εμφανίστηκε μια τεράστια κινούμενη τρύπα στα σύννεφα. Δεκάδες κόσμος την κατέγραψε σε βίντεο, αλλά κανείς δεν έδωσε μια σαφή και ικανοποιητική ερμηνεία του φαινομένου.

Κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι, πριν εμφανιστεί το φαινόμενο, ένα γκρι UFO διαπέρασε τα σύννεφα με κατεύθυνση προς τα πάνω αφήνοντας πίσω του μια τρύπα που παρέμεινε επί 15 λεπτά στον ουρανό.
παράξενο-φαινόμενο-στην-Αρκτική
Μια ημέρα αργότερα, στις 6 Σεπτεμβρίου, ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφεται στην Αρκτική.
Δεκάδες αυτόπτες μάρτυρες παρατηρούν άναυδοι μια μυστηριώδη τρύπα που σχηματίζεται στον ουρανό και κάτι σαν στήλη να βγαίνει από αυτήν.
Η διάρκεια του φαινομένου ήταν περίπου μία ώρα πριν από την εξαφάνιση του.
ουράνια-σπείρα-στο-Ισραήλ

Χιλιάδες κόσμος στο Ισραήλ, την Ιορδανία, την Τουρκία, το Λίβανο και την Κύπρο έγιναν τον περασμένο Ιούνιο αυτόπτες μάρτυρες ενός παρόμοιου παράξενου και εντυπωσιακού οπτικά γεγονότος, που προκάλεσε πολλές ανησυχίες.
σπείρα-στον-ουρανό-της-Νορβηγίας
Στις 25 Ιουνίου, συνέβη αυτό το παράξενο φαινόμενο στη Νορβηγία. Μια φαντασμαγορική σπείρα ανοίγει και στη συνέχεια κλείνει με αργή ταχύτητα, με κάτι να φαίνεται στο εσωτερικό της που μοιάζει με τεράστιο σκάφος. Ήταν, άραγε, μια «αστροπύλη» σε άλλες διαστάσεις;
σπείρα-στον-ουρανό-του-Καναδά
Μοιάζει απίστευτο, αλλά ένα φωτεινό ιπτάμενο σώμα που διαγράφει τροχιά στον ουρανό του δυτικού Καναδά στις 23 Μαΐου 2010 δείχνει ξαφνικά να εξαφανίζεται σε μια τρομακτική σπείρα που εμφανίζεται από το πουθενά! Μια εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για «σκουληκότρυπα»!

Στις 11 Δεκεμβρίου 2009, ένα παρόμοιο φαινόμενο εμφανίστηκε στον αρκτικό ουρανό και η παρουσία του δεν εξηγήθηκε ποτέ επαρκώς από τις αρχές της Σουηδίας. Ανεπίσημα ειπώθηκε πως ίσως επρόκειτο για δοκιμή πυραύλου που βγήκε εκτός πορείας και αυτοκαταστράφηκε.
Στις 11 Δεκεμβρίου του 2009, ένα ανάλογο μυστηριώδες φαινόμενο καταγράφηκε στην Ταϊλάνδη, χωρίς να δοθεί κάποια επίσημη ερμηνεία του.

Οι… μη συνωμοσιολόγοι έδωσαν για τα φαινόμενα αυτά άλλου είδους εξηγήσεις… Ότι, δηλαδή, πρόκειται για αέρια πυραύλων που παρασύρονται από ρεύματα ή για ιονισμό της ατμόσφαιρας. Οι ερμηνείες μπορεί να είναι πεζές και να βρίσκονται πιο κοντά στη γήινη πραγματικότητα, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο… πειστικές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: