Τρίτη 8 Μαΐου 2012

The Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης)


The Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης)



Το Disclosure Project (Πρόγραμμα Αποκάλυψης) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, αφιερωμένος στην αποκάλυψη στοιχείων, τον αποχαρακτηρισμό εγγράφων και τη διεξαγωγή ακροάσεων σχετικά με τις σκιώδεις κυβερνήσεις, τα ATIA, την εξωγήινη ζωή και τις προηγμένες τεχνολογίες που προς το παρόν χαρακτηρίζονται απόρρητες. Περισσότεροι από 400 κυβερνητικοί, στρατιωτικοί και επιστημονικοί αξιωματούχοι συγκεντρώθηκαν στις 9 Μαίου 2001 σε μια εθνική συνέντευξη Τύπου , στην Ουάσινγκτον, την οποία διηύθυνε ο δρ Steven Μ. Greer. Ήταν η μεγαλύτερη συνάντηση που οργανώθηκε ποτέ για ένα τέτοιο ζήτημα και, όπως ήταν φυσικό, προσέλκυσε την προσοχή των ΜΜΕ. 

Στη διάρκεια της συνέ­ντευξης πολλοί υψηλόβαθμοι μάρτυρες από τον στρατό, τις υπηρεσίες πληροφοριών, την κυβέρνηση και τον ιδιωτικό το­μέα περιέγραψαν εμπειρίες και στοιχεία που αποδεικνύουν ότι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί αλληλεπιδρούν με τους γήινους πολιτισμούς μας σήμερα. Μεταξύ αυτών ήταν οι: Edgar Mitchell (αστροναύτης), μονσινιόρ Corrado Balducci (θεολόγος του Βατικανού), δρ Richard Haines (επιστημονικός ερευνητής της NASA), James Kopf  (μέλος της NSA), Gordon Cooper (αστροναύτης) και πολλοί άλλοι.
Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Edgar Mitchell, ο οποί­ ος το 1971 ήταν ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελή­νη, στο πλαίσιο του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ:

« Είμαι Αμερικανός αστροναύτης και εκπαιδευμένος επιστήμο­νας. Εξαιτίας της θέσης μου, άνθρωποι υψηλά ιστάμενοι με εμπιστεύονται. Αποτέλεσμα αυτού είναι να μην έχω πια καμιά αμφιβολία ότι εξωγήινα όντα έχουν όντως επισκεφθεί τον πλα­νήτη μας. Η αμερικανική κυβέρνηση και οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου διαθέτουν χιλιάδες αρχεία για θεάσεις ΑΤΙΑ που παραμένουν ανεξήγητες. Ως επιστήμονας, θεωρώ λογικό του­λάχιστον κάποιες από αυτές να είναι θεάσεις πραγματικών εξωγήινων σκαφών. Επειδή υπήρξα αστροναύτης, οι άνθρω­ποι του στρατού που έχουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους αρ­χεία μιλούν ευκολότερα γι' αυτό το ζήτημα σε εμένα παρά σε οποιονδήποτε άλλον... Οι ιστορίες που έχω ακούσει από αυ­τούς... δεν μου αφήνουν περιθώριο αμφιβολίας για το ότι εξω­γήινα όντα έχουν ήδη επισκεφθεί τη Γη... Όταν έμαθα ότι πράγματι υπάρχουν εξωγήινοι, δεν ξαφνιάστηκα. Αυτό όμως που πραγματικά με σόκαρε όταν άρχισα να ερευνώ τέτοιες αναφορές πριν από μια δεκαετία, ήταν ο βαθμός στον οποίο οι σχετικές αποδείξεις έχουν αποσιωπηθεί».

Μία από τις σημαντικότερες μαρτυρίες ήταν και αυτή του  λοχία Clifford Stone, ο οποίος δήλωσε πως είχε λάβει μέρος σε επιχειρήσεις σχετικές με καταρριφθέντα ATIA, σε κάποια από τα οποία επέβαιναν εξωγήινα όντα. Σύμφωνα με τον Sto­ne, η αμερικανική κυβέρνηση προσπαθούσε να κρατήσει μυ­στικές τέτοιες επιχειρήσεις, απειλώντας όσους λάμβαναν μέ­ρος σε αυτές. Άλλες μαρτυρίες αφορούσαν στην ανάπτυξη, εκ μέρους εταιρειών που έχουν συμβόλαια με την αμερικανική κυβέρνηση, της τεχνολογίας της αντι-βαρύτητας, στο πλαίσιο προγραμμάτων τα οποία χρηματοδοτούν εν αγνοία τους οι απλοί πολίτες. 

Ο δηλωμένος κορυφαίος στόχος του Προγράμματος Απο­κάλυψης είναι το αίτημα και η νόμιμη πίεση προς το Κογκρέ­σο και όλους τους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ για την απόλυτη αποκάλυψη στο Αμερικανικό κοινό όλων των γεγονότων σχετικά με τα ΑΤΙΑ και την εξωγήινη νοημοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουν να τον πετύχουν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: