Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Συνδιάσκεψη ΝΑΤΟ 666 – Απόλυτη αστυνόμευση με ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και πυρ κατά παραβατών


Συνδιάσκεψη ΝΑΤΟ 666 – Απόλυτη αστυνόμευση με ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και πυρ κατά παραβατών



Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων και διαταγές ανοίγματος πυρ στους παραβάτες με εντολή ακόμη και δολοφονίας θα ισχύσει κατά τη διάρκεια της συνδιάσκεψης του NATO.


Όμως, ποιό είναι το μέρος συνάντησης των ηγετικών εγκληματιών του NATO για φέτος;




Σύμφωνα με στοιχεία που βρήκε για εσάς το pentapostagma.gr η συνδιάσκεψη του ΝΑΤΟ θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Συνεδριακό Κέντρο McCormick στο Σικάγο το οποίο βρίσκεται στην οδό Lake Shore Drive Chicago 2301 στο Ιλινόις..




Ο ταχυδρομικός κώδικας του Συνεδριακού Κέντρου είναι 60616.


ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ


Τα σχέδια για την προστασία των ανώτατων εγκληματιών του ΝΑΤΟ από το εξαγριωμένο πλήθος κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του ΝΑΤΟ περιλαμβάνουν τον καθορισμό ζώνης απαγόρευσης πτήσεων καθώς και προειδοποιήσεις για άνοιγμα πυρ δίχως περιορισμό στην διατήρηση της ζωής για όσους παραβαίνουν την απαγόρευση.


Όπως αναφέρει η Susanna Song για λογαριασμό του CBS 2, η κυβέρνηση προειδοποιεί τους πιλότους μικρών αεροπλάνων ότι εάν εισέλθουν στην ζώνη απαγορευμένων πτήσεων μπορεί να δεχθούν πυρά και να καταρριφθούν.


Η ανακοίνωση περιορισμού των πτήσεων εκδόθηκε από την Ομοσπονδιακή Αρχή Πτήσεων. Η επίσημη γραμμή της Ομοσπονδιακής Αρχής Πτήσεων απαγορεύει την πτήση των μη-εμπορικών αεροσκαφών μέσα στην περίμετρο των 10 ναυτικών μιλίων (18,5 χιλιόμετρα περίπου) του κέντρου του Σικάγο σε υψόμετρα κάτω των 18.000 ποδιών.


Η συγκεκριμένη απόφαση θα τεθεί σε ισχύ για τις 19 και 21 Μαίου. Επιπρόσθετα, οι περιορισμοί περιλαμβάνουν και την αερογραμμή περιμετρικής απόστασης 10 μέχρι 30 μιλίων από το κέντρο του Σικάγο. Μόνο τα αεροπλάνα που αναχωρούν ή φεύγουν από τα τοπικά αεροδρόμια θα επιτρέπεται να εισέλθουν σε αυτή την εξωτερική περιμετρική γραμμή. Όλες οι έτερες μη-εμπορικές πτήσεις αποκλείονται και απαγορεύεται να εισέλθουν σε αυτή τη περιμετρική ζώνη!!

“Η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών μπορεί να χρησιμοποιήσει φονική ισχύ εναντίον αεροσκάφους το οποίο καθορίζεται ότι θέτει μία επικείμενη απειλή στην ασφάλεια,” σύμφωνα με την επίσημη γραμμή της Ομοσπονδιακής Αρχής Πτήσεων.


Βομβιστική επίθεση; Προετοιμασίες και επαγρύπνηση


Πολλοί εικάζουν ότι έχει σχεδιαστεί μία επιχείρηση ψευδής επαγρύπνησης για βομβιστική επίθση, κυρίως επειδή τα νοσοκομεία των προαστείων του Σικάγο ετοιμάζονται για το χειρότερο δυνατό σενάριο κατά τη διάρκεια της Συνδιάσκεψης του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με αποκλειστικότητα του FOX Chicago News.


Τουλάχιστον δέκα νοσοκομεία έχουν διενεργήσει ασκήσεις ετοιμότητας, συμπεριλαμβανομένου του Νοσοκομείου Evanston, το οποίο προέβη σε προσομείωση έκρηξης ραδιενεργής βόμβας!!


Τα υποθετικά θύματα των ασκήσεων είναι εθελοντές του Αμερικανικού Ναυτικού. Περίπου 500 επαγγελματίες υγείας και άλλοι εθελοντές ήλεγξαν ανιχνευτές ραδιενέργειας και προστατευτικές αντιραδιενεργές στολές..




ΕΚΚΕΝΩΣΗ


Φαίνεται ότι υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο εκκένωσης ορισμένων κατοίκων του Σικάγο σε περίπτωση μαζικών ταραχών κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης του ΝΑΤΟ. Το CBS 2 ανακάλυψε ορισμένα στοιχεία που το αποδεικνύουν. Η δημοσιογραφική ομάδα του καναλιού κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε ένα mail που στάλθηκε από τον Αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό σε εθελοντές στην περιοχή του Milwaukee:


“Η Διάσκεψη του NATO μπορεί να δημιουργήσει αναταραχές καθώς και γεγονός που θα απειλήσει την εθνική ασφάλεια. Ο Αμερικανικός Ερυθρός Σταυρός στο νοτιοανατολικό Wisconsin δέχθηκε αίτημα να τοποθετήσει έναν αριθμό καταφυγίων σε περίπτωση εκκένωσης του Σικάγο. Οι οδηγίες μας εκπορεύουν από τη Δημαρχεία του Σικάγου και τις Μυστικές Υπηρεσίες.”


Η ΑΤΖΕΝΤΑ 666 ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


Η ατζέντα της συνδιάσκεψης του NATO στα τέλη του Μαίου θα επικεντρωθεί για μία ακόμη φορά στην διενέργεια πολέμων και στην ακύρωση της παγκόσμιας ειρήνης.


Οι διαδηλωτές αναμένεται να ενωθούν μαζικά στο Σικάγο κατά της διάρκεια της Συνδιάσκεψης του ΝΑΤΟ ώστε να προωθήσουν το αίτημα του τερματισμού των ατελείωτων πολέμων και πολεμικών συγκρούσεων, και την μείωση των παράλογων στρατιωτικών και πολεμικών δαπανών ώστε τα λεφτά που σπαταλώνται να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων για εργασία, υγειονομική φροντίδα, στέγαση και εκπαίδευση.

pentapostagm
a

Δεν υπάρχουν σχόλια: