Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ, "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΛΗΦΘΗ ΑΠΟ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ: ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ, "ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"


SKOPIA
ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ!!!
Σε μια Ελλάδα τσακισμένη στα βράχια και ξεφτιλισμένη από τους πολτικούς της, η Ουάσινγκτον βρήκε την ευκαιρία και το τελευταίο διάστημα ασκεί έντονες πιέσεις στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις (!) και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Επικεφαλής αυτής της αποστολής ήταν η δεύτερη στην ιεραρχία διπλωμάτης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, η κ. Σάιντερς.
Βασική επιδίωξη των ΗΠΑ είναι τοποθέτηση κάτω από την ομπρέλα του ΝΑΤΟ όλων των χωρών των Βαλκανίων. Εμπόδιο στη διαδικασία αυτή αποτελεί το εκκρεμές ζήτημα του ονόματος τηςΠΓΔΜ. Για το λόγο αυτό, οι Αμερικανοί απαιτούν από τον κ. Αντώνη Σαμαρά να αποστείλειεπιστολή προς το ΝΑΤΟ, στην οποία να διατυπώνει ότι η ΠΓΔΜ πληροί τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσει η διαδικασία ένταξής της. Στην εν λόγω επιστολή, οι ΗΠΑ απαιτούν να υποβιβάζεται το πρόβλημα της ονομασίας σε εκκρεμότητα, η οποία θα πρέπει να διευθετηθεί.
Η... διευθέτηση που προτείνει η Ουάσινγκτον για το όνομα είναι «Άνω Μακεδονία», ενώ το χρονοδιάγραμμα που θέτει είναι να επιτευχθεί ο συμβιβασμός μέχρι το τέλος του χρόνου.
cocktailnews.blogspot.gr
Σχόλιο: Επειδή η καυτή πατάτα των Σκοπίων που θα καταρρεύσει ολοκληρωτικά την αξιοπρέπεια και την εθνική υπερηφάνεια των Ελλήνων καίει τόσο πολύ που θεωρείται απίθανη να την πάρει στα χέρια του ο Σαμαράς. Αυτή θα περάσει στα χέρια του Τσίπρα, μετά τις Αμερικάνικες εκλογές, όταν και θα κερδίσει εκ νέου ο Ομπάμα! Όπως ο Μπους μόλις κέρδισε τις δεύτερες εκλογές  αναγνώρισε τα Σκόπιας ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας", έτσι και ο Ομπάμα μετά την νίκη του στις εκλογές, θα δώσει τηνχαριστική βοή στην Ελλάδα. Τότε όμως Πρωθυπουργός θα είναι ο Τσίπρας! Αυτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: