Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

It’s OK, όταν βρίζουν τον Χριστό οι Εβραίοι…


It’s OK, όταν βρίζουν τον Χριστό οι Εβραίοι…«Ωραία! Ελπίζω ότι οι Εβραίοι πράγματι σκότωσαν τον Χριστό και θα το έκανα ξανά. Θα το fcking έκανα ξανά σε ένα δευτερόλεπτο!», είπε η Εβραία κωμικός Sarah Silverman, στο «Jesus is Magic» το 2006.

Δείτε το βίντεο:


Για να πούμε και του στραβού το δίκιο, οι Μουσουλμάνοι δεν έχουν βλασφημήσει τον Ιησού Χριστό. Όχι βέβαια, γιατί «σέβονται» τους χριστιανούς, (τους οποίους άλλωστε, θεωρούν πολίτες δευτέρας κατηγορίας και όπου μπορούν τους σφάζουν σαν κοτόπουλα), αλλά σέβονται τον Ιησού, τον ‘Isa’, που τον θεωρούν «προφήτη του Ισλάμ». Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με τους Εβραίους.

Φυσικά, αντίδραση από τους χριστιανούς μην περιμένετε. Μπροστά στις απερίγραπτες βλασφημίες άθεων και Εβραίων, επικρατεί η στάση του ‘προβάτου’. Ενίοτε και του ‘κοτόπουλου’. Δηλαδή το πολύ πολύ καμία ανακοίνωση. Αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «Μεσαίωνα» από τους ‘πεφωτισμένους’ υπερασπιστές της «ελευθερίας της έκφρασης» και δεν πρέπει. Και «αντισημίτες» μπορεί να κατηγορηθούν, σε περίπτωση που αντιδράσουν στην σωρεία αντιχριστιανικών επιθέσεων από Εβραίους «καλλιτέχνες». Βέβαια, ούτε να περιμένετε επιθέσεις κατά του Μωάμεθ από κωμικούς του Hollywood. Τρελοί είμαστε; Χρόνια τώρα έχουμε τους χριστιανούς, που ούτε λαλάνε ούτε μιλάνε, ενίοτε δε και χασκογελάνε.

Η Sarah Silverman λοιπόν, που είναι ‘κωμικός’ της λεγόμενηςstand-up comedy, εκτός από το να εύχεται να σκοτώσει τον Χριστό, κατεβάζει τα Xanax και τα Zoloft, καθώς πάσχει από κατάθλιψη, όπως έχει πει η ίδια, έχει μια αδελφή, την Susan, που είναι ραβίνος (ή ραβίνα;) στην Ιερουσαλήμ, έχει πει ότι δεν θα παντρευτεί εάν δεν αναγνωριστεί ο «γάμος» των ομοφυλόφιλων (συγκινητικό!), ενώ δηλώνει ‘αγνωστικίστρια’, αλλά, όπως λέει «δεν μπορώ να ξεφύγω πολιτιστικά, είμαι Ιουδαία». Οπότε ….

Εδώ την βλέπετε να κρατάει περιχαρής το λεγόμενο Jesus DressUp

Η στάση της Εβραίας Silverman, απέναντι στον Ιησού Χριστό δεν είναι κάτι σπάνιο στον κόσμο του Ιουδαϊσμού σήμερα. Ποτέ δεν θα ακούσετε το Hollywood να βλασφημεί τον Αλλάχ, τον Μωυσή, τον Μαϊτρέγια, το Ζωροάστρη, τον Κρίσνα, τον Βούδα ή τον Μωάμεθ. Όλα τα βλάσφημα «αστεία» απευθύνονται αποκλειστικά στον Υιό του Θεού,.

Το παραπάνω περιστατικό όπως και άλλα, σχολιάζει με τον τρόπο του, στο παρακάτω βίντεο, ο Brother Nathanial, (πρώην Ιουδαίος και νυν Ορθόδοξος Χριστιανός, όπως δηλώνει ο ίδιος στην ιστοσελίδα του), όπου καταγγέλλει αυτήν την αντιχριστιανική στάση η οποία δυστυχώς, ακολουθείται από μια απάθεια ή συμβιβασμό των δειλών, όπως τους λέει, χριστιανών.

Δείτε το βίντεο (ελληνικοί υπότιτλοι από Πτηνό Θεότρελο και μετά ακολουθεί μετάφραση από ΚΟ):


Λέει συγκεκριμένα (κάποια δεν μεταφράζονται): «Για το φόβο των Ιουδαίων», οι δώδεκα μαθητές του Κυρίου Ιησού Χριστού είχαν κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο την ημέρα της ταφής του φοβούμενοι ότι και θα σταυρώσουν και αυτούς οι Θεοκτόνοι.

Σήμερα, πολλοί εξακολουθούν, ακόμη και Χριστιανοί - «για τον φόβο των Ιουδαίων» - να φοβούνται να μιλήσουν για τα σχέδια του Εβραϊσμού.

Αλλά οι ίδιοι οι Εβραίοι δεν φοβούνται τα Goyim («εθνικούς») όταν προωθούν την ατζέντα τους .. είτε πρόκειται για την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας, ή του  γενοκτονικού κράτους του Ισραήλ, ή όταν αμαυρώνουν ακόμη και την μεσσιανική ιδιότητα και ιστορικότητα του Κυρίου Ιησού Χριστού.

[Clip: "Θα μπορούσε να είναι η πιο αμφιλεγόμενη ιστορία της ιστορίας. Δεν χρειάζεται να πάρετε την ιστορία κατά γράμμα. "]

Και ακόμα και εδώ, οι Χριστιανοί είναι πολύ άτολμοι-εντελώς δειλοί πραγματικά-να αποκηρύξουν τις αντιχριστιανικές ενέργειες του Εβραϊσμού, παραμένουν σιωπηλοί, παθητικοί, πράοι, όπως τα ποντίκια, ακόμα και όταν οι Εβραίοι βλασφημούν τον Κύριο Ιησού Χριστό.

Πάρτε για παράδειγμα την Εβραία κωμικό Sarah Silverman γνωστή ως «στόμα-τουαλέτα» σε μια σκηνή της ψευδο κωμωδίας που είπε ότι ήταν ευτυχής που ο Ιησούς Χριστός σταυρώθηκε και θα το έκανε η ίδια πάλι σε ένα «f ..." n "δευτερόλεπτο εάν της δινόταν η ευκαιρία.

Τώρα, κοιτάξτε την καλά ... ξεκινά τα αλαζονικά της σχόλια με το χαρακτηριστικό ‘χιούμορ’ [: "Όλοι κατηγορούν τους Εβραίους για τη θανάτωση του Χριστού. Και οι Εβραίοι προσπαθούν να τα ρίξουν στους Ρωμαίους. Είμαι ένας από τους λίγους ανθρώπους που πιστεύει ότι έφταιγαν οι μαύροι. "]

Αλλά από τη στιγμή που ξεκινά να βλασφημεί τον Ιησού Χριστό, τα μάτια της λάμπουν και ο τόνος της φωνής προδίδει μια δαιμονική κακία.

[Clip: “I hope the Jews did kill Christ! I’d do it again! I’d f…’n do it again in a second!”]

Το 2011 στο "The Morning After" η Silverman είχε σεξουαλικές σχέσεις με το «Θεό» που εμφανιζόταν ως ένας ηλικιωμένος μαύρος μανιακός του σεξ που προτείνει στην Silvermanανεπιτυχώς να παραμείνει στον ουρανό μαζί του ως ερωμένη του.

[Clip: "Ήταν πολύ ωραία χθες το βράδυ. Έλα στον παράδεισο μαζί μου σήμερα. Θα δούμε το παρελθόν και το μέλλον. Μπορείς να πετάξεις. "]

Για την Silverman, όπως και πολλούς από τους ομόθρησκους της Εβραίους κωμικούς των οποίων το κοινό είναι σε μεγάλο βαθμό λευκοί ‘εθνικοί’, ο Θεός πρέπει να διαγραφεί, να γελοιοποιηθεί, να υποβαθμιστεί στη χαμηλότερη μορφή της χυδαιότητας.

Οι Εβραίοι κωμικοί επίσης αγαπούν να κάνουν τους ‘εθνικούς’ να γελούν για να  αποσπάσει την προσοχή τους από τα παγκόσμια σχέδια του Εβραϊσμού για τον έλεγχο όλων μας. Και το να διασχίζουν τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο καλόγουστο και το χυδαίο δεν είναι σίγουρα ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Εβραϊσμού.

Η Sarah Silverman κοροϊδεύει συνεχώς και γελοιοποιεί τον Χριστιανισμό, όπως σε αυτή την εικόνα όπου συγκρίνει τα χριστιανικά σύμβολα όπως ο Τίμιος Σταυρός του Χριστού με τους δαίμονες, τις νυχτερίδες, τους κορσέδες των γυναικών και τα γυναικεία σουτιέν.

Στη συνέχεια υπάρχουν οι Εβραίοι κωμικοί Larry David και Jerry Seinfeld, οι οποίοι κάνοντας χονδροειδή κοροϊδία βάζουν ένα πίνακα ζωγραφικής του Κυρίου Ιησού Χριστού να είναι τοποθετημένος πάνω από μια τουαλέτα. (για το περιστατικό αυτό διάβασε ΕΔΩ).

Ο Larry David ξεκινά να ουρεί στην τουαλέτα δίπλα στην ζωγραφική .. σκοπίμως επιτρέπει στα ούρα του να πέσουν πάνω στον πίνακα του Ιησού και μετά ο ίδιος επιθεωρεί με ανακούφιση τα πιτσιλισμένα ούρα του στο μάτι του Ιησού. Αυτό υποτίθεται ότι είναι «αστείο».

Την επόμενη μέρα έρχεται μια "shiksa" (όπως αποκαλούν τις λευκές ‘εθνικές’ γυναίκες οι Εβραίοι, που σημαίνει «ακάθαρτο ζώο») και λέει με ενθουσιασμό στο Larry David και τονSeinfeld ότι ξαφνικά ένα «θαυματουργικό δάκρυ» εμφανίστηκε στην εικόνα του Χριστού.

[Clip: "Υπάρχει μια ζωγραφική που κρέμεται εκεί με τον Ιησού. Και έχει ένα δάκρυ που τρέχει από το πρόσωπό του. Ένα πραγματικό δάκρυ! Ποτέ δεν υπήρχε πριν! Μπορεί να το πιστέψετε; Είναι θαύμα! Μας επέλεξε! ... Είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν νερό; "]

Το να γελοιοποιούν τον Ιησού Χριστό δεν είναι αρκετό για τους Εβραίους κωμικούς .. θέλουν μια λευκή πόρνη σε μια προσομοίωση σκηνής σεξ με τον Ιησού Χριστό.

Στην πρόσφατη ταινία, “The Ten,” σχεδιασμένη για να κάνουν μια παρωδία της διδασκαλίας της Αγίας Γραφής, με παραγωγό τον Εβραίο σκηνοθέτη David Wain και την οποία διένειμε από τον Εβραίο χρηματοδότη ταινιών David Bergstein, μια παρθένα λευκή βιβλιοθηκάριος που ονομάζεται "Gloria", ξεπαρθενεύεται από ένα νεαρό Μεξικανό φοιτητή που σκόπιμα έχει κατασκευαστεί για να μοιάζει με τον Ιησού Χριστό .. και φυσικά, η Gloria είναι πεπεισμένη ότι νεαρός Μεξικανός είναι ο Ιησούς Χριστός.

 [Clip: “Yes, I’m Jesus Christ. Get ready to experience your own second coming!..Aah!”]

Στο επόμενο κλιπ βλέπουμε μια ομάδα Αμερικανο-Εβραίων που έχουν ένα ψευδο Χριστουγεννιάτικο πάρτι να τραγουδάνε το τραγούδι, "Ο Ιησούς είναι ένας νόθος" (“Jesus IsA Bastard”) με αρκετά βλάσφημους στίχους τους: “Joseph had the hots for Mary and nowshes got a man between her thighs.”

[Clip: “Jesus is a bastard! Whoa, whoa, whoa, whoa! Jesus is a bastard! Yea, yea, yea, yea! Perhaps you should just be defining Mary as the ‘wife Joseph.’ “I love Mary so, she’s the apple of my eye. But now she’s got a man in between her thighs.”]

Το επόμενο κλιπ που από Ισραηλινούς Εβραίους απεικονίζει τον Ιησού Χριστό ως μαϊμού κατά τη σταύρωσή Του.

[Clip: "Nooo! Uh uh! Uh uh! Χμ! "]

Και εδώ έχουμε Ισραηλινούς Εβραίους να ξερνάνε όλο το μίσος και την κακία τους προς τον Κύριο Ιησού Χριστό.

[Clip: “You and your f…’n Jesus can kiss my ass! Okay? We killed Jesus and we’re proud of it!”]

Αυτοί οι Ισραηλινοί Εβραίοι, τους οποίους οι Αμερικάνοι φορολογούμενοι υποστηρίζουν – τους ανταποδίδουν φτύνοντάς τους και πετώντας στους σκουπίδια.

[Clip: "Κάθε βράδυ αρνούμαστε κάτι που η Χριστιανική Εκκλησία σας λέει. Οι χριστιανοί σας λένε ότι η Μαρία, η μητέρα του Ιησού ήταν μια παρθένα. Αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Η απάντηση είναι απλή! When John the Baptist surprised her with two fingers between her hips, Mary would not jump! Besides, if Mary really was a virgin then she wouldn’t show sex toys. Μην πιστεύετε την Χριστιανική Εκκλησία! "]

Αυτοί αποτελούν το λεγόμενο «εκλεκτός λαός» για τους οποίους τρέφουν αυταπάτες οι άτολμοι Χριστιανοί και καλύπτουν τις αθλιότητές τους.

Όμως, απορρίπτοντας τον Κύριο Ιησού Χριστό, οι Εβραίοι έχουν παραιτηθεί από την «εκλεκτό-τητά» τους και αντ 'αυτού έχουν γίνει, όπως ισχυρίζεται ο Απόστολος Παύλος, «εχθροί του Ευαγγελίου και αντίθετοι σε όλους τους ανθρώπους."

Για το «φόβο των Ιουδαίων» πολλοί Χριστιανοί φοβούνται και μένουν σιωπηλοί και σε πολλές περιπτώσεις συναινούν με τις καταγγελίες περί «αντισημιτισμού» των Εβραίων, όταν κρίνονται.

Αλλά, όσο για μένα – που έχω αφιερώσει την ζωή μου στην υπεράσπιση της τιμής του Κυρίου μου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού - δεν θα συνθηκολογήσω!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: